תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה עם פתיחת קבצים במחשב אני יכול לפתוח רק תיקיות, לא יותר. כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ הוא מראה את השעון חול לכמה שניות ואחכ נעלם.- לא מגיב בכלל מישהו יודע מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קרה במחשב של אחותי בעייה בגירסא 7.0 של המסנג'ר מה שקורה שנכנסים למסנג'ר אז זה מראה את הרשימה לאיזה שנייה ואז זה טוען משהו ויוצא מהמסנג'ר לגמריי תמיד ככה ועד לפני זה זה עב מצויין ניסיתי לעשות לזה תיקון וזה לא עבד ניסיתי למחוק ולהתקים מחדש ומי שאומר לעצמו איזה אידיוט שיוריד את הגרסא החדשה אז אני לא יכול להוריד לה כי ה-7.5 מתאין ל-xp ויש לה 98 ובקשר לפיירפוקס אני צריך את הגרסא הכי מעודכנת של התוכנה אני יודע שיש בדביק אבל נראה לי שזה לא מעודכן כי זה נערך פעם אחרונה ב-2004 אז אני משער שיש כבר גרסאות יותר חדשות!?! ובפורום ווינדוס נתנו לי קישור לגרסא אחת אבל אני חושב שיש יותר חדש אשמח עם תענו לי בהקדם על אחת מהשאלות או על שתייהם!
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפעיל מס' חשבונות ICQ? ??? ??? ???
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס קול והכרטיס מסך המובנה P4M800P-8237 AGP 3.0 אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים להורדה, אז תודה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים. התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook. למי שמעוניין לקרוא קצת יותר: http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212 אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מ…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אקספלורר, מוזילה פירפוקס או תוכנות אחרות? פרטו: יתרונות חיסרונות.. כאלה (לא שמתי סקר כי אני לא מכיר בגרוש תוכנות אינרנט...)
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי .....למה חברות הסלולר בעצם מאפשרות שליחה מהאי סי קיו של SMS ??? זה לא הפסד של מליונים בשנה בשבילהם ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת לא מזמן התחילה... ב IE זה גם קורה הטעינת אייקונים ותמונות איטית לא יודע למה לא רק IMAGESHACK כל האתרים עד שזה טוען את התמונה 3-2 שניות פעם זה ישר טען ישר שפתחתי את הדף למה זה ככה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אני אשמח לקבל המלצות... היה לי עד עכשיו נורטון החבילה השלמה, אני מחפש גם משהו כזה עד שהיא פגה תוקף מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך את הסקרצ'ים ותביטים. תודה מראאש
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזו תוכנה אני צריך בשביל לצרוב סרט די וי די
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב ווינדוס 8 שמחוברים לכרטיס מסך hd radeon 5850: 1. מסך מחשב 22 אינץ רזולוציה 1650 2. טלוויזיה 42 אינץ רזולוציה 1920 בטלוויזיה אני משתמש כשאני במיטה ובגלל שזה רחוק אני צריך להגדיל את הטקסט (באופציה בווינדוס יש 100 אחוז 125 אחוז 200 אחוז, בחרתי אחד מהם) זה נמצא בתוך ה- screen resolution כשאני מגדיל, זה מגדיל את שני המסכים. איך אני עושה הגדלה רק למסך אחד? יש תוכנה שעושה דבר כזה? איך אני מסדר שיהיה תואם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום סרקתי לא מזמן תמונה ועשיתי לה שינויים קטנים, סרקתי אותה ברזולציה של 600. בחרתי חלק ממנה ואת החלק הזה אני רוצה להדפיס על דפי תמונות (10*15). מה שקורה שהיחס של התמונה המודפסת הוא קטן יותר, זאת אומרת בהדפסה זה נראה קטן קצת. מה אפשר לעשות בנידון? יש דרך מפורטת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-