תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין Adobe לקראתקבצי PDF נוצר קיצור דרך שנקרא Resume Adobe Downloads , אבל הפעלה מחדש שלו נתקעת. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 500 MHZ עם וודו 5 ניסיתי להתקין עליו לאחרונה כמה משחקים וגיליתי שיש לי בעיה שדריבר מעודכן יכול לתקן. הווינדוס של המחשב הזה ''כמעט'' קרס חסרים מלא קבצי DLL אין אינטרנט או אפשרות לצפות בסרטים בעזרת DIVX ודרך לוח הבקרה ראיתי שהמחשב לא מזהה את הדריבר של הכרטיס מסך ומצאתי אותו ראיתי שכל המידע שם ריק מה שכנראה גורם למשחקים לא לרוץ על DIRECT3D ורק על SOFTWARE אז השאלה היא אם אני יעדכן את הדריבר זה לא יכול כאילו להרוס יותר ומשחקים לא יפעלו בכלל? אני מנסה להמנע מפירמוט אבל זה די חשוב לי שיהיה את התמיכה הזאת.מה לעשות??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי פירומט למחשב, לפני גיביתי את המועדפים במיקום הזה C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\0y0kk478.default\bookmarkbackups הדבקתי בחזרה ולא מופיע כלום מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מצורף קובץ תמונה.אני מחפש כלי מיברשת כזה. בפוטושופ CS3 אין לי צורה כזאת.אני מנסה לצייר. הכלי מיברשת בפוטושופ בתפריט Brush presets בצד ימין אני רואה צורות שונות.אבל אני לא מוצא קו צורה כמו בתמונה. איפה אפשר לימצוא הזה.אני לא יודע איפה כזה. מישהו יודע איפה אפשר לימצוא קו צורה לפי שבתמונה שלי דוגמא? אני זקוק לזה חשוב לי... בתודה מראש טל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מסמך TXT שאני רוצה לבדוק עם יש כפילויות נגיד עם יש שם פעמים מישהו מכיר דרך לעשות את זה תוכנה שעושה את זה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
התקנתי נוד 32 ופתאום כל הסרטונים ביו טיוב לא ניתנים לצפייה אפילו אין אפשרות של ללחוץ על הפעלת הסירטון אלא רק מסך שחור והבעיה קוראת רק בפיירפוקס ובדפדפנים אחרים זה לא קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברים יש לי כרטיס מסך ATI ואחרי שאני מתקין לו את הדרייבר שאני פותח סירטון באינטרנט אני רואה את הסירטון כאילו בנגטיב מישהו מכיר את הנושא איך אני מגדיר את זה שאני יראה רגיל כי שאני רואה סרט בנרו שואו טיים אני רואה רגיל תודה רבה מראש מיקי כהן
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
קפץ לי העדכון של ה NET FRAMEWORK 3.5 אז אשרתי לו להוריד ולהתקין אחרי ריסט המחשב עולה ואחרי איזה חצי דקה BSOD יש לי את הקובץ DMP אבל אני לא יודע איך לקרוא אותו? מה עושים איך אני יודע ממה זה נגרם?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחליף את השפה מאנגלית לעברית בעזרת הכפתורים SHIFT+ALT הסמן עולה לשורת התפריטים והאות הבאה שאני לוחץ עליה פותחת את האפשרות המתאימה לאותה אות למשל לחצתי על מ' אז המעודפים נפתחים. הדבר הזה מאוד מעצבן , יש למשהו רעיון כיצד אפשר לבטל את האפשרות הזאת כך שהסמן ישאר באותה שורה וההקלדה תהיה רציפה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכפתור בMESSENGER שפותח את הINBOX של ההוטמייל שלי העמוד לא עולה אבל שאני נכנס לHOTMAIL.COM רגיל הוא מכניס אותי אוטומטי אפילו בלי מייל וסיסמא חשבתי שזה העוגיות וההיסטוריה אז מחקתי הכל אבל עדיין לא נכנס מישהו יודע מה הולך? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
יצא אתמול בטא לגרסא החדשה של הדפדפן של אפל, התקנתי והוא דפדפן מעולה, מהיר ונוח, וגם קבל ציון 100 בACID3. הבטא זמינה למאק ולווינדוס, אני עובד על ווינדוס 7 x64. מה חדש? http://www.apple.com/safari/whats-new.html הורדה: http://www.apple.com/safari/download/
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, כל מייל שמגיע אליי מסומן כאילו שקראתי אותו כבר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פירמטתי את משחשב בכונן D. החלונות הקודם שלי ישב בכונן C הבעיה שנמחק לי שם כל הרג'סטרי. איך אני יכל להגיעה לקובץ על כל המועדפים שהיו לי בFF בכונן C?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב, ומאז יש לי בעיה... א. כאשר אני רואה סרטים במסך מלא, התמונה מרצדת, תמונה אחר תמונה, ולא זורמת כסאט בטלוויזיה. [ועברתי בהגדרות של המסך ל - 16 צבעים] ב. התקנתי את FIREFOX ושניסיתי להתקין את PLUG IN מיוחד שיש להוסיף למדיה פלייר,בדפדפן זה, המחשב לא נתן לי. אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-