תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי! היית לי נפילת מתח במערכת, כשהצלחתי להעלות שוב את ההרדיסק ראיתי שוידונס מזהה אותו, אבל בתור קיבצי מערכת RAW - כביכול צריך פירמוט - לפני פירמוט הייתי רוצה לשלוף את המידע שקיים אליו - אני צריך המלצה לתוכנה שתעשה את זה. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה,התקנתי משחק,ועכשיו עשיתי לו Uninstall ...מסתבר שהוא לא מחק את כל הקבצים (כרגיל...) ואז באתי למחוק ידנית והוא כתב שהוא לא יכול למחוק. נכנסתי לספריה...נראה שיש שם קבצים,אבל כנראה שלא רואים אותך,גם כאשר אני מאפשר צפיה בקבצים נסתרים.(אני יודע שיש קבצים כי כאשר אני נכנס לספריה,הוא מציג סה"כ גודל של כל הקבצים שם,שאני לא זוכר כמה זה היה) ניסיתי ScanDisk \ Disk Defragmenter מה שזה כותב שאני מנסה למחוק זה זה: CAnnot find the specific file make sure you specify the correct patch and file name ניסיתי גם למחוק דרך ה Safe Mode ...גם כן לא עזר. לא עזר...מה עושים??? ???
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי על המחשב החדש, כשאני מכניס DVD וקורא אותו במדיה פלייר אני מקבל סיגנל משובש - הערוץ האדום של המסך משוכפל, כלומר בנוסף למסך כמו שהוא אמור להיראות אני רואה תוספת של הערוץ האדום בטייה של כמה ס"מ ימינה. כשאני מנגן DVD בNero Showtime זה לא קורה. אבל שם אני גם לא יכול לקרוא כתוביות בעברית (או כל שפה אחרת חוץ מאנגלית). השתמשתי בחבילה הזאת במחשבים הקודמים שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? ואם אפשר לקבל המלצות על חבילות אחרות זה יהיה נחמד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיודעת לזהות את רכיבי החומרה של הלפטופ ולהתקין את כל הדרייברים לבד? כל פירמוט זה סרטי ניחוש איזה דרייברים צריך להתקין. מחשב נייד ASUS Notebook U31SD. רוצה להתקין את ה-WIRELESS שלו. אתר יצרן עם דרייברים: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=U31SD&p=3&s=286 בקטגוריה WIRELESS כ7 דרייברים (באסה), איך אני יודע איזה להתקין? התקנתי 4 מתוכם שעשו לי רק בלאגן. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לאחרונה האקספלורר קורס כל מספר דקות... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הורדתי JAVA וזה עדיין לא עובד אני לא לוחץ ולא קורה כלום מה עושים? אפילו באתר הזה יש משהו של מפרט מחשב שזה של JAVA משהו כזה ואני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר כן הצלחתי ובאתר של ואללה יש משהו של WOW שמראים קטעים שגם לזה אני לא מצליח להיכנס ואחרים כן מישהו בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ישנה דרך לייצא את הגדות חשבון הדואר והעברת כל המיילים הקיימים ואנשי הקשר. ניסיתי דרך יבוא\ייצוא אך לא מצאתי איך מעבירים את ההגדרות עצמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא מבין מה קרה,היום בצהריים הכל עבד כמו שצריך ועכשיו כשהדלקתי הוא פשוט לא מתחבר(ראה תמונות). ??? החלפתי את הפורטים שהיו לפורטים:6008 ו6984,אבל לא היה שום שינוי. לפי התמונות ניתן לראות שהKAD דווקא היה מחובר אבל הוא היה במצב של :FIREWALLED,שמתי לב שהמצב הזה תמיד יורד כאשר מתחברים לשרת. ליתר ביטחון(למרות שזה לא קשור) החלפתי את קובץ ה SERVER.MET בהכי מעודכן. עריכה-עכשיו הורדתי את הפירוול(של וינדוס),והבעיה ממשיכה. עריכה2-אוקיי,מסיבה כלשהי הוא התחבר(או היה כתוב שהוא התבר),וכך זה היה זמן מה,אבל כשעשיתי ריסטרט ועוד הפעם הדלקתי את התוכנה,הוא ממשיך בלא להתחבר לשרתים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם הורתי תוכנה שהמליצו עליה בעיתון ,תוכנה חינמית שאמורה להגביר את מהירות הנייד\נייח בכך שהיא מפנה מקום מה-RAM הקיצר הורדתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה ורק נזק התוכנה גרמה לנייד שלי בכך שעכשיו הוא עובד ממש לאט אם אתם מכירים את התוכנה ויכולים להסביר לי איך לתפעל אותה בדיוק אני אשמח תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי במחשב שלי ווינדוס 7 בגרסת 64 Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. יצוין, כי לוח האם שלי הוא LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט Intel P43. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרט…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך אני מבטל את התוכנות שעולות כשאני פותח את הווינדוס? אתם יודעים אלה שליד השעון ושותים זכרון בכמויות
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשאני מנסה לתרגם או לשנות את ההגדרות אני מקבל את ההודעה : Error: NOT_FOUND.. ניסיתי את הגרסא האחרונה שיצאה, אבל אי אפשר להוסיף בה מנועי חיפוש .. כמה אופציות חסרות בתפריט..
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות שאני נתקלתי בעת התקנת שתי התוכנות SystemWorks וInternet Security, שתיהן גרסאות 2004, ביחד - כלומר, אחת במקביל לשניה. כן אני יודע - האנטיוירוס משותף. אבל כמעט תמיד ההתקנות לא הלכו לי חלק, ומעבר לכך פעילות התוכנות אף פעם לא הייתה במיטבה לאחר ההתקנות. פעם האנטיוירוס נחסם, פעם סתם אחת מהתוכנות לא עולה (ועשיתי את כל הרישומים הנחוצים...). הסרות ו/או התקנות מחדש לא תמיד עזרו... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה זה יכול לקרות? והאם יש פתרון...? אגב, כשהשיים היו בגרסאות 2003 הצירוף שלהן לא היווה בעיה כלל...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב של אבי בן כשנתיים לערך, עשה יותר מידי קונצים וטכנאי "מומלץ" פרמט לו את המחשב. בשלב זה אחרי שגבה 400 שקל לביקור לקיחת המחשב למעבדה והחזרתו, נעלם הטכנאי ונגוז ושוב אינו משיב לטלפונים. לאחר הפירמוט המחשב שוב אינו מזהה את המדפסת ( ברדר משולבת גדולה בת כשנה וחצי בערך). הסרתי את התוכנה של המדפסת וניסיתי לעשות התקנה חוזרת בעזרת דיסק המדפסת המקורי אך כלום לא קורה. באיזה שהוא שלב התבקשתי לחבר את כבל ה USB ולהדליק את המדפסת, אך כלום לא קורה. החלפתי יציאת USB במחשב אך עדין בכניסה למנהל ההתקנים אני רואה- "התקן לא קיים" או לא מזוהה איני זוכר בדיוק את ההגדרה. נסיתי לחפש דרייברים דרך מנהל ההתקנים אך ווינדוס לא מוצא. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, לאח שלי יש כל הזמן מסכים כחולים במחשב. יש לו מערכת הפעלה של Vista Home Premium SP1 בדקתי ב-WINDBUG מה הבעיה, וזה כותב ש-Probably caused by : Mpfp.sys ( Mpfp+7412 ) אפשר בבקשה הסבר למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-