עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jeffo,

dsfgsdfg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by psychuil,

הבעיה אצל ההורים של זוגתי. לאחר התקנת ראוטר אצלהם האינטרנט התחיל לקרוע קלות ואחרי כמה זמן לא הייתה אפשרות לגשת דרך FF לג'ימייל כלל ווידאוים של יוטיוב לא היו מוכנים להטען. היות ובכרום דברים כן עבדו, ניסיתי למחוק את כל המידע של פיירפוקס. זה לא עזר. הפיירוול היה מכובה. היום הגעתי אליהם כדי לאפס את הראוטר כי רק הגיוני שהוא הבעיה. איפוס לא עזר ואז ויתרתי וחיברתי ישירות למודם. יוטוב וג'ימייל עדיין לא עובדים. אין לי מושג מה מקור הבעיה.. עריכה: וידאו של יוטיוב התחיל להכין ולנגן אחרי 5 דקות. ג'ימייל עדיין מנסה לטעון. פינג נראה בסדר. עריכה 2: קיבלתי הודעה ברוסית מג'ימייל שמתרגמת לזה: We're sorry. Noticed the problem. Try using Gmail with a supported browser. If this error occurs w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pyro_man,

טוב אז שלושתם עדיין לא גמורים אבל ניתן כבר לראות תוצאות סופיות.. ולמי שטועה אם העתקתי את הראשון כי רשום Y.d אז ממש לא זה פשוט פרוייקט שהולך להסתיים אז כבר הכנסתי את הקרידיט זה יקיר עיצובים כאילו.. yakir design למי שראה הודעות קודמות שלי בטוח שם לב ששלחתי אחת עם מלא כרטיסי ביקור גם עליהם היה רשום יקיר עיצובים.. פשוט לא נשמע לי פירומן עיצובים זה לא ממש הולך טוב אז העדפתי את השם הפרטי שלי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אם אני מעביר הארד דיסק, 80 ג'יגה, שמחולק לשתי מחיצות למחשב חדש כהארדיסק נוסף, האם המחיצות יעלמו? האם אני יאבד מידע? ואם כבר, איך אני מחלק כונן למחיצות במחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DOMMA,

אם למישהו יש תוכנה כזאת ......... אודה לו אם יגיד לי את שמה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by deso,

יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by orel176,

שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by navk2,

שלום, אני רוצה ללמוד תלת מימד רק אני ללא ממש יודע איך ואם כדי לי... יש לי ניסיון לא כזה קטן בפוטושופ (סתכלו למטה) אני יודע HTML ואני לומד עכשיו C#. אם אני אנסה ללמוד תוך כמה זמן אני אעשה עבודה פשוטה ? אם אני אשאל פה יענו לי ? איזה תוכנה הכי טובה למתחיל ? יש בזה סקריפט ? אם יש, חייבים להישתמש בו ? זה כיף ? תוך כמה זמן אני אעשה עבודה יפה באנימציה ? (כמו של pure gold ) תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dark Respect,

איך אני עושה שכשעושים הקלטות שונות בווינדוס, דברים שהמחשב משמיע יוקלטו? באופן פנימי? נגיד אם אני לוחץ F2 במסנג'ר ושומע שיר בווינאמפ, השיר יוקלט ויעבור גם בלי מיקרופון. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כנראה שהבעיה התחילה לאחר התקנת פייר פוקס 3. עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כיצד מחזירים את התכונה הזאת לדפדפן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Decktor,

שלום יש לי בעייה שהנגן פלאש לא מוציא סאונד כל השאר עובד מעולה מה שניסיתי זה לנגן פלאשים דרך הקוויקטיים ואז יש סאונד אבל אני לא יודע איך לגרום לו להיות הברירת מחדל של אקספלורר לא אכפת לי אם תעזרו לי לפתור את זה דרך פלאש או דרך קוויקטיים זה מעצבן שאני צריך להוריד להארד-דיסק בשביל לשמוע פלאשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מכר שרוצה שבכל פעם שהוא ישלח מייל תהיה לו האפשרות לבחור את החתימה שבה הוא רוצה להשתמש. לדוגמה, יש לו חתימה באנגלית ובעברית, ובכל פעם שהוא שולח אימייל הוא רוצה לבחור את החתימה הרצויה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם אפשר דרך הווינדוס אקס פי להחליף רקעים אוטומטית? כי יש לי מלא רעים יפים.. ואין לי כח כל הזמן להחליף ידנית ועדיף שאני לא אצטרך תוכנה.. אבל אם זה בלתי אפשרי אז יהיה נחמד אם תתנו לי שמות של כמה תוכנות טובות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dor123,

מה בדיוק משמעות הודעת השגיאה הזאת שמופיעה לי לפעמים בפיירפוקס ככה סתם? תמונה בקובץ מצורף:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoav9,

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש דרך להוריד את photo gallery בלבד? במקום להוריד את Live Messenger הכבד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד עכשיו המסנגר הייה עובד ללא בעיה,פתאום הוא התחיל להשתגע,וברגע שאני שולח הודעות לאנשים ברשימה שלי זה רושם לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים". ניסתי להתחבר בגירסה הישנה שמגיע עם XP אותו בעיה זה עושה. אשמח לקבל עזרה.

23. Started by reem,

אני רוצה להוסיף גי'גה בייט לכונן c מכונן d כי אין לי שם מקום ובכונן d יש לי עוד 20 גי'גה פנוי איך אני עושה את זה ?????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקנתי אימיול lionetwork במחשב של חבר ( מחשב חדש ). האימיול מסרב להתחבר לשרתים והוא רושם על כל שרת שאני מנסה להתחבר Appears To Be Dead . יכול להיות שזה בגלל ה SP2 שהותקן לא מזמן ?! ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האימיול אבל לא מצאתי משהו שיכול להשפיע. בדקתי את ההגדרות של הפיירוואל בוינדוס וגם שם אין משהו שמונע ממנו להתחבר כמו שצריך. הסרתי והתקנתי את התוכנה זה גם לא עזר. הורדתי גירסה אחרת של אימיול וגם שם התוצאות די גרועות. תוכנה כמו סולסיק עובדת יחסית בלי בעיות מיוחדות. מה עוד ניתן לעשות ? כמו כן, במחשב לא מותקן פיירוואל . הפיירוואל היחיד שיש זה הפיירוואל של הוינדוס שהגיע עם הSP2. יש אנטיוירוס של נורטון. ותוכנות כמו spybot ו adaware.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tom_k85,

הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.