תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. הבנתי שאם אני רוצה לצפות בסרט תלת מימד אני יכול לצפות בסרטים מהסוג הזה גם ללא מסך תלת מימד. אבל צריך תוכנה מסוימת. האם זה נכון? ואם כן באיזו תוכנה צריך להשתמש?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה ל - HTPC עדיף חינמית שכוללת הכול ובעברית צפייה בקבצים במחשב גלישה באינטרנט ישירות המהתוכנה צפייה בערוצי טלויזיה רדיו באינטרנט והכי חשוב גם מקליטה מה שאני רואה ויכולה להקליט מתי שאני יקבע לה וכ"ו יש מערכת הפעלה שמיועדת רק ל - HTPC ? עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מה שנראה לי הכי מתאים Google TV הכול במקום אחד גם אינטרנט + מוסיקה + גלישה באינטרנט + הקלטה איפה אפשר להשיג את זה? זה חומרה ? או תוכנה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי סרטון וידיאו שאני רוצה לערוך, אני רוצה להוסיף לו שני דברים: 1. לעקוב אחרי משהו עם עיגול (כמו שעושים בחדשות שעוקבים אחרי פרצוף עם עיגול אדום, ולכל מקום שהראש זז גם העיגול זז) 2. להוסיף בלון טקסט יש לי את adobe premiere, אבל אני לא ידוע אם זה אפשרי שם... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי media player 11 ויש לי בעיה הוא לא תומך בשירים עם הפורמט MP3 Format Sound מישהוא יכול להביא לי דרייברים לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אחד מה svchost.exe שפועלים, לוקח לי כ 60% מהמעבד. בדקתי עם תוכנה שנקראת process explorer איזה תהליך רץ תחתיו, ויש שמה שלושה דברים: fdrespub.dll ssdpsrv.dll upnphost.dll איך אפשר לדעת אם זה לא וירוס או trojan ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה וכבר בשלב בו מופיע חלון ירוק קטן שבמרכזו כדור הארץ עטוף בסרט צהוב, ברגע שבתחתית החלון אמורים להופיע שורת סמלים שונים, שם זה נתקע. הדרך היחידה לנתק את התוכנה היא לעצור את הג'אווה. הבעיה התחילה אתמול, אז הסרתי את JDownloader ,הורדתי חדשה והתקנתי במקום הישנה, והכל עבד טוב ,היום הדלקתי את המחשב והבעיה מופיעה שוב. מה עושים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שניתי את האימיל שלי ב-Windows Live ועכשיו הוא שינה גם את האימיל במסנג'ר שלי. עכשיו אישרתי את השינוי והכול אני מתחבר למסנג'ר אבל אני לא ראה אף אחד מחובר(ואני יודע שצריך להיות לפחות אחד מחובר) ואם אני שלוח לו הודעה הוא לא מקבל אותה למה זה? מה עכשיו אני צריך לבקש מאחד אחד אישור תודה מראש נ.ב נשאתי כבר להתנתק ולהתחבר מחדש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק מבלי לעשות Port forwarding. יש לי רשת מחשבים בבית, ואני רוצה להתקין את התוכנה על אחד המחשבים ככה שאני יוכל לשלוט עליו גם מחוץ לרשת. חיפשתי בנעוץ פה בפורום ומצאתי את ה LogMeIn, אבל לא אהבתי אותה במיוחד מכל מיני סיבות. בנוסף, חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי של UltraVNC, יש תוסף בשם Repeater שאמור לעזור, זה נכון ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , האם יש תוכנה שמבצעת את הפעולה באופן אוטומטי ובאיכות טובה? אם כן מה שמה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב A8R32-MVP Deluxe + כרטיס מסך 7800 מערכת הפעלה MCE 2005 אני קראתי את הנאמר על VISTA לא הצלחתי לראות משהו שמשפר לי את הביצועים במשהו לעומת מ"ע MCE שיש לי . השימושים שלי לראות סרטים +DVD +XVID על מסך גדול LCD האם מישהו מצליח לראות משהו במערכת VISTA שיהיה לי כדאי לקנותה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה אצל ההורים של זוגתי. לאחר התקנת ראוטר אצלהם האינטרנט התחיל לקרוע קלות ואחרי כמה זמן לא הייתה אפשרות לגשת דרך FF לג'ימייל כלל ווידאוים של יוטיוב לא היו מוכנים להטען. היות ובכרום דברים כן עבדו, ניסיתי למחוק את כל המידע של פיירפוקס. זה לא עזר. הפיירוול היה מכובה. היום הגעתי אליהם כדי לאפס את הראוטר כי רק הגיוני שהוא הבעיה. איפוס לא עזר ואז ויתרתי וחיברתי ישירות למודם. יוטוב וג'ימייל עדיין לא עובדים. אין לי מושג מה מקור הבעיה.. עריכה: וידאו של יוטיוב התחיל להכין ולנגן אחרי 5 דקות. ג'ימייל עדיין מנסה לטעון. פינג נראה בסדר. עריכה 2: קיבלתי הודעה ברוסית מג'ימייל שמתרגמת לזה: We're sorry. Noticed the problem. Try using Gmail with a supported browser. If this error occurs w…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקבל דחיה וההתקנה מתבטלת. הסרתי את כל הרכיבים וניסיתי להתקין מחדש ואותה הבעיה http://www.upf.co.il/preview/371493759/0e6c4ea16d93767dfd9a52d050fe8132.html מערכת הפעלה xp מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי מחיקת פרופיל משתמש והתקנה של פרופיל חדש, האאוטלוק לא עלה. בתמיכת תומך מיקרוסופט הוא הצליח לאחר עבודה של 40 דקות להעלות את האאוטלוק אבל היו חסרות שם תיקיון רבות - כל המשימות נעלמו, כל אנשי הקשר נעלמו, כל היומן לא קיים, תיקיות מישנה שפתחתי לא נמצאות, ואפילו תיקייה גנרית כמו "דואר שלא נקרא" לא קיימת בגרסה ששוחזרה. גם ההודעות הנכנסות מתחילות בשנת 2014. החלטתי להסיר את האאוטלוק ולהתקין מחדש. מכיוון שהאאוטלוק לא נותן לי לייצא את הקובץ, תומך מיקרוסופט הנחה אותי איך להגיע לתיקייה שבה מאוחסנים כל קובצי PST כדי לייצא אותם החוצה לכונן חיצוני. רציתי לדעת האם הקבצים שאני אמור לייצוא ולייבא שוב הם אלו המסומנים, או שלאחר התקנה חדשה של האופיס, לייבא ולהתקין את כל קוב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-