עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש משהו בסגנון גיפו'רס טוייק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vaz,

איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idanpc,

מחפש שמות לתוכנה לבניית טראנסים!! אבל טובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק עם עריכת וידאו, יצירת סרטונים וכו'. הבעיה היא שכרגע אני משתמש בWINDOWS MOVIE MAKER הפרימיטיבי להחריד. בכל אופן, רציתי לקבל המלצות על תוכנות טובות לעריכת וידאו, חיתוך סרטונים, הוספת אפקטים, כתוביות וכל מה שאני אצטרך כדי ליצור סרטונים. בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מאז ששידרגתי את האנטי וירוס Avast מגרסה 7 ל-8, התברר לי כי בגרסה החדשה נעשה שימוש בממשק האריחים של חלונות 8. האם יש אפשרות לבטל את הממשק הזה ולחזור לממשק הקודם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ראיתי פעם דיון על זה שיש אפשרות להפעיל תלת מימד במשחקי מחשב עם תוכנה של NVIDIA ואחרי זה מישהו נתן לינק לתוכנה של ATI. עכשיו הזמנתי משקפי תלת מימד ואני ארצה לנצל אותם במשחקי מחשב, אז מה התוכנה שמפעילה תלת מימד? אם זה משנה יש לי HD4850. תודה רבה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, הבת שלי עבדה בוורד ושמרה מדי פעם את הקובת ישירות לדיסק און קי שהיה מחובר למחשב. אחרי הוצאת הדיסק און קי וחיבורו מחדש היא לא מוצאת את הגירסה האחרונה ששמרה :-(( איפה יכול להיות הקובץ??? בדיסק און קי נמצאת הגירסה הישנה..... ובזמן שביצעה שמירה לא התקבלה שום הודעת שגיאה) אשמח לעזרה, מיכל

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by m3tr0x,

שלום לכל חברי הפורום! אני חווה בעיה עם הוינראר במחשב שלי שהיא דיי מעיקה. בעת חילוץ קבצים מוינראר מרובה חלקים מקבלים הודעת שגיאה CRC , קובץ אחד או יותר פגומים. הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני בא לחלץ קובץ מוינראר שמגיע בחלקים לא משנה מאיפה בין אם הועבר ממחשב אחר או שמא הורד מהאינטרנט. הדפוס הוא שאם הקובץ הוא יותר מ-100MB הבעיה מתחרשת (לדוגמא קרה לי עם הדרייברים של הכרטיס מסך). על מנת להבהיר את עצמי אומר, שהבעיה יכולה להיות באמת בקובץ פגום, אבל כשהדבר מתרחש בכל ראר המגיע ממקורות שונים ואף מחולץ בהצלחה במחשב אחר ללא שגיאות CRC זו כבר בעיה אחרת, שאליה אני מתייחס. עכשיו מחיפושים הן בפורום ובגוגל, שמתי לב שהבעיה יחסית נפוצה והאבסורד הוא שלא הצלחתי למצוא לה פתרון, אע"פ שעברתי על מאו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eyarit,

שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redti,

שלום, התקנתי משחק על המחשב ששוקל ג'יגה.. שאני בא להסרה זה רושם לי שגיאה שחסר את הקובץ INSTALL.LOG ועשיתי התקנה מלאה מהדיסק והמשחק פועל בלי בעיות. אתם מכירים אולי תוכנה שאפשר להתקין והיא תסיר לי את המשחק מהמחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברה Mozilla Firefox 3.0 may be new but it might not be secure. Just five hours after Mozilla's release of the updated Web browser Tuesday, researchers at TippingPoint detected a critical security vulnerability in Firefox 3.0, allowing remote attackers to take control of a user's PC. למאמר השלם : http://www.crn.com/security/208700510

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עובד עם התוכנה myphoneexplorer ויוצר גיבויים מדי מספר ימים. היום לראשונה ניסיתי לשחזר גיבוי - הכוונה היא גם להודעות, גם לאנשי קשר ובעיקר ליומן. לאחר זמן ממושך של עבודה, הוא כביכול סיים בהצלחה, אך בפועל- היומן שלי נעלם ואין לו זכר. אינני מצליח לשחזר את היומן, ועשיתי נסיונות נוספים, הדלקתי וכיביתי את הנייד, חפרתי באינטרנט וכלום- אין לי יומן. בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה ממושכת עם תוכנת המסנג'ר- גם ב- Windows Messenger וכן ב- MSN Messenger הבעיה היא שאני לא מצליחה לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי... ניסיתי המון המון פעמים וכל פעם הוא רושם לי את אותה הודעת שגיאה ואני מצטטת: נא נסה שוב לשירות NET Passport. Microsoft לא היתה אפשרות באופן זמני להשלים את בקשתך. נא נסה שוב במועד מאוחר יותר. אני משתמשת במערכת הפעלה Windows XP Home Edition גירסאת ה- Windows Messenger היא 4.7 וגירסאת ה- MSN Messenger היא 6.0 תודה מראש , הדר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, מה היא התוכנת קוד פתוח תואמת למירק? אני יכול את שמה? תודה ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תמונה להמחשה: http://img371.imageshack.us/img371/6460/fuckedupcf9.jpg אני לא יכול להיכנס למנהל המשימות או לתצוגה דרך שולחן העבודה--מקשימני--מאפיינים ההתחל שלי נדפק כל שניה קופצים פופאפים עכשיו ניסייתי להוריד תוכנות כמו spy sweeper וניסיתי למחוק ידנית את הוירוס דרך מצב בטוח ועדיין שאני מעלה רגיל את הווינדוס זה אותו שיט עזרה :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omfir,

אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב, סוף סוף לאחר שקיבלתי את הרישיון הנוסף ל-YOUR UNINSTALLER 2008 ,אני מתכוון להתחיל לעשות קצת סדר במחשב. אבל לפני זה רציתי לשאול- האם בכל הסרה של תוכנה/מקודד/פילטר ,חייבים לאתחל את המחשב, או שרק לגבי תוכנות מסוימות? איך אני בעצם אמור לדעת, מתי צריך ריסטרט, ומתי לא חייב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בס"ד שלום אני משתמש הרבה פעמים עם התכנה xboot התוכנה פשות הופכת usb או דיסק ל bootable ע"י grub4dos ואז מוסיפים קבצי iso שהם bootable עכשיו ניסתי לעשות את זה על דיסק קשיח חיצוני שמתחבר ב usb ויש עליו 2 מחיצות הראשונה fat32 השניה ntfs השתמשתי בתוכנה כדי לעשות את המחיצה הראשונה ל bootable אבל זה לא עובד לי ב dok שיש עליו מחיצה אחת זה עבד לי הרבה פעמים השאלה היא איך גורמים לו לאתחל ממחיצה מסויימת? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ashand,

הדגם של המצלמה הוא PD1100 כבר שעה אני בגוגל ולא מוצא הורדה בחינם, יש איזה אתר שרוצה כסף...איזה מצחיק זה...איבדתי את הדיסק ובאתר של קריאטיב אין תמיכה למוצר הזה...איזה תסכול תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אבא שלי הביא לי מהמשרד שלו סורק (משומש כמובן) ואני מחפש דרייבר עבורו. הסורק נקרא UMAX Astra 3600 ובאתר של UMAX אין זכר לסורק הזה. לא דרייבר, לא מילה אחת שמזכירה אותו. לא באתר של UMAX ולא באף אתר, אין זכר. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר... יכול להיות שלסורק הזה יש עוד שם או משהו שאני לא יודע? ??? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים