עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by netanel,

שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by neogod,

ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by edenpo,

חברים שלום רב! לאחר מאבקים רבים וניסיונות שכנוע ולפני שאני מוציאה איזשהו חלק משמעותי מהמחשב, אני פונה אליכם. האם ישנה איזושהי אפשרות לחסום משחק רשת כדי שלא ניתן יהיה לשחק בו במחשק או אולי כדי שלא יהיה ניתן להוריד אותו מחדש מאינטרנט? מאוד מאוד אודה לעזרתכם, כי מצבינו רע מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. האם ניתן לבצע איתה אתחול למחשב המטופל, כך שהשליטה תוחזר אוטומאטית לאחר האתחול ללא צורך בהתערבות של מישהו מהצד השני?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tood,

היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erezo,

מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני רוצה לדעת איזה הגדרות ב UTORRENT צריך לעשות על מנת מצד אחד להוריד ולהעלות במהירות האופטימלית, ומצד שני לא ליצור עומס כבד מדי על הנתב הביתי ולגרום לאיטיות או לקריסה של האינטרנט בכל הבית בעקבות כך. יש לי נתב TP-LINK WR1043ND ואני רוצה להימנע ממצב שאני מעמיס עליו תעבורה מעל ומעבר למה שהוא מסוגל, כי הנתב הקודם קרס לי בעקבות שימוש מסיבי בטורנטים. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה UTORRENT כעת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי המון עבודות WORD או כל מסמך טקסט אחר ואני דואג שלא יהיו לי כפילויות בעבודות. יש איזו תוכנה שבודקת כפילויות של משפטים/מסקאות/מאמרים? באנגלית ובעברית עם אפשר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל כמה זמן אני מקבל את ההודעה שיש בעיה והווינדוס חייב לסגור את התוכנה. עשיתי בדיקת וירוסים וגם התקנתי את התוכנה שוב אבל זה לא עוזר כי כל כמה שעות היא שוב נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזו. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arik100,

שלום , יש ברשותי אלבום בתצורת קובץ FLAC ו CUE , אני מעוניין להפוך אותו למספר קבצי FLAC כמספר הרצועות בדיסק , האם זה אפשרי? האם המידע הזה נמצא בתוך הקובץ? איך עושים את זה אם כן? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omfir,

אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SeNeX,

אני מדבר עם חברה שלי והכל היה בסדר אבל עכשיו לפני כמה דכות התחילה בעיה אני שולך לה הודעה וההודעה לא מופיע למטה .. אלה בכלל איפשהו בין הצאט שהתכתבנו לפני 20 דקות + וזה מעצבן אני לא יכול לדבר ככה איתה ניסיתי לעשות ריסטרת לכבות ולהדליק את הסקייפ זה לא עזר... יש לכם מה להציע ? זה קורא לי רק עם בן אדם אחד ואתמול התקנתי WIN XP שוב אבל הכל עבד טוב מאווד ב 7 וגם אתמול דיברנו מלא אז למה זה ככה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Haflo,

אין פה אף אחד שמעוניין בהחלפת דיסקים של Mp3? :dazzler1:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by genia,

.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, בכניסה אל מנהל ההתקנים, גיליתי צלמית עם סימן קריאה על הדרייבר של כרטיס הרשת, שמשום מה כנראה מותקן אצלי פעמיים, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. ניסיתי לבצע עדכון לדרייבר, אך קיבלתי הודעה בנוסח: תוכנת מנהל ההתקן הטובה ביותר עבור ההתקן שלך כבר מותקנת. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם לנסות להסיר את אחד מהם? האם להסיר את שניהם ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת? אגב, האם יתכן שזו הבעיה שגורמת אצלי לריסטרטים, או שאין שום קשר? הערה: מקווה שפרסמתי את ההודעה בפורום המתאים תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DJO,

אהלן, יש לי בעיה מוזרה ומטרידה. אני במחשב WIN7 עם FF19. היום בבוקר שקמתי ראיתי שבפיירפוקס פתוחים לי הרבה טאבים של כל מיני כתובות מוזרות, בכל כתובת נפתח לי דף לבן. סגרתי הכל, הרצתי בדיקה מלאה עם Microsoft Security Essentials ועם Malwarebytes שלא גילו דבר. בצהריים עזבתי את המחשב לשעה, שוב חזרתי, ושוב אותו עניין. אלו הטאבים שהיו פתוחים - https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://photos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-profile-a.akama…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moshiko69,

שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 114508534,

אהלן החלטתי להעביר את כל הדיסקים שלי לאייטיונס ומשם לאייפון , משום מה שאני מעתיק את הדיסקים לא מתקבל לי שום מידע עליהם, לא שם לא אלבום לא תמונה ולא כלום , איך פותרים את זה . כמובן שכל הדיסקים מקוריים ונקנה במיטב כספי תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kipi-man,

במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ניסיתי להכנס עכשיו לGMAIL וזה הראה לי דף שאומר לי שאני צריך לאשר את קבלת COOKIE וגם למחוק אותם. עשיתי בדיוק מה שכתוב וגם הכנסתי את גוגל וג'ימייל כאתרים שתמיד לקבל מהם דברים כמו שאמרו לעשות במקרה שהגדרת הCOOKIE לא עוזר. זה עדיין לא עובד. אני חושב שזה לא מחק את הCOOKIE כי מתי שנכנסתי לHW זה היה מחובר ולא ביקש שאני אכניס שם משתמש וסיסמא, זה מראה שהCOOKIE לא נמחקו לא? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא הצלחתי לסנכרון גם את הטאבלט וגם את הטלפון במקביל רק בנפרד. מה ניתן לעשות? יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אשמח אם תעזרו לי לזהות את התוכנה הבאה, לא מדבר על העריכת מוסיקה ברקע, אלא על הקריין הוירטואלי שמסביר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים