תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם! 1.אני מעוניין לשכפל דיסק - שאלתי היא האם אפשר לעשות זאת בכונן אחד שהוא גם ה CD וגם הצורב(יש לי NERO PREMIUM 7 אם זה משנה)? 2.איך מכינים קובץ IMG? (כלומר יש לי תיקיה עם מידע ואני רוצה להפוך אותה לקובץ IMG) תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של קצת יותר מ 530 MB. חילקתי בעזרת תוכנת Winrar לקבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB כדי שאני אוכל להעביר את זה דרך ה Gmail. בסופו של דבר קיבלתי 89 קבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB. שניים מהקבצים יצאו פגומים - corrupted. האם יש דרך שאני יכול לתקן את זה מבלי לקווץ שוב את כל הקובץ הגדול???? האם יש פקטדה שאני יכול להריץ רק עליהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו איך רואים... הכתב גדול, האותיות לא ברורות ועוד הרבה דברים מעצבנים ת מה עושים? ובבקשה בלי "תעבור לשועל" [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העניין הוא כזה - אני מעוניין לשפר את האנגלית שלי וכפועל יוצא של זה אני רואה סרטים עם תרגום. אני מעוניין להעתיק את הכתוביות (של המילים באנגלית ושל הפירוש שלהם בעברית) לקובץ וורד כדי שאוכל לתרגל גם כאשר אני לא מול המחשב. האם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לבצע "העתק - הדבק" על המלל מתוך הסרט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה בנוגע למהיריות של תוכנות השיתוף... לפי מה שהבנתי מת'רדים קודמים-Edonkey היא התוכנה הכי טובה מבחינת התוכן שבה. אבל הבעיה היחידה איתה היא שאצלה אני מוריד הכי לאט מבין כל תוכנות השיתוף האחרות (שאצל האחרות אני מוריד ממש במהירויות אדירות) רציתי לשאול אם גם אצלכם היא מורידה (יחסית כמובן) הכי לאט מבין תוכנות השיתוף? אם כן (ואני מתאר לעצמי שכן) אז למה אצלה זה הכי איטי? אם לא מה אתם חושבים הבעיה שאני מוריד לאט (אם בכלל) בתוכנה הזאת? ומה עלי לעשות? ??? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שמחקו לי את כל הקבצים מהשולחן עבודה וכבר התעורר בי חשד. אתמול גלשתי באינטרנט ופתאום אני רואה את העכבר זז וחלונות נפתחים ונסגרים כשברור לי שמישהו אחר עושה את זה. יש לי נורטון והוא לי גילה כלום. היום בבוקר אחותי גלשה באינטרנט ושוב הבחור פרץ ואפילו דיבר איתה באייסיקיו... יש איזה דרך לפתור זאת מבלי לפרמט את המחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי ubuntu על VMware Workstation עכשיו הכול עובד טוב ויפה אבל משום מה אני לא יכול לשנות רזולוציה בubuntu כהילו אין דרייבר לכרטיס מסך הוא גם לא נותן לי להפעיל אפקטים בשולחן העבודה(שדורשים כרטיס מסך). למה זה? בdisplay הגדרתי להשתמש בהגדרות של HOST וגם DX 9.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בעיקרון אני מחפש תוכנה להסתרת תוכנות שרצות הרקע שמי שמשתמש במחשב לא יראה שהתוכנה פועלת בכלל והיא תסתיר גם את הסמלים שבהתחל (ליד השעון) תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן החלטתי להעביר את כל הדיסקים שלי לאייטיונס ומשם לאייפון , משום מה שאני מעתיק את הדיסקים לא מתקבל לי שום מידע עליהם, לא שם לא אלבום לא תמונה ולא כלום , איך פותרים את זה . כמובן שכל הדיסקים מקוריים ונקנה במיטב כספי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טבלה מסויימת, הכי טוב להסביר את זה עם דוגמא: למשל בלינק הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population יש לי אפשרות לראות את הטבלה ע"פ כל קטגוריה שאני בוחר: מספר, שם, גודל וכדומה... יש לי WORD 2007 (בעברית), אני מניח שאפשר לעשות את זה שם, אני רק לא מתמצא בזה. אם אפשר לשמור את זה גם כקובץ HTML זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך המאפשרת להתקין מחשב חדש על ידי שימוש ב IMAGE מוכן אך שההתקנה תתבצע דרך הרשת אני הולך לקבל סביבות 50 מחשבים חדשים ולפתוח אחד אחד נראה לי כמו עבודה שחורה מדי יש דרך לעשות את זה אני שמעתי שיש דרך לעשות את זה עם GHOST דרך ה רשת יש למישהו דרך להראות לי את זה או בכלל דרך כל תוכנה אחרת או שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם צורבים דיסק אמפים, אפשר לנרמל את הווליום של כולם לרמה אחידה לפני הצריבה איפהשהו ? התוכנה היא נרו ברנינג רום 6
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את ההודעה שיש בעיה והווינדוס חייב לסגור את התוכנה. עשיתי בדיקת וירוסים וגם התקנתי את התוכנה שוב אבל זה לא עוזר כי כל כמה שעות היא שוב נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזו. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה מ683?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה נכנס לי וירוס מוזר, למרות שנראה לי שהצלחתי להוריד אותו בדרך לא דרך, אך עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הכוננים שלי (מחיצה D, או E) במקום לפתוח לי אותם רגיל הוא פותח לי רשימת תוכנות שאני צריך לבחור אחת כדי לפתוח את המחיצה. כלומר משהו השתבש וזה נראה כאילו המחשב לא מזהה שזה דיסק קשיח אלא כאילו אני מנסה לפתוח קובץ לא מוכר אני מצליח להיכנס למחיצות רק ע"י ,'סייר'. חשוב לציין שזה דיסק קשיח אחד שמחולק ל4 מחיצות C,D,E,F את מחיצה C של הווינדוס הוא פותח רגיל.. מה ניתן לעשות? (האם ניתן להימנע מפירמוט של המחיצות?) תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוףףף, אני כבר אחרי 3 ומשהו שעות של חיפוש באינטרנט אחרי פילטר שפעם היה לי כ"כ קל לעשות. קיצר, הענין הוא שאני רוצה לעשות תמונה, תלת ממדית, כזאתי שצריך לקרב ת'עניים ואח"כ להתרחק לאט בשביל לראות את התלת שלה. מבינים על מה אני מדבר בכלל? פעם אפילו עשיתי כזה דבר בפוטושופ, ואפילו יצא לי לא רע. הדפסתי את זה במדפסת, והיה אחלה. אבל הספקתי כבר לשכוח איך עשיתי את זה. השתמשתי אז בפילטר יחיד שעשה לי את כל העבודה (ככה זכור לי) ועכשיו אין לי מושג איך קוראים לו, ואם הוא מובנה בפוטושופ. איך קוראים בכלל לתמונות מהסוג הזה? חצי מהזמן של החיפוש, ניסיתי למצוא איך להגדיר את מה אני מחפש. כל מה שהגעתי אליו היה Stereoscopic - שזה לא מה שאני מתכוון בכלל. סטריאוסקופי זה התמונות האלו שצריך משקפיים מיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי zone alarm והכל היה טוב אבל אחרי כמה ימים הוא התחיל לחסום לי את האינטרנט ולא נותן לי להתחבר, איך מבטלים את זה ועושים שהתוכנה תפעל ולא תחסום את האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-