עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nadav1379,

יש לי בעיה בתוכנה NTI CD-Maker 6 Platinum מתי שאני פותח אותה נפתחת לי הודעה "No Suppoored drive detected" ומתי שאני רוצה לצרוב משהו זה לא צורב לי נפתח לי חלון ששואל אותי איפה לישמור את הדיסק ואני לא יודע מה זה זה קרה לי רק אחרי שהחלפתי צורב מה אני צריך לעשות

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק עדיף חינמית וקלה לתפעול כמו TeamViewer (אבל לא מתנתקת אחרי חמש דקות כמו TeamViewer) ללא הגבלת זמן שאני יכול לשלוט עליה כול הזמן (עבור קריוקי להחלפת שירים ממחשב נייד אחד למחשב הנייד השני)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הוא נכנס לחבר שלי למחשב לקבצים של מערכת ההפעלה כמו explorer.exe ועוד כמה ופשוט אי אפשר להסיר אותו.. ניסתי סריקות בסייפ-מוד וכו'.. האנטי וריס שמותקן שם כרגע זה NOD32 שלא מצליח להתגבר על הבעיה והוירוס לא נותן להתקין אנטי וירוס אחר.. למישהו יש ניסיון או יודע מה צריך לעשות עם הוירוס הזה?? תודה...

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by idofr,

היייייייייי כולם אני חושב לקנות לוח גראפי למחשב כדי שיהיה קצת יותר כיף ונוח לעבוד עם הפוטושופ עכשיו השאלה אם אם יש יש פה מישו שעובד הרבה עם לוח ופוטושופ איך זה הולך יש לכם מדריכים משו כדי להתחיל? או אם יש תוכנות אחרות טובות שנוח לצייר איתן?....

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. שלום לכם! הפעם הבעיה היא במחשב של חברה שלי (נעמה המאמי, לפי החתימה!). הבעיה התחילה כאשר היא רצתה לראות איזשהו קטע מפירסומת (ככול הנראה קובץ WMV או ASF, בStreaming Video), מחשב חדש - פעם ראשונה שמריץ וידאו מסוג כלשהו - במקום להציג את הוידאו ראינו בליל של צבעים - כמו מין תצוגה של אינפרא אדום... ניתן לראות קווי מיתאר של מה שמוצג בסרט, אבל זו לא צורה לצפות בסרט... הבעיה המשיכה עם קובץ AVI שהורדנו מהאינטרנט - אותה בעיה.חשבתי שזו בעיה של קודקים, הורדתי את ה LionNetwork Codecs Pack, לא עבד. ניסיתי את הK-Lite Pack עם תוכנת GSPOT, שהודיע לי שהקודק לסרט הוא DivX וישנם 4 קודקים מותקנים שאמורים "לטפל" בסוג קובץ/קודק זה. משהו פה נראה לי חשוד. ניסיתי מס' סוגים של קבצי וידאו (בינהם MP…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  6. דרישות קריטיות: 1. יכולת לבצע גיבוי עם פילטר על סוגי קבצים ושמות תיקיות. סופר-קריטי, כיוון ש-90% מנפח התיקיות לגיבוי הוא של קבצים זמניים ענקיים שלא מעניינים אף אחד! 2. יכולת לבצע גיבוי אינקרמנטלי. 3. יכול Versioning כך שאם קובץ נדפק הוא לא "ידרוס" קובץ תקין ברגע שהגיבוי ירוץ. 4. יכולת שחזור פשוטה שאינה תלויה בתוכנה עצמה (בניגוד לקליינטים של SVN למשל). 5. יכולת תזמון של גיבויים אוטומטיים. רצוי מאוד: 6. יכולת לגבות קבצים פתוחים. 7. דיווח דרך EMAIL על בעיות/הצלחה של גיבוי. 8. יכולת ZIP של קבצים/תיקיות בנפרד (לא ZIP אחד גדול). 9. הצפנה של הגיבוי - חביב ובתנאי שהסרת ההצפנה לא דורשת את התוכנה עצמה. 10. עדיף חינמית וללא התקנה כמובן. 11. יכולת העברה של פרופילים/הגדרות בקלות ממ…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by eliav-peretz,

התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Friend,

שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  10. מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. שלום. יש כמה וכמה דברים שהייתי מעוניין לדעת לגבי ביטורנט. המושגים הבאים: peer_id, http_user_agent, infohash, passkey והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לגלות את ה- peer_id וה- http_user_agent שלך אם אני משתמש ב- uTorrent. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  13. אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by אסף ב,

יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by dudu2683,

הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. לאחרונה הורדתי את Windows Defender לאחר שהשתמשתי הרבה זמן בבטא הקודמת (Microsoft AntiSpyware). האם זה בסדר שהתוכנה לא מופיעה אצלי במגש המערכת (ליד השעון וכל התוכנות)? יש לי וי מסומן ב- Real Time Protection.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by gator_play12,

המסנג'ר קורס כל פעם שאני שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי. אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל …

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by רומן גרוס,

שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?

21. שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by redead,

אני מכין אלבום דיגיטלי , אני רוצה בעמוד מסוים לקחת תמונה ולעשות ממנה תמונה רקע . הכוונה היא שהתמונה תהיה שקופה ושעליה יהיו עוד תמונות. איך אני עושה דבר כזה בפוטושופ ? בעיקרון אני עובד בלופה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by alexc32,

לאחר התקנת ווינדוס חדש , HOME 10 איני מצליח לעלות תרגום בשפה העברית משתמש ב MPC ( ניסיתי גם בתוכנות כגון 5kplayer ו player של הווינדוס 10)

24. סאלאם עליכום בזמן עריכת מסמך וורד, ישנם שוליים שלא משמשים אותי בכלום חוץ ממראה ויזואלי של הדף. האם ישנה דרך להגדיר בוורד מצב שבו אני רואה רק בתוך הגבולות שבהם אני כותב והשוליים מוסתרים ? שוקראן שוקראן.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by SheZiF,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעלות לאט אז בדקתי ושמתי לב שהדרייברים של הכרטיס קול דורשים הרבה תוכניות בזמן ההפעלה רציתי לברר אילו מבין התוכניות הבאות של Creative אני יכול להסיר מהרשימה? בתודה,

• 5 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.