תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אייסיקיו, כשאני נכנס מופיע לי החלון של חדשות ICQ ומייד מציג לי את הדוח שגיאות של מייקרוסופט ניסיתי לעשות הסרה מלאה כולל לוח בקרה והתיקיה + התקנה מחדש עדיין לא עזר למישהו יש פיתרון ???
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי ידידה ושאני שולח לה הודעה היא לא רואה אותה רק אם היא שולחת לי הודעה אז היא כן רואה תהודעות שאני שולח לה למה זה? ואצל מי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פירמטתי מחדש את המחשב והתקנתי מחדש את האייטונס אני מנסה להוריד מחדש את כל הפודקאסטים אבל התוכנה מקפיצה לי הודעה שאי אפשר אפשר להוריד אותם בחנות הישראלית השאלה היא כזאת איך אני יכול להתחבר לחנות בריטית\אמריקאית ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל ולשלוח קבצים באייסי וניסיתי לשנות את ההגדרות אבל זה לא עוזר, מה אני יכולה לעשות????? יש לי פייר וול זה קשור איכשהו?????
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי בעיה באייסיקיו 6, כל פעם כשאני פותח אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה ולמרות שמחקתי והתקנתי מחדש את התוכנה הוא עדיין מציג לי את זה. אם למישהו יש מושג איך או מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הסיסמה שהייתי בטוח שזאת הסיסמה שלי מסתבר שהיא לא ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה הנכונה יש משהו לעשות עם זה ? או שרק לפתוח חשבון חדש? בשיחזור סיסמה הם מבקשים אימייל אני לא זוכר איזה אימייל נתתי להם
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אחרי שפירמטתי תמחשב, התקנתי כמובן הכל מחדש, ואחרי שהתקנתי את האייסיקיו (אם זה משנה איזה גירסה, אז ה-4 עם) הופיעה לי הודעה שאמרה (בערך, אני לא זוכר בע"פ) אם אני רוצה לתת לאייסיקיו רשות להשתמש או לעשות משהו במשהו (נדמה לי ספריות או משהו בסגנון), אני לא הכי זוכר, אבל פשוט לחצתי "לא" וסימנתי ברוב טיפשותי שלא להציג שוב את ההודעה. מהרגע הזה נתקע לי האייסי והוא לא פועל. אני לוחץ על האייקון הפעלה והוא עולה אבל ישר לא מגיב. הבעיה נשארת גם אחרי התקנה של אייסיקיו אחר, לייט רגיל. אני פה בברוך מטורף, לא בא לי לפרמט פעמיים תוך 24 שעות, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אודה לו מכל הלב.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר למספר שלי כתוב לי שגיאה 0401 "ההתחברות נכשלה. נא בדוק את הגדרות ההתקשרות שלך ונסה שנית מאוחר יותר." עושה לי את הפרח הצהוב הזה. חיכיתי כמה זמן וניסיתי להתחבר ועדיין לא עוזר מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש עומרי
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה אם האייקונים-הרקעים לא שקופים (ראו תמונה)http://picasaweb.google.com/ArielGug/XeLVnI?authkey=Gv1sRgCITBgr-N2Ju6GQ#5441135970953939650 אני מתכוון לזה שלכל אייקון יש בעיה עם השקיפות. מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 20:28:54 אם לא הובנתי,אני מדבר על זה שמסביב לאייקון והכיתוב מוקף בצבע קרוב לכחול-דהוי
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמסביב לכל אייקון יש כזה מין רקע שחור... משיהו יודע איך להוריד את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ,. קודם כל אם זה לא קשור לפה אז בבקשה תעבירו . אז ככה שיחקתי לי היום במשחק LINAGE2 ואחרי שיצאתי ממנו ראיתי שלא רואים את האייקונים . למשל הסמל של המחשב שלי אז לא רואים אותו . רואים אותו ככה . http://www.videozilla.net/decodevcd2.gif וגגם את שאר הסמלים רואים ככה . איך אני יכול לפתור את זה ?.. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יהונתן ואני מנסה לפתור ולהבין את הבעיה הזאת כבר כמה שבועות ואני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך אני פותר אותה. תודה לכל העוזרים טו העוזרות Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'. > com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Android\Sdk\build- tools\23.0.2\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחקתי את האימיול הישן [בדרך חוקית] וכשהתקנתי את החדש של ליונטוורק אז ברגע שאני מוריד הוא כותב שגיאה באימיול ושעלי לסגור אותו אז אני לוחץ על אישור והוא יוצא האימיול עובד לי בסדר רק אם אין בו שום הורדות אם אני שם הורדות הוא עושה לי את השגיאה הזאת מה לעשות כדי שיפעל לי טוב
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני הורדתי את האימיול החדש 0.44A אבל שאני פעיל אותו אז זה רושם לי כאילו חסר לי קובץ adresses וזה לא נותן לי לחפש דברים ולא מוצא לי שרתים מאיפה אני מוריד אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני במשך הרבה מאוד זמן השתמשתי באמיול והוא עבד במהירות סבירה בחודש האחרון הוא מוריד במהירויות נמוכות גם לאחר פירמוט ולמרות שאני בhigh-id גם במודים האחרים האימיול מוריד לאט למישהו יש פתרוןן?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקדמיליה תסתכלו: זה אמור להיות בצבע ירוק.. ואני חושב שמה שזה גורם זה שאין מקורות...תמיד בהורדות יש הרבה אדום בקבצים שאני מוריד וגם בחיפוש זה מראה לי קצת זמינות אני משתמש באימיול המקורי 46C מישהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-