עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the_saint,

אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. הבעיה אצל חבר שלי. הוא אומר שמגיעים אליו כל הזמן 6 עותקים של מייל. אם אני(או מישהו אחר) שולח לו מייל 1 אז מגיעים אליו 6. מה עושים? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.png למי שלא מבין מה רשום: Microsoft Office Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להפעיל את היישום. מה זאת הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by BloodFist,

מקווה מאוד שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה באופיס, יש לי אופיס XP התקנתי אותו התקנה מלאה לפני חודש בערך, וזה לא התקין לי את סרגל קיצורי הדרך. למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות או איפה אפשר למצוא את זה או משהו דומה בסגנון שיעשה את אותה העבודה?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by galCool,

כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת אופיס 2003 כשאני משתמש באאוטולוק ופותח מסמך WORD פתאום קופצת הודעת שגיאה שצריך להיסגר ויש אופציה לסמן וי אם אני מעוניין שהתוכנה תיסגר ותיפתח אוטומטית אך לא מצליחה לפתוח את עצמה שנית ללא תקלה. ביצעתי תיקון שגיאות של האופיס והבעיה נפתרה אך חזרה על עצמה לאחר יומיים-שלושה. שבוע שעבר הסרתי את כל תוכנות האופיס מהמחשב והתקנתי מחדש ושוב הכל היה תקין עד היום שהבעיה חזרה על עצמה.. מה יכול לגרום לתקלה ואיך מסדרים אותה אחת ולתמיד אודה מאוד לעוזרים ולמי שיש פתרון לבעיה המציקה הזאת בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by CobraBoy,

שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by drorhazan,

יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו,ואופיס 2007 בעברית מקורים. אני רוצה להשאיר עידכונים אוטמטי בחלונות XP פרו. ולבטל עידכונים לאופיס 2007. אני לא מצליח לימצוא בהגדרות אופיס ביטול עידכונים לאופיס 2007... איך מבטלים עידכונים של אופיס 2007? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח למצוא פתרון אלה : כשאני מנסה לכתוב בWORD נגיד משפט כמו :"שלום צחי זה פשוט כותב אותו : צחי שלום וזאת למרות שהותקן חבילת UMI וSP2 וחבילות תאימות :\... אנשים אני פשוט חייב עזרה כי אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזו ... דבר נוסף כבר נעשה נסיון של מחיקה והתקנה מחדש אבל לא עזר... *מערכת הפעלה WIN 7 . תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם באאוטלוק של אופיס 2007 אין את הכפתור SEND לשליחת ההודעה או שיש ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לומר לי איפה הוא?מנסה לשלוח מיילים מהבית למשרד ולא מצליח תודה מראש

13. שלום לכולם , יש לי בעיה בלהעתיק טקסט או כל דבר אחר למסמך של WORD . כאשר אני מנסה לבצע בתוך המסמך תוך כדי עבודה העתקה (ממקור פנים או מקור חוץ) אני מקבל את ההודעה הבאה : חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים אבל שום דבר מהם לא עזר. ניסיתי לשנות את הגדרות המאקרו לא עזר , אתחול לא עזר. איני יודע מה לעשות עוד? אני צריך להגיש דו"ח ביום ראשון והדבר מקשה עלי ללא העתקות של טקסט ועריכה קלילה . תודה מראש , גל

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by idanzriker,

יש לי מיקרוסופט אופיס 2010 ,כשאני מנסה להיכנס למסמך שכבר רשום הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא החוצה http://s16.postimage.org/akgomzxmd/image.jpg הסרתי את התוכנה והתקנתתי שוב ואני אובד עצות.... אגב זה אופיס פרו 64 ביט. המחשב חדש וחזק עם וינדוס 7 64 ביט. אם למישהו יש פתרון אני אשמח:-) תודה!

15. הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by liorn,

שלום! אני מוריד דרך אזורוס וכעבור כמה דקות היא מתנקת לי לבד ישמח לשמוע עצות בנוגע הבעיה הזאת(במידה ויש תוכנה מהירה שאפשר להוריד בה משחקים חוץ מאימיול ישמח לשמוע עצות) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by LIOR42,

יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  20. Started by kikkler,

האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by dima1987,

האי סי קיו של ידידה שלי כול כמה דקות מתנתק אך אפשר לפתור את הבעיה ? התקנו אי סי קיו חדש וגם לא עוזר !!!

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by the_saint,

פרמטתי והתקנתי את הכל מההתחלה... ומשהו בשילוב בין הוידנוס אקס פי לאי סי קיו נדפק ובמקום שמות בעברית האי סי קי מראה לי רק סימני שאלה!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by stlior,

ניסיתי לאחות את הכונן שלי עם שני תוכנות של ווינדוס ותוכנה בשם dikeeper בשתיהם האיחוי נתקע באמצע מה הבעיה? הנה פרטים של הכונן Field Value ATA Device Properties Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Buffer 7965 KB (Dual Ported, Read Ahead) ECC Bytes 52 LBA Sectors 241254720 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Model ID IC35L120AVV207-1 Multiple Sectors 16 Parameters 239340 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector Revision V24OA66A Serial Number VNVD01G4DDXYYX Unformatted Capacity 117800 MB ATA Device Features 48-bit LBA Supported Advanced Power Management Supported Automatic Acoustic Management Supported Device …

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.