עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה שהFIREFOX לא טוען לי תמונות בגלל הKASPERSKY הוא טוען חלק מהתמונות והשאר לא ... ביטלתי לו תFIREWALL השארתי רק תMAIL + WEB ANTIVIRUS למה זה עושה את זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. אורח אני קונה מחשבים דברו איתי
    Started by אורח אני קונה מחשבים דברו איתי,

*כותרת* בוא נגיד ככה: עדיפות ראשונה שלי זה שתביאו לי driver ל3dfx voodoo3 שיש לי עכשיו... יש לי מחשב: win xp pentium III כרטיס מסך: 3dfx voodoo3 שבdriver שלו יש לי איכות של D3D אם אתם צריכים עוד פרטים רק תגיד לי מה!!! זהו ואם הכרטיס מסך שלי כבר חסר סיכוי אז בואו תמליצו לי על מחשב חדש משהו טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח הכי חשוב שהמחשב יהיה מהיר ויהיה לו כרטיס מסך openGL אפילו יד שנייה לא חשוב לי! תודה רבה לכל מי יעזור לי

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by רומן גרוס,

מי שהתקין NOD32 במחשב ראה שרשום " אנטי וירוס + רגולות " אז בקשר לאנטי וירוס אני דיי ספקן אחרי שהכנסתי למחשב בכוונה " רגולה " 12552.EXE וה NOD32 בכלל לא גילה שיש רגולה הוא רשם " 0 רגולות " התקנתי AD AWARE והיא הסירה אותו ! למי שקונה NOD32 ובונה על זה בתור " תוכנה נגד ריגול " אז הוא טועה .

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי חבר שהלך לתקן את המחשב בחנות מחשבים רגילה שבאזור הטכנאי אמר לו שהזיכרון שברשותו לא תקין אז כמו שאנו מכרים את הטכנאים בישראל אני בתור חבר רוצה לעזור ואני לא מאמין לטכנאי אז אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה היא הדרך הכי טובה לבדוק אם הזיכרון תקין... דרך אגב בדקתי ב mem test והוא השלים 2000% תוך שתי דקות בלי שגיאות בעוד שהזיכרון שיש לי בדק 1555% בתוך כמה שעות אם 0 שגיאות תודה מראש! ואם זה לא הפורום המתאים אני מצטער אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by crovei,

לפני כמה זמן הורדתי קובץ מהאימיול, וכמובן שעם המזל שלי שהקובץ סיים להוריד והתחיל להעתיק את עצמו לדיסק קשיח הייתה הפסקת חשמל (זה היה לפני חודש+.. בתקופה של ההפסקות חשמל). קיצור כמובן שהקובץ נדפק כי הוא לא נכתב לדיסק עד הסוף, ככה שאי אפשר לפתוח אותו אבל בכל זאת הוא תופס לי מקום (מדובר בקובץ של 1.5 ג'יגה). שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל את השגיאה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש ע"י תוכנה אחרת. כנראה שהוא עדיין חושב שהאימיול משתמש בו (האימיול כמובן סגור שאני מנסה למחוק אותו). אז איך אני יכול להפטר מהקובץ הזה? אני יודע שיש תוכנות שמוחקות קבצים ב"אלימות", אבל אני לא מת עליהן.. יש פיתרון אחר?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by bikona,

איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) .. ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו? 2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה? אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by miki_michal,

יש לי win2000 ואופיס 2000 , הכל עובד כמו שצריך, אבל כאשר אני פותח את הoutlook שלי ב today אני לא מצליח לפתוח את התפריט של התאמה אישית של outlook todayת פשוט לא נותן לגשת עליו, אין הודעת שגיאה , כאשר אני לוחץ על הלחצן לא קורה כלום,רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע לתפריט דרך מקום אחר registry או מקום אחר, ניסיתי להתקין מחדש את אופיס וגם שיזהה אם יש תקלה לא עובד לי ...,תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני האנטי וירוסים הללו תתנו לי חוות דעת מה יותר שווה לקנות ומה יותר יתן לי 100% הגנה עם המחשב בעת בעיות חמורות! אני צריך הגנה טובה/סריקה טובה כמו אצל כולם..אני מוריד הרבה דברים! אני צריך משהו 100% שהרבה משתמשים ויודעים איך הוא פועל תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by Eled,

יש לי הרבה תמונות JPEG שכוללות מידע של תאריך ושעה ואני רוצה להפוך אותם לBMP להסרת המידע ואז בחזרה לJPEG. איך עושים את זה מרוכז בפוטושופ או תוכנה אחרת בלי לעבור תמונה תמונה? תודה,

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום, אני מחפש דרייבר כמה שיותר עדכני לכרטיס רשת מסוג realtek 8169/8110 family gigabit חיפשתי בגוגל ולא כל כך מצאתי.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום רב. יש לי מודם פקס של חברת AZTECH (צ'יפ של חברת ROCKWELL) דגם : MDP3858U עד עכשיו היה לי ווינדוס XP והיה לי דרייבר למודם, כעת התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא דרייבר למודם הנ"ל. מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא דרייבר למודם הנ"ל? או שהמודם פשוט לא יעבוד עם ויסטה?! תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אוףףף, אני כבר אחרי 3 ומשהו שעות של חיפוש באינטרנט אחרי פילטר שפעם היה לי כ"כ קל לעשות. קיצר, הענין הוא שאני רוצה לעשות תמונה, תלת ממדית, כזאתי שצריך לקרב ת'עניים ואח"כ להתרחק לאט בשביל לראות את התלת שלה. מבינים על מה אני מדבר בכלל? פעם אפילו עשיתי כזה דבר בפוטושופ, ואפילו יצא לי לא רע. הדפסתי את זה במדפסת, והיה אחלה. אבל הספקתי כבר לשכוח איך עשיתי את זה. השתמשתי אז בפילטר יחיד שעשה לי את כל העבודה (ככה זכור לי) ועכשיו אין לי מושג איך קוראים לו, ואם הוא מובנה בפוטושופ. איך קוראים בכלל לתמונות מהסוג הזה? חצי מהזמן של החיפוש, ניסיתי למצוא איך להגדיר את מה אני מחפש. כל מה שהגעתי אליו היה Stereoscopic - שזה לא מה שאני מתכוון בכלל. סטריאוסקופי זה התמונות האלו שצריך משקפיים מיו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול אני בא לפתוח את ה-MSCONFIG, אבל הוא פשוט לא מוכן לעלות, כמובן START-RUN0MSCONFIG, לא עובד ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את הכל. סרקתי לטרואיינים, סרקתי לוירוסים עם NOD32, חיפשתי ומצאתי שהקובץ נמצא ואכן קיים בספרייה של ווינדוס, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיכול להיות שזה וירוס אבל בדקתי לוירוסים כמו שאמרתי כבר וגם בדקתי תוכניות דומות אחרות והן פועלות לדוגמא REGEDIT ו-TASK MANAGER, לא יודע מה עוד אפשר לעשות אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע... בתודה, דודי.

17. הורדתי תבטה האחרונה וזה די נחמד אפשר ליראות מה יש בטבים בלי תוסף וגם הצבע של הטבים קצת שונה ככה שלא צריך 2 תוספים לזה והם גם ככה לא פועלים כרגע יש כל מיני שינוים נחמדים בעיצוב ובטח יש כל מיני דברים שאני לא יודע הליהם כרגע בכל מיקרה שווה בדיקה דרך הגב כל יתר התוספים שלי פועלים מצוין והתוספים שלי הם התוספים הנפוצים כמו IE TAB וכו

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. פעם כשהשתמשתי ב ICQ 2003 וכאלה אז היו כל מיני תוספים לICQ שאיפשרו להוסיף אנשים ללא אישורם, לראות איי פי וכאלה. איפה אני מוצא את זה? פשוט אני רוצה להוכיח לאח שלי שזה אפשרי, פעם בבית הספר הייתי אשף בזה, עכשיו בצבא נשחקתי קצת. אז חברה... עזרה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. כרגע הם: CORE-700MHZ MEMORY-1200MHZ אני רוצה רק להגדיל את ההגבלה של ה- CORE איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by j,

שלום אני מזין המוווווווווווווון נתונים אבל אני לא רוצה שתא אחד יחזור פעמיים. יש איזה שיטה איך להראות אם הכנסתי תא אחד פעמיים??? אולי משהו שיחסוך את האופציה של המיון..

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by ofeky1,

הבעיה היא כזאת עד עכשיו היה לי איסיקיו 6 רגיל לפני יומים הורדתי את הגירסה לאיסיקיו 6 של וואלה עכשיו האיסי מתנתק לי אחרי פרק זמן והקובץ exe שלו נמחק ומופיע לי שהקיצור דדך לא תקף מדובר בויסטה 64 אבל הייתה לחבר שלי בעיה דומה בויסטה 32 משהו יודע מה הבעיה פה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Googleness,

על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. לאחר זמן רב מאוד שבו לא התעסקתי עם בניית אתרים ( :-X ) רציתי בימים האחרונים לבנות כמה עמודים חובבנים ופשוטים לתמונות וכו'. הוצאתי את הFront page express מהבוידם (כמה טוב ששמרתי אותו על דיסק כי אחרי האקספלור 4 או 5 העלימו אותו) ונתקלתי בתופעה שכאשר כותבים טקסט מסויים ואחר כך מנסים להחזיר את הסמן לאמצע שלו הכתיבה\מחיקה שתעשה תיהיה inverted ותעשה בדיוק בצד השני של השורה (נגיד כתבתי "אבגדהו", שמתי את הסמן על הב' וכתבתי ת' אז היא תכתב אז הה') . לא זכרתי את הבעיה הזאת מהתקופה שהרצתי את התוכנה על ה98SE אז תיארתי שהתוכנה קצת דפוקה בגלל שהיא מיושנת ולכן הורדתי את הדמו של הDreamwever האחרון וגם שם נתקלתי באותה בעיה למרות שכל ההגדרות encoding כביכול מוגדרות. האם אלו בעיות שתמיד ה…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by idofr,

היי יש לי קצת בעיה עם כתוביות (יענו תרגום) בפאור DVD גירסת DELUX אני חושב הבעיה היא שאני לא יכול להוסיף למה שאני רואה כתוביות חיצוניות כלומר אם אני רואה סרט על דיסק DVD שהסרט בא עם כתוביות והכול אז ס22ה הוא מזהה אותם אבל אם אני מוריד כתוביות לסרט הוא לא להראות לי אותם מישו בבקשה יכול להסביר לי מה הקטע??.....

• 5 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.