עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://vi9ati.deviantart.com/art/Guilty-251299732

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by neoyun,

שלום , אני רוצה לפתוח פורט במודם רגיל לא בראוטר. אשמח להסבר מדוייק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Black Knight,

? זה די דחוף לי, תודה. הבעיה הייתה בפרוקסי של האקפלורר הדפוק, סודר, לנעול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Boomer,

???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by genia,

.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Impreza,

אני משתמש זמן רב ב NOD32 וכבר מזה כמה חודשים שיש לי בעיות עם אותם וירוסים שחודרים לי למחשב והאנטיוירוס מוחק אותם יש לי וינדוס 7 וחומת האש פעילה. האנטיוירוס מוחק את אותם וירוסים/טרויאנים אך הם חוזרים שוב ושוב. לא הותקנה שום תוכנה חדשה או משהו כזה. אני גולש רק בפייסבוק ובאתרים בטוחים ולא פותח פופאפים וכו' צירפתי תמונה של הקבצים שהאנטיוירוס מגלה. מה זה יכול להיות? ניסיתי לסרוק את המחשב ב SPYBOT ותוכנות דומות וגם לעיתים דחופות אני מבצע סריקה מלאה של המחשב עם ה NOD ועדיין כל כמה ימים קופצות לי מלא התרעות על אותם הוירוסים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tastasalg,

הורדתי סרט HD ב4 חלקים עכשיו פתחתי כל חלק בנפרד הכל טוב..לא רשום שהכרך פגום או נפגע... אחרי זה חילצתי את הסרט פתאום זה אומר לי שאחד החלקים פגום... וזה לא הגיוני כי פתחתי כל חלק בנפרד והכל היה טוב... וזה כבר סרט שני שזה קורה לי...האתר טוב אנשים אחרים הורידו ועבד להם מצוין הסרט. מה הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by n_aviv1,

בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by taotao,

מישהו מכיר תוכנה שמודדת דציבלים דרך המיקרופון של המחשב כאילו אתה מחבר את המיקרופון ליציאה שלו במחשב מפעיל תתוכנה ואז נגיד סתם שם ליד טייפ (חח סתם לצורך ההסברה) ואז היא (התוכנה) יכול בערך+- להגיד לך כמה דציבלים הוא מוציא?? מישהו מכיר דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי תוכנה Photoshop CS3 המחשב מחובר לאינטרנט, כשאני מפעיל פעם ראשונה פוטושופ,ופתאום מקבל עידכונים לאחר סיום עידכונים. אני עובד על פוטושופ גרפיקה. אחרי יומים אני מפעיל פוטושופ ושוב יורד עידכונים. זה מעצבן. אני לא רוצה עידכונים רוצה לבטל לגמרי. אני ביטלתי עידכונים ואמרתי לו "אף פעם"...בלי עידכונים.ואחרי שוב יומיים מפעיל פוטושופ ושוב אני רואה עידכונים. זה לא עזר. אם אני רואה עידכונים אני לוחץ על כפתור "ביטול", וזה מבטלוחלון ניסגר . אבל אחרי כמה ימים ממשיך לעשות עידכונים. זה לא עזר תמיד לוחץ "ביטול". למה אני רוצה לבטל עידכונים. באמצע מסמך עבודה גרפיקה נעשה איטית ותוך כדי עבודה איטית. אני לא מעוניין עידכונים...אני רגיל ליפתוח ישר פוטושופ ומתחיל לילמוד ולעבוד גרפיקה.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bariko,

שלום רב, באופן מיקרי נתקלתי היום ביישום "בודק פיקסלים" שמופיע דרך קישור באתר של וואלה: http://www.osher-adv.net/lg/pixel/lg_minisite_pixel_800x550.html מאחר ועוד אף פעם לא בדקתי את הנושא הזה במסך ה-DELL שרכשתי לא מזמן, רציתי לשאול האם היישום הזה נחשב לאמין ובטוח לשימוש? במידה ולא- באיזה תוכנה אחרת (המתאימה לויסטה) מומלץ להשתמש? דרך אגב, האם תוכנות כאלה לבדיקת פיקסלים מתאימות רק למסכי מחשב, או שניתן לבדוק באמצעותם גם מסכי טלוויזיה LCD? תודה רבה. שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. משהו מכיר תוכנה שמראה את המהירות של האינטרנט בצורת גרף ולמטה רשומה המהירות של העלאה וההורדה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

חבר שלי זיין לי ת'סכל שאני ילמד אותו פסקל ולא הצלחתי :'( :'( מישה וא מכיר אתר טוב שילמד פסקל אחת מ*גר ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכותרת מספרת הכל מדובר על NF7S שמחובר לו על הלוח M מאוורר שדיי זקוק להורדת מתח האם יש תוכנה שיכולה לשלוט על זה ?? או שזה רק ע"י פציומטר וכו'....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arik100,

שלום , יש ברשותי אלבום בתצורת קובץ FLAC ו CUE , אני מעוניין להפוך אותו למספר קבצי FLAC כמספר הרצועות בדיסק , האם זה אפשרי? האם המידע הזה נמצא בתוך הקובץ? איך עושים את זה אם כן? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

משהו מכיר תוכנה שאני יוכל להקים איתה שרת וירטואלי על המחשב על מנת להתנסות במערכות אתרים\פורומים שונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בבית ודרכה מחוברים לאינטרנט 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שיודעת להגביל את רוחב הפס לכל מחשב ככה שלא יהיה מצב שאחד המחשבים תופס את כל הפס לאחרים. אני מחפש גם תוכנה שתוכל לעשות אותו דבר רק בין תוכנות (שהדונקי או המיול למשל לא יתפוס את כל הפס לאקספלורר או לקאזה). מקווה למצוא משהו בעזרתכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כמה קבצי MP3 שאני צריך לחלק. בקובץ CUE עם אותו השם של קבצי הMP3 כתוב באיזה דקה בדיוק צריך לחתוך. יש תוכנה שיודעת לקחת את קובץ הCUE והMP3 ולחלק אותם לפי הזמנים שרשומים בקובץ הCUE?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by psycho killer,

מישהו פה המליץ על התוכנה הזאת SPEED FAN ונתן לינק אז הורדתי אותה והיא לא מראה לי את הטמפרטורות במחשב מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fatalica,

היי לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לקבל מפה בגודל מסוים וכשאני ילחץ לה על מיקום יפתח קובץ מוגדל או כמה קבצים ביחד שקשורים לאותו המיקום במפה (כמו גוגל earth רק יותר פשוט) לדוגמא : אם אני ישים לה מפה של ישראל והטענתי לה לאיזור ירושלים מפה מוגדלת של ירושלים וגם קובץ שירים ברגע שאלחץ על ירושלים במפה המוגדלת יפתח לי המפה המוגדלת וגם קובץ השירים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ככה סתם לבדיקה שיגרתית של המערכת שהכול תקין..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.