עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קורא לכם שאתם רושמים כתובת אתר בעברית? רושמים הודעות ב ICQ באנגלית? עם התוכנה הזאת זה לא יקרה יותר, היא פשוט תהפוך את זה אוטמטית בלי ללחוץ על שום כפתור את התוכנה אפשר להוריד מפה http://www.makeithebrew.kef.li/ את התוכנה הזאת אני עשיתי, הערות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש תוכנה חינמית ללכידת וידאו של הדסקטופ לא צריך משהו רציני קיים משהו כזה???

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by roey1,

שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ותעשה את העבודה. נגיד אני רוצה למחוק איזה חלק מסרט/שיר.. איזה תוכנה לדעתכם הכי מתאימה?(נ.ב.. שתיהיה כמה שיותר קלה.. אני צריך משהו שיעשה מה שביקשתי וזהו..) תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Sangha,

אז כמו בכותרת יש לי בעיה שאני מתקין תדריבר ואין לי מושג למה ??? תמונה: http://img161.imageshack.us/my.php?image=susssssss7bg.jpg

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by אא אא,

שלום לכולם! רציתי לשאול.. - מערך המחשוב אצלנו בארגון מונה כ 500 מחשבים - מכיוון שהעסק מורכב בעיקר מתרומות, המחשבים מיושנים. - המחשבים ברובם משמשים כ THIN CLIERNT דהיינו ברובם מותקנים לינוקס ומתחברים לשם משתמש ווינדוס בשרת. - עשינו חשבון שעלות החשמל של מארז מחשב מיושן לשנה הוא כעלות מחשב THIN CLIENT חדש.. אנו שוקלים ברצינות להחליף את כל המחשוב החדש במחשבי mini pc / thin client חדשים. - השאלה היא איזה מחשב כנ"ל יכול לשמש בעניין כשהדרישות הם רק: א. RDP לשרת ווינדוס ב. תוכנת ניהול טרמינל שתאפשר שליטה מלאה על כל מערך המחשוב ג. מינימום מחיר עלות ותחזוקה אבל לא על חשבון איכות מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור... מקצוענים נכבדים - איך אפשר לברר בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני מנסה לצרוב דיסק VCD\SVCD והוא נותן לי ארור,מה זה אומר לכול הרוחות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by e-d-a,

כאשר אני מפעיל את התוכנה יש בעיה הנה תמונה :

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Dark Tetris,

הורדתי את התוכנה vmware ואת התוכנה virtual pc את שניהם אני לא מצליח להפעיל את הPC הצלחתי להפעיל אבל בלי וינדוס מותקן איך אני מוסיף את הPC אם כל המחשבים שבתוכו כמו vancover \ london ועוד

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by nim901,

היום שמתי לב שפרצו לי למחשב יש לי כמה קבצים מוזרים כמו 1.bat שבפנים יש משהו כזה open xx.xx.xx.xx 28630 user Ax Ax get Winserv.exe quit ויש מלא קבצים של FTP יענו שפתחו לי FTP על המחשב וניסיתי למחוק אבל הם חזרו. שאלה 2 והיא בעצם הכי חשובה - האיפי המצונזר למעלה, הוא ישראלי, של ברק, אני מעוניין לדווח להם על זה, לאן לפנות?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  12. חג שמח! יש לי כרטיס טלוויזיה של DLINK בחיבור USB דגם (T210), עד המעבר למחשב החדש, הוא עבד מצוין עם TV PLUS 3.0. עכשיו משום מה, הוא פשוט מסרב לעבוד במערכת החדשה. בדקתי אותו על TV PLUS 4.0 ושם הוא הציג לי תמונה מזעזעת. בקיצור, יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של לימוד עצמי ואילתור בעריכת תמונות ע"י משחק חובבני וחיפוש מדריך לאפקטון ספציפי אני רוצה לעלות קצת רמה. מה לפי דעתכם הצורה הכי יעילה ללמוד פוטושופ מתקדם (מעבר להכנת חתימות אבל בגבול החודשים ולא שנים) ללא שיקולים כלכליים: קורס, ספר, מדריכי אינטרנט, דיסקים של הדגמות?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by evy,

לאחרונה אני חווה איטיות מחרידה באינטרנט ואפילו גם קצת במחשב ,גלישה איטית,סרטוני יוטיוב נתקעים כל הזמן. הייתי רוצה להתחיל בלבדוק רוגלות וכל מני זבל על המחשב,והייתי רוצה המלצות מכם על תוכנות שיוכלו לטפל בעניין הזה. כרגע אני עושה סריקת וירוסים עם avira antivirus החינמית מעודכנת. אשמח לקצת עזרה,תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

הAVANT לא מחק את עצמו . עשיתי הסרה מלאה . נמאס לי מזה איך אני מסיר את זה:

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  16. יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wow,

תומכת בעיברית? מישהו עבד איתה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם איך בדיוק עושים בהגדרות של אאוטלוק 2007 כדי שמי ששולח לי אימייל שיקבל חזרה אוטומטית??? לבינתיים עשיתי RULE לכל הסוגים ואני מנסה טסטים שאני שולח מתיבות דואר אחרות. אני מקבל תקין אבל זה ששלח לי לא מקבל חזרה שאני מחוץ למשרד ואת המייל שניסחתי. אם מישהו יודע על עוד הגדרות כדי שזה יעבוד אני אשמח לעזרה דחופה כי אני טס מחר תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by stingeR-,

יש לי משחק שהורדתי אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו , כאילו יש לי מלא קבצי RAR וקובץNFO ועוד קובץ SFV , איך אני פותח את ההתקנה של המשחק ? זה IMAGE או משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by neo690,

שהוא במצלמה אפשר לראות את כל התמונות שאני לוקח את הכרטיס שם בקורא כרטיסים ומחבר למחשב אז המחשב מבקש פירמוט מה עושים? 1GB סאנדיסק

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by sagim194,

אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by Stranger,

קודם כל איזה קבצים התוכנה מוצאת ??? רגיסטרי או קבצים שנשארו מתוכנות קודמות??? ולאחר הסריקה שנעשית הוא נותן לי רשימת קבצים שהוא מצא ואז הוא שואל אותי אם למחוק את כל הקבצים שהוא מצא. אני לא יודע אם אלה קבצים שמותר למחוק... מה אתם אומרים??? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. בשבוע האחרון התחילה לי בעייה של איטיות רבה בטעינת דפים של האקספלורר ואף מספר רב של אתרים הוא לא מצליח להעלות בכלל. זאת לא בעיה של הספק או התשתית- המוזילה עובד ללא כל בעייה. הופעלו תוכנות מקצועיות למציאת וירוסים וקבצי ריגול והכל תקין. בנוסף, לא הותקנו שום תוכנות לאחרונה במחשב. אלו פעולות ניתן לעשות על מנת לתקן\לשחזר את האקספלורר והקבצים שכניראה ניפגעו בו? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by lgmtk,

לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. חבר שלי קנה מחשב יד שניה וזה הוא הביא ת'מחשב התקין ת'וינדוס ועכשיו אין לי ת'דרייברים של הקול ושל הכרטיס מסך אז יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד איזה כרטיס מסך ואיזה כרטיס קול יש במחשב ואז להוריד ת'דרייברים מהאינטרנט? פליז תעזרו לי הוא משגע לי ת'שכללללללללללללל כל היום עם זהה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.