תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי התקנתי WIN 7 שלי בנייד , אבל עכשיו אין אפשרות עם F11 לעשות שיחזור של היצרן שנמצא בכונן D, ידוע לכם איך משחזרים? באחריות של HP מבקשים על זה 400 ש"ח , קצת מוגזם שעוד המחשב באחריות, כרגע אני עובד עם הWIN שהתקנתי וזה עובד תקין.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להגברת עוצמה של קבצי אודיו. תוכנה שאני אוכל להגביר עד לרמה שתגרע באיכות הקובץ תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרט על המחשב, אני משתמש בנגן VLC בדרך כלל (הבעיה קיימת גם ב WMP). יש לי בעיה שכשמישהו מדבר, הסאונד מאוד חלש, אבל כאשר יש רעשים אחרים (פיצוצים ודברים כאלו) הסאונד רועש מאוד. יוצא שאני מגביר ומחליש כל הזמן וזה משגע אותי. ניסיתי לקרוא קצת וראיתי שיש דבר כזה שנקרא נורמליזציה של הסאונד (AUDIO NORMALIZATION). לא הצלחתי להבין איך להפעיל את זה, אם זה בחומרה או בתוכנה? מישהו מכיר את הבעיה או את הפתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב IDM
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב חדש עוד מעט עם ווינדוס XP, רציתי לדעת מה ההבדלים בין נורטון סיסטם וורקס הרגיל לפרו, והאם כדאי להתקין אליו את הפרו או להסתפק ברגיל. השיקולים הם רק אם בפרו יש סתם דברים שלא צריך ויכבידו על המחשב או שיש שם דברים טובים. אין שיקול כספי בכלל. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא Nero ImageDrive אין לי מושג אם זה קיים מאז ותמיד בנרו אבל בגירסה שלי זה קיים (5558) בכל אופן התקנתי את הדבר הזה ונרו התקין לי דרייבר נוסף שמדמה סידירום נוסף במערכת זאת אומרת שלאחר ההתקנה יש לי במערכת סידירום נוסף רק שאני לא יכול לגשת אליו בדיוק כמו כונן סידי ללא דיסק בתוכו. השאלה היא האם מישהו מכיר את הדריבר הזה והאם יש לו שימוש יעיל כולשהו ? חיפשתי בעזרה של נרו ולא מצאתי, האם יש מישהו שיכול להאיר את עיני ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגי יש לי NERO+ ה-SVCD PLUGIN אבל רוב הצריבות יוצאות דפוק והסרטים לא עובדי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הפינגים של השרתים בתוכנה נמוכים והתוכנה מסרבת להתחבר אליהם יש למשהו רעיון מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך יש לי וינדוס ויסטה והפיר ואל שלי לא מאפשר לי לשחק בשום משחק אונלין כגון: L2,ARCHLORD,2MOONS,RF ויש עוד רשימה ארוכה כאשר אני נכנס לאחד המשחקים יש לי לאגים נוראים אני אפילו לא יודע אם זה לאגים כי לאג בעיקרון מתי שזז לאט אבל פה זה זז בסדר אבל איזה 5 דקות אחרי שאני לוחץ על העכבר וזה עוד במקרה הטוב במקרה הלא טוב אני מקבל דיסי עוד לפני זה אפילו מתי שאני מנסה לעשות פינג למחשב שלי ממחשב אחר 90% נעבד אותו דבר גם כאשר הפירואל מכובה אין לי שום אנטיוירוס או ספיואר או פירואל אחר ולא אין לי גם וירוסים כאילו היה לי את כול ההגנות אבל ברגה זה מחקתי את כולם ועדין אותו דבר שום דבר לא משתנה זה כמעט בדוק בגלל הפייר ואל של הויסטה אני גם מנסה להוסיף לחריגים את בפיירואל את כול המשחקים אבל …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר אפליקציה\תוכנה לווינדוס 10 שמאפשרת תרגום מילים משורת המשימות? כלומר מילון (בסגנון מורפיקס) שהחלון חיפוש שלו ממקום בשורת המשימות.\ תודה רבה! עידו
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן וידאו טוב חוץ מ-media player משהו מקצועי וטוב בבקשה תחזירו תשובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי פתאום עכשיו כשאני גולש על כל קישור הוא פותח לי דף חדש בנוסף לקישור שעליו לחצתי, כל הזמן זה לא היה ככה ופתאום עכשיו זה התחיל... זה ככה גם באינטרנט אקספלור וגם בפייר פוקס... משהו יודע מה הבעיה.?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי בכלל , אני לא יודע אם יש תוכנה כזו אבל אם התשובות לשני השאלות הן כן אז אני צריך תוכנה שתוכל להמיר MPEG (MPEG4 LAYER3 ליתר דיוק) לפורמטים באיכות יותר גבוהה (VCD , לא ?) כמו DVD . בתודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את vista transformation pack 6, ועכשיו נמאס לי ממנה אז עשיתי לה uninstall. עכשיו הבעיה היא שזה לא הוריד לי את האייקונים של וויסטה, יש דרך לשחזר את האייקונים של XP?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש איזו דרך (אשמח למדריך) להפוך מחשב אישי PC לשרת באינטרנט שאליו אני יוכל להעלות אתרים, ולאפשר לאנשים להוריד ממנו ישירות קבצים? אני מודע לזה שבמקום כתובת מסודרת יהיה לי משהו כזה 47.579.587.58 אבל בכל זאת יש דרך לעשות זאת? נ.ב. אם אני קונה ראוטר, ומחבר 2 מחשבים אליו אז איזו כתובת איפפי תהיה להם? לכל אחד אייפי שונה או שאותה כתובת אייפי? וזה נכון שבראוטר כתובת האייפי לא משתנה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה Mozilla Firefox 3.0 may be new but it might not be secure. Just five hours after Mozilla's release of the updated Web browser Tuesday, researchers at TippingPoint detected a critical security vulnerability in Firefox 3.0, allowing remote attackers to take control of a user's PC. למאמר השלם : http://www.crn.com/security/208700510
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-