עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rbu99fm,

אני מנסה להוריד קובץ עם סיומת tif... וה-Explorer לא מצליח לקרוא אותו.. צרפתי תמונה... איך אפשר לעדכן את ה-Explorer כך שיצליח לקרוא זאת... ביי ותודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הי יש לי הארדיסק עם סקטורים םגומים שמשום מה אני לא מצליח לתקן עם בדיקת סקטורים אבל בדרך פלא הוא עולה נפלא וללא תקלות דרך ERD MINI XP גיביתי את כל הקבצים אבל חייב לגבות מיילים של אאוטלוק 2007 עם ייבוא ייצוא ואת זה אני לא מצליח יש למישהו פתרון? איך אפשר לגבות מיילים בדרך עקיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כרטיס טלביזיה ואני רוצה להקליט את מה שמשודר . תמליצו לי על תוכנות מקצועיות וטובות למימוש רצוני תודה לכל מי שיכול לעזור בדבר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roi777,

במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם ושבוע טוב יש לי בעייה ,כאשר אני פותח לאחרונה את את הדפדפן גוגל כרום פתאום במנהל המשימות המעבד מראה שהוא מועמס ב- 100% והוא לא יורד מערך זה עד שאני לא סוגר את הדפדפן. למישהו יש איזשהו רעיון לפתרון הבעיה ?? יש לציין שהדבר התחיל לקרות רק לאחרונה.. ולאחר שהתקנתי מחדש את הדפדפן שום דבר לא השתנה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by good__one,

אני רואה עברית הפוכה כך שבמקום "אתר המחשבים הישראלי" אני רואה "ילארשיה םיבשחמה רתא". זה מפריע לצפות בסרטים עם כתוביות SRT... למישהו יש פיתרון. הWINDOWS באנגלית עם תמיכה בעברית, כולל עידכון השפה שהוא ביצע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zoobooboozoo,

במחיצה של ווינדוס או במחיצה השנייה? או שזה לא משנה בכלל לביצועים של המחשב? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני משתמש במחשב A8R32-MVP Deluxe + כרטיס מסך 7800 מערכת הפעלה MCE 2005 אני קראתי את הנאמר על VISTA לא הצלחתי לראות משהו שמשפר לי את הביצועים במשהו לעומת מ"ע MCE שיש לי . השימושים שלי לראות סרטים +DVD +XVID על מסך גדול LCD האם מישהו מצליח לראות משהו במערכת VISTA שיהיה לי כדאי לקנותה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. גלילת עמוד עם תוכן פלאש גורמת להיעלמות חלקית של התוכן או דריסה של תוכן אחר, תקיעות של טאבים שלעיתים אורכות גם כחצי דקה עד שמשתחררות ועוד. מאז ומתמיד לא סמפטתי את הפורמט הרקוב הזה, ונראה שבחודשים האחרונים זה רק הולך ומצדיק את הסלידה שלי. עם כל עדכון של פלאש מהחודשים האחרונים, התופעה רק החמירה. בהתחלה חשבתי שזה טירוף חולף של Aurora, עד שראיתי שזה קורה גם בדפדפנים אחרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום, שדרגתי לאקספלורר 9 ואני סה"כ מרוצה. מאז ששדרגתי יש לי בעיה כשאני נכנס לג'ימייל: אני לא יכול לשלוח הודעות והודעות חדשות לא מופיעות, בראש העמוד מופיעה ההודעה:"מציג רק הודעות הקיימות במחשב זה עד שהשינויים הלא מקוונים יסונכרנו." האם מישהו יודע מהו מקור הבעיה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! שמתי לב שיש הרבה תוכנות שמציאות לך סריקה של המחשב ועדכון של דרייבירים , משהו פה משתמש בתוכנה כזאתי ויכול להמליץ על אחת טובה? עדיף כמובן שתהיה חינמית. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by starter,

כשאני מנסה לצפות בסרטים אני לא רואה תמונה או לא שומע קול.. לפעמים שניהם ביחד או כל אחד לחוד.. חסרים לי קודקים ככל הנראה של DIVX זה הגיוני ? אם אפשר לינקים מקומות שאפשר להוריד מהם חבילות של קודקים זה יעזור, תודה מראש.. חן.

15. שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחשב איטי מאוד עשייתי בדיקה בHijackThis והנה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:26:11, on 31/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe C:\WINDOW…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oren,

Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hal,

היי, כל פעם שאני מנסה להפעיל את תוכנת ניקוי רגיסטרי אחרי חצי דקה של הפעלה המחשב נתקע או בsafe mode הוא נסגר לגמרי, מדוע? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם הורדתי לפני מספר ימים קובץ מסוים ושכאשר אני לוחץ אליו הוא מראה לי חלון שחור לאיזה שניה בערך ואז הוא ניסגר ניסתי את כל תוכנות הכיווץ כדי ליפתוח אותו winrar winzip יש אולי עוד תוכנות או עוד דרכים שיש ליפתוח את הקובץ הזה כי זה מוזר אם זה יעזור אז רשום לי ב type of file Application

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בבית ודרכה מחוברים לאינטרנט 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שיודעת להגביל את רוחב הפס לכל מחשב ככה שלא יהיה מצב שאחד המחשבים תופס את כל הפס לאחרים. אני מחפש גם תוכנה שתוכל לעשות אותו דבר רק בין תוכנות (שהדונקי או המיול למשל לא יתפוס את כל הפס לאקספלורר או לקאזה). מקווה למצוא משהו בעזרתכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by anri,

אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gal555,

יש דרך לשחזר קובץ שמחקתי מסל המיחזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי די הרבה זמן שאני משתמש ב-Media Player Classic צץ הצורך להריץ אותה כך שתיפתח אוטומטית במצב 16:9, בלי שוליים שחורים. עם FullScreen אין בעיה. בדקתי בכל ההגדרות של הנגן ולא הצלחתי לקנפג אותו לכך. בדקתי בהגדרות הפילטר FFDSHOW Video ואמנם יש לשונית Resize אבל גם בחירה של 16:9 שם לא עוזרת. מישהו יודע איך לבצע זאת? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by german103,

לאחר הגבלת ה-Upload בתוכנה, הבחנתי שזה לא ממש קורה, בזכות הפינגים הגבוהים בתוכנת Ventrilo. לדוגמא : ברשותי 6 טורנטים פתוחים, כולם מוגבלים ל-1KB העלאה, אך תוכנת BitDefender מציגה מהירות חזור של 17KB. כנראה שמעבר להעלאת מידע (המוגבל ל-1KB*6) התוכנה מבצעת עוד משהו מעבר לזה שאוכל פס חזור? אם מישהו נתקל בבעיה ומצא פיתרון, הודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…

דיונים חדשים בפורומים