עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by penny1,

שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ShayA16,

אני חדש כאן בפורום ואני חושב שיש כאן קהילה רצינית מאוד (ואיכותית!) http://kshayk.deviantart.com/gallery/38621967#/d59to4g תמונה: מה דעתכם? (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי הופעה של טיאסטו שהורדתי , יש לה 2 חלקים וכל אחד מהם שוקל 8 ג'יגה כל חלק מחולק לכמה וכמה קבצים בסיומות שונות (bup , ifo , vob ) , ובקובץ המצורף שהורדתי , האינפו כתוב שצריך להעתיק את כל הקבצים הללו לתיקיית וידאו בעמודת הצריבה. את הדיסק הראשון הצלחתי לצרוב , את הדיסק השני לא הצלחתי , למרות ששניהם בעלי אותם קבצים.. וכאשר אני מנסה לצרוב את הדיסק השני , זאת ההודעה שאני מקבל: אשמח לקבל עזרה , תודה רבה מראש נאור. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofir123,

שלום, יש לי סרטון בפורמט של QuickTime ואני רוצה להפוך אותו לDIVX או AVI משהו בסגנון, יש למישהו תוכנה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RobiNooB,

אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה הזויה לחלוטין, אין לי שום כיוון לפתרון וגם חיפושים באינטרנט העלו תוהו. אז ככה: אחרי פרמוט של המחשב (Win XP SP3) גלשתי לי לגוגל וביצעתי חיפוש. קיבלתי תוצאות חיפוש מוזרות, שכלל לא קשורות למה שחיפשתי. התוצאות שונות מהתוצאות שאני מקבל בכל מחשב אחר שאני מריץ בו חיפוש. אז ניסיתי להכנס לGmail וקיבלתי Error 404, לחיצה על Sign In בצד ימין למעלה מביאה לאותה תוצאה. לחיצה על Shopping מחזירה אותי לעמוד הבית. במחשבים אחרים בבית (המחוברים כולם דרך אותו ראוטר) הכל בסדר. התופעה מתרחשת בכל דפדפן שאני מתקין (Chrome, IE, FireFox). פרמטתי את המחשב שוב עם דיסק אחר של XP SP3 וכלום לא השתנה. NOD32 מותקן על המחשב ולא מצא שום דבר לא תקין. יש למישהו מושג מה לעזאזל קורה פה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eladbu,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה drm עם מדיה פלייר 10

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eyarit,

שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hen1235,

היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה ממושכת עם תוכנת המסנג'ר- גם ב- Windows Messenger וכן ב- MSN Messenger הבעיה היא שאני לא מצליחה לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי... ניסיתי המון המון פעמים וכל פעם הוא רושם לי את אותה הודעת שגיאה ואני מצטטת: נא נסה שוב לשירות NET Passport. Microsoft לא היתה אפשרות באופן זמני להשלים את בקשתך. נא נסה שוב במועד מאוחר יותר. אני משתמשת במערכת הפעלה Windows XP Home Edition גירסאת ה- Windows Messenger היא 4.7 וגירסאת ה- MSN Messenger היא 6.0 תודה מראש , הדר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Component,

ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אחרי שנים ארוכות של שימוש באימיול אתמול נתקלתי בתופעה הזאת פעם ראשונה: ההורדה נפסקת ומספר המקורות יורד לאפס, העניין הוא שאת אותם קבצים הורדתי בעבר במחשב אחר, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין, הגירסא היא 0.47a רשמית. אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש או איבוד קובץ הקרדיט, הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכותרת מספרת הכל מדובר על NF7S שמחובר לו על הלוח M מאוורר שדיי זקוק להורדת מתח האם יש תוכנה שיכולה לשלוט על זה ?? או שזה רק ע"י פציומטר וכו'....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תמונה להמחשה: http://img371.imageshack.us/img371/6460/fuckedupcf9.jpg אני לא יכול להיכנס למנהל המשימות או לתצוגה דרך שולחן העבודה--מקשימני--מאפיינים ההתחל שלי נדפק כל שניה קופצים פופאפים עכשיו ניסייתי להוריד תוכנות כמו spy sweeper וניסיתי למחוק ידנית את הוירוס דרך מצב בטוח ועדיין שאני מעלה רגיל את הווינדוס זה אותו שיט עזרה :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shay17,

יש אפשרות לעשות כזה דבר עם Notepad ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by psychuil,

חשבתי שזה עלול לעניין אתכם: (יותר לחבר'ה המתחילים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bennyriz,

לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא Nero ImageDrive אין לי מושג אם זה קיים מאז ותמיד בנרו אבל בגירסה שלי זה קיים (5558) בכל אופן התקנתי את הדבר הזה ונרו התקין לי דרייבר נוסף שמדמה סידירום נוסף במערכת זאת אומרת שלאחר ההתקנה יש לי במערכת סידירום נוסף רק שאני לא יכול לגשת אליו בדיוק כמו כונן סידי ללא דיסק בתוכו. השאלה היא האם מישהו מכיר את הדריבר הזה והאם יש לו שימוש יעיל כולשהו ? חיפשתי בעזרה של נרו ולא מצאתי, האם יש מישהו שיכול להאיר את עיני ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nikon,

שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idofr,

אז ככה עשיתי את החייל כמו שיש במדריכים שבאים עם התוכנה אבל ברגע שאני בא לסובב אותו קורה משו מוזר תראו הקישור להגדלה http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200507021854537400&user=ido_friman עריכה: עוד משו עכשיו ראיתי שהFlat Miror לא עובד =\ (הגדרתי אותו ה"השתקפות" במפות של החומר)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NaDav.p,

יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tiger3,

יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ל"ת, השאלה בכותרת !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by urielka,

צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים