תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש תוכנה, שתראה לי בדיוק איזה מחשב יש לי... שלא תראה רק AMD ATHLON 4400+ אלא את כל ה 64bit, x2 (2200X2), ואת כל שמות החברות כמו למשל Leadtek לכ. מסך ונגיד OCZ לזכרון... ושתכלול את כל המספרים / נתונים / וכיוצ"ב, את שם הדגם, חברה, קיצור הכל... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ה-Norton AntiVirus הוא ב-SystemWorks הוא כמו ה-Antivirus הרגיל שלהם?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם... אני מחפש תוסף או משהו כזה שיאפשר לי לשמור את כל המילים שחיפשתי בבילון כאילו כל מילה שאני מקליד והתוכנה מפרשת שהיא תשמור את המילה והפרוש במסד נתונים ואז אוכל להדפיס את המילים וללמוד אותם אז האם יש תוכנה כזו? ואם אין, אז יש בו מוכשר שיוכל לבנות דבר כזה... כי הקטע בזה זה שיתוף פעולה עם הבבילון בקשר לכל השאר זה קל... אז אני מודה לכולכם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש סרטים מסוימים שאני רואה בפורמט די וקס ואחרי כמה שניות התוכנה נסגרת מעצמה אין לי וירוסים והורדתי את הגירסה האחרונה של klite codec האחרונה
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך מנקים את המטמון של אופיס 2007 (קבצים שנפתחו לאחרונה בוורד ואקסל למשל) באופן ידני, בלי צורך בתוכנות כמו - CCleaner וכ"ו? זה חשוב לי למשל אם אני רוצה לשנות את שמה של תיקיית המסמכים שלי, מבלי שכל המטמון ייהפך לזבל בלתי נגיש שייצור בלגאן. ותוכנות כמו - CCleaner מסוגלות לבצע פעולות שיכולות גם לגרום לאובדן מידע שחיוני בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הLCD שלי שיהיה לי עוד מסך חוץ מהמסך של המחשב, ואני לא יודע איך עושים את זה בויסטה 64BIT. תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלת יאת המחשב שלי ויש לי בעיה עשיתי רשת ביתית במחשב והראוטר התקלקל עכשיו הטכנאי לקח אותו להחלפה ובנתיים נשארתי עם המודם של המחשב שלי הרגיל ,עכשיו הקטע זה שאני מנסה להפעיל אי סי קיו וכל מיני תוכנות יש פיירוואל שחוסם את ההפעלה אז מחקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ניקיתי את כל הקבצים של התוכנה הזאת וסגרתי את הפיירוואל של הווינדוס עצמו ועכשיו אין לי שום פיירוואל במחשב בדקתי הכל והפעלתי את האי סי קיו מסנג'ר אימיול והם לא עובדים לי, חלק מהתוכנות אומרות שיש פיירוואל שחוסם אותם וחלק שאני מנסה להתחבר ישר מופיע הודעה כאילו האינטרנט לא מחובר מה זה יכול להיות כי נראה לי שיש ללוח אם שלי פיירוואל בעצמו האם זה נכון? וגם אם כן אז איך אני מנתק אותו כדי שהתוכנות יעבדו לי כ…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ומותקן לי בו אקסטנשן שנקרא view this page in IE tab... אבל משום מה אחרי שאני פותח דף חדש דרך הIE שבפיירפוקס אני תמיד מקבל את ההודעה שבתמונה למטה קיים איזה פאץ' שיכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כל הזמן לשכן שלי יש תקלה מאיקונים איך זה קורה ואיך מסדרים את זה? מצורף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשו מותקנת אצלי גירסה 9 של שהרידר ואני מחפש תחליף שגם ידע לקורא את הקבצים (כולל הצפנות ואבטחה שונה כמו ששמים בכל מיני חשבוניות- ספקי אינטרנט, כביש 6, סלולארי....) וגם שיהייה קל יותר מהאקרובט. זה לא הגיוני שהתוכנה הזו- שבעיקרון אני לא יכול לעשות איתה שום דבר חוץ מלקרוא מסמכים בפורמט PDF תתפוס מעל ל-200 מגה! תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא כל התוכנות, אבל יש כמה שפשוט לא הצלחתי להתקין ואני מקבל את אותה הודעת שגיאה: NSIS Error Error Launching Installer אין תאימות? בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מוכן לקבל ממני קובץ של 2 דקות מידי ועוד היום להמיר אותו לקובץ נורמלי? תודה רבה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך אני יכול לקודד מחדש קובץ AC3 ככה שאני אוכל להגביר את הסאונד ? ניסיתי המון תוכנות אבל אף אחת לא עבדה לי . מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה בדיוק את זה ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-