עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה לפטופ של דל חדש של בת דודה שלי במנהל ההתקנים מראה שהכל בסדר רכיבים טובים(אולי פיזית לא אבל בתוכנה כן) מה יכולה להיות התקלה?? תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by משה222,

שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  3. לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאחר כשלונות מוחצים (כמעט) של בניית המקלט מהאתר... החלטתי לקנות את הדבר האמיתי...אז קניתי מקלט אינפרא של STlab - Sigmatel U-243... אני רוצה שהתוכנה U-ice תזהה אותו אבל אני לא יודע איך...מישהו יכול לעזור בנושא?!?! בבקשה זה מזה דחוף לי...או לחלופין שיתן לי איזשהי תוכנה אחרת שעובדת עם זה... תודה רבה לכל מי שקורא, נכנס, מתעניין ומנסה לעזור!!!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by ryu,

שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום חברים אני צריך עזרה או אפילו מדריך של צריבת משחקים לפלייסטישן 1 אם משהו יכול להסביר לי בכל דרך איך צורבים אני השמח מאוד בתודה כפיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שאלתי נשאלה כבר רבות בעבר, אבל הפתרונות שהוצעו לה לא טובים לי: יש לי כרטיס מובנה של RADEON 1250. כמו כן, על ה-XP שלי מותקן מדיה פלייר 9, ואין בכוונתי לעדכנו לגירסה של 10 או 11 (או יותר!). הבעיה מתחילה כשקבצי מדיה מסויימים באינטרנט נצפים בגוונים מרוחים של ורוד-ירוק-כחול (בעיקר) ובמקביל גם צץ לו קובץ DXVA_SIG על הדסקטופ (שמזכיר לי שישנה בעיה...). קראתי, חרשתי וחפרתי בפורומים השונים (לא רק בארץ) וכולם מדברים או על ביטול סימון בWMV Acceleration במאפייני הכרטיס, או שולחים ללינק הזה: http://codecs.microsoft.com/codecs/i386/voxmsdec.CAB או טוענים שזה קשור לעדכון המדיה פלייר. ואולם- אין לי מושג איפה הWMV Acceleration נמצא בכרטיס שלי, ולא מצאתיו בשום מקום בתפריטי הכרטיס השונים. כמ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by someone,

כמו שלפעמים מכניסים דיסק והWINAMP מתחבר לאיזשהו מאגר באינטרנט וממלא את השמות ואת האלבום לבד (במקום TRACK01 השם של השיר והאלבום, שנה....) מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה לכל הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by moshen1169,

יש לי פיירפוקס 3.6.22 והוא כל הזמן קורס לי וזולל זכרון התקנתי MEMORY FOX ועדיין לא עזר יש אולי גרסאות קודמות בעברית כי חיפשתי ןלא מצאתי תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by satlan1,

היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by יהונתן,

אהלן יש לי בעיה מוזרה שאני לא מבין... קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר איזה משחק בקובץ ISO למחשב החדש באמצעות הנגן MP3 הגודל של המשחק הוא 4.78 ג'יגה ויש 15 ג'יגה פנויים בנגן ושאני מנסה להעביר את הקובץ הוא רושם לי שאין מספיק מקום...שאני מנסה קבצים אחרים שיותר גדולים ממנו הוא נותן לי רק בקובץ הספציפי הזה הוא עושה בעיות...

14. Started by NiTRo37,

היי כולם אני מחפש אתר טוב וחינמי עם מבחר גדול של מברשות לפוטושופ. מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא כמה. תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by House M.D.,

היי. אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו. הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה. הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות. אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Bug2000,

אני מתכוון לתוכנה שחוסמת את הכניסה שלהם ולא תוכנה כמו ADWARE שמוחקת אותם או (שיא הדפיקות) מראה לי איזה SPYWARES כבר נכנסו לי למחשב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר הוא רושם לי קוד שגיאה מס' 80040154 . ניסיתי לעשות את מה שיש פה : http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080040154 אבל זה לא עזר והבעיה ממשיכה. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני מתכוון ליקנות את הלוח INTUOS 4 של WACOM יש לי מסך לא רחב והלוח הוא רחב האם אני יוכל לעבוד אם הלוח כאשר הרזולוציות שונות בין במסך ללוח

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by yonit,

השאלה מתייחסת כמובן לגבי התוסף חוסם הפרסומות של כרום. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by IG,

שלום. אני רוצה לדעת כמה זיכרון תופסת כל תוכנה שרצה. חוץ מבtask manager יש עוד אפשרויות לבדוק את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by omri_ro,

למה בבדיקת ווירוסים הוא מבקש ממני בחלק מהקבצים סיסמא כמו במקרה הבא: (בתמונה המצורפת) הקובץ הנ"ל שייך לSPYBOT אבל הוא עושה לי את זה גם בקבצים אחרים וממש אין לי מושג איזו סיסמא הוא מבקש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לומר שאני נוב מוחלט בפוטושופ, ופעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני 9 שנים, כשהאופצייה הכי מתקדמת הייה המג'יק וונד... אז אני מבקש שכל דבר תסבירו בפירוט הכי גבוה שאפשר לשאלה: יש אפשרות לצייר דברים בפוטושופ או רק לעבד תמונות? אני יודע שיש שם איזה אופצייה של ריבועים, קווים וכו, שאפשר לעשות מהם ציור, אבל כאן יש לי כמה בעיות: אני לא מצליח למחוק (עם המחק...) צורות שציירתי (נגיד, לקצר קו ארוך מידי...), אני לא מצליח לשנות את הצבע של הצורות, ואני לא מצליח להעבר את התמונה לתוכנה אחרת (צייר, וורד...). ככה שלפי ההבנה שלי, כל הציורים האלה זה רק קווי מתאר שתוחמים איזורים בתמונות, שאפשר למלא אותם (אגב, עם איזה אופצייה אני יכול לצבוע איזורים, נגיד למלא ריבוע בצבע …

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by star010101,

שלום לכולם, יש לי נגן סרטים MPLAYER2 שכל פעם שאני מדפדף בסרט קדימה הוא עושה HALT למחשב וריסטרט אוטומאטי. יש לציין שבVLC ובMPLAYER10 הבעיה לא קיימת. באופן כללי אני חווה איטיות רבה בדפדוף בסרטים. מדובר במערכת ישנה P4 3.0 פרסקוט , OCZ 2GB וכ.מסך RAD9600PRO כל שאר החלקים כולל הזכרון חדשים. יש מצב שזאת בעיה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצו את התוכנה הזאת ICQ2003/Lite Password Recovery בדחיפות תודה מראש נמרוד...! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.