עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  2. שלום רב אני מחפש תוכנה להמרה של הפורמט WAV לפורמט MP3 . יש המון תוכנות שעושות את זה, העניין הוא שאני מחפש תוכנה שתוכל להמיר קבצים רבים בפקודה אחת - פשוט יש לי הרבה קבצים קטנים להמרה. בתודה רבה

3. Started by aaalon,

יש לי המון שירים בmp3 מסודרים בתקיות לפי זמרים ועוד כמה פרמטרים איזה תוכנה יכולה לארגן לי אותם ברשימות להשמעה בצורה מתוחכמת יותר מווינאמפ? אולי יש פאצ לווינאמפ או תוספת...???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by rap_tr,

אהלן, התקנתי ווינדוס 7 והוא מגיע עם WMP חדש,צריך להתקין קודקים והכל.. התקנתי חלק ומסתבר שחלק לא בכל אופן, חלק מהשירים עובדים וחלק נשמעים מוזר(לא מופיעה שום שיאה,הם פשוט נשמעים לא כמו שאמורים להשמע) יש כמה סרטים שעובדים לי ויש חלק שמופיעה לי השגיאה הבאה: Windows Media Player C00D11B1 Windows Media Player can't play the file. אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור,אני אשמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by SixSatori,

המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by er0101,

פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by redead,

בעבר השתמשתי בBSPLAYER אבל נכון להרגע התמיכה שלו בויסטה לא משהו.. מה לפי דעתם הנגן הטוב ביותר?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. הנה... הוא סוגר לי אוטומטית את הדפדפן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by xxdragonxx,

אני צריך תוכנה לעריכת שירים נגיד לחתוך קטע משיר ולעשות אותו שיר העצמו או משהו כזה אבל תוכנה פשוטה וטובה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כיצד ניתן לתקן את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alex89,

יש לי מצגת שיש בה הרבה דברים ב פונט HELV שלא הצלחתי למצוא אותו להורדה לשנות כל דף במצגת לפונט אחר זה נטורף... יש פתרונות?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Vaknir,

המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. השירים רשומים בג'יבריש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by yoniby,

מישו שיעזור אני לא יודע איזה לבחוררר די נמאס לי מהנורטון!! אין משו אחר? עדיף להישאר איתו?! ??? בבקשה תעזרו לי! תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. כתבתי פה הודעה סוחטת דמעות אבל לצערי היא נמחקה (כמה אירוני, הא???!!!) .. בקיצור, השאלה שלי הייתה ככה: נמחקו לי הרבה מסמכים מכונן d:\ כיוון שלא קראתי איזה שאלה של Windows לפני שלחצתי על Yes, וביניהם היה ספר שירה שלם שכתבתי, מדובר ב-40 עמודים של שירים מקוריים (24 בסה"כ) ועוד 7 שירים שתרגמתי, וביניהם (סתם לידע כללי): For whom the bell tolls, tears in heaven, bang bang, ועוד.. ועוד שירים מעברית לאנגלית: נשל הנחש, ברית עולם, הנסיך הקטן. בקיצור, אני מקווה שאתם יכולים להבין עד כמה המסמך הזה חשוב לבריאות הנפשית שלי, אני התחלתי להכות את הקירות בחדר שלי כמעט עד זוב דם ולמדתי לצעוק על אנשים בעקבות המקרה. אנא מכם, הושיעני!!!

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by danidino,

יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  19. Started by matanroee,

היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. Started by tintin,

יש לי 2 סרטים על ההארדיסק שאני מנסה לנגן עם POWER DVD 7 ואחד מהם הוא מראה תמנונה אבל לא מנגן,זאת אומרת לא עושה פליי בכלל והשני הוא מנגן בלגים כל שניה רואים מפסיקים רואים מפסיקים וגם הסאונד נקטע כל שניה אני לא מבין מה הבעיה! זה כל כך מפגר. המחשב שלי חדש לגמרי, הדריברים הכי חדשים המסך שלי תומך בHDCP דרך DVI ובתוכנה כל ההגדרות נכונות כולל האצת חומרה של PURE VIDEO של NVIDIA. הורדתי טריילר של WIN DVD סתם כדי לנסות אם אולי זה עובד אבל הוא לא פותח את הסרטים. זה פשוט כל כך מפגר אני לא מבין מה הבעיה ולמה זה צריך להיות כל כך מסובך אחרי שאתה קונה תוכנה חוקית והכל.. זה פשוט בזיון!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני מנסה לפתוח קבצי HTM ושום קובץ לא נפתח אני רץ על XP SP3 מה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.