תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? אני רוצה שהתיקיית שיתוף תהייה במחשב המארח...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פעם דיון על זה שיש אפשרות להפעיל תלת מימד במשחקי מחשב עם תוכנה של NVIDIA ואחרי זה מישהו נתן לינק לתוכנה של ATI. עכשיו הזמנתי משקפי תלת מימד ואני ארצה לנצל אותם במשחקי מחשב, אז מה התוכנה שמפעילה תלת מימד? אם זה משנה יש לי HD4850. תודה רבה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איזה תוכנות הייתם ממליצים לי, להשים למחשב לאחר פירמוט. בקשה רק לתוכנות חינמיות לחלוטין ! הדגש פה, על תוכנות חינמיות שחובה עליהן להיות בכל מחשב ושיתנו פתרון לכל בעיה עתידית. לדוגמא: אנטיוירוס, נגן עם קודדים, אבטחה וחיזוק וכו'.. ד"א, למנהלים - עיינתי באשכול המומלצים ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אלפי תודות. אמיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך, וכרטיס טלויזיהAVERTV GO 007 FM PLUS, חיברתי את הכל בלי הממיר , והתוכנה לא עובדת... זה נכנס לתוכנה עושה רעשים של רדיו לא קולט כזה ואז עושה סגור תוכנית. ניסתי לעשות ריאינסטול, אנאינסטול, התקנתי דרייבר אחר המאתר שלהם כלום לא עזר.. היום אפילו חיברתי את הממיר ולא עובד! מה יכולה להיות הבעיה? תודה יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבעיה היא כשאני שומע ברמקולים ואז רוצה לעבור לשמוע באוזניות אז אני מחבר אותם ואז אני לא שומע כלום בהם גם כשאני מנתק אותם אז אני לא שומע ברמקולים אלא רק כשאני סוגר את ה-Chrome ונכנס מחדש אז אני שומע ברמקולים אותו דבר ההפך. בדקתי עם שני סוגי אוזניות:אחד שמתחבר עם USB,שני עם (AUX( 3.5 PL ובשניהם קורה לי אותו דבר... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מרכיב דיסק שהוא בעיקרון דיסק עם תוכנות להצלה ועבודה על מחשב שנהרס או שיש בו וירוס ורציתי לדעת אם יש משהו שחסר לי או שמישהו פה יכול להמליץ לי על דברים שצריך לשים שם בעיקרון הדיסק כרגע מכיל את כל הדברים האלו : HIREN BOOT CD 6 Bart networkcd (modified with all network drivers) Byzantine OS ( linux gui live cd os with netsupport) MEMTEST 86 NEW VERSION reset windows password from linux (with full storage DRIVERS) ERD 2003 windows xp recovery console Plan B rescue cd (with security tools) עכשיו אם יש משהו שאתם חושבים שאני צריך על הדיסק ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזו, שהופכת את הקבצים בלחיצה אחת על רשימת הקבצים.. יש לי advanced WMA workshop שהיא ידנית, כלומר כל קובץ לעשות בנפרד. למישהו יש תוכנה כזו שאני מדבר עליה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את ההבדל באיכות בין שני התוכנות האלו? בשבילי ה CCE יותר מדי מסובך ולוקח הרבההההה מאוד זמן. מצד שני dvdshrink מאוד פשוט,ביצעתי כבר כמה וכמה גיבויים לסרטים שלי והאיכות ממש טובה,אז למה יש כאלו שאומרים שה CCE יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מסמך טקסט .TXT שנוצר עם כתבן בWIN7 במחשב אחד, משולב עברית, אנגלית וספרות, הועתק לDISKONKEY ומשם הועבר למחשב שני. המסמך נפתח כשכל הטקסט העברי הפך לגי'בריש. האנגלית והספרות לא השתנו. מבקש פיתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-