תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עם לחיצה על alt enter הנגן הנ"ל אמור להיפתח למסך מלא כך שרואים רק את הסרט. אבל הוא נפתח ככה שרואים מסגרות כחולות למעלה ולמטה. הן לא נעלמות גם לאחר כמה זמן שאני לא נוגע בנגן. מה לעשות?.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך סוגרים את העידכונים בESET NOD32 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB? כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מה עלי לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גירסת 32 ביט בבקשה לא מוצא דרייבר לזה. כן אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד מאוד מאוד אבל... זה מה יש כרגע. הכרטיס הוא AGP לא מזדהה בחלונות 7 בכלל. באתר הרישמי של ATI אין דרייבר כרגע. אז אולי יש למישהו פיתרון אחר? צד שלישי שהוציא דרייבר ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! למישהו ידוע כיצד ניתן לבצע בחירה של מספר קבצים להורדה בו-זמנית כלומר: כמו שאפשר לבחור מספר קבצים בתיקייה במערכת ההפעלה, ואז לבצע עליהם פעולה מסויימת, כך ניתן יהיה לבחור מספר קבצים בדף WEB ואז להוריד אותם. ידוע למישהו אם זו אופציה מובנית באחד הדפדפנים המובילים (אקספלורר,מוזילה או כרום) או שיש תוסף שמאפשר את זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
---הספיוור שחשבתי בהתחלה התגלה כקובץ קוקי--- לפני חודש בערך היה לי קובץ עוגייה במחשב שרק התוכנה ad-aware מצאה וכל שאר התוכנות לא מצאו. לפני 4 ימים פירמטתי את המחשב ושוב התוכנה ad-aware מצאה לי את אותו הקובץ 'קוקי'. גם כשאני מוחק אותו בעזרת התוכנה אז לאחר הפעלת המחשב מחדש הוא עולה שוב. ל'קוקי' קוראים imworldwide.com/cgi-bin והתוכנה ad-aware דירגה אותו על רמת סיכון נמוכה תחת הקטגוריה data miner . משהוא יכול לתת לי עצות איך להוציא את הקובץ קוקי הזה? והאם הוא באמתצ מזיק? כי שאר התוכנות לא מצאו אותו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוןכנה שאני יכול לערוך איתה שירים. לדוגמא : להוריד קטע שקט ארוך משיר מסויים, או להעלות את הVolume של קובץ הסאונד המסויים.. מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני מתחבר לצ'אט, ולאחר מכן רוצה לעשות ריפרש, זה מראה כאילו אני מנותק ואני שוב צריך להתחבר. כמו כן, גם נוטיפיקיישנס וכו' קצת בדילאיי. בעיה בדפדפן או בפייסבוק? שכחתי לציין, דפדפן פיירפוקס גירסאת 3.6.12.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ועושה חיפוש הוא אומר לי שלא נמצא שרת וכאשר אני נכנס לשרתים ולוחץ על שרת כלשהו הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר. אז איך אני עובד עם התוכנה הזאת???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך עזרה עם התוכנה הזו ליצירת דיוידי/ויסידי/דיווקס ועוד .. אני רוצה לצרוב סרט דיווקס עם תפריט אבל שאני מכניס את הסרט לתוכנה כדי לצרוב אז הוא הופך את גודל הסרט מ700 מגה ל1200 מגה במצב של צריבת דיווקס (DivX). לגבי הויסידי אני יודע שהוא מכפיל את הגודל שלו כשרוצים לצרוב VCD. אבל מה זה משנה אם אני צורב דיווקס רגיל שהדיוידי שלי יקרא ואם אני צורב אותו עם התוכנה והוא גודל ב400 מגה בערך .. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו נתקל במצב המעצבן של ניסיון גישה לגוגל או לאתר אחר והפנייה לאתר WWW.CPANEL.NET עם הודעה שאין אתר פעיל בכתובת הנתונה ? מישהו מוכן להדליק את האור במערה שלי ? אני לא זוכר שמכרו את גוגל :-\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צלמתי את הים במסרטת וידאו וצלמתי קבוצת ילדים בבית הספר אני רוצה להלביש את הילדים כאילו הם נמצאים על חוץ הים שצילמתי איך עושים את זה ועם איזה תוכנה ? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם NORTON GHOST: בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתוכנה ולשחזר פרטישן (דרך דיסקט הפעלה של התוכנה) בשלב כלשהו במהלך העבודה העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב.... הדבר גורם לכך שאני לא מצליח להשלים את הפעולה ולבצע את השחזור. אני משתמש בעכבר ומקלדת USB ובדיסק ההפעלה שיצרתי יש תמיכה ב - USB. בהתחלה העכבר היה מפסיק להגיב בשלב שבו אני צריך לבחור את קובץ ה - IMAGE לשחזור ומאוחר יותר (לאחר כמה נסיונות) העכבר הפסיק להגיב אחרי מס' שניות. יש לציין שבזמן שאני עובד ב - WINDOWS אין לי שום בעיה. מה אני יכול לעשות??? אני פשוט חייב לשחזר את המחשב שלי ולא יכול להשתמש בתוכנה... האם יש דרך לבצע את השחזור דרך WINDOWS? האם יש לכם רעיון? עזרו בבקשה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו winamp..רק שאני מחפש תוכנה עם משהו מיוחד (אני מקווה שזה קיים בכלל חחח) אני מחפש תוכנה שבין שיר לשיר תעשה מין אפקט מעברון כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר..כמו אפקטים שעושים ברדיו למשל בין שיר לשיר לפעמים. מישהו מכיר תוכנה כזאת (בהנחה שזה קיים) ? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה snap.do ירד לי עם איזה תוכנה ועכשיו בכל פעם שאני מחפש משהו בשורת כתובת בלי www.___.com או כל סיומת אחרת זה מחפש אוטומטית ב snap.do. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את האופציה הזו או להפוך אותה לחיפוש בגוגל וגם לדעת אם אני יכול להקליד מילה וזה יכנס אוטומטית לאתר למשל אני אקליד "ויקיפדיה" וזה יכנס אוטומטית לאתר (רק לאתרים שאני מגדיר מראש כדי לא ליצור בלבול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את ה מסנג'ר, YAHOO, GTALK, SKYPE ו AIM ביחד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-