עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Burned,

יש אפשרות למתוח את התמונה למסך רחב? התוכנה חייבת להיות מדיה פלייר בגלל שזה שידורי אינטרנט, ואני לא מצליח למתוח את התמונה שתהיה על כל המסך, אל רק ריבוע באמצע עם פסים בצדדים..

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  2. פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by hagay,

היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by GodLike,

היה לי עד היום בבוקר את הונדוס לייב מסנג'ר מותקן במחשב והוא עבד בצורה ממש טובה בלי בעיות מיוחדות. היום בבוקר הוא הפסיק לעבוד. ניסיתי להפעיל אותו מספר פעמים אבל ללא הצלחה. הורדתי מספר גירסאות וניסיתי להתקין אותם אבל קיבלתי הודעה שהגירסה שאני מנסה להתקין היא ישנה יותר ואני צריך קודם להסיר את המסנג'ר מלוח הבקרה. הלכתי ל add/remove programs אבל המסנג'ר פשוט לא מופיע ברשימה. מה ניתן לעשות ? האם יש קשר ל service pack 3 שהתקנתי ערב לפני ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by masterfit,

שלום לכולם, עשיתי בדיקה בפורום ולא ראיתי כל התייחסות לבעיה שאני מעלה כאן. ראיתי שבחו"ל כמה ציינו את העניין, אך לא ניתן לכך פיתרון ע"י אקרוניס למיטב בדיקתי. בזמנו רכשתי את גרסת 9 של אקרוניס שהיתה מצויינת. עם הזמן רציתי לשדרג וניסיתי את גרסאות הניסיון 10, 11, וכעת את הגרסה החדשה (יחסית). התברר שהתוכנות המתקדמות יותר של אקרוניס (מעבר ל- 9) מתנגשות עם מנגנון "חיפוש" של וינדאוס, שלמרות איטיותו הוא מאוד נוח לי, ואני משתמש בו לא מעט. החיפוש נתקע ולא סורק טוב את כל הכוננים. אני עובד עם xp sp3. מישהו נתקל בבעיה או מכיר פיתרון כלשהו? תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by huber,

שלום אנשים. התקנתי את ה YAHOO MESSENGER ושכחתי להסיר את ה V מהאופציה שמתקינה את ה YAHOO TOOLBAR - כן, אני יודע, טעות של טירונים :-X הבעייה היא כזו, למרות שהסרתי את ה TOOLBAR מה Programs and Featues בלוח הבקרה ב VISTA הוא עדיין מופיע לי בפיירפוקס (אבל לא ב IE8) ובגירסה החדשה של ה TOOLBAR הוא כאילו "מוטמע" בדפדפן - קרי אי אפשר ללחוץ מקשי ימני באיזור של הסרגלים ולבחור שהוא לא יופיע. יש למישהו מושג למה זה קורה? למה הוא עדיין שם גם אחרי הסרה מסודרת ואיך מעיפים אותו לכל הרוחות? עירכה: מצאתי את הפיתרון, מסתבר שצריך להסיר אותו גם מרשימת התוספים ב FF ולא רק מלוח הבקרה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. האם יש אפשרות שתוכנת אימייל(thunderbird לדוגמא), תהיה מסונכרנת בצורה מלאה עם הג'ימייל? הכוונה היא שאני אוכל לקרוא את המייל דרך התוכנה, ואחרי שאני קורא, שלא יופיע לי בג'ימייל בתור הודעה חדשה, ושאם אני אמחק הודעה, שתמחק גם בג'ימייל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהתקנת התוכנה LifeCam 2.04. אני ניסיתי כל דרך אפשרית לנסות לתקן מצב זה (אני כבר כמעט מיואש ), וכמובן שחיפשתי שרידי רג'סטרי... הורדתי כמה פעמים את התוכנה (אני מציין שזה מהאתר של מייקרוסופט) ופעם זה עבד עד שהסרתי את התוכנה ומאז היא לא רוצה לעלות שוב. ד"א המצלמה שלי היא Microsoft LifeCam VX3000 תודה לכל מי שמנסה לעזור....וחג שמח!!

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by lital18,

בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי מותקן במחשב מקסטון,ואינטרנט אקספלורר הגירסה האחרונה .. עכשיו כשאני גולש רגיל באתרים,ואני רוצה לעשות כפתור ימני על לינק או משהו בתוך הסייר לא נפתח לי החלון הרגיל אם האופציות משהו חוסם אותו.. זה קורה גם באספלורר ככה רגיל שהסמן לא נמצא בתוך האקספלוור או על המקסטון אני יכול כמובן לעשות כפתור ימני אם העכבר מישהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  15. היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו (אנגלית), הורדתי אקספלורר 8 בשפה אנגלית.והתקנתי אותו. פעם ראשונה הפעלתי אקספלורר 8.וגלשתי בסדר.לחצתי קישור לאתר אחר. ופתאום האתר לא ניתן לראות.והיה שם כפתור לילחוץ "היתחבר..." ורואים האתר שלחצתי על קישור אחר.למה זה קורה לי ניתוקים אתרים אחרים.בכל פעם עלי לילחוץ על כפתור "היתחבר..."? איך פותרים את הבעיה הזאת?אני לא רוצה כל פעם לילחוץ "היתחבר..." -מיכאל

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by foxil821,

אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. Started by bennnn,

היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by gevAA,

שלום לכולם! אז כמו בכותרת יש אפשרות להוסיף הודעה כזאת שתקפוץ ברגע שיוצאים מהדפדפן? , אני מתכון לכל הדפדפן ולא רק לטאב אחד. כי לפעמים עובדים עם דף אחד והמון דפים בתוכו שפתוחים וברגע שסוגרים את הדף הגדול זה סוגר ישר הכל. בפריפוקס יש הודעה כזאת לפני שסוגרים..אפשר לעשות את ההודעה הזאת גם ב chrome?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם שוב אני שואל בשביל חברה שלי שמתעסקת בזה אני לא מבין כלום בעניין יש לה את פלאש ו dreamweaver של אדובי cs3 בגרסת המזרח התיכון אבל משום מה היא טוענת שהיא צריכה את התוכנות הללו גם בגרסת המזרח התיכון אבל לא של אדובי אלא של מיקרומדיה המון חיפושים שערכתי לא הניבו תוצאות או שכן הראו תוצאות רק שאני לא מבין בזה אז השאלה שלי היא כך: האם יש flash&dreamweaver של מיקרומדיה בגרסת מזרח תיכון? ומה ההבדלים בין מה שאדובי עשו למה שמיקרומדיה עשו? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. יש לי רפידשייר פרמיום, אני זקוק להגדרות נכונות של התוכנה ע"מ שתהיה תאימות בינהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה לסריקת ותיקון שגיאות מערכת קבצים, בעיקר בשביל כרטיס הזכרון שלי. אני מעוניין בתוכנה שתודיע לך איזה קבצים פגומים היא מצאה ואז תשאל האם לנסות לתקן או לא. המטרה היא לדעת איזה קבצים לשחזר ולא לנחש איזה קובץ נפגם\תוקן. מדובר על מערכת קבצים FAT32.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by emule2,

איך אני יודע אם נדבקתי בסוס טרויאני?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  24. שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. צריך דרייבר לכרטיס מסך . פרטים נחוצים לזיהוי .. תעזרו לי בבקשה!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים