תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני משתמש במערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate x64 במחשב שלי התקנתי את תוכנת ה Setpoint v4.72 שלי Logitech במחשב עבור המקלדת והעכבר האלחוטיים. הורדתי והתקנתי את גרסת ה 64 ביט וכן התקנתי באישור אדמיניסטרטיבי. ישנה בעיה שלא מופיעה לי הלשונית של המקלדת בתוכנת ה Setpoint.. (מצורפת תמונה) ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר.. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה של 32, וגם לא עזר.. המון תודה לכל העוזרים!! עריכה: ניסיתי גם להתקין את התוכנה בתאימות לVISTA.. לא עזר גם .. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX . שאלותיי: 1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו? 2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות). 3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן . 4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר? 5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא איזה קובץ שיכול לעזור לי לבטל את הודעה מאבקש גם קישור לקובץ ותודה רבה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הבעיה היא שלפעמים הוא טוען ממש ממש ממש הרבה זמן דף ולפעמים בכלל לא טוען וכותב Connection Interrupted אני חושב שזה בגלל NOD32 V4 שיש לי ואני לא מצליח לכוון אותו טוב במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכה PDF אבל משהו בסגנון של האתר של ACE עם מישהו מכיר: http://www.ace.co.il/book2.aspx?f=gan תוכנה קלה ונוחה למשתמש. עם אפשרות לעשות תוכן וקיצורים. תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, WINDOW WASHER לא עובדת לי טוב על ווינדוס 7 אפשר איזו שהיא תוכנה אחרת שעושה אותו הדבר ומוחקת SPY היסטוריה של גלישה סיסמאות וכו'...?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את התוכנה ניתן http://www.oovoo.com. תודה מראש וחג שמח, dr70
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקי מימיי לא התלהבתי ככה מתוכנית, הכל התחיל בכך שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי ויסטה. הכל עבד יפה ושהגעתי לב"ש לאחר זמן מה התקנתי איזה שטות והמחשב היה פשוט גמור, ואני מתוסכל רק הגעתי לב"ש ואין לי איך לפרמט אותו שוב. בסוף מתוך צעד של ייאוש.. עשיתי דבר מה שמעולם לא ציפיתי שיניב תוצאות כאלה!התקנתי את התוכנית מהסוג שאמור לתקן את המחשב, וראו זה הוא פלא! המחשב פשוט טס, מגיב לכל דבר באופן מיידי כפי שמחשב אמור לעשות. על כל מחשב שטיפה זוחל התקנתי אותו וזה פשוט מחייה אותו שם התוכנה הוא BOOST WINDOWS תנו לה צאנס אתם לא תתחרטו g0vner_t.s.y
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני טוען סרט ורוצה לחתוך אותו מספר פעמים אני נתקל בבעיה. אני יכול להפעיל את הסרט בתוכנה רק בתנאי שבינתיים לא מחקתי שום חלק וזה ממש מקשה על כל עניין התפעול. אני יכול רק לסמן את החלקים שברצוני לחתוך, ולחתוך את כולם לאחר שאני יודע במדוייק היכן אני רוצה לחתוך. וזה לא כך ב99% מהמקרים מקווה שהבנתם את הבעיה האם זה רק אצלי או שככה בנויה התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-