תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שבודקת האם המעבד תקין. וגם מדריך בעברית שמסביר כיצד עלי להשתמש בתוכנה זאת.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היתי עד לא מזמן עם WIN XP והכול עבד טוב. התקנתי VISTA 64BIT המחשב עובד מצויין חוץ מהשמע, אני לא שומע כלום לא מאוזניות ולא מהרמקולים. מנהל ההתקנים מראה שהדרייבר עובד תקין והכול בסדר. ניסיתי הכול(ממממ...טוב כמעט הכול)! כול מה שיש בHELP של מערכת ההפעלה, עדכנתי לדרייבר הכי חדש לפי לוח האם שלי וכו... לפי מערכת ההפעלה הכול תקין אצלי אבל אני עדיין לא שומע כלום. (הפעלתי את הרמקולים, הווליום בסדר, החיבורים בסדר או כול דבר שכיח אחר כבר נבדק...) אני ממש עובד עצות.... מפרט המשחב שלי: מעבד: amd athlon 64 x2 Dual core ptocessor 3800+ 2.00GHz זיכרון: 4GB מערכת הפעלה: vista 64- bit כרטיס מסך: gf 7900 gs דגם לוח האם: GA-M55plus-S3G כרטיס קול מובנה. אם צריך עוד משהו אשמח להוסיף, תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות- האם הוא מחובר ללוח אם?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מדי פעם יוצר לי בטעות לסגור את הדפדפן איך עושים UNDO לזה ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות חיבתי הרבה לגרסאות הקודמות, עברתי למסנ' החדש גרסה 2009 (גרסה 14.0 משו כזה). נעזוב את זה שהוא מעצבן ברמות. כשאני בא לשלוח קובץ (בדרך כלל אני עושה העתק-הדבק לתוך החלון שיחה), זה מחליט "לשתף" לי אותו, ז"א להדביק אותו בקטן בחלון שיחה. מה שגם לא באמת שולח את התמונה, וגם דופק לי את החלון שיחה (ראו קובץ מצורף). השאלה, איך אני שולח פה קבצים כמו בן אדם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את winamp כך שיעבוד טוב עם רמקולים 5.1?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה חדשה שהיא כמובן X64 גיליתי כי אין למודם שלי דרייבר מתאים. יש למישהו מושג ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
לתוכנה קוראים Everything search engine וניתן להורדה מכאן: http://www.voidtools.com/ לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. מוזר שזה לא קיים בגוגל דסקטופ או קופרניק. זה ממש מהיר. למה אצלהם זה לא פועל כך? יש משהו מיוחד בתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בFIREFOX כל כך מעצבנת! אי אפשר לגלול אחורה עם העכבר בלי שיעבור לפעמים איזה לאג קטן כזה ואז ימשיך לגלול חלק........ ניסיתי הכל כדי לפתור את הבעיה פירמטתי - איפסתי ביוס - חיברתי ישירות תמודם למחשב - פירמטתי לXP - שיניתי עכבר - מה זה יכול להיות הדבר הזה???? זה קורה בכל האתרים! גם יש לאג נגיד בFLASH באתר של NVIDIA או YOUTUBE לפעמים תקיעות! בבקשה שמישהו יעזור ! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הורדתי גרסא ישנה, אבל אני לא מצליח להתחבר בכלל כי זה דורש ממני לשים את הגרסא החדשה. זה קצת אבסורדי כי המחשב עבר פרמוט אחרי שהוא התרסק ביום שישי, קשה לי להאמין שמיקרוסופט שינו את מדיניות המסנג'ר שלהם ב4 ימים, מה גם שקודם זה שאל אותי אם אני רוצה לשדרג ושפוט הייתי לוחץ על 'לא'. עכשיו אני לא יכול להתחבר בכלל.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מדליק ת'מחשב זה עושה מפעיל לי את ההתקנה להכניס דיסק ולהתקין!! החלטתי לצלם תמונה תיראו בבקשה
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מצליח למצוא לו אוטומטית דרייבר....אפשר דרייבר שיתאים? חיפשתי בנרות באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך לשלוף קטע צליל של כ7 שניות מתוך סרט, האם יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-