תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בלי שום סיבה נראת לעין נעלם לי היום בבוקר האופציה של לבחור קידוד בפורמט divx מתוך האופציות שב virtual dub לא שינתי כלום לא התקנתי כלום לראות סרטים אני יכול לקודד בפורמטים אחרים אני גם יכול רק הקודק לקידוד פשוט נעלם בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! לאחרונה אחרי שדרוג ממעבד xp2500 לכפול ליבה 3600X2 התעוררה בעיה עם התוכנה. לעיתים התוכנית נתקעת בשלב הקומפיילינג ולעיתים בשלב הלינקינג אך זה דבר שלא קרה כלל עם המעבד הקודם.מישהו נתקל בתופעה? הדרך היחידה להמשיך היא לסגור את היישום... מצטער אם זה שייך לתמיכה טכנית פשוט קשר למעבד זהו ניחוש שלי ותו לא.אם למישהו יש רעיון אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מצלמת ווידאו שהעברתי ממחשב ישן שלי למחשב אחר (חדש יותר). המצלמה די פשוטה (של חברה בשם קונטקט אם מישהו שמע....) המצלמה עובדת בצ'טים (כמו בזה של תפוז) אבל בכל תוכנה אחרת (מסנג'ר ותוכנות ייעודיות) אני רואה מסך קבוע של התמונה (המצורפת). אין לי מושג למה זה לא עובד (הרי המצלמה תקינה ומתאימה לווינדוס - עובדת במחשב הקודם). יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שקרתה פעמיים במהלך השבועיים האחרונים... מופיע לשניה מסך כחול והמחשב פשוט עושה ריסט. הלכתי ל Event Viewer ושם רשום שיש תקלה קריטית בשם Event ID 41 Kernel-Power למישהו יש מושג מזה ואיך מסדרים את התקלה? תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קופץ לי חלון כל כמה דקות אם הודעה כזן מה אני אמור לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לנגן dvd ב Windows Media Player 10,מופיע השגיאה הבאה: וכאשר אני לוחץ על מידע נוסף כתוב : הערה: בנגן אחר אני מצליח להפעיל.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
כול סרט שאני מנסה לחלץ ( סרט שמחולק בערך ל 30 קבצי RAR) הוא אומר שיש בעיה ואין בעיה או פגם בחלקים כי תמיד הוא אומר חלק אחר ניסתי היום לחלץ 10 דקות אני מנסה שוב ושוב עד שזה נתן לי ואז רציתי לחלץ סרט אחר לא הצלחתי אפילו אחרי חצי שעה איך אפשר לפתור תבעיה הזאת? וזה לא שהקבצים פגומים זה הוינראר מפגר(_) יש דרך אחרת להוציא תקובץ מהקובץ RAR?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאני בא לחלץ איזה קובץ זה כותב את זה http://img527.imageshack.us/img527/4199/29651260gc3.jpg והסיסמא נכונה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה : האם יש איזה שהיא דרך לפתוח מאקרו דרך הרשת. הכוונה היא כזאת : יש לי תבנית ב WORD שיש בא מאקרו, הבעיה היא שאם אני פותח את התבנית מהרשת, המאקרו לא עובד. בכלל, אם התבנית לא נמצאת בספריה מאוד ספציפית, אז המאקרו לא עובד. למישהוא יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-