עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fish123,

אני רוצה לדעת איך אפשר לקבץ קובץ וידאו של 20 דקות ל-30MB ולשמור על איכות גבוהה. כבר ראיתי קבצים כאלה,וניסיתי כל מיני תוכנות אבל לא הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ktbnus,

יש לי בעייה קטנה, יש לי צלא סרטים בפורמט WMV שמגובים מהמחשב הקודם. עכשיו כשאני מנסה לנגן אותם ב WINDOW MEADIA PLAYER הוא מבקש את הרישיון ואין לי אותו. יש איזו תוכנה שתאפשר לנגן אותם? או להמיר אותם ל AVI?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mechubar,

שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. Started by holdensar,

שלום אני מחפש תוכנה נדירה יש לי פה מספר פלאפון של חבר אני מחפש תוכנה שכשאני יקליד בתוכנה את המספר שלו הוא יתן לי את מספר ה-ID של אותו מספר פלאפון יש תוכנה שכזאת???

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by ORrrr,

Norton Internet Security שלי שנמצאת על המחשב לאחר שאני מתקין, ומסיים אני הולך לתקיה של איפה שזה נמצא וזה נמחק םעמיים זה קרה לי טוב שיש לי את זה על דיסק.. למה זה מוחק את זה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by BloodFist,

שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Elad87,

שלום קניתי מחשב חדש, עד היום לא היית לי שום בעיה לחבר את המסך הטלוויזה LCD למחשב. יש לי טלווזיה LCD של LG דגם PC51 כרטיס מסך Nvida 9500GT כאשר אני על המסך של המחשב AOC 916 אין שום בעיה והכל עובד ברגע שאני מחבר את הטלוויזה (החיבורים טובים) אני מקבל No Signal נסיתי להפעיל את המחשב מחדש כאשר הטלוויזה מחוברת ואז, אני רואה תמונה כולל טעינה של ה windows xp ואז ברגע שה Desktop צריך לעלות זה חוזר שוב ל No signal למישהו יש פיתרון???

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by Aviv Bromberg,

בדקו בבקשה ותשלחו לי בהודעה פרטית מה אני צריך למחוק למה הורדתי firefox כי יש לי בעיה עם internet explore Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:41:53, on 10/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe C:\WINDOWS\ehome\ehSched.exe C:\WINDOWS\system3…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Lirux,

אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by the king2006,

שלום .. מי יכול להמליץ לי על תוכנת uninstaller טובה ?? תודההההה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Aviv C,

איך אני פותח/מחבר/מפעיל את הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום רב. אני מחפש זמן רב דרייבר לכרטיס טלוויזיה SAA7130 TV Card Driver של חברת Philips ואני לא מוצא כלום. יש את הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל הדרייבר משום מה לא מתאים (זה מה שמערכת ההפעלה אומרת Windows xp). בעבר במחשב אחר הכרטיס עבד עם הדרייבר שהגיע על הדיסק. במחשב בו אני מנסה להתקין את הכרטיס יש SP3 והכרטיס עבד על Windows XP Professional SP2 אני לא יודע אם זה קשור. אם מישהו יוכל לתת לי קישור להורדת הדרייבר המעודכן או לתת לי פתרון לבעיה אני מודה לו. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  17. Started by רזי ברד,

יש לי בעיה בnero אני לא מסוגל לצרוב בצורת copy dvd (יש לי גירסה 7) הבעיה היא שמתי שאני מכניס את הנתונים ואז לוחץ על copy ואז זה מיד רושם לי error ורושם שיש לי intrnal falire ואז התוכנה מפסיקה להגיב והדרך היחידה לצאת ממנה זה לעשות לה סיים משימה. ניסיתי את כול הדברים מחקתי את הנירו התקנתי חדש יותר מחקתי שוב התקנתי את הישן יותר זה לא פועל בשום דרך! אז למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? או איזה שהיא הצעה חילופית לצריבה כי רק האפשרות הזאת לא פועלת וכול שאר הסוגי צריבות פועלות בסדר אז אולי יש תוכנה נורמלית בחינם שאני יכול לצרוב איתה בקלות ובנוחות בצורת copy disk (למרות שאני מעדיף שיהיה לזה פיתרון כי אני אוהב את נירו).

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  18. יש לי מאות סרטים ביתיים שהוסרטו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG2, כל דקת הסרטה צורכת 160 מגה, האיכות היא טובה מאוד, הפורמט הוא m2ts, הבעיה היא שאני רואה שהפורמט הזה בעייתי לניגון, ניסיתי לאורך השנים לנגן אותו במחשבי Windows 7-10, על מחשבים שונים עם חומרה שונה וחזקה, עם קודקים שונים וכו', וגם על Raspberry Pi שמחובר ב LAN ומנגן 1080p בצורה חלקה, אבל כמעט תמיד יש הפרעות בניגון, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. אם למישהו יש פתרון קסם לנושא, אשמח לשמוע, אבל ניסתי לא מעט פתרונות לאורך השנים, ואף אחד לא עזר, לכן אני סבור שהבעיה נעוצה בפורמט הבעייתי m2ts. 1. האם מישהו יודע לאיזה פורמט אפשר וכדאי להמיר את הקבצים, בתנאי שההמרה היא Lossl…

• 26 תגובות
    • 18k צפיות
  19. אני מעוניין לצרוב קבצי AVI ל DVD, הבעיה היא שכל התוכנות שמצאתי היוצרות תפריט ל DVD ממירות את הקבצים ל VOB, ואני מאבד מקום ב DVD, כלומר, אם בצריבה רגילה של DATA אני יכול להכניס 6 סרטים של 700 מגה, בתוכנות שמצאתי אני יכול עד 120 דקות וידאו בלבד. ידוע לי שתוכנה כזו קיימת, לראייה הדיסק של Joker-Man שהכניס 14 פרקים של נמלטים (עונה 1) עם תפריט לדיסק. ניסיתי גם להוריד את האיכות בצריבה (Nero Vision) על מנת לקבל יותר מקום בדיסק אך זה לא עזר משמעותית.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by marik,

שלום רב האם קיימת אפשרות לחלק מחיצות שWIN מותקן או שצריך לפרמט את המחשב מהתחלה? פשוט שהתקנתי עשיתי טעות בחלוקה ועכשיו אין לי מקום ב C מה עושים? תעזרו לי בבקשה !!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by tiger2014,

פירמטתי מחשב נייד ישן והתקנתי ווינדוס XP ואין בו דרייברים גם לא דרייברים של אינטרנט ככה שהמחשב עובד offline יש למישהו דרייברים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Real_Me,

יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by gforce,

לא הצלחתי למצוא בעיברית אלא רק באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  25. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.