תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שFraps מראה כמה יש FPS בזמן משחק... על אותו עיקרון אני רוצה לראות אחוז ניצול ה-GPU במשחק. יש כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני במוזה לwallpapers גיבור ילדות-ברוס לי יש גם גירסא בלי השם עם הצהוב אבל בכל זאת מחווה לחליפה ההיא (גם גירסא מוקטנת) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה! וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו. השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס 6 על windows xp אני מקבל הודעה :כדי לפנות שטח בדיסק יש באפשרות outlook express לדחוס הודעות הפעולה עשויה להמשך כמה דקות. איך אפשר להפסיק את הופעת ההודעה. לחיצה על ביטול רק סוגרת את ההודעה עד לפתיחה הבאה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל יאללה ננסה אני צריך להמיר WMV ל AVI וזה הנתונים של הוידאו Format : Windows Media File size : 44.7 MiB Duration : 40mn 45s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 153 Kbps Maximum Overall bit rate : 1 468 Kbps Encoded date : UTC 2009-05-14 12:46:05.183 Video ID : 2 Format : VC-1 Format profile : AP@L3 Codec ID : WVC1 Codec ID/Hint : Microsoft Description of the codec : Windows Media Video 9 Advanced Profile Duration : 40mn 45s Bit rate mode : Variable Bit rate : 92.9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כתובת דואר חדשה ב-GMAIL כיוון שעם האאוטלוק אקספרס אני חווה בעיות יש לי את הכתובת דואר של ספק האינטרנט שרשומה אצלי על כרטיסי ביקור ובועוד כל מיני מקומות ולהוציא כרטיסים חדשים עכשיו זו לא אופציה האם אפשר לקבל את הדואר מספקית האינטרנט ישירות ל-GMAIL? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזה כבר חודשים שאני סובל מהבעיה הכי מוזרה שאי פעם נתקלתי באייסיקיו. הבעיה היא שלעיתים קרובות מאוד הודעות שאני שולח לחברי מהרשימה והודעות שהם שולחים לא מגיעות!!! אני פשוט משתגע, איך זה יכול לקרות! ניסיתי כבר הכל. פירמטתי, התקנתי גיסרא חדדשה, קבעתי הגדרות לברירת המחדל אבל נאדה! אני חייב לציין שהבעיה קורת לעיתים קרובות, כל יום, כמה פעמים, אבל אני כן מצליח להתכתב עם אנשים בעיקרון. האם זאת יכולה להיות בעיה של הספק שלי? 012? עזרה בבקשה :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש תוכנת כיווץ (חוקית) ולנות לכווץ קובץ 700 מגה BIN כמה שיותר כטן יש המלצות ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניתן לשנות אזור בחירה בעל צבע אחיד למשתנה (gradient). שאלתי היא האם ניתן לשנות תמונה בעלת שלל צבעים ודמויות לצבע משתנה ? נניח שאני רוצה שמצידה הימני, התמונה תהיה בעלת צבעים חזקים ובהירים שילכו ויחלשו לכיוון שמאל עד שבחלקה השמאלי היא תהיה בצבע מתפוגג ודמויות מטושטשות. מישהו יודע כיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה, ועכשיו אני רוצה לחבר כרטיס קול creative SBlive. דבר ראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הכרטיס זה לבטל את הכרטיס המובנה מהBIOS- מה שעשיתי זה נכנסתי לintegrated peripherals ושם ב on-chip audio controller החלפתי מauto ל-disabled. זה נכון? כי לפי מה שאני רואה הוא לא ביטל לי את הכרטיס המובנה. (העלתי תמונה) איך מבטלים את הכרטיס המובנה? במצב כמו עכשיו- כשיש שתי כרטיסים מותקנים- איך אני יודע איזה כרטיס בשימוש ברגע זה? דבר שני- הווינדוס ישר מצא את ההתקנים של הכרטיס החדש- זה מספיק? לא צריך לחפש דרייבר מעודכן/טוב יותר בעצמי? תודה ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביות עם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לאחות את הכונן קשיח(D), אפילו גם לא לנתח! את C וE הוא מנתח/מאחה ללא בעיה, אך כשאני מנסה לעשות ניתוח לD דרך האיחוי של הוואינדוס, הוא כותב לי את הדבר הבא: למי שלא רואה את התמונה, הנה לינק: http://img82.imageshack.us/my.php?image=dsgdf5ng.jpg אוקי. עכשיו יש להזכיר שעשיתי התחל, הפעלה, ורשמתי את הפקודה CHKDSK /F, זה נכנס לדוס, שאל Y/N, נתתי לו Y, הריץ שניה משהו, ונסגר החלון. הפעלתי מחדש את המחשב, ולא עזר! גם ניסתי CHKDSK : D /F. או משהו בסגנון. ואין, פשוט לא עוזר! אני לא מבין מאיפה זה נחת עליי, אבל לפני הפירמוט האחרון שעשיתי כל המחשב התחרבש לעזעזאל הכל ממש נדפק, כל המערכת הפעלה, לא הייתה גישה להיכנס לD בכלל. מה נדפק פה?! ולא, אין קשר לזה שהוואינדו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אחרה שנמאס לי מהאקספלורר (הוא הגיע לשיא.. ).. התקנתי תשועל הכול היה טוב ויפה והתרשמתי לטובה אבל אחרה שיצאתי ממנו ונכנסתי אילו שוב הוא היג לי הודעה (מצורפת תמונה).. הדלקתי מחדש תמחשב לא עזר וגם התקנתי מחדש לא עזר יש למישהו מושג מה הבעיה?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-