עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by HeaT-SinK,

מה אני עושה ?? אני באתי לפתוח תאייסיקיו ובזמןההתחברות הוא יצא לי ואמר לי שהסיסמא לא נכונה ולוודא שהCAPSLOCK לא דלוק ... ואני לא שיניתי ... אין מצב ששינו אותו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sagi88000,

יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

הפעלתי SPY SWEEPER ואד-אןןרד והם מצאו לי רוגלה עם הזהרה הכי גבוהה[מאוד מסוכן] משהו עם טרויין! ניסתי למחוק אותו דרך התוכנות וזה לא עוזר... אני עוד מעט ינסה דרך מצב בטוח אבל אני רוצה גם לשים איזה תוכנה אני-טרויין! בבקשה תנו שם של משהו טוב ומההר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chris_u16,

אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!! במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות. כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי. האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי? כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות? אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת. אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה?? אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jacobgan,

שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device השאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירה להוסיף ssd 64 GB ? להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Aviad Faran,

יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. גם אם יש קבצים בעלי אותו משקל אבל בשם אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Wingedbull,

אחרי שאני מתחבר לצ'אט, ולאחר מכן רוצה לעשות ריפרש, זה מראה כאילו אני מנותק ואני שוב צריך להתחבר. כמו כן, גם נוטיפיקיישנס וכו' קצת בדילאיי. בעיה בדפדפן או בפייסבוק? שכחתי לציין, דפדפן פיירפוקס גירסאת 3.6.12.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הורדתי תוכנת מיקסים מהאינטרנט , ואני לא יכול להפעיל אותה , מופיע לי הודעת שגיאה: CAN'T RUN 16-BIT WINDOWS PROGRAM מה אני יכול לעשות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dor_ozz,

עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר נשאלה, אז סילחו לי אם כן... :-/ יש לי בעיה בשליחה וקבלה של קבצים ב-ICQ , אני מצליח לשלוח רק למספר מועט של אנשים , ולקבל אני בכלל לא יכול!!! מישהו יודע ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע? אני כבר ניסיתי כל מה שהיה ביכולתי, התקנתי איסיקיו חדש..... ועדיין הבעיה נשארה. אז אם מישהו יודע בבקשה שיענה לי ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבודקת כל רכיב במחשב ואומרת לך איזה רכיב יש לך ומפרטת לך עליו... אני מחפש תוכנה לא סתם שמראה מה יש אלא גם מראה מה הוא יודע לעשות כי אני התקנתי PC MARK ו- SISOFT SANDRA והם לא מספרות לי יותר מדי אני רוצה שהתוכנה גם תראה לי לא רק את החלקים כמו מעבד זכרון לוח אם וכו'... אלא גם DVD צורב ודברים כאלה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HiperPsY,

אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mordydd91,

אני רוצה להגדיל את המחיצה של הוינדוס האם זה אפשרי? יש לי 2 כוננים c d ואני רוצה להגדיל את c .יש לי הרבה מקום בd וחסר לי ב c. לאמצאתי תוכנה שתעשה את העבודה על ויסטה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pyro_man,

הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PaMiDoR,

אני צריך תוכנה בשם SC-PassUnleash שמגלה את הסיסמאות שמאוחרי הכוכביות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by curdi1,

שלום לכולם אני גולש ב"כרום" גרסה 4.0.249.43 גם כאשר אני בעברית וגם כאשר אני באנגלית - הסמן נראה אותו דבר (קו | מהבהב) - האם יש דרך בכרום שהסמן יהיה שונה בין עברית ואנגלית (כמו בכל שאר התוכנות... ) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ברירת המחדל של התוכנה היא 192 קילוביט/שניה. באופציית "שנה אפשרויות יש אינספור אופציות.השאלה שלי היא כזו: מה אומר הנתון הזה? האם לשנות את ברירת המחדל הזו? על איזה קצב הכי טוב לבצע "קריעת" דיסק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eranby1,

אהלן, אני יודע איך מקבעים קובץ img או iso או כל קובץ דומה לכונן וירטואלי ב deamon tools אבל איך אני מקבע דיסק (של משחק לצורך הדוגמא) אין לא קובץ iso או משהו כזה איך עושים???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.