תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!! במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות. כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי. האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי? כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות? אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת. אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה?? אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני נכנס לאתרים כמו Walla Nana וכדומה אני מנסה לכתוב בעברית באתר וזה כותב לי בריבועים וסימנים, רק באקספלורר, ב Win2k זה עובד טוב... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד מוזרה.. האינטרנט עובד, המחשב זז טוב, אבל האינטרנט אקספלורר לא טוב, אני מנסה לעלות את וואלה, הוא כזה טוען ו אז ישר אומר שאי אפשר להעלות את העמוד ורושם http:/// ככה. ואז חפשתי וירוס ומצאתי Adware בתוך תיקיית ה-TEMP של ה-IE, בנוסף, רמת הבטחון של חדירת עוגיות ב-IE מתאפסת לרמה הכי נמוכה כל פעם שמפעילים את ה-IE. בנוסף יש לי חשד שישנו וירוס שמופעל כל פעם לאחר הפעלת IE לאחר ריסטרט. ניסיתי FIREFOX, וגם שם יש בעיה מוזרה, למרות שאיני חושד שזה קשור אחד בשני. מה עושים?! בתודה מראש!@
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו winamp..רק שאני מחפש תוכנה עם משהו מיוחד (אני מקווה שזה קיים בכלל חחח) אני מחפש תוכנה שבין שיר לשיר תעשה מין אפקט מעברון כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר..כמו אפקטים שעושים ברדיו למשל בין שיר לשיר לפעמים. מישהו מכיר תוכנה כזאת (בהנחה שזה קיים) ? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשנות דף בית ושאני מפעיל אותו הוא עולה לדף בית הקודם מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים. הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר? *חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו.. אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פירסמתי שיש לי שגיאה בפלאש והמלצתם לי להתקין גרסה חדשה יותר אך הבעיה נמשכת.. כאשר אני משתמש בפלאש לאחר כמה דקות התוכנה פשוט קורסת(הודעת שגיאה של הווינדוז..) גיליתי שגם בתוכנת עריכת הוידאו שלי כאשר אני סוגר תתוכנה היא נתקעת ולאחר כמה שניות גם אז יש הודעת שגיאה.. עוד משהו שקורה במחשב זה שמידיי פעם כל החלונות פשוט נתקעים כאילו המסך נתקע אבל אפשר לצאת מדברים(alt+tab פועל) בקיצור זה מחשב חדש ואני לא מצליח לחשוב על משהו הגיוני שגורם לזה..מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר הסבר? זה מאוד חשוב זה מתנה=]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שזו בעיה במשחק מסויים (COD4) אני חושב שזה מתאים לתמיכה טכנית. לענייננו, במשחק הוספתי מספר שרתים, אבל משום מה אני לא מקבל מידע על שום שרת. הפורטים פתוחים, ואין פיירוול שחוסם, ואני משתגע... אני פשוט רואה את האייפי של השרת בלי שום פרטים, ואם אני מנסה להכנס זה פשוט טוען את השרת במשך הרבה מאוד שניות ואפילו לא עושה timeout... יש אולי איזשהוא כלי שמאפשר לי לבצע חיבור לשרת דרך הפורט המתאים כדי לראות אם מתבצע חיבור ואם לא אז למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאקספלורר 9 ואני סה"כ מרוצה. מאז ששדרגתי יש לי בעיה כשאני נכנס לג'ימייל: אני לא יכול לשלוח הודעות והודעות חדשות לא מופיעות, בראש העמוד מופיעה ההודעה:"מציג רק הודעות הקיימות במחשב זה עד שהשינויים הלא מקוונים יסונכרנו." האם מישהו יודע מהו מקור הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחלץ קובץ ששוקל 16GB מתוך RAR. הבעיה: ב-C יש לי רק 12GB פנויים (אבל הקובץ נמצא על דיסק אחר עם מלא מקום פנוי). 1) האם יש דרך לחלץ את הקובץ כך שהוא לא יצטרך לעבור דרך כונן C? 2) אם אין אז איך אני מפנה מקום בכונן C? אפשר למחוק ריסטור פוינט? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה גירסאות לאימיולים איזו גירסה הכי טובה??.... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד לאחרונה הרבה עם התוכנה שמצויינת בנושא.ואני רוצה להתעמק בה יותר. השאלה האם עבודה איתה מצריכה כרטיס מסך יעודי לעבודה נוחה וחלקה או שגם מחשב עם מפרט כמו שלי יכול להריץ אותה חלק. ראיתי את הקוואדרו FX580 במחיר של 1000 שקל אבל השאלה האם לא כדאי לקנות איזה רדאון 48XX או 4770 ולעשות להם מוד תוכנה. ראיתי פיזית שקוואדרו בה עם גוף קירור של חריץ אחד בעוד ששאר הכרטיסים מגיעים עם גופי קירור אימתניים. חשוב לציין שגם בעבר הייתי באותה דילמה והעלות של הכרטיס היה שקולה מול שידרוג של לוח אם + מעבד + זיכרון מה שגרם לי לוותר על העניין. שאלה נוספת היא האם אני אחליף את הבסיס ליותר חדש התוכנה תעבוד יותר טוב או רק להוסיף כרטיס יעודי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה נושא של ייבוא מועדפים, מישהו נחמד עזר לו אבל לא הצלחתי להבין אני עומד לפני פירמוט במחשב, יש לי דיי הרבה מאד מועדפים, איך אני יכול לשמור את כולם בתיקייה אחת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-