עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מעוניין להמיר קטע קול מסוג amr (הקלטה של פלאפון) או mp3 לוידאו כדי להעלות ל youtube. התוצאה הסופית שאני מכוון אליה זה שיהיה קטע קול ותמונה קבועה. מצאתי תוכנה חינמית להמרה OpenShot העניין שבהמרה אני לא יודע לאיזה פורמט ולאיזה איכות להמיר. לצורך דוגמה המרתי קובץ קול ששוקל כ 7 mb פלוס תמונה המיר לי לקובץ mp4 בגודל מעל 500MB.

2. Started by eliaz_b,

גירסת 32 ביט בבקשה לא מוצא דרייבר לזה. כן אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד מאוד מאוד אבל... זה מה יש כרגע. הכרטיס הוא AGP לא מזדהה בחלונות 7 בכלל. באתר הרישמי של ATI אין דרייבר כרגע. אז אולי יש למישהו פיתרון אחר? צד שלישי שהוציא דרייבר ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Echo,

יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך תוכנה המסוגלת להמיר מדיוידי לויסידי או פיצוח לתוכנה dup-dvd

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by .Joseph M,

היי, הבעיה החלה לפני שבוע. יש לי מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit.אייפוד Touch+אייפון 4S. ניסיתי לפתוח (להפעיל) את הiTunes לשם שמיעת מוסיקה,עריכת רשימות השמעה,סינכרון עם האייפוד+האייפון,כפי שאני נוהג לעשות מידי פעם כשצריך,והiTunes פשוט לא נפתח. עשיתי הכל:הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש - לא עזר,אף פירמטתי את המחשב וגם זה לא עזר,התחלתי לבנות רשימות השמעה מחדש (מאפס) - גם זה לא עזר. התקנתי חלונות בגירסאת ה32-Bit - לא עזר. נראה לי כי ברגע,שאני מוריד אפליקציות מהiTunes Store - לאחר מכן הiTunes פשוט לא נפתח,אלא לאחר הפעלה מחדש של המחשב,וגם אז רק לפעם אחת (חד-פעמי).האייפון,שבו ישנם כ-20 אפליקציות לא מסתנכרן כמו שצריך עם הiTunes ולא מוסיף את האפליקציות שבו לרשימות ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני זוכר שהייתי קטן היה לי דיסק עם מלא דמואים והייתה תוכנה שמסבירה איך ליצור מטוסים מנייר אני ממש לא זוכר איך קוראים לה אבל היא הייתה מגניבה כזאת ואני אוהב לחזור לנוסטלגיה אז מישהו בבקשה בבקשה יכול לנסות להשיג לי אותה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי וודו 3000 ויש לי TV OUT ואני מנסה לחבר אותו אבל עם הדרייברים שלהם זה עושה לי בעיות ואם אני כבר מצליח אז המסך מהבהב ונכבה , בכלל עכשיו אני לא מצליח אפילו להיכנס ללשונית של ה TV , בקיצור אני צריך תוכנה כמו TVTOOL .[רק שזה לאנווידיה בלבד אז זה לא עובד לי]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD. איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה לכולם! ישלי המון מסכים כחולים במחשב ואין לי בעיה לנתח את המסכים וקבצי דאמפ.... החשד הגדול שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם, דיסק קשיח, זיכרונות) שבק חיים והלך לעולמו השאלה היא, האם מישהוא מכיר תוכנות מומלצות שיכולות לבדוק רכיבים ובמיוחד את המעבד והלוח אם?קיימות תוכנות כאלו?

12. Started by pavel19,

היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gal555,

יש דרך לשחזר קובץ שמחקתי מסל המיחזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by halo,

אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איך אני גורם לתוכנה להפעיל את כל הסרטים עם quick time כמו שהסרטים עובדים ב IE?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by homart,

יש חיה כזאת?? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by aviram20,

היי המפרט שלי בצד מחשב מאוד חזק בישביל אינטרנט. ואני לא מבין למה הוא לא עושה את זה כמו שצריך. חלונות ויסטה 64 ביט. וחבילת שירות 2 אקספלורר מעודכן והוא בקושי טוען דפעם לפעמים יוצא מהם לפעמים לא מצליח להתחבר יש לי ראוטר חדש ותקין של אסוס , מהירות גלישה 2.5 והאמיול פתוח.. (הוא משפיע משמעותית ? |) מה עושים? עם איזה דפדפן כן להשתמש? ומזה ההודעה הזאת מהאקספורר בכלל .|? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shahar91,

איך סוגרים את העידכונים בESET NOD32 ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! הורדתי מהMULE קובץ RAR מסוים בעל משקל של מספר מאות מגה. הקובץ אמור להכיל בתוכו שירי MP3. כאשר אני לוחץ עליו לפתיחה,הוא מציג לי הודעת ERROR שבה נכתב שהארכיב שלי הוא או בפורמט לא ידוע או ניזוק. האם יש לי אפשרות כלשהי להוציא מידע מהארכיב הזה? לפחות את מה שלא ניזוק. תודה רבה! נ.ב סתם למען הסר הסר ספק,אין שום דבר לא חוקי בהודעה הזאת. :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gogi,

אני מעוניין לחסום תוכנה מסוימת המחשב וגם למנוע גישה לאתר מסוים באינטרנט איך אני יכול לעשות את זה? יש לי WINXP SP2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BONO,

הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מנסה לנגן 720P ו1080P על הנייד (מפרט בצד) ומשום מה כאשר מחובר מסך שני הסרטים קורסים/נתקעים ולפעמים תוקעים את המחשב/מתמלאים ריבועים והצבע מתעוות ואז אחת התופעות הקודמות מופיעה, ניסיתי עד כה עם VLC ו MPC-HC, יש למישהו רעיונות?

24. Started by lompy,

האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אפשר הסבר? זה מאוד חשוב זה מתנה=]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.