עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by taotao,

היום אחרה שנמאס לי מהאקספלורר (הוא הגיע לשיא.. ).. התקנתי תשועל הכול היה טוב ויפה והתרשמתי לטובה אבל אחרה שיצאתי ממנו ונכנסתי אילו שוב הוא היג לי הודעה (מצורפת תמונה).. הדלקתי מחדש תמחשב לא עזר וגם התקנתי מחדש לא עזר יש למישהו מושג מה הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maxwell10,

צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שמי שמקבל את המייל יראה בעמודה של שם השולח את השם שלי. (זה בשורה של שורת הנושא של המייל)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Green,

שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by titun92,

שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by intel suck,

משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idofr,

??? ??? עידו

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. סתם מצאתי באיזה אתר אז הנה התרגום cls @ECHO OFF title Folder Locker if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER :CONFIRM echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" if %cho%==Y goto LOCK if %cho%==y goto LOCK if %cho%==n goto END if %cho%==N goto END echo Invalid choice. goto CONFIRM :LOCK ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" echo Folder locked goto End :UNLOCK echo Enter password to Unlock folder set/p "pass=>" if NOT %pass%==type your password here goto FAIL attrib -h -s "Control Pane…

10. שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BONO,

הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

עשיתי את הטסט הזה ב 3DMARK2001 נחשו כמה קיבלתי בResults ? 234 עד כמה זה גרוע? :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by -impreza-,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה קבצי וידיאו אני צריך להמיר קבצי wmv לקבצי avi אם למישהו יש שם של תוכנה או קישור זה יהיה מצויין בישבילי או מדריך או משהו תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מנסה להעתיק תיקייה ריקה בחלון הפקודה CMD (Command propmt) ולא מצליח לי. שמתי תיקייה בשם new על שולחן העבודה והיא ריקה, ואני מעוניין להעתיק אותה אל כונן D רשמתי את הפקודה: xcopy /e new d:\ וזה רושם לי 0 files copied אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vidati,

המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מפה זו? (לקנות וכו'..) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H Nvidia Quadro 2000 מה אפשר לעשות ??? נכון... אז אם כבר אני עונה, אז הנה זה בא.:.. התופעות שמפריעות לי במחשב הם: אוטוקד: התוכנה עולה לאט (יותר לאט מהמחשב במכללה) . כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by slimshady21,

שלום, הורדתי קובץ SWF, ורשום לו בסוג קובץ shockwave flash object עם איזו תוכנה אני פותח את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים