תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו הצליח לשלוח ולקבל מיילים דרך ה POP3 ב gmail ? משום מה אני לא מצליח לגשת כלל ל POP3 למרות שבדקתי כמה פעמיים את ההגדרות שלי . אודה לתגובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה, ועכשיו אני רוצה לחבר כרטיס קול creative SBlive. דבר ראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הכרטיס זה לבטל את הכרטיס המובנה מהBIOS- מה שעשיתי זה נכנסתי לintegrated peripherals ושם ב on-chip audio controller החלפתי מauto ל-disabled. זה נכון? כי לפי מה שאני רואה הוא לא ביטל לי את הכרטיס המובנה. (העלתי תמונה) איך מבטלים את הכרטיס המובנה? במצב כמו עכשיו- כשיש שתי כרטיסים מותקנים- איך אני יודע איזה כרטיס בשימוש ברגע זה? דבר שני- הווינדוס ישר מצא את ההתקנים של הכרטיס החדש- זה מספיק? לא צריך לחפש דרייבר מעודכן/טוב יותר בעצמי? תודה ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משהו מקצועי מאוד. שיהיה בסגנון פוטושופ כזה אפילו יותר פשוט וקל. אבל חברה הכי חשוב בחינם למה אני צריך את זה דחוף היום! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר נשאלה, אז סילחו לי אם כן... :-/ יש לי בעיה בשליחה וקבלה של קבצים ב-ICQ , אני מצליח לשלוח רק למספר מועט של אנשים , ולקבל אני בכלל לא יכול!!! מישהו יודע ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע? אני כבר ניסיתי כל מה שהיה ביכולתי, התקנתי איסיקיו חדש..... ועדיין הבעיה נשארה. אז אם מישהו יודע בבקשה שיענה לי ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קרה לי כבר פעמיים http://img379.imageshack.us/img379/1920/10mk.jpg חוץ מהלתקין מחדש מה עוד אפשר לעשות ניסתי כול מיני תוכנות ניקוי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תוכנה אחת אבל לגמרי שלא ישאר קובץ אחד שלה איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשד שפרצו לי לרשת הביתית. מתוך כל המחשבים בבית יש שני לפטופים שהתחילו סימולטנית להפסיק לתפקד. זה מתבטא בתקיעות ספונטניות ללא מכנה משותף נראה לעין. בחלון הזמן שהמחשבים כן עובדים הרצתי AVG ו-Ad-Aware והם לא מצאו משהו חריג. שני המחשבים המדוברים שייכים להורים שלי, לכן אי-אפשר ממש לעקוב אם הם עשו שטות כמו לפתוח קובץ חשוד או לא יודע מה. הראייה היחידה שלי היא שלפחות באחד מהם נפתח קובץ WORD של כמה שורות בודדות ששקל הרבה יותר ממה שהוא אמור (400K). לפני שאני מרים ידיים ושולח את שניהם לתיקון, אני רוצה לשלול את האפשרות של פריצה. אני צריך המלצה ל-FireWall חינמי ויעיל. תודה וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בשם SC-PassUnleash שמגלה את הסיסמאות שמאוחרי הכוכביות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם NORTON GHOST: בכל פעם שאני מנסה להיכנס לתוכנה ולשחזר פרטישן (דרך דיסקט הפעלה של התוכנה) בשלב כלשהו במהלך העבודה העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב.... הדבר גורם לכך שאני לא מצליח להשלים את הפעולה ולבצע את השחזור. אני משתמש בעכבר ומקלדת USB ובדיסק ההפעלה שיצרתי יש תמיכה ב - USB. בהתחלה העכבר היה מפסיק להגיב בשלב שבו אני צריך לבחור את קובץ ה - IMAGE לשחזור ומאוחר יותר (לאחר כמה נסיונות) העכבר הפסיק להגיב אחרי מס' שניות. יש לציין שבזמן שאני עובד ב - WINDOWS אין לי שום בעיה. מה אני יכול לעשות??? אני פשוט חייב לשחזר את המחשב שלי ולא יכול להשתמש בתוכנה... האם יש דרך לבצע את השחזור דרך WINDOWS? האם יש לכם רעיון? עזרו בבקשה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנות כמו מדיה פלייר או WINAMP או נרו ועוד כל מיני ! מאיפה הכי טוב לצרוב שירים ? באיכות מקסימלית!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! ישלי המון מסכים כחולים במחשב ואין לי בעיה לנתח את המסכים וקבצי דאמפ.... החשד הגדול שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם, דיסק קשיח, זיכרונות) שבק חיים והלך לעולמו השאלה היא, האם מישהוא מכיר תוכנות מומלצות שיכולות לבדוק רכיבים ובמיוחד את המעבד והלוח אם?קיימות תוכנות כאלו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהכונן שלי עבר את הפצא ואמור להיות מולטי זון אבל התוכנה מסרבת להקרין מאיזור 2 יכול להיות שpowerdvd ננעל? וצריך לפרוץ אותו איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-