עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BIR,

אהלן.. יש לי בעיה ב Movie Maker היה לי את התוכנה כבר, אבל התקנתי בטעות שוב את התוכנה. ומאז שהתקנתי, כל פעם שאני נכנס לתוכנה, זה מראה לי שגיאת מערכת מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל לי ? או למחוק את התוכנה לגמרי מהמחשב כדי להפעיל שוב? בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shovel_xxx,

ניכנסתי ל MSN LIVE והוא לא נותן לי להתחבר לMSN הוא נותן לי קוד שגיאה - 80048820 וקוד שגיאה מורחב - 80048412 ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש מחקתי את ה MSN PLUS יש שם פותר בעיות ניכנס ועשיתי כל מה שהוא אמר וכלום לא עוזר... אין לי מוסג מה לעשות וד"א זה קורה לי רק במחשב שמחובר דרך הרשת במחשב השני אני ניכנס ל MSN והכל טוב אין לי פיירוול ( הם מבוטלים גם בווינסוד וגם באנטיווירוס שלי )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ThaPhoeniX,

יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  5. Started by slim_shady,

הנה, זה מה שהופיע עכשיו כשעשיתי ריסט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by eladbu,

העניין הוא שניסיתי להתקין את זה כבר יותר מ 5 פעמים הכל עובר טוב ויפה כולל הפיקס עדכון אבל פשוט הוא לא מוצא לי כלום! בפעם הראשונה הוא מצא ומאז נעלמו עקבותיהים של הפיילים באינדקס! אני רושם למטה אותיות שאני יודע בוודאות שקיימות גם סימנתי את כל המחיצות שלי וחיכיתי לאינדקסינג וכלום חייב להיות לזה פתרון כי בזמן הקצר שהשתמשתי בזה זה פשוט יותר מטוב

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by YRP99,

למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by neil4,

וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by zvika.e,

אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  11. netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by waizman,

ביום-יומיים האחרונים האנטיוירוס (שמופעל עם המחשב) מופיע כ DISABLED, וכשאני מנסה להפעיל אותו (ENABLE) ע"י כפתור ימני על הסמל שלו בשורת המשימות אז לא נפתח התפריט או שהוא נפתח אחרי שעה, וזה עדיין לא מפעיל אותו... ניסיתי גם להפעיל את זה דרך התוכנה אבל גם לה לוקח שעה לעלות וזה גם לא עוזר... מה הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נורטון אבל זה לא עוזר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן. כשהתקנתי בפעם הראשונה את ה windows עשיתי קבצי גיבוי של גוסט. כשאני מנסה לאתחל אותם דרך התוכנה הוא לא מוצא שום קובץ גיבוי והם קיימים במחשב, והוא לא מוצא אותם בחיפוש אחרי קבצי גיבוי. מישהו יש לו פיתרון אולי? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by slimshady21,

יש לי דיסקט אתחול של התוכנה NORTON GHOST10 אבל היא לא מותקנת לי על המחשב. והבנתי גם שאפשר ליצור גיבוי- קובץ IMAGE ,גם בלי להתקין את התוכנה, אלא ישר מהBOOT. אז עשיתי BOOT מהדיסקט ונכנסתי ל- local>partition>to image. ככה צריך נכון? קיצר אחרי זה הוא נותן מסך ששואל איזה מחיצה אני רוצה לגבות, וסימנתי את מחיצה C (יש לי שתי מחיצות C ו-D ועל C מותקן הוינדוס). אבל אחרי זה כשהוא שואל איפה אני רוצה לשמור את קובץ הIMAGE, ואני צריך לשמור אותו על D מן הסתם - הוא לא מראה לי בכלל את כונן D. מישהו מכיר את התוכנה ואולי יודע מה הבעיה? ועוד שאלה: מה זה מחיצה שהיא Primary ומה זה Logical? פריימרי זה המחיצה שבה מותקן הוינדוס כאילו? תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oded6188,

בעיה ב Norton Internet Security 2004... אני לא מצליח להיכנס לפאנל של התוכנה עצמה... לא דרך הקיצורי דרך, ולא דרך הסימן שלייד השעון... אחרי כמה ניסיונות האייקונים שלייד השעון פשוט נעלמים וצריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות אותם שוב... תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by dddd01,

אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

[attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tzachi23,

אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nehmia,

יש לי בעיה שאני שלוח דואר זה מראה לי את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by vizido1,

שלום חברים, יש לי בעיה שמשום מה כשאני כותב מייל חדש ולוחץ על חלונית ה TO הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ולא מראה לי את רשימת הכתובות שלי שמופיעה במלואה כשאני לוחץ בתפריט הראשי על אנשי קשר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Haflo,

מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by udi,

לפני כשבועיים ניסיתי לשלוח קובץ של תמונות בגודל של 3 מגה אבל הבנתי שאי אפשר לשלוח קובץ גדול כל כך במכה אחת הבעיה היא אחרת ניסיתי למחוק את הקובץ מהתקיה של ה OUTLOOK של קבצים יוצאים והקובץ מסרב להמחק וכל פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא מנסה לשלוח את הקובץ בשנית מה אפשר לעשות איך אפשר למחוק את הקובץ מהתוכנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by ran_sion,

אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by DrowNz,

אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.