תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! ב-Internet Explorer, ליד כפתור Home, יש כפתור Read Mail. כרגע לחיצה עליו פותחת את ה-Outlook. רציתי לדעת איך אני גורם לכפתור הזה לפתוח את חשבון ה-Gmail שלי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך קישור לאימולטור של- GBC -Game Boy Color וקישור להורדת משחק yu-gi-oh ל-GBC! למי שיכול לעזור תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.songbirdnest.com/ Play music. Play the Web. ניראה כמו תוכנה מצליחה חדשה מבית מוזילה, כרגע עדיין בבטא (גרסא 0.5) די מזכיר את האיטונס. אפשר לסנכרן דרכה גם את האיפוד.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TUGZip ומלבד בעיות נקודתיות עם קבצים מסויימים לא נתקלתי בבעיות. יש יתרונות משמעותיים בתוכנות כיווץ חינמיות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לאחר שהתוכנה מוצאת איזה דרייברים לא מעודכנים היא לא יכולה להוריד אותם אני לוחץ NEXT ואחרי זה ליד 2 ההורדות יש איקס אדום מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com 100-75 ויש לי בעיות עם חיבור לטורנט. כמובן שפתחתי פורטים בראוטר לפי כל המדריכים אך, עדיין... בבדיקת פורטים של הטורנט אני מקבל את ההודעה הבאה: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 6667 on 84.108.18.228... Error! Port 6667 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port . נ.ב ה-IP שלי הוא לא: 84.108.18.228
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הנורטון מציע לי למחוק את csrss.exe אבל לא מחקתי האם אפשר למחוק? אם כן - איפה אני משיג קובץ כזה חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי kazaa lite k ++ והיא לא מתחברת לי בבקשה עזרו.... icq -161371997
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כולל לדעת אם יש לי 64 ביט או 32 ביט... תודה מראש מתן.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תוכנה שמסבירה איך דברים עובדים לילדים... רציתי לבדוק אם זה עדיין עובד ולעשות בזה שימוש ללימוד אבל אחרי שהתקנתי והרצתי הוא כותב "[1058]: the sound decompression software has not been installed properly. please run and try again. this program will now terminate" יש לכם מושג מה לעשות? ניסיתי להתקין שוב אבל אותה בעיה...
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חשוב שהממשק יהיה פשוט ונוח ומאוד מוגבל באפשרויות (למשל שהמחשב עולה וישר עולה דפדפן עם אייקונים פשוטים ושאי אפשר להרוס יותר מדי, אבל כן שיש שם FLASH וכו'). יתרונות, נראה טוב על מסך HDMI בסלון.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי WIN7 עם קודקים של SHARK007 ומשום מה המון סרטים לאחרונה אני שומע בהם רק מוזיקה ולא את הדיבורים של האנשים. יש לי את הגרסה האחרונה של הקודקים מה לעשות עכשיו בכדי לשמוע? תודה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי אתמול להיכנס לצאט של נענע בקיצור הוא לא נכנס כי הוא צריך להתקין מן משהו כזה, אחרי שהוא בא להתקין אותו הוא רושם כזה דבר: We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP מישהו יודע את הפיתרון? תודיעו לי תודה אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזו מצאתי כבר תוכנה דומה שמראה את טמפ' הדיסק קשיח אבל לא של המעבד
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי את המקודד הזה והכל היה בסדר. עכשיו אני רוצה להסיר אותו אבל אין בתוכנה שלו אופציה של הסרה, לא מהתפריט ולא מהסיפריה בה הוא נמצא. גם מלוח הבקרה> הסר.הוסף תוכנות אין אופציה כזאת. השאלה היא כיצד אני מסיר אותו בצורה ידנית, ומה שחשוב שלא יהיו התנגשויות עם המקודד הבא שאני אתקין, אני רוצה הסרה כמה שיותר יסודית. תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האינטרנט סקיורטי (רק האינטרנט סקיורטי עצמו לא נותן לי להכנס) אז שאני מכבה אותו אני מצליח להכנס ושאני מדליק--> אפילו גם למסנג'ר לא מצליח ויש לי חברים שאצלהם זה עובד חלק , מה אפשר לעשות בנידון? תודה , VL. נ.ב הגירסה שאני מחזיק היא הגירסה 2005 יש לי מודם חיצוני - אלקטל אני מתחבר ב-adsl - חייגן ו...צריך עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול צרבתי דיסק של שירים ושכחתי להוסיף שניים .... התבעסתי רצח...... רציתי לשאול אם יש תוכנת צריבה שמאפשרת להוסיף לדיסק כל סוג של data בתנאי שנשאר מקום בדיסק ? נ.ב. : או שאפשר לעשות זאת דרך הנרו .
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-