תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בבאר התחתון בווינדוס איפה שמופיעים כל החלונות הפתוחים וגם חלוני השיחה מופיע השם של האנשים וגם הכתובת אימייל שלהם... יש אפשרות שיופיע שם רק השם של האיש קשר ולא ביחד עם הכתובת אימייל שלהם?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חדשה - אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התכונה של OUTLOOK 2007 - לא עשיתי שום דבר שונה הוא רושם לא הודעה שהמייל לא בגיע ליעד הרצוי: Your message did not reach some or all of the intended recipients. Subject: Sent: 13/02/2010 21:18 The following recipient(s) cannot be reached: 'Gil Puah' on 13/02/2010 21:18 530 5.7.1 Relaying not allowed. Please use SMTP Authentication. For assistance: gilp@rh.co.il אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כמו צ'אטים והבלוגים בתפוז וכל השיט הזה, כי יש לי איזה בעיה ב IE ואני לא מצליח להפעיל איתו כלום מאלה והוא בדרך כלל נתן לי את הקישור הורדה אוטומטית אבל עכשיו הוא לא נותן... קיצר אם ישהו יודע על מה אני מדבר שיתן לינק...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מסובך זה להרים מערך כמה עם מספר מחשבים שיהיו מחוברים ברשת ויוכלו לקבל עידכוני תוכנה (הסרה והתקנה של גרסאות חדשות של תוכנה) לפי המצב הנמצא ברשת ראשי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום בעיה פשוטה למראית עין אבל לא הצלחתי לפתור אותה איך מוסיפים מספור לעמוד במסמך word כאשר קיים לוגו בראש ו/או תחתית העמוד, מבלי לדרוס את הלוגו. כמובן שאפשר לשתול את הלוגו ידנית לאחר המספור אבל זה לא יעיל מבחינתנו, מדובר על מסמכים מוכנים מראש, ולהעתיק ולהדביק את הלוגו כל פעם זה פתרון איטי (זה מה שאנחנו עושים עכשיו). תודה רבה למי שיגיב.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיה ניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף? חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
התקנתי את IIS של מיקרוסופט מהדיסק של הXP. טוב לא קרא כלום. אני לא עבדתי עם IIS אבל לפי מה שהבנתי צריך להיווצר לי איקון חדש. הדבר היחידי שקרה זה שבדיסק (כונן C), נוצר תקייה שקורים לה INTERBUP וזהו. מישהו יודע מה קרה? זה בסדר? ואיך פותרים את הבעייה? בתודה MOOMOO
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה SYSTEM BOOSTER, היא עושה לי בעיות. כמשהוא לוקח הרבה CPU היא פשוט תוקעת את אותו משהוא. אני לא יודע אולי אפשר לתת הגדרות אחרות כדי שזה לא יקרה? אם לא אז איזה תוכנה אחרת יש יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את linux ubuntu דרך virtual pc והוא מראה לי את זה ממש מוזר: http://i164.photobucket.com/albums/u32/IlanF/untitled-14.jpg איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
לאט לאט מיקרוסופט משחררת את IE9 http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/TechNet9/art2.html
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי איזה כרטיס מסך יש ברשותי, אני רוצה לדעת איזה דרייברים לעדכן וכו'. תודה .
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בוקר טוב. כבר יום שני ברצף COMODO מקפיץ לי הודעה שבה BCU.exe רוצה להתחבר לאייפי 61.63.80.81 בפורט 80. אני לא מאשר. אבל עד כמה שזכור לי BCU היה קיים במערכת מתחילת ההתקנה של המערכת ככה שזה לא נראה כמו וירוס. אשמח לעצות. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-