עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by m53242,

שלום היתקנתי תוכנה Malwarebytes 2.00 גירסה חדשה. בעליה חלונות XP בסרגל משימות יש סמל התוכנה Malwarebytes 2.00 פעילה . אני רוצה לבטל את התוכנה פעילה Malwarebytes 2.00. נסיתי לגשת בכל הגדרות ומישם ביטלתי סריקה פעילה. ויש הודעה בסרגל משימות שהתוכנה הזאת אומרת לי המחשב שלך לא מוגן. אבל כשאני מפעיל מחדש. עולה חלונות XP. הסמל בסרגל משימות מבוטל הגנה של תוכנה Malwarebytes 2.00 אבל כל פעם הודעה אומרת לי שהמחשב לא מוגן. אני חיפשתי בהגדרות בכל מקום לבטל תוכנה פעילה של Malwarebytes 2.00. ולא מצאתי. מה חסר לי בהגדרות שאני רוצה לגמרי לבטל אותו פעילה? אני רוצה שעולה חלונות XP לא רוצה שיהיה פעילה וגם שהוא מבוטל. איך מבטלים אותו לגמרי? תודה רבה!!!

3. Started by tomer_et,

בזמן האחרון בכל פעם שאני מדליק את המחשב האיקון של Norton Internet Security מתחיל להבהב (הפיירוול...). כשאני בודק למה הוא כותב לי שנעשה ניסיון של סוס טרויני לתקשר עם הרשת. שאני בודק איזה קובץ מהווה את הבעיה אני רואה שזה הקובץ: EXPLORER.EXE.... איך זה יכול להיות? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by boss,

אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

מה אתמול התחילה לי בעיה מואד לא מובנת לא נגעתי בהגדרות לא עשיתי כלום ואני לא יכול לקבל ולשלוח EMAIL מופיע לי הודעה ( החשבון ב GAMIL אני יכול להכנס לחשבון שלי דרך האתר כך שהחשבון בסדר )

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by stason,

שלום ובוקר טוב פורום אני חדש פו יש לי בעיה אני קניתי מזמן מזמן מצלמה USB GPT http://www.coolgear.com/images/usb-camera-tw-usb.jpg ואין לי את DRIVER של המצלמה מה אני יכול לעשות אחשב בבקשה אני צריך עזרה תודה רבה לעוזרים מראש ;D

• 5 תגובות
    • 10.9k צפיות
  7. Started by boss,

יש לי חלונות 7 ביט 64 פתאום לא נתת לי להיכנס מסן סיסמא ומשתמש שלי נכון הודעה מספר שגיאה 80070005 http://windowslivehelp.com/solution....2-da3bc58353da עשיתי בדיוק אתר זה הסרתי במסן הכול וניקוי לא עוזר

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by banara,

שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי windows security center (משהו כזה) וכתוב שאין לי אנטי וירוס ויש לי ! ואז זה מתקין לי "Protection System" ושאני מוחק את זה זה חוזר עוד פעם ועוד פעם ! איך אני מפסיק את זה ?!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by bider10,

הורדתי משחק לפלייסטיישן והמשחק מפוצל לכמה קבצים עכשיו אני רוצה לחלץ אותם וכשאני מחלץ אחד אז הוא לא נותן לי הוא אומר שהקובץ פגום ? איך מנטרלים את זה???

11. אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני יכול לראות מצד שמאל למטה שיש לי הודעה חדשה אבל ב'תיבת ההודעות החדשות' לא מופיעה שום הודעה ואני בטוח שיש הודעה חדשה כי ביקשתי מחבר לשלוח לי זה פשוט מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה רבה על כל עזרה שהיא!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by gigabot,

שלום, יש לי את הדבר הבא: ממה זה נובע? תודה ואיך להגדיל את הלימיט של הטורנטים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by gil_st,

התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

שלום אנשים עשיתי ריסטור למערכת אחרי פעולת v cleaner שהסיר לי וירוס מסוג סוס טרויאני. אחרי ריסטרט למחשב אני רואה שכל כניסה שלי לפורומים מסוימים כל הסיסמאות שלי נימחקו וגם שם המשתמש שלי אז אני שוב צריך להתחבר ולך תשבור את הראש מה היתה הסיסמא. למה זה קורה??????? ושוב כדי להיות סגור על העינין צריכים לשים וי כדי לנתק את הריסטור ואז להוריד את הסימון נכון? עוד שאלה איך מבטלים את האפשרות של החלון שעולה לחיבור לאינטרנט ? אני רוצה לעשות את זה ידנית. מקווה שתעזרו תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by roxnity,

אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

לא ודע מה עשיתי אבל האיציק שלי התרסק אחרי שהפעלתי אותו מחדש כל פעם הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה צי שהוא יודע אם יש מה לעשות חוץ מהתקין את איציק שוב?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם אני מקבל אימלים כול הזמן מכול מיני חברה אם מצגות כאלה יפות עד לא לפני הרבה זמן הצלחתי לפתוח ולצפות בהם בצורה של מצגת בלי בעיה אבל עכשיו איך שאני מפעיל את המצגת היא משום מה נטקעת לי אבל אם אני שומר אותה למחשב ואז מפעיל את התוכנה ופותח דרך התוכנה המצגת עולה לי אבל בלי המצגת יענו רק איך שהמצגת בנויה רק תמונות ומילים ואין לי דרך להפעיל זה משום מה שאני רוצה לצפות במצגת זה נטקע לי ממישהו יודע משהו יכול להיות שזה באג בSP2?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by tominalex,

יש לי בעיה בתוכנה Movie Maker. כשאני מעלה סרט לתוכנה אז קופצת לי שגיאה... אני יודע שזה מבקש מימני "קודק" אבל מותקן אצלי במחשב קודק, למישהו יש מושג לאיזה "קודק" התוכנה מתכוונת? תודה רבה לעוזרים ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by masterseeker,

שאני מחובר לאינטרנט ואני מנסה להיכנס לאקספלורר הוא מראה לי כאילו אני מנותק אבל שאני משתמש בתוכנה אחרת כמו FIREFOX זה עובד בלי שום בעיה ?

24. אני רוצה לפעול REGEDIT לא טקסט איך עושים לבטל טקסט?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Clicker7,

שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.