תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש איזושהי תוכנה ידידותית למשתמש שמייבאת דואר אלקטרוני למחשב (כמו OUTLOOK) שאפשר להוריד וגם כאשר התוכנה לא פתוחה שיראה לי שיש הודעות חדשות.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך הAVG עדין פועל למרות שאמרו שסוף חודש שעבר שהוא פשוט יפסיק לפעול? אפשר עדין לעשות איתו עידכונים,סריקה וכו' אני מדבר על גירסת 7.5 שלפי דעתי יותר טובה מגירסה 8
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה למשחק ב canyourunit.com ובתוצאות נאמר לי שאני צריך לעדכן דרייברים, הנה תמונה: נכנסתי לקישור של ה FREE UPDATE DRIVER וזה נכנס לי לאתר הרישמי של NVIDIA, עשיתי חיפוש לכרטיס המסך שלי, ומסתבר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית 175.16 ל 8600GT. ובתמונה הוא מראה לי את אותה ההודעה בקשר ל Sound שלי.. אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. הרי יש לי את הגרסה הכי עדכנית לפי NVIDIA, האם האתר פשוט טעה? בנוסף נכנסתי גם ל Device Manager שלי ואין שם התקן בלתי מזוהה (הסימן שאלה הצהוב הזה) או משהו.. ניסיתי לעשות UPDATE לדרייברים שם וזה לא מצא כלום.. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות "לצבוע" CELL באקסל כאשר אני מבצע חיפוש? CTRL+F אני רוצה שהתיבה בה נמצאת החיפוש שרציתי תצבע בצבע מסויים כדי להקל על חיפוש בקובץ גדול
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האתר הזה מאפשר גם להוריד וגם להמיר מיוטיוב ושניהם - במכה אחת. הבעיה, בכל פעם שמכניסים לינק הוא כותב Invalid YouTube video URL איך צריך להכניס את הלינק כדי שזה כן יעבוד ? http://www.convertdirect.com/
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה אבל יש לי בעיה עם התוכנה שבאה איתו ואני צריך תוכנה כדי להקליט תוכניות על המחשב וגם להקליט קלטות לדיוידי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות אם מישהו פרץ לי למחשב? שמעתי שיש פקודה שנקראת "netstat" (בRUN) מה צריך לבדוק שם בשביל לראות אם מישהו פרץ לי למחשב? (עוקב אחרי האתרים שאני גולש בהם וכו..) תודה
-
- 7 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני עובד כרגע על פרוייקט יחסית חדש. ואני מעוניין ליצור באופיס , או אקסל (אני לא יודע מי מהם מתאים) טבלאה שכזאת שהיא בעצם תשמש כתבנית ובכל פעם אוכל לרשום נתונים שונים בתבלאה הזאת מבלי ליצור אותה מחדש. התבלה (או יותר נכון התבלאות) הן בדיוק כפי שמסומן בקוים הקטנים שעל כל גבי הדף. האם מישהו יכול לעשות קובץ וורד או אקסל שבפנים יש את הטבלאה וכל מה שאני צריך לעשות זה רק למאל את הנתונים עלייה . מערכת ההפעלה היא וינדוס ויסטה SP2 והאופיס הוא משנת 2003 . האם מישהו יכול לעזור ביצירת הטבלאה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מקבל במסנג'ר הודעות חוזורות ונשנות.ההודעה אומרת כך: gk12@hotmail.com רוצה לשתף קבצים עימך. האם ברצונך להפעיל תיקיית שיתוף עם gk12@hotmail.com? כמובן שאני לא מאשר את שיתוף הקבצים וההודעה נעלמת אבל ההודעה הזו חוזרת ונשנית עשרות פעמים ביום. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? והאם יש למישהו רעיון איך להעלים את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-