תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה לכתיבת תווים לא מסובכת יותר מדי.... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בטעות לחצתי על כפתור כנראה שלא שמתי לב ועכשיו כל פעם שיש מספר או כתוביות באנגלית ב MV2PLAYER הוא מקריא אותם ... זה נורא מעצבן! מישהו יודע איך לכבות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא לפורום הזה אז בבקשה תגידו לי לאיזה פורום לפנות, תודה! הורדתי *צונזר* עם תרגום מובנה מפה *צונזר* זה חשוב שתראו שמישהו הדביק לו תרגום!!!! אוקיי, אז בואו נתחיל מלפני כמה חודשים, שרציתי להדביק לסרט HD תרגום, השתמשתי בתוכנה בשם mkvmerge GUI, סבבה, פעלתי לפי המדריך והדבקתי כמו שצריך ואז כשפתחתי את הקובץ עם התרגום המובנה פתאום הזיכרון ראם שלי התחיל להשתגע, לעלות ל99%, המחשב נתקע ואם עושים ריסטרט אז אחרי איזה חצי דקה זה מתחיל שוב, מזה נפתרתי כבר, אבל היום כשהורדתי התחלה בHD זה עוד הפעם קרה לי! זה ממש מפחיד הזיכרון ראם כתוב שיש שימוש ב99% והמחשב מזה עובד לאט פתאום, מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר חודש שלם שהעכבר שלי סובל מתקיעות קטנות ומרגיזות,לא ייחסתי לזה אז חשיבות רבה בגלל שהתופעה הייתה מזערית... בשלושת הימים האחרונים הבעיה נהיתה פטאלית,העכבר נתקע מתי שבא ללא סיבה נראית לעין ומכניס את כל הדסקטופ להנג איום ונורא. הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לחיצה כפולה על Alt+Ctral+Del שמביאה למסך שאומר שהמערכת מחכה לתוכנה\קובץ כלשהו להיסגר. לאחר מכן אם אני חוזר לWin ע"י לחיצת Esc הקובץ Msgsrv32 מופיע ברשימת התוכנות כלא מגיב,ואם אני סוגר אותו אני מאבד שליטה מוחלטת על העכבר. מה יכול לגרום לבעיה זו וכיצד לפותרה? (מדובר בעכבר USB וWin ME).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
---הספיוור שחשבתי בהתחלה התגלה כקובץ קוקי--- לפני חודש בערך היה לי קובץ עוגייה במחשב שרק התוכנה ad-aware מצאה וכל שאר התוכנות לא מצאו. לפני 4 ימים פירמטתי את המחשב ושוב התוכנה ad-aware מצאה לי את אותו הקובץ 'קוקי'. גם כשאני מוחק אותו בעזרת התוכנה אז לאחר הפעלת המחשב מחדש הוא עולה שוב. ל'קוקי' קוראים imworldwide.com/cgi-bin והתוכנה ad-aware דירגה אותו על רמת סיכון נמוכה תחת הקטגוריה data miner . משהוא יכול לתת לי עצות איך להוציא את הקובץ קוקי הזה? והאם הוא באמתצ מזיק? כי שאר התוכנות לא מצאו אותו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה לוידאו קרנפרנס שתומכת ב - XP למשל כמו INTERNET PHONE תודה מראש דני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי התוכנות הוגדרו אוטומטית לעברית.. איך משנים לאנגלית? ועוד שאלה בנושא אחר - איך מסדרים ב-IE7 את ה-menu bar ככה שהוא יהיה מעל ה-address bar?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך אני מסנכרן תרגום שבא 4 שניות לפני שאומרים את מה שכתוב תתודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם הורדתי כמה סרטים של wma ושאני פותח אותם בעזרת madie player 9 הם נראים כאילו זה אינפרא אדום למשל רואים אנשים בצבע ירוק ותמסגרת שלהם בצהוב ותרקע מאחוריהם בכתום הכול בצבעים דפוקים. כמו פה (דוגמא) קיצר אמרו לי להחליף חבילת מקודדים אז מחקתי את החבליה הקודמת LH והתקנתי k-lite עדיין זה ככה. ניסתי להפעיל אותם במדיה פלייר קלאסיק שמגיע עם ה k-lite וגם אותו הדבר אני חייב לציין שבמשחקים וסרטים אחרים של mpg mpg2 divx mp4 ומה לא הכול רואים סבבה ותקין ורק ב wma הכול רואים על הפנים מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלו את זה בעבר, כמה פעמים, אבל אף פעם לא היתה פה תשובה. אז אני ישאל שוב, אולי יתמזל מזלי איך מוסיפים כתוביות לסרט בפורמט DVD שנמצא על המחשב? מצאתי בכל הרשת רק מדריך אחד (שמופיעה בהרבה אתרים בגרסאות שונות) אבל הוא ממש מסובך ודורש איזה 5 תוכנות שונות והוא מבר על הכנסת כתוביות לDVD על דיסק, ובכל מקרה לא הבנתי אותו. אני רוצה לדעת איך להכניס כתוביות (נגיד בפורמט SRT, ) לסרט DVD שיש לי על המחשב כבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוסף בשם better pop up blocker והוא אכן עושה את העבודה, אבל הוא חוסם גם pop ups "טובים" כמו המפרטים באתר לדוגמה. יש למישהו פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה לי כמעט כל כמה ימים, כשאני מנסה לעשות עדכון. זה התחיל אחרי שעשיתי פורמט למחשב. חיפשתי בגוגל רבות למצוא את הפתרון, כולם אומרים לנקות את התיקיית TEMP או לוודא שיש לי את התיקייה TEMP וTMP במחשב. בדקתי ושתיהן נמצאו. עשיתי איחוי, וריסטרטים רבים אבל זה לא עזר. אני באמת לא יודע כבר מה הבעיה, כי בגירסה 4 זה לא קרה לי. וכשאני מנסה למחוק את האנטיוירוס דרך YOUR UNINSTALLER, הוא מציג לי שגיאה כלשהי שלא ניתן למצוא מספר קבצים שדרושים להתקנה/מחיקה. אני כבר לא יודע מה לעשות. HELP!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, אחד החברים שלי פיתח שירות דוא"ל ציבורי ששמו tempyMail, המיועד עבור גולשים שמעוניינים לשלוח ולקבל מייל מתיבה אנונימית. הודעה זו נכתבת בשמו מכיוון שהוא מעוניין לפרסם את האתר בכדי לעזור לכל הגולשים המתוסכלים. השירות לא כרוך בתשלום ומיד עם הכניסה לאתר תקבלו תיבה ממנה תוכלו לשלוח ולקבל מיילים בצורה אנונימית לחלוטין! אני מודע לכך שיש אתרים רבים שנותנים תיבת מייל אנונמימית אבל עוד לא נתקלתי באתר המאפשר גם שליחה של מייל בצורה אנונימית וגם קבלה של מייל לאותה התיבה + אפשרות להגן על התיבה האנונימית בסיסמא (בתהליכי פיתוח מתקדמים) כתובת האתר: http://www.tempymail.com למה פיתחתי את tempyMail? אני מפתח אפליקציות בזמני הפנוי, וכמו כל מתכנת, אני נעזר בגוגל ע"מ למצוא קטעי ק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבים למחשב MSI MS-1674 לא מצאתי כלום. חיפשתי מלא ואין כלום. אני צריך את כל הדרייברים שלו כי נמחק ההארד דיסק והוא אחרי התקנת ווינדוס והמחשב לא מזהה כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-