תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח עם firefox 3.6 וגם עם 4 beta את עמודי החדשות שבאתר, אני נתקל בהודעת השגיאה: The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression (מצ"ב גם בקובץ). מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין מחדש את FF אך נתקלתי באותה תוצאה, וכאמור זה קורה גם בגירסא 4. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 גרסא 32 ביט, לפני שפרמטתי השירים הופיעו בעברית כולל בתוך התוכנה עצמה. לאחר הפרמוט אני מניח שהתקנתי את המדיה פלייר לפני שהתקנתי עברית בווינדוס, בכל מקרה התקנתי עברית בווינדוס והמדיה פלייר מציג לי את רוב השירים בעברית בכתוביות של ג'בריש, ניסיתי למצוא דרך להתקין את המדיה פלייר מחדש אך ללא הצלחה תודה מראש לכל העוזרים=)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! הנה עבודה חדשה שלי בפוטושופ על הונדה סיויק ישנה.. ;D מקור: http://img175.imageshack.us/my.php?image=36169ahonsa9.jpg עבודה שלי..: http://img244.imageshack.us/my.php?image=civicfix2ti8.jpg עודד ב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. המשחק הוא Angry Birds מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל להשתגע- עובד לאט ,לוקח לו הרבה זמן לעשות רפרש לתצוגה (אם אני סוגר חלון,לוקח לו חצי שקה להיסגר והוא עדיין מופיע בסרגל למטה גם אחרי שנסגר), חלונות נתקעים וכו. לגבי גלישה- כל כמה דקות יש "יישום ביצע פעולה לו חוקית ויסגר", או שפתאום באמצע גלישה חלון נסגר בפתאומיות ונעלם. שמתי לב שמופיע לי במנהל משימות gadcom.exe אני עושה סריקות כל שבועיים של וירוסים,סוסים ותולעים. כל התוכנות שיש לי לא מסירות אותו. בחיפוש בגוגל ראיתי שצריך להסיר אותו מהרגיסטרי. אבל בהפעלה כשאני כותב את המילה REGEDIT ומאשר- מייד נסגר האקפלורר (לא האינטרנט אלא הסייר הראשי) ונפתח שוב- ולא מצליח להפעיל עורך רגיסטרי. מה עושים ?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה מעולה וחינמית שמאשפרת ניתור הראש בזמן אמת היא מאתרת את כל המחשבים והשרתים סוויצ'יאים מדפסות וכו ברשת ושומרת את ה איפי ודוגמת אותם כל הזמן לפי סוג השירות שרציתה לדגום (ftp,nagios, dns,cpu וכו) אך לי יש בעיה אני משתמש אצלי ברשת ב DHCP זה אומר שכל תקופה הכתובות משתנות ורציתי לדעת אם יש דרך בתוכנה הזו לדגום את המחשבים לפי ה שם שלהם ולא לפי ה איפי אפשר להוריד את התוכנה חינם מהאתר הזה http://www.mikrotik.com/thedude.php הגירסה האחרונה היא 3.4 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלו את זה בעבר, כמה פעמים, אבל אף פעם לא היתה פה תשובה. אז אני ישאל שוב, אולי יתמזל מזלי איך מוסיפים כתוביות לסרט בפורמט DVD שנמצא על המחשב? מצאתי בכל הרשת רק מדריך אחד (שמופיעה בהרבה אתרים בגרסאות שונות) אבל הוא ממש מסובך ודורש איזה 5 תוכנות שונות והוא מבר על הכנסת כתוביות לDVD על דיסק, ובכל מקרה לא הבנתי אותו. אני רוצה לדעת איך להכניס כתוביות (נגיד בפורמט SRT, ) לסרט DVD שיש לי על המחשב כבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה ץוכנה תוה אתם מכירים שבודקת את מחום של המעבד ושל הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה לגמרי קרתה לי עם החלפת מערכת ההפעלה : BSPLAYER מסרב לנגן קבצי WMV. נגן המדיה של WINDOWS מנגן אותם בלי בעיה MEDIA PLAYER CLASSIC מנגן אותם בלי בעיה מנסה דרך BS PLAYER ומקבל "FILE ERROR". מישהו מכיר את זה? רון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי מ-E-Donkey קבצי מוסיקה בסיומת APE שמצורף להם קובץ CUE, ניסיתי לנגן את ה-APE ב-WinAMP, ניסיתי ב-WMPlayer ובעוד נגנים, אך ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנות כיווץ שונות - ללא הצלחה. קובץ ה-CUE מפנה בכלל לקובץ WAV כך שאין לי מה לעשות איתו. אני מאוד רוצה לדעת באיזו תוכנה ניתן לנגן את קובץ ה-APE או להמיר אותו לפורמט אחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-