תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
wizoo Darbuka wizoo latigo זה VST plugin איך אני יכול להריץ אותם ולבנות מקצב?? אני לא בדיוק מבין בנושא אשמח אם מישהו יכול להסביר לי קצת את הנושא בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה... מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להבהיר חלק מסויים ולא את כל התמונה? לדוגמה צילמתי בעזרת בפלש במקום ממש חשוך, ויצאה שדמות X יצאה בסדר ודמות Y שקצת יותר רחוק יצאה יותר חשוך. איך אני יכול להבהיר רק אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי מ-E-Donkey קבצי מוסיקה בסיומת APE שמצורף להם קובץ CUE, ניסיתי לנגן את ה-APE ב-WinAMP, ניסיתי ב-WMPlayer ובעוד נגנים, אך ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנות כיווץ שונות - ללא הצלחה. קובץ ה-CUE מפנה בכלל לקובץ WAV כך שאין לי מה לעשות איתו. אני מאוד רוצה לדעת באיזו תוכנה ניתן לנגן את קובץ ה-APE או להמיר אותו לפורמט אחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אינטרנט אימייל והכל , אבל משום מה לא מצליח להוריד קבצים ... היתה לי את הבעיה הזאת בעבר התייאשתי ממנה ופירמטתי את המחשב עכשיו היא עוד פעם חזרה המחשב הזה בשימוש של המשפחה ככה שיכול להיות שמישהו שיחק בהגדרות אבל אני חייב לדעת מה זאת ההגדרה הזאת ככה שאם היא תחזור אתקן אותה , אין לי שמץ של מושג מה זה . הויסטה אחרי עדכון SP1 והיא חוקית למהדרין
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לא ממש ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אז שמתי את זה כאן...אם לא מתאים אז תעבירו... לפני יומיים בדיוק לפני שאני בא לראות סרט מהמחשב... פתאום האנטי וירוס קופץ ומציג לי הודעה שיש לי וירוס. העניין המוזר הוא שאני לא בדיוק יודע איך הוירוס (שאגב מלא בקבצים) נכנס לי למחשב! (כנראה דרך התולעת msblast) הקובץ עצמו של הוירוס נמחק אוטומטית (איזה מזל שיש אנטי וירוס..) הוירוס נראה כאילו שהוא מורכב מקבצים שאמרוים לתת למישהו שליטה על המחשב שלי וקבצים שאמורים לשנות קבצים קריטיים של מערכת ההפעלה. אין סיכוי שהוירוס נכנס למחשב דרך תוכנת שיתוף קבצים או דרך אתר אינטרנט כלשהוא! תסתכלו על התמונה הבאה, תראו כמה קבצים יש לוירוס הזה. יש לציין שהתיקייה הזאת נסתרת כמו רוב הקבצים שיש בה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב syncios אבל הם שינו שם משהו ועכשיו היא כבר לא ממש חינמית. הרעיון הוא כמובן יכולת להעביר ב drag & drop ממשק קליל נוח וידידותי. ניסיתי לחפש בגוגל ויוטוב אבל הציעו שם דברים שלא כל כך זורמים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש מדריך למתחיל ברמה נמוכה-בינונית לתוכנת עריכה מסוג GIMP כדי לערוך TEMPLATE ברמה יפה ומקצועית ככל שניתן. (איני רוצה לערוך עם פוטושופ כי היא תוכנה מאוד קלילה ונוחה) אשמח לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול, אני גולש בדפדפן מלא ביום-יום. משום מה, הוא נהיה כבד יותר ויותר כשגולשים מלא זמן עליו. יש דרך להאיץ את הדפדפן? לפעמיים אני חושב שהאינטרנט שלי איטי, אבל מה שבעצם קורה זה שהדפדפן איטי, וקצב הזרימה של האינטרנט נדפק אחריו. יש דרך למחוק משהו שיגביר את החוויה בגלישה בדפדפן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוסף בשם better pop up blocker והוא אכן עושה את העבודה, אבל הוא חוסם גם pop ups "טובים" כמו המפרטים באתר לדוגמה. יש למישהו פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו. אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר. אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J. כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר. חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם. היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-