תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בגרסה האחרונה של chrome, ויש לי בעיה שמציקה, כמו שתיארתי בכותרת. הכוונה לסרגל המועדפים היא לרשימה שנמצאת מתחת לשורת כתובות האינטרנט למעלה! הסרגל מופיע בצורה תקינה, אבל אם אני נכנס לאתר כלשהו שמופיע על הסרגל, הוא נעלם עד שאני פותח טאב חדש ושם מופיע כרגיל. יש הגדרה שתגרום לו להופיע כל הזמן ולא להיעלם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. המשחק הוא Angry Birds מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ערכתי סרטון קצר ב Premiere pro v2.0, הסרטון מורכב משילובים של סרטונים שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, תמונות וקבצי קול. כאשר אני צופה בחלון ה Program הסרטון נראה חלק והתאמה בין הקול לתמונה (גם הקובץ ה Uncompressed avi נראה מצויין). אבל אחרי רינדור לכל פורמט שניסיתי xvid , divx וכו' הסרטון נראה מקוטע עם עיוותים וחוסר התאמה בין קול לתמונה. איזה הגדרות אני צריך על מנת שהסרטון ייצא בצורה סבירה ? אני לא מחפש הגדרות איכותיות (בשלב זה) התכנון הוא להעביר את הסרטון ל youtube כך שרזלוציה גבוהה לא נדרשת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה מכתב מאורנג' באימייל והוא מופיע כסימני שאלה במקום האותיות העבריות (שהם כתבו ORANGE באנגלית או מספרים זה הופיע רגיל) כל שאר המכתבים בעברית מגיעים קריאים, האם יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל להשתגע- עובד לאט ,לוקח לו הרבה זמן לעשות רפרש לתצוגה (אם אני סוגר חלון,לוקח לו חצי שקה להיסגר והוא עדיין מופיע בסרגל למטה גם אחרי שנסגר), חלונות נתקעים וכו. לגבי גלישה- כל כמה דקות יש "יישום ביצע פעולה לו חוקית ויסגר", או שפתאום באמצע גלישה חלון נסגר בפתאומיות ונעלם. שמתי לב שמופיע לי במנהל משימות gadcom.exe אני עושה סריקות כל שבועיים של וירוסים,סוסים ותולעים. כל התוכנות שיש לי לא מסירות אותו. בחיפוש בגוגל ראיתי שצריך להסיר אותו מהרגיסטרי. אבל בהפעלה כשאני כותב את המילה REGEDIT ומאשר- מייד נסגר האקפלורר (לא האינטרנט אלא הסייר הראשי) ונפתח שוב- ולא מצליח להפעיל עורך רגיסטרי. מה עושים ?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. העברתי קבצים בעברתי מהמחשב האישי לנייד וחלקם הועברו בג'יבריש וחלקם נשארו בפונטים בעברית. כאשר ניסיתי להעביר חזרה את הקובץ הוא נשאר בג'יבריש במחשב המקורי.... כיצד אני יכול להמיר חזרה את הקבצים לעברית?? בתודה מראש. יניב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול התפרסמה באחד העיתונים סקירה על התוכנה NORTON GHOST. לדברי כותב המאמר, מדובר בתוכנה יעילה מאוד ביצירת גיבויים למחשב, ואף פשוטה וידידותית למשתמש. האמת שכבר מזמן רציתי תוכנה כזו, שתוכל לשחזר את המחשב למצב הקיים, במקרה של קריסת הדיסק, או אחרי פרמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס באופן יזום. התקשרתי לתמיכה של סימנטק, כדי לברר מספר דברים, אך לפני ששאלתי אפילו שאלה אחת, נאמר לי במפורש, שתוכנה זו דורשת מיומנות טכנית מאוד גבוהה, ולכן היא לא מומלצת למשתמש הממוצע. השאלה שלי- האם זה אכן כך, והאם יש תוכנה אחרת (גם אם היא בתשלום) שיודעת לשחזר את המחשב למצב הקיים, שהיא לא פחות יעילה מ- NORTON GHOST , והיא כן ידידותית, ופשוטה לשימוש? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביות עם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להכין דיסק איתחול (Bootable CD) עם כמה שיותר תוכנות חיוניות הפועלות תחת דוס, למשל תוכנות שמציגות מידע על החומרה שבמחשב, מהירות באס, מעבד, כרטיסים, לוח וכדומה... תוכנות איבחון למיניהן... או כל תוכנה חיונית אחרת המומלצת על ידכם ופועלת כאמור, תחת Dos. כמו כן אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי מה עוד כדאי לשים בדיסק זה. אתרים עם תוכניות יעילות העובדות תחת Dos יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מסמך טקסט .TXT שנוצר עם כתבן בWIN7 במחשב אחד, משולב עברית, אנגלית וספרות, הועתק לDISKONKEY ומשם הועבר למחשב שני. המסמך נפתח כשכל הטקסט העברי הפך לגי'בריש. האנגלית והספרות לא השתנו. מבקש פיתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי טוב??? נורטון או פנדה? והאם תהיה בעיה עם עבודה של שניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה [glow=red,2,300]טובה[/glow] שמדפיסה עטיפות לדיסקים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנת עריכה פרמייר פרו (7) ואני רוצה לשלב תוכנה שיוצרת שקופיות של כתוביות על מנת לעשות תרגום כו כתוביות של השמות האנשים האם ידעו לכם על תוכנה שאפשר להשתמש בא? שהיא טובה אמינה ותומכת בכתיבה בעיברית השמח לשמוע פרטים תודה עמיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-