עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimrodim,

רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם צלמתי את הים במסרטת וידאו וצלמתי קבוצת ילדים בבית הספר אני רוצה להלביש את הילדים כאילו הם נמצאים על חוץ הים שצילמתי איך עושים את זה ועם איזה תוכנה ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dror_gh,

יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dids22,

אני רוצה למחוק תוכנה אחת אבל לגמרי שלא ישאר קובץ אחד שלה איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Wingedbull,

גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

תוכנה חינמית ופשוטה. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roi777,

שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mc_elad,

זה סיפור קצת ערוך אז בקצרה...קניתי הרדיסק כי הישן(היה עליו את הויסטה) עשה בעיות...סבבה התקנתי מערכת הפעלה ונזכרתי ששככתי לגבות כמה דברים חשובים ממנו(ההרדיסק הישן)...אז חיברתי אותו ואחשו כשאני מנסה להעביר את התיקיה "elad" שנמצאת בתוך התיקיה "משתמשים" אז הוא רושם לי - "תצטרך לספק הרשאת מנהל מערכת כדי להעתיק תיקיה זו" טוב אז לחצתי על המשך כי זו האופציה היחידה שקיויתי שיכולה לעזור לי להעביר את התיקיה אבל התיקיה לא עוברת!!.... בבקשה עזרה!!! :-[ תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dor123,

יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird: 1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה. 2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות: א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר) ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות. ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר) איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו? נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rhin0,

לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by --Shadow--,

לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ItachiSan,

שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים