עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מכר שרוצה שבכל פעם שהוא ישלח מייל תהיה לו האפשרות לבחור את החתימה שבה הוא רוצה להשתמש. לדוגמה, יש לו חתימה באנגלית ובעברית, ובכל פעם שהוא שולח אימייל הוא רוצה לבחור את החתימה הרצויה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Triple-z,

שלום, במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 1 והטלויזיה בתור 2 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר1)?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. היי! למישהו ידוע כיצד ניתן לבצע בחירה של מספר קבצים להורדה בו-זמנית כלומר: כמו שאפשר לבחור מספר קבצים בתיקייה במערכת ההפעלה, ואז לבצע עליהם פעולה מסויימת, כך ניתן יהיה לבחור מספר קבצים בדף WEB ואז להוריד אותם. ידוע למישהו אם זו אופציה מובנית באחד הדפדפנים המובילים (אקספלורר,מוזילה או כרום) או שיש תוסף שמאפשר את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום אם יש לי אייקון ממספר צבעים ואני מעוניין לסמן רק את כל האיזורים שצבועים בכחול ולשנות אותם לאדום האם אני צריך לסמן אחד אחד )magic wand) או שיש דרך יעודית לעשות זאת על כל צבע מסויים? אותה שאלה גם לגבי מספר אייקונים על אותו שולחן עבודה. תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by ag43,

יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום בניתי שרות API שמשתמש ב API של INTERACTIVE BROKERS. השירות שבניתי + הDB + חשבון פתוח מול IB ע"י IB GATEWAY או לחילופין TWS צריך להיות פתוח בשרת. באיזה שרת כדאי לי לבחור, יש צורך ברמת אבטחה טובה. השימוש במערכת מול IB כרגע ינוהל ע"י אדם אחד. הפניה לשירות שיאחסן נתונים בDB יהיה מכמה מקומות. האם כדאי לפרק ל2 שירותים את השירות מול IB לשמור במחשב אישי? תודה על הייעוץ המקצועי.

7. Started by jhonston,

שלום אני מתכוון לפרמט את הנייד ולהתקין עליו WIN7 ( היה לי ויסטה) HP עם מעבד AMD כפול ליבה (לא זוכר איזה) ו 3 ג' ראם אני תלבט איזה אנטי וירוס להתקין. אני לא רוצה לשלם עבור התוכנה מה שמצמצם בפניי את האפשרויות. ההתלבטות היא בין האנטיוירוסים החינמיים AVG AVAST AVIRA MICROSOFT בנוסף יש לי אפשרות לקבל'את McAfee VirusScan 8.7 מה ממולץ מבין האפשרויות אני מחפש שהתוכנה תגן עלי בלי יותר מידיי התעסקות ושלא תזללו משאבי מערכת. תודה

8. Started by lasalasa1,

איך המחשב שלי נשמע בקשר לבטיחות בגלישה/משחקים אונליין בסטים? - NOD32 AV. - Malwarebytes. - Win7 Firewall. - Common Sense. - כל קובץ במחשב הוא חוקי כולל מערכת הפעלה. אין איפלו warez אחד.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום לפני יומיים רציתי לעשות קצת סדר במחשב אז מחקתי כל מיני דברים שלא הכרתי וחשבתי שהם לא חיוניים. ביחד עם כל הדברים מחקתי גם דבר שנקרא Microsoft .NET Framework ההתקנה לא הוסרה במלואה וכל פעם שאני מנסה למחוק את זה שוב זה מראה לי את ההודעה על דוח שגיאות. בעקבות המחיקה, מלא תוכנות שיש לי לא עובדות כעת וגם מראות לי את ההודעה של דוח השגיאות. כשאני מנסה להתקין שוב את הFramework מהאתר של Microsoft זה לא נותן לי להשלים את ההתקנה במלואה ומראה של שגיאה במהלך ההתקנה גם עם דוח השגיאות. מה אני יכול לעשות עכשיו ואיך אני יכול להתקין שוב את Framework בשביל שכל התוכנות שעבדו לי יחזרו לעבוד?? תודה רבה לאלה שיעזרו...

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by a556,

מה אם התוכנה הזאת? היא עובדת אופ-ליין?????? יש לה תוכנות ריגול? יש מתחרות טובות יותר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ofir123,

הורדתי MBM5 לבדוק את המתח ואני לא יודע איפה להסתכל בו מישהו יכול לעזור? אני רוצה לבדוק ם אני מעמיס יותר מדיי על הספק.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by landmn,

לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by Snufkin,

הביוס של חבר שלי נעול ע"י סיסמא ולכן אי אפשר להכנס לביוס. המחשב נקנה בחו"ל ולכן אין לו דרך להשיג את הבעלים המקוריים שלו. איך אפשר לבטל או לעקוף את הסיסמא???

• 8 תגובות
    • 12.2k צפיות
  17. מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by coorva,

אחרי שאני מוחק את היסטורית הגלישה, כשאני פותח עם החץ את היסטוריית הגלישה אני מקבל רשימה של אתרים מהמועדפים שלי. האם ישנה דרך לבטל זאת ושלא יופיע כלום בהיסטוריית הגלישה??

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by zohar678,

האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Griffin,

ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by גליל,

כל פעם שאני פותח את אחת מתוכנות האופיס עולה לי הודעה שהוא מעדכן לפרונט פייג' והוא צריך את הדיסק התקנה. אני לא יודע מה זה הפרונט פייג' ואני לא צריך אותו אבל בגלל זה אני צריך לפתוח את התוכנות קודם ורק אח"כ מסמך שאני רוצה איך מבטלים זאת?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by yuuu,

איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by oren,

שלום רב, ברשותי NOD32 , בכל פעם שאני מגיע למחשב, קיימת הודעה קופצת (כמו בלון שמצביע על NOD32) בשורת המשימות על עדכון של התוכנה (מודיעה על כך שעודנה אוטומטית). רציתי לבטל הודעה קופצת זו. כיצד מבצעים זאת? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אפשרי? מה צריך לבטל כדי שזה יפסיק?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by 11moshiko11,

שלום יש לי כרגע שתי מערכות הפעלה במחשב: אחד חלונות XP שבו אני משתמש, ויש לי עוד אחד ישן שעשה לי בעיות ומחקתי אותו, אחרי שהתקנתי את המערכת החדשה. בהפעלת המחשב מופיע בהתחלה לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להשתמש. איך אני יכול לבטל את המסך בחירה הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.