עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם! הורדתי את הגירסא החדשה ביותר של Utorrent וכעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אין ביכולתי באמצעות הדפדפן לגלוש יותר באינטרנט (גם אפילו אם אני מקפיא את כל ההורדות וההעלאות) אלא אם כן אני מבצע איתחול למחשב. Utorrent עובדת מעולה בקצבים יפים (למרות שהייתי צריך לבצע port forwarding מחדש אחרי העדכון). יש לי NOD אנטיוירוס אבל ניסתי להפעיל את Utorrent גם בלעדיו וזה לא עזר. אם למישהו יש מושג איך לתקן את המעוות אני אודה לו מאוד! שנה טובה!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עם תוכנה שנקראת pocketdivixencoder מהאתר הזה http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm לאחרונה התקנתי WIN 7 הורדתי את הגירסה האחרונה של pocketdivixencoder והתרגום יוצא לי בגיבריש ניסיתי להחליף פונטים ללא הצלחה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות אולי תוכנה אחרת למרות שהתרגלתי אליה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שבוע קניתי מחשב חדש, ניסיתי להתקין לו דרייברים חדשים מהאתר של גיגבייט אך ללא הצלחה . את רוב הדרייברים לא הצלחתי להתקין דרך האתר מפני שזה רושם לי הפסיק לפעול . לכן פניתי לדיסק והתקנתי משם, אחרי שהיתה לי בעיה עם להתקין כמה תוכנות התחלתי לשים לב יותר לעניין . אני נכנס לאתר ואז לעמוד של הדרייברים, ללוח אם שלי ולווינדוס 64 מוריד מהאתר מחלץ מנסה להתקין והוא אומר לי הפסיק לפעול. מישהו נתקל? אני כבר מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר בווינדוס שלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BenK,

יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GuillotineX,

?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Freddy,

השאלה כבר בכותרת תודה מראש אודי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SEangel,

שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה: אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור, אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס.. אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט. בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב, כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS. כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tal Kfir,

כן כן.יש לי את הגרסה הראשונה של ICQ 97 1.02 אולי יש לפני זה גם נסיוניות אבל לא משנה...זה גם טוב אז רציתי את הגרסה הזאת פשוט כי אני לא עושה כלום ב ICQ חוץ מלשלוח הודעות וקבצים עם חברים..ואת הפונקיות האלו בטוח יש בגרסה הישנה..ואולי עוד מאט פה ושם דברים קטנים..וכמובן זה הרבה יותר מהיר אין מה לדבר..(וגם כי זה של ישראל עדיין,לפני שAOL המסריחים קנו אותה!אני חושב ..) אז בקיצור-אני לא יכול להתחבר...למה???? אם זה שרתים שאולי לא תומכים כבר בגרסאות הישנות,אז אולי יש שרתים אחרים שכן? אפשר לעשות משהו בקיצור שאוכל לתחבר? -ושאלה שניה-מה הגרסה הכי מהירה של ICQ? אחד אמר לי 99..אחד אמר 98 ..לא שזה עקרוני במיוחד..אבל אם מישהו סתם יודע,שיגיד בבקשה..אבל כמובן השאלה העיקרית היא לגבי הה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by KF,

היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.

15. ^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by chenc,

שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל מוצלב במהירות 1GPS. כרגע אני משתמש בREALVNC כדי לשלוט על אחד המחשבים מהמחשב השני אבל הבעיה היא שיש לאגים מאוד כבדים (לוקח למסך זמן להתחלף ולפרטים להתעדכן). האם יש תוכנת שליטה שמאפשרת העברה מידע יעילה יותר שתתבטא בפחות לאגים. כ"כ האם יש תוכנה שמאפשרת שיתוף CLIPBOARD ותומכת בהעתקה מחלון מרוחק למחשב נוכחי ולהיפך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003255564&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ליגיים פד עם חיבור com ואני צריך דריבר זה כמו גיים פד של סוני פליסטישן אבל בלי הגויסטיק בעמצה ויש על ה גיים פד מדבקות של ea sports למי שזה יעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by חנוך111,

היתה לי גירסה 8 שעבדה הייטב. רציתי להתקדם בחיים והתקנתי את גירסה 9. לאחר התקנת גירסה 9, כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ מסויים ובוחר "סרוק עם AVG", מתחילה סריקה של כל המחשב ולא רק של הקובץ הבודד. אני לא מוצא באינטרנט הורדה של גירסה 8. בכל מקום יש רק 9. מישהו יכול לכוון אותי לאתר ממנו ניתן להוריד את גירסה 8 של AVG free? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, יש לי בעיה ששכל הנראה ידועה... אבל בכל אופן אני די צריך עזרה. התקנתי פה פוטושופ בעבר, עשיתי אחרי זה שחזור מערכת בגלל משהו והשחזור היה אמור למחוק את הפוטושופ איתו. עכשיו כשאני בא להתקין מחדש תוכנית ההתקנה אומרת שהיא לא מצליחה להתקין את פוטושופ CS4, כנראה בגלל שהיא כבר מופיעה כמותקנת (אבל הקבצים שלה נמחקו בשחזור). היא מופיעה ברשימת התוכניות המותקנות להסרה. וכשאני מנסה להסיר אותה זה אומר שזה לא היה מסוגל לבצע את ההסרה והתוכנה עדיין מופיעה. למישהו יש מושג מה לעשות? מדובר בווינדוס 7 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התקנתי את התוכנה Surveilliz Cam Lite ,של המצלמות אבטחה,איזה IP אני צריך לרשום במחשב אחר כדי לראות מה המצלמות מצלמות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים