עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אני מנסה להתקין את האנטי וירוס החדש של מיקרוסופט MSE אבל הוא תקוע כל הזמן ב Status: Preparing to install security essentials. והוא לא ממשיך הלאה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש לי ווינדוס XP PRO SP3 (מחשב נייד asus 1005ha) תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רק אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה... והיום החלטתי שבא לי לעשות משו... אז עשיתי אז וואלה אם יש לכם הצעות לשיפור והערות, תכתבו אל תתביישו אני יודע שהחתימה ממש פשוטה, אבל אני לא אוהב חתימות מבולגנות עם מלא אפקטים שלא קשורים לכלום...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שאני מאמין שכל צופה בסרטים היה חפץ בה... תוכנה ש"מותחת" את הסרט על פני כל המסך ו"מעלימה" את הגבולות השחורים (הכמעט תמידיים) בחלק העליון והתחתון של המסך כאשר צופים בסרט. כמובן שיהיה ראוי שהתוכנה תוכל להתמודד גם עם מתיחת התמונה כלפי הצדדים (ימינה ושמאלה) במידה ולסרט יש גבולות צדדיים. בכל מקרה מטרת התוכנה היא הגדלת הסרט ותהפוך אותו לפול סקרין, פשוטו כמשמעו. אשמח לקבל קישורים לתוכנה מעין זו. עדיף חינמיים.אפשר גם שיתופיים. תודה, רועי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... :s05: איך צורבים??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שבת שלום , למיטב הבנתי , 2 התוכנות לאותה מטרה של טיפול במחשב שקרס (בעליה עם מער' הפעלה על גבי דיסק) . 1) האם ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט לגלישה ? ניתן להוריד חייגן להחתברות או שאפשר להגדיר חייגן מהממשק ? 2) מי מהתוכנות תומך בחיבור דיסק און קי USB לחיבור לצורך גיבוי חומר מהמחשב אל ההתקן ? 3) מי מהתוכנות תומך בצריבת חומר (כלומר למי יש תוכנת צריבה מותקנת ) ? תודה מראש למי שעוזר...מתלבט בין צריבה של שניהם בגלל הפונקציות שחשובות לי בשאלות..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?

8. שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

10. Started by holly man,

שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AMD-XP,

היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.

13. יש לי ביטורנט של LH והוא מוריד לי אולי על 3 ובדרך כלל על 1.2 מהו כזה , וזה נורא לאט ומעצבן , מה שמוזר זה שהבנתי שאצל כולם זה מוריד בטיל כל החברים שלי אומרים לי שאצלם זה טס , איזו סיבה יכולה להיות שזה זז אצלי כל כך לאט?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, יש לי תיקיה ציבורית באווטלוק שאותה אני מוסיף ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" ואת התיקיה הזאת אני מוסיף ל"תיקיות מועדפות" בתיבת דואר נכנס. הבעיה היא שהפריט המקורי שאותו העברתי ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" לא מופיע בתיקיה בתיבת הדואר הנכנס. צירפתי 2 פרינטקרינים...למישהו יש מושג למה זה קורה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הלך לי ההארד דיסק, ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה, קיצר בלאגן.. עכשיו היה לי שם חומר ממש ממש חשוב!! יש איזשהי תוכנה (חינמית/בתשלום) שיכולה לקחת משם את הקבצים שלא נפגמו? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כבר היו מלא ת'ארדים בנושא הזה, ופשוט רובם מלאים בשטויות, ובתגובות לא מקצועיות, קראתי את רובם ופשוט לא הבנתי מה באמת כדאי להתקין. בהתחשב בהמלצות שראיתי בפורום וברוב הת'ארדים התקנתי SYGATE בתור חומת אש וKASPRESKY בתור אנטי וירוס ופשוט שניהם על הפנים גם כשהם בגרסאות האחרונות שלהם. נתחיל בסיגייט, הממשק על הפנים, הגרסא הכי חדשה תוכנתה לפני כמעט שנה, יש בעיה עם שיתוף הקבצים, והיא שוכחת גם את ההגדרות לפעמים. לעומת זון אלארם היא ממש על הפנים מכל הבחינות, ואפילו מערכת האבטחה של מייקרוסופט לא מזהה את התוכנה, משמע לא יצא עדכון כבר הרבה זמן אז היא בעצם לא מספיק בטוחה. זון אלארם נתן הרבה יותר, תוכנה פשוט מושלמת עד שבשנה האחרונה פשוט הם נדפקו עם העדכונים והתוכנה הפכה להיות מלאת באגי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arik63,

תוכנה בשם EXPRESS FILES שהיא כל מה שקשור לקבצים בשבילי... לאחר שהתרגלתי והתאהתי בה.. החליטה להתקע ולא לתפקד מיואש כבר לגמרי... מה אפשר לעשות? ( התקנתי את אותה התוכנה במחשבים אחרים והכל תפקד טוב ) ( תמונה מצורפת ) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש את נוד 32 הוא שווה? אני צריך אנטי וירוס שלא יעיט את המהירות של האנטרנט ושהוא היה טוב איזה אתם הכי ממליצים תודה מראש ! הה דרך אגב יש לי ויסטה שיעבוד עליו טוב ! חבר'ה בבקשה לענות .. תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום.. איך משתמשים עם התוכנה הזאת R-studio אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי בטעות! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoni4000,

יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ed1,

למה הסרטים שמורדים מקאזה, למרות שהם בסיומת avi, בכל זאת הם מכווצים מאד? למה הם לא בסיומת שמתאימה לכיווץ, כמו mpeg1 mpeg2 mpeg4 או divx ? איך אפשר לדעת מה סוג הכיווץ? רק ע"י חישוב של גודל הקובץ חלקי האורך של הסרט? וזה רק אחרי שהורדתי אותו?! ומה הכיווץ שאתם משתמשים בו לעברת חומר ממצלמת וידאו דיגיטלית לדיסקים רגילים במטרה שתהיה צפייה טובה עם DVD בטלוויזיה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.