עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alone66,

אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח . למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idoaa,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים נייחים ברשת חוטית. לכל אחד מהם יש HD עם 3 פרטישנים: מערכת הפעלה, שימוש שוטף וגיבוי. אני מחפש תכנה שבכל יום תבצע סינכרון אוטומטי של סיפריות מסויימות ממחשב A למחשב B ולהיפך. כלומר התכנה תבדוק האם יש קובץ חדש\שונה בסיפריה DOCS על מחשב A ותעתיק אותו לסיפריה DOCS בפרטישן הגיבוי על מחשב B. כך גם להיפך גיבוי וסינכרון ממחשב B למחשב A. יש למישהו רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gbars,

שלום יש לי מנוי בfileflyer ואני מחפש מאיץ הורדות טוב שפועל עם האתר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, יש לי כמה בעיות במחשב שממש הייתי שמח להפטר מהם. בעיה ראשונה: נגיד אני רוצה להתקין משחק אני שם דיסק 1 של המשחק אחרי שזה מבקש תדיסק השני של המשחק אני מוציא תראשון ושם תשני ברגע שהסידירום נכנס זה עושה לי שגיאה מעצבנת כזאת של "אין אמצעי דיסק בכונן F אנא הכנס את הדיסק STARCRAFT CD1" ולמטה יש 3 אפשרויות התעלם בטל ונסה שנית. מישהו יודע איך מעיפים את זה? בעיה שנייה: יש לי 40GB שטח אחסון במחשב. זה מחולק לשני כוננים C ו D בכל אחד 20. כשאני בודק כמה מקום בשימוש וכמה פנוי זה מראה לי בכונן C: בשימוש: 17GB פנוי: 3GB בכונן D : בשימוש: 13GB פנוי:7GB כשאני מנסה לבדוק איפה מאוחסנים דברים גדולים כל כך אני לא מצליח למצוא. זה יענו כל כך הרבה מקום סתם תפוס אני לא יודע איזה תיקיות או …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by prelly,

מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The-Magician,

יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי וודו 3000 ויש לי TV OUT ואני מנסה לחבר אותו אבל עם הדרייברים שלהם זה עושה לי בעיות ואם אני כבר מצליח אז המסך מהבהב ונכבה , בכלל עכשיו אני לא מצליח אפילו להיכנס ללשונית של ה TV , בקיצור אני צריך תוכנה כמו TVTOOL .[רק שזה לאנווידיה בלבד אז זה לא עובד לי]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי MSN MESSENGER 5 והיום החלטתי להתקין את הגירס החדשה של MSG PLUS!. בסוף ההתקנה הוא שאל אם אני מסכים לרישיון של התקנת תוכנה נוספת שהיא בעצם SPYWARE. אני ביטלתי משם את הוי, ובסוף מחקתי תתוכנה, עכשיו אני לא יודע אם לסמוך על התוכנה שהיא לא התקינה לי SPY ורשום בפורומים שאפילו סריקה בספיי בוט וב ADAWARE לא תעזור כי הוא לא ימצא אותם. האם למישהו יש מושג איך אני יכול להסיר אותם אם בכלל הם הותקנו לי על המחשב? דרך אגב אני ביטלתי את הוי אז יש סיכוי שהוא בכל זאת התקין? דרך אגב אמרו לי שהSPY שהוא התקין קשורים לLOP.COM.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The Burglar,

אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by blackbimer,

אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה... זה פשוט לא נותן לי לצרוב אותו לא ב MP3 ולא באודיו... מישהו יכול לעזור לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. [שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by H.I.V,

היי אתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהו תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ar6_n,

סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by naoriko,

יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KF,

היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.

25. מהם התוכנות (שהמשתמש הממוצע עשוי להריץ ) שיודעות לנצל מעבד Q6600 בתחום הקידוד אני עושה : 1 המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2 דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי (המצלמה יוצרת קבצי avi לא דחוסים שתופסים הרבה נפח ) 3 דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid או DIVX. כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארתי קודם , לחצי הזמן הנדרש (לעומת מעבד כפול ליבה כמו הe6850) האם ישנם עוד תוכנות שימושיות (ללקוח הממוצע ) ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים