תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.
-
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את Microsoft Office XP. יחד עם החבילה מגיעה תוכנה בשם Microsoft Photo Editor. יש לי את התוכנה הזאת כבר מ-Office 97 ולכן תיפיתי שיהיה בה שינוי לאחר 5 שנים. לאחר ההתקנה לא ראיתי שום שינוי בתוכנה אז מה שעשיתי זה הסרתי והתקנתי אותה מחדש דרך הוספה/הסרה של תוכנה. בכל מקרה עדיין לא ראיתי שום שינוי. ועכשיו לעניין: לאחר ההתקנה של התוכנה סמתי לב שכל קבצי התמונות שמופעלים ע"י התוכנה (jpg, jpeg, gif וכו') לא מוצגים בתצוגת Thumbnails או בפינה התחתונה של החלון ב-Win Me. זאת אומרת שאם אני עושה View\Thumbnails בתפריט באיזה שהוא חלון, כל התמונות מסוג של (jpg, gif ועוד - לא כולל BMP) מופיעות בצורה הבאה: רואים את הסמל של התמונה באמצע ושאר הריבוע מסביב פשוט ריק. אז הלכתי ל-Tools…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש משהו שהאחים שלי מעצבנים אותי זה שהם לא מכבים את המחשב. הוא סתם דלוק מצידם כל היום וכל הלילה ואפילו כשהם הולכים לישון הם לא מכבים אותו! יש איזו שהיא תוכנה שאיתה אני יכול לקבוע זמן או תנאים מסויימים לכיבוי המחשב? למשל אם במשך שעה אין אף פעולה אז שיכבה את עצמו. או אם אימיול דולק אז שלא יכבה. בבקשב תעזרו לי נמאס לי כבר מהקטע הזה שלהם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל סרטון פשוט שאני מריץ במחשב, ברגע שאני מנסה להריץ אותו בתוכנה הוא עובד בתקיעות. מעבד INTEL E6300 כרטיס מסך RADEON x1900
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אפשר לינק, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לעשות סיסמא לתיקיות מסוימות.. שאני רוצה שיכנסו אליהם רק עם סיסמא... תודה.. ואם אפשר גם מדריך.. או הסבר בקצרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל כתוביות בויסטה מדיה סנטר ? אני מתכוון יש לחי מלא סרטי DIVX עם כתוביות מצוורפות (לא מובנות) אני יכול להפעיל אותם ? ואם כן איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי NOD32 , בכל פעם שאני מגיע למחשב, קיימת הודעה קופצת (כמו בלון שמצביע על NOD32) בשורת המשימות על עדכון של התוכנה (מודיעה על כך שעודנה אוטומטית). רציתי לבטל הודעה קופצת זו. כיצד מבצעים זאת? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה בשם EXPRESS FILES שהיא כל מה שקשור לקבצים בשבילי... לאחר שהתרגלתי והתאהתי בה.. החליטה להתקע ולא לתפקד מיואש כבר לגמרי... מה אפשר לעשות? ( התקנתי את אותה התוכנה במחשבים אחרים והכל תפקד טוב ) ( תמונה מצורפת ) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת Sisoft Sandra, אבל הבעיה היא שכשאני לוחץ על האיקון של ההתקנה, קופצת הודעה שאומרת שהנתיב אינו חוקי. למה זה? איך אני יכול להתקין את התוכנה? אני משתמש ב-windows xp הום אדישן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה משונה ביותר. מידי פעם (כל 3, 4 כניסות לאתר) במקום להעביר אותי לאתר אשר רשמתי בURL BAR הוא מעביר אותי לאתר אחר, ככל הנראה פרסומת. http://media.mynewswheel.com/dsnredu.html דבר זה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לFACEBOOK או לYOUTUBE. גם כן, יש לי איבודי קול בYOUTUBE, ככה שאני יכול להחזיר את הקול רק כאשר אני פותח את אותו החלון מחדש. כל זה קרה לאחר שהאתר המיסתורי התחיל להופיע. ניסיתי להפעיל POP UP BLOCKER, שמתי את האתר בRESTRICTED SITES אבל שום דבר לא עוזר. עשיתי 2 סריקות של המחשב עם אנטי וירוס ESET NOD32 ומצאתי מספר סוסים טרויאניים ווירוסים אבל לא בדיסק של מערכת ההפעלה (WIN 7). כל הוירוסים והסוסים נימחקו מהמחשב. איך אני יכול לתקן את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה לגבי מיון מידע. אני עובד במקום שמקבל תרומות. את הנתונים הללו (שם פרטי, שם משפחה, מדינה, סכום), אנחנו מורידים לטבלת אקסל מהמקורות השונים. השאלה שלי היא יחסית פשוטה: עד כמה אפשר למיין את המידע? לפעמים על פי יותר מפרמטר אחד. למשל - "מי תרם מעל 500 דולר, בשיק". למשל - "מי תרם מהקרן ל X". למשל - "מי תרם באירוע התרמה X, או שהתקיים בתאריך Y" "הראה רק תרומות מעל 200 דולר". איזה תוכנה יכולה לבוא פה לעזר? האם אקסל? האם אקסל "חזק" מספיק? כל עצה תתקבל בברכה. ממש תצילו אותי, לא פחות (: המון תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מנוי בfileflyer ואני מחפש מאיץ הורדות טוב שפועל עם האתר בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, א ני מחפש המלצה לתוכנה עריכת וידאו חינמית לעריכה, הוספת או טשטוש לוגואים ושתהיה ידידותית לעורך המתחיל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-