תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני נואשת כבר. אני מנסה להפנות פורטים ליוטורנט כמו שכתוב ב portforward.com ופשוט לא מצליחה. או שזה סתם לא מצליח, או שאני דופקת את ההגדרות של האינטרנט אצלי וצריכה להחזיר הכל לקדמותו- יחד עם מהירות הורדה של 2K... למישהו יש מושג? תודה! תותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום להכניס את זה אז שמתי פה (ועשיתי חיפוש לא מצאתי איך) אהלן יש לי את הסרט מהיר ועצבני (DIVX) ואני רוצה להוסיף לו תרגום לעיברית הורדתי את קובץ התרגום והסיימות שלו זה SUB. אז נראה לי זה הקובץ הנכון טוב אז איך אני מצרף את זה לסרט שיעבדו ביחד? איזה תוכנה צריך לזה? תודה לעונים גיא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מנוי בfileflyer ואני מחפש מאיץ הורדות טוב שפועל עם האתר בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש! איך ניתן לשחזר את הכל? תודה מראש Install
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמכבה את המחשב ...טיימיר-timer תודה מראש לעוזריםםםם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ חברה יש לי מחשב שהרכבתי Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM Graphic Cards ATI SAPPHIRE HD 2600XT Processors INTEL E7200 2.53GGHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX עכשיו יש לי מין בעיה מוזרה קודם כל במנהל התקנים יש לי צהוב ליד ה intel Management Engine Interface ורשום לי שהוא לא עובד כראוי המחשב הוא חדש לגמרי רק שתידעו בכל מקרה חיברתי עכבר USB חוטי למחשב והוא מזהה את העכבר העכבר זז איך שהוא מסיים להתקין את העכבר זהו מפסיק לזוז העכבר זה תקלה מאוד מוזרה ובמחשב אחר העכבר עובד רגיל ובסדר גמור אני כמעט 100 אחוז בטוח שזה בגלל ה intel Management Engine Interface למישהו יש מושג למה איך וכמה ? תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ביטורנט של LH והוא מוריד לי אולי על 3 ובדרך כלל על 1.2 מהו כזה , וזה נורא לאט ומעצבן , מה שמוזר זה שהבנתי שאצל כולם זה מוריד בטיל כל החברים שלי אומרים לי שאצלם זה טס , איזו סיבה יכולה להיות שזה זז אצלי כל כך לאט?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נרתע עדיין מלעבור. עובד לי כרגע סבהה עם 10. אפשר רשמים מאנשים שעברו?
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אנשים....יש לי בעייה מאוד מאוד מוזרה באיסיקיו(שאגב קרתה גם לחבר שלי)שהתחילה היום. שאני בא להריץ את התוכנה היא רצה והכל עובד אבל אחרי איזה 10 דקות פחות או יותא לא שזה ממש משנה וללא שום התראה אני מקבל את ההודעה הבאה שמאלצת אותי לסגור את התוכנה... ממש ממש חייב עזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי את Microsoft Office XP. יחד עם החבילה מגיעה תוכנה בשם Microsoft Photo Editor. יש לי את התוכנה הזאת כבר מ-Office 97 ולכן תיפיתי שיהיה בה שינוי לאחר 5 שנים. לאחר ההתקנה לא ראיתי שום שינוי בתוכנה אז מה שעשיתי זה הסרתי והתקנתי אותה מחדש דרך הוספה/הסרה של תוכנה. בכל מקרה עדיין לא ראיתי שום שינוי. ועכשיו לעניין: לאחר ההתקנה של התוכנה סמתי לב שכל קבצי התמונות שמופעלים ע"י התוכנה (jpg, jpeg, gif וכו') לא מוצגים בתצוגת Thumbnails או בפינה התחתונה של החלון ב-Win Me. זאת אומרת שאם אני עושה View\Thumbnails בתפריט באיזה שהוא חלון, כל התמונות מסוג של (jpg, gif ועוד - לא כולל BMP) מופיעות בצורה הבאה: רואים את הסמל של התמונה באמצע ושאר הריבוע מסביב פשוט ריק. אז הלכתי ל-Tools…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאוד נוחה וקלה. מומלץ http://www.filehippo.com/download_winsnap/ ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי תוכה עם מאגר ספרותי, שניתן להדפיס ממנו עמודים במדפסת פיזית בלבד. כאשר אני בוחר באפשרות ההדפסה מדפסת וירטואלית (PDF) התוכנה עולה על זה ולא מאפשרת. אשמח לדעת אם ישנה דרך לעקוף את הבעיה / תוכנה המדמה פעילות של מדפסת פיזית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-