תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך ברזולוציה של 3200X1900 כל התוכנות עובדות עליו כשהממשק ממש ממש קטן ולא קריא כמעט. בהגדרות תצוגה של הווינדוס אני עבר על 200% בגודל של האיקונים וזה לא מספיק (על 300% זה בסדר אבל אז כל התצוגה של הווינדוס בבלאגן). מכל הפורומים של אוטודסק ואדובה וגוגל הבנתי שאין פתרון חוץ מלהמתין לעידכונים. האם יש תוכנה צד שלישי שתסדר את זה? או כל פתרון אחר גם יתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי לאחרונה אנטי ווירוס מEset Smart Security 4 ל-5, חשוב גם לציין שהאינטרנט נורא איתי בתקופה הזאת. קופצות לי מלא הודעות על מתקפת סריקת פינגים על האייפי הפנימי שלי (192.168.1.100), זה קופץ לי לפחות פעמיים בשעה והאינטרנט איטי ברמות מטורפות.. ניסיתי למחוק ת'אנטי ווירוס, חשבתי אולי בגלל זה האינטרנט איטי, אבל זה לא עזר, הוא היה איטי גם בלי האנטי ווירוס, ניסיתי לנתק ת'ראוטר ולחבר רק ת'מודם, הזמנתי טכנאי של הספק והתשתית, החלפתי ראוטר, כלום פשוט לא עוזר.. יכול להיות שהבעיה היא העניין עם הפינגים? ואם כן, איך אני אמור לעצור את זה? עשיתי ניקוי וסריקה עם Ccleaner, הוא ניקה איזה 18 ג'יגה אבל זה לא נראלי שינה משהו :\ תודה לעוזרים, לידור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל סרטון פשוט שאני מריץ במחשב, ברגע שאני מנסה להריץ אותו בתוכנה הוא עובד בתקיעות. מעבד INTEL E6300 כרטיס מסך RADEON x1900
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו וכל כמה שניות האיי פי שלי מתחלף.. ראיתי פעם תוכנה כזאת שעושה את זה שאני לוחץ פעם אחת ואז כל איזה 10 שניות מתנתק מהאינטרנט לשנייה מחליף איי פי וחוזר וזה לא מפריע לשום תוכנה כמו איי סיקיו וכאלה.. בבקשה מכם אני חייב את זה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בלילה ארעה תקלה בשרתים של 013, שכתוצאה ממנה הנחתי שיש לי תקלה מקומית במסנג'ר (כיוון שאתרים מסויימים עבדו ולא ידעתי אז על התקלה). בכל אופן, ניסיתי לפתור את התקלה מקומית ולכן עשיתי Repair למסנג'ר (Windows Live Messenger). מאז המסנג'ר לא עובד גם אחרי ש-013 פתרו את התקלה בשרתים שלהם (במחשבים אחרים בבית המסנג'ר עובד). קוד התקלה שמופיע כשמנסים להתחבר למסנג'ר וגם כשמנסים להתקין אותו מחדש (לא ניתן להפעיל את האשף של הסרה/תיקון דרך הוספה/הסרה, כי שום דבר לא נטען כשלוחצים על הסרה של המסנג'ר) הוא 0x800b0004 (זהה גם בהתקנה וגם בניסיון ההתחברות). השגיאה בהתקנה מופיעה בחלון הראשון שעולה כשטוענים את ההתקנה. מצאתי כמה פתרונות אפשריים לתקלה, אחד מהם היה לכוון את השעון (מכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנסה לשים בתוכנה להורדה קבצים עם PREMIUM משרתים שיש לי מנוי כמו ראפיד ו FILESERV - עובד יופי ! ... שם להורדה משרתים שאין לי מנוי לדוגמת UPLOAD או FILESONIC (דורש הכנסת קוד לפי תמונה כשמבקש) - עובד יופי !!!!! רק ORON עושה לי בעיות (דווקא ממנו מסומן לי להורדה כרגע בתוכנה להורדת סידרה ב HD שחייב דחוף) אני חייב לציין שאני כבר שנה מוריד מ ORON ולא היתה לי שום בעיה עד לאחרונה ...יכול להיות הם שינו משהו ? למישהו זה עובד ? אולי בתוכנה אחרת ? (לא ניסיתי) אגב עדכנתי גם את התוכנה לא עזר , מה שאני כרגע עושה ועובד (אבל זו לא הדרך) זה לקחת את הלינק מJDOWNLOADER ולהכניס אותו לאקספלורר שם הוא סופר מדקה אחורה עד ל -0 ואז כן נותן להוריד , מה שקורה בתוכנה זה שזה סופר מדקה עד ל 0 ואז…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ ISO אני מעוניין לפצל אותו ככה שאני ישתמש בחלק הראשון ולאחר מכן שהוא יסיים הוא יבקש את החלק השני, וככה להתקין אותו אפילו אם אפשר לפצל למספר חלקים שהוא יבקש קובץ אחד בכל פעם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלבד פירמוט . המחשב פורמט והותקנה מערכת הפעלה מחדש win7 64bit זה קריטי בשבילי להריץ תתוכנה D3DOverrider , עד אתמול היא פעלה לי כרגיל , ופתאום היא פועל אני רואה אותה במנהל משימות אבל היא נעלמה לגמריי מהסרגל כלים כך שאי אפשר להיכנס אליה , עוד מישהו נתקל בזה ויודע ממה זה נגרם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להתחבר ל-HWzone עם IE9. מחקתי Cookies ועדיין אני לא מצליח... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בפיירפוקס 3 ובאד בלוק פלוס. לאחרונה האתר דה-מרקר עבר מספר שינויים וכיום אני לא רואה את שער הדולר(נמצא בתחתית העמוד בין שער הדולר/יורו למדד התלטק), כשאד-בלוק מופעל. למישהו יש מושג איזה exception אני צריך להכניס לאד-בלוק בכדי ששער הדולר יופיע? תודה. את דה-מרקר: http://www.themarker.com/
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. בצעתי כנסיון, שליפת וידאו מ-dvd בפורמט AVI כאשר בחרתי כמקודד את mpg2. הפעולה נעשתה באמצעות הריפר של xilisoft. המחשב שאיתו אני עובד אינו מחובר לאינטרנט (סביבת חלונות 64bit). אף אחד מנגני המדיה הפופולאריים (windows media, real player, quicktime) לא הצליח להציג את הוידאו בטענה שחסר מקודד מתאים. לאחר חיפוש קצר פניתי לאתר codec-downloal.com והורדתי משם מקודד שאמור היה להתאים, אך גם התקנתו לא עזרה. ניסיתי לנגן את קובץ הוידאו על מחשב שמחובר לאינטרנט כדי לנסות ולאתר מקודד באופן אוטומטי, אך גם זה לא עזר. נגני המדיה לא איתרו מקודד מתאים (וגם לו היה נמצא, זה היה מתוקן באופן אוטומטי ללא יכולת העברה למחשב אחר). מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה (בלי להתקין חבילות מנופחות של מגה מקו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר היום לאיי סי והוא כותב לי כל הזמן Validating Connecting וככה בלי סוף האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-