עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. [שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amirn,

http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asafgolan,

לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Brono,

יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by VIPERANAF,

קניתי אתמול לוח אם חדש + מעבד כפול ליבה + זכרונות אבל שמרתי את ההארדיסק הקודם שלי ופירמטתי רק את ה C (הוא מפוצל) כשאני לוחץ על תיקייה שמכילה תקיות נוספות (נגיד אני לוחץ על D:) יש כמו דיליי של שניה ואין לי מושג למה זה קורה ההארדיסק הוא SATA של WD אם זה עוזר למישהו - בבקשה תעזרו לי - האם זה בעיה בווינדוס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איזה שרת הכי מומלץ? לאיזה אתם הכי מעדיפים להתחבר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BlackTalon,

מישהו מכיר תוכנה להקלדה עיוורת ומאיפה להוריד אותה? מי שיכול שיתן בבקשה לינק...תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kappa,

התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by i7,

שלום. אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO. לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF"). האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך. קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה האחרונה Nero 7.7.5.1 ושמתי לב עכשיו שכשאני גורר שירים על מנת לצרוב אותם לעמודה הימנית השירים מופעים לי בג'יבריש, אין בעיה בעמודה השמאלית ושם הם מופעים בסדר גמור. אין בעיה בתמיכה של העברית ב XP וכמו כן נכנסתי להגדרות של ה Language ב Nero ותחת האופציה של ה Font בחרתי ב script ב Hebrew ועדיין אני לא מצליח לראות את העברית כמו שצריך. זה תמיד היה עובד לי,עכשיו לא. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kotel,

תיראו התקנתי את התוכנה ניסיתי לעשות גיבוי יש לי שני ארדיסקים אחד פאט32 ואחד אנטיאפאס. אוקיי על האנטיאפאס מותקן הווינדוס אני רציתי לגבות אותו על הכונן של הפאט 32 טוב הוא מתחיל לעשות לי את התהליך עושה לי ריסטארט למחשב והכל טוב ויפה הוא מעלה את התוכנה בדוס ואז מראה שעון חול ונתקעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! מכאן הכל מתחיל להשתגע!!! טוב אמרתי בטח חד פעמי, ננסה שוב עשיתי רסטארט והוראתי לו לחזור על התהליך שהוא ניסה מקודם שוב אותה סיטואציה!!! טוב אני מנסה לחזור לווינדוס, לא חוזררררר לייי וזה מחשב חדש שבניתי והתקנתי ימבא דרייברים לקח לי שעה!!! נחשו מה, כל מה שניסיתי לא הלך נאלצתי לפרמט שוב!!!! 2 פירמוטים ביום אתם לא יודעים איזה סבל!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד שאני מאז ומתמיד השתמש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה משונה ביותר. מידי פעם (כל 3, 4 כניסות לאתר) במקום להעביר אותי לאתר אשר רשמתי בURL BAR הוא מעביר אותי לאתר אחר, ככל הנראה פרסומת. http://media.mynewswheel.com/dsnredu.html דבר זה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לFACEBOOK או לYOUTUBE. גם כן, יש לי איבודי קול בYOUTUBE, ככה שאני יכול להחזיר את הקול רק כאשר אני פותח את אותו החלון מחדש. כל זה קרה לאחר שהאתר המיסתורי התחיל להופיע. ניסיתי להפעיל POP UP BLOCKER, שמתי את האתר בRESTRICTED SITES אבל שום דבר לא עוזר. עשיתי 2 סריקות של המחשב עם אנטי וירוס ESET NOD32 ומצאתי מספר סוסים טרויאניים ווירוסים אבל לא בדיסק של מערכת ההפעלה (WIN 7). כל הוירוסים והסוסים נימחקו מהמחשב. איך אני יכול לתקן את זה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gt2,

הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ... זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני... המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון... דרך אגב התקנתי את ווינדו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gigi,

אהלן.... יש לי מקלדת מחברת -a open עם לחצני הפעלה מהירה כגון: back forward stop יש גם לחצני ששולטים על המדיה פלייר.. ביניהם הלחצנים: פליי ופאוס קדימה אחורה סטופ אני מעוניין שהלחצנים ששולטים על המדיה פלייר שישלטו על ווינאמפ כי יש לי כפתור שרשום עליו-media וכשאני לוחץ עליו אז הוא כן מפעיל את הווינאמפ אבל אני לא שולט על הויינאמפ עם הכפתורים שציינתי למעלה... יש דרך לשנות את ההגדרות כדי שלחצני ההפעלה מהירה ישלטו על הווינאמפ.. אני מקווה שהסברת ברור... אשמח לקבל תגובות.. כל טוב..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by unicorn,

בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

אין לו תמיכה?אני צריך לעבוד עם האקספלורר :-[

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי בעיה בפיירפוקס, באחד מהמחשבים שאני משתמש בהם. כאשר אני נכנס לאתר שמכיל iframes, שמתעדכנים כל כמה שעות, אני תמיד רואה גירסה ישנה (מאוד, כמה ימים אחורה לפחות) של הקובץ, זאת ששמורה ב-cache.. ואני חייב לעשות reload iframe בשביל שהוא יטען אותו מחדש.. זה קורה לי רק במחשב אחד, ולא בשאר המחשבים שאני עובד בהם, ולכן אני מניח שזו בעיה נקודתית בהגדרות. יש לציין שזה קורה רק ב-iframes, אין שום בעיות cache אחרות.. מישהו נתקל בזה פעם? הצעות לפתרון (חוץ מ"תמחק את הפרופיל, ותתקין מחדש", זה לא יכול לבוא בחשבון..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RobiNooB,

מנסה לשים בתוכנה להורדה קבצים עם PREMIUM משרתים שיש לי מנוי כמו ראפיד ו FILESERV - עובד יופי ! ... שם להורדה משרתים שאין לי מנוי לדוגמת UPLOAD או FILESONIC (דורש הכנסת קוד לפי תמונה כשמבקש) - עובד יופי !!!!! רק ORON עושה לי בעיות (דווקא ממנו מסומן לי להורדה כרגע בתוכנה להורדת סידרה ב HD שחייב דחוף) אני חייב לציין שאני כבר שנה מוריד מ ORON ולא היתה לי שום בעיה עד לאחרונה ...יכול להיות הם שינו משהו ? למישהו זה עובד ? אולי בתוכנה אחרת ? (לא ניסיתי) אגב עדכנתי גם את התוכנה לא עזר , מה שאני כרגע עושה ועובד (אבל זו לא הדרך) זה לקחת את הלינק מJDOWNLOADER ולהכניס אותו לאקספלורר שם הוא סופר מדקה אחורה עד ל -0 ואז כן נותן להוריד , מה שקורה בתוכנה זה שזה סופר מדקה עד ל 0 ואז…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by תושב העיר,

העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מפה זו? (לקנות וכו'..) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה) ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה. הנה הלינק לשידורים: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.