עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני צריך תוכנה שתדליק את המחשב כל בוקר בשעה מסויימת ותפעיל לי שיר במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת. יש דבר כזה?? או לפחות משהו הכי דומה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Goat17,

שלום אנשים בשבוע שעבר החלפתי למזכירה בעבודה שלי מחשב, העברתי את כל החומר וגיביתי את קיבצי האאוטלוק עכשיו אני צריך איכשהו לשחזר מתוך קבצי PST או IAF או DAT שזה כל הקבצים שגיביתי את כתובות בהמייל שהיו בפנקס כתובות של אותה מזכירה בבקשה תעזרו לי... זה מקום עבודה חדש ואני רוצה לעשות רושם ראשוני טוב תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. ??? תודה מראש למי שיודע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimon23,

שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by edoson,

התוכנה לא מזהה את השירים, למרות שהןןינדוז מדיה פלייר מזהה בקלות את דיסק. יש איזשהם אתרי CDDB שאפשר להגדיר לתוכנה לחפש בהם? או איזשהו פתרון אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bad boy,

אני יודע שהרוב מדברים פה על מסכי מסך אבל בכל זאת הפורום ניקרא תצוגה וגרפיקה...... אז אני מבקש שתעזרו לי לבחור חתימה שלי זאת החתימה הראשונה אבל לא חשוב הנה זה בא: הראשונה השניה השלישית אני יודע שהן דומות אבל בבקשה תנו לי את האחת הכי יפה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אנדרי07,

שלום אנשים, אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשלוח פקס דרך המחשב (יש לי סורק). שמעתי מחבר שיש תוכנה כלשהי שעושה את העבודה. אשמח לעזרה.

9. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב שלי ואני רוצה לבדוק את תקינות הזכרונות. הבעיה היא שאין לי מושג איך עובדים עם ה-Memtest... אני זוכר שפעם היה פה סטיקי לגבי השימוש ב-Memtest אבל משום מה אני לא מוצא את זה... אם מישהו יוכל לתת לי קישור למקום שמסביר איך משתמשים בתוכנה, או לחילופין, יוכל להסביר לי איך משתמשים בה... אני אודה לו מאוד! אגב... במה כדאי להשתמש? ב-86 או ב-86+? תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Haflo,

מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, לצורך התקנת מחשב בתערוכה במוזיאון, שתעמוד במשך כמה חודשים, אני מחפש שתי תוכנות מומלצות: 1. Automator - בדומה לתוכנה שמגיעה עם מחשבי מקינטוש - אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל להקליט פעולות, שיתבצעו באופן אוטומטי בכל פעם שהמחשב מופעל מחדש - הפעולות שאני מבקש להקליט הם: זיהוי יציאות HDMI למקרנים והתחברות אליהם, הפעלת תוכנה מסוימת (resolume), וביצוע מספר פעולות פשוטות בתוך אותה תוכנה. 2. תוכנת שליטה מרחוק - תוכנה שתאפשר לי לחבר בין המחשב בביתי לבין המחשב שישב בתערוכה ולבצע פעולות בזמן אמת. דגשים: מערכת הפעלה windows 10, המחשב מחובר לאינטרנט בכבל רשת, ועדיף תוכנות חינמיות. בתודה, דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום, התחילה אצלי היום בעיה מוזרה מאוד ב BS PLAYER, רגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו מסויים הוא מראה לי שגיאה. ויוצא מהתוכנה בERROR של וינדוס, אני אצרף תמונה של השגיאה שהוא כותב: תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roei_b,

שלום, הנה רקע (פשוט מאוד להכנה) שהכנתי בפוטושופ, מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האינטרנט סקיורטי (רק האינטרנט סקיורטי עצמו לא נותן לי להכנס) אז שאני מכבה אותו אני מצליח להכנס ושאני מדליק--> אפילו גם למסנג'ר לא מצליח ויש לי חברים שאצלהם זה עובד חלק , מה אפשר לעשות בנידון? תודה , VL. נ.ב הגירסה שאני מחזיק היא הגירסה 2005 יש לי מודם חיצוני - אלקטל אני מתחבר ב-adsl - חייגן ו...צריך עוד משו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by madnaor,

אז ככה: יש לי מחשב ישן מ2004 עם לוח אם של ASUS מדגם A4S8000. יש לי הארד דיסק יחיד עם חיבור SATA. כאשר המחשב עולה מופיע מסך של SILICON RAID עם הפירוט של ההארד דיסק. כאשר באתי להתקין WINDOWS, ההתקנה לא מצאה הארד דיסק מותקן למרות שהוא מחובר למחשב, הבנתי שזה כנראה בגלל שהRAID מוגדר. ניסיתי מליון ואחת אפשרויות כדי לנסות לבטל את הRAID אך ללא הועיל. ניסיתי להכנס לביוס אך שם אין כל אזכור למילה RAID, ניסיתי גם להכנס לממשק הSILICON RAID במסך הפתיחה אז שם אין אפשרות להכנס לאופציות משום שהוא טוען שאין מספיק מקום כדי לתפעל RAID. ניסיתי גם את האפשרות להתקין דרייבר של RAID שהורדתי מהאתר של ASUS והוספתי להתקנת הWINDOWS בעזרת NLITE. כל אלה ללא הצלחה... אני חסר אונים בבקשה עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

התעקתי(COPY) קטע מהאינטרנט לWORD ועכשיו הכול יצה הפוך מישהוא יודע אך מסדרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצות לתוכנת ניווט טובה (עדיף בתלת-מימד), עם מפות חדשות של ישראל, שמיועדת לPC. על מה אתם ממליצים? :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא משנה עים איזה תוכנה אני ניכנס לאינטרנט זה לא מראה לי סמיילים ולא וידאו לא יודע למה ה ADOBE FLASH מותקן והכל אבל אחרי הגיבוי זה פשוט לא עובד... עזרה בבשקה... תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by רוני1,

תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by דניאל52,

אני רוצה לצרוב כמה קבצים הכנסתי אותם לתקיה... עכשיו איך אני צורב אותם? לדיסק CD רגיל?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by game kILLer,

nero 5 5 10 15 easy cd creator 6 חשוב שיהיה נוח לשימוש ויהיה אפשר לצרוב את כל סוגי הIMAGE

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני מנסה להתקין את האנטי וירוס החדש של מיקרוסופט MSE אבל הוא תקוע כל הזמן ב Status: Preparing to install security essentials. והוא לא ממשיך הלאה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש לי ווינדוס XP PRO SP3 (מחשב נייד asus 1005ha) תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.