עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by enzo,

שלום לכולם! אני מחפש פיירוול מקצועי שלא מכביד על המחשב. צריך עצות שלכם לגבי המומלצים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב, רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שאני יכול לומר לה לדוגמא, שתלחץ על מקשים מסויימים בכל זמן קצוב. לדוגמא, אם אני אמור ללחוץ על מקש הרווח כל 5 דקות, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן אוטומטי ללא התערבות? נשמע קצת מוזר, אבל מאוד מועיל במקרים מסויימים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז השבוע אמור להגיע המחשב החדש שלי ואני ממש מבסוט. המחשב הוא מחשב שמיועד בעיקר לעבודה ביתית ולמשחקים. בקצרה: מעבד I5 כרטיס מסך gtx660 כונן ssd וכ'ו אני ממש מתלבט לגבי מערכת ההפעלה שאני אתקין על המחשב והייתי שמח לעזרה בנושא שמעתי שיש הרבה מערכות הפעלה טובות מאוד שהן לא ווינדוס אבל לחלקן יש בעיה עם משחקים אשמח להמלצות... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Boomer,

אתמול התקנתי את Microsoft Office XP. יחד עם החבילה מגיעה תוכנה בשם Microsoft Photo Editor. יש לי את התוכנה הזאת כבר מ-Office 97 ולכן תיפיתי שיהיה בה שינוי לאחר 5 שנים. לאחר ההתקנה לא ראיתי שום שינוי בתוכנה אז מה שעשיתי זה הסרתי והתקנתי אותה מחדש דרך הוספה/הסרה של תוכנה. בכל מקרה עדיין לא ראיתי שום שינוי. ועכשיו לעניין: לאחר ההתקנה של התוכנה סמתי לב שכל קבצי התמונות שמופעלים ע"י התוכנה (jpg, jpeg, gif וכו') לא מוצגים בתצוגת Thumbnails או בפינה התחתונה של החלון ב-Win Me. זאת אומרת שאם אני עושה View\Thumbnails בתפריט באיזה שהוא חלון, כל התמונות מסוג של (jpg, gif ועוד - לא כולל BMP) מופיעות בצורה הבאה: רואים את הסמל של התמונה באמצע ושאר הריבוע מסביב פשוט ריק. אז הלכתי ל-Tools…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zebra,

לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון. זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית. בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ???? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by parker8,

לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בעיה עם המסנג'ר כבר כמה שבועות. ברגע שאני מתחבר הכל עובד חלק ויפה אבל אחרי שימוש של כמה דק' אני מתחיל לקבל הודעות באיחור גדול מאוד מהרגע שהם נשלחו ולפעמים לא מקבל אותם בכלל. חשבתי שזאת בעיה מקומית במחשב שלי וניסיתי ולמחוק ולהתקין שוב את התוכנה אבל זה לא עזר... הקטע המוזר באמת הוא שהבעיה מתרחשת באופן דומה גם במחשב השני שיש לי בבית. למי יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, ערב טוב וחג שמח לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היה לי פיירפוקס 2, עכשיו יצא חדש אז הורדתי את גירסא 3 ומשומה אחרי שהסרתי והתקנתי זה נראה אותו דפדפן. ולפ האתר ושותתות בפורום אנשים אומרים שהו השתנה מבחינה גרפית. באודות זה מראה על הגירסא ה-3. מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בעיה באיתחול המחשב. זה לוקח 8 דקות. איך אני יכול לדעת מה קורה בזמן הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה עם הפרמייר: יש לי כמה סרטים שצילמתי במצלמה דיגיטלית, קובץ AVI, שאני מנסה להעלות לתוכנה, והיא לא מוכנה לקבל את הקובץ של המצלמה. המרתי את הקובץ לMPG\WMV\AVI (ניסיתי את כולם...) והתוכנה מראה את הסרטים אבל הם קופצים או שהסאונד לא מסונכרן עם הסרט. הבעיה קוראת עם כל הסרטים שיוצאים מהמצלמה הזאת, וממצלמה של חבר (שניהם קנון.) ערכתי בעבר דיי הרבה סרטים בעזרת התוכנה, חלקם גם ממצלמות דיגיטליות, ולא נתקלתי בביעה המוזרה הזאת.. האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזאת...? אשמח לקבל עזרה בנושא...

14. Started by lompy,

האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה XP ו 98

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני משתמש בזמן האחרון בתוכנה FormatFactory והיא עובדת נהדר. לפני ימים אחדים ניסיתי להמיר קבצים ממצלמה חדשה, והיא פשוט לא ממירה אותם. תוך רגע זה מראה על 100% עבודה, ונוצר קובץ קטן שיש בו רק את הפריים הראשון של הסצנה. בקיצור, אשמח לדעת למה התוכנה לא ממירה או הצעות לפתרון הבעייה. צירפתי כאן את המידע המפורט על הקובץ שהתוכנה לא מסכימה לקודד. General Complete name : C:\Users\aaa\Desktop\éåí ëééê áòéï ãåø\ëì äñøèåðéí\P1000450.MOV Format : MPEG-4 Format profile : QuickTime Codec ID : qt File size : 72.4 MiB Duration : 19s 0ms Overall bit rate : 32.0 Mbps Encoded date : UTC 2011-10-17 16:48…

17. Started by ag43,

מחפש תוכנה לשליטה על המחשב בעזרת פקודות קוליות. WINDOWS XP PRO. אשמח לקישורים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Spawn123,

מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

אין לו תמיכה?אני צריך לעבוד עם האקספלורר :-[

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by hmickey,

רק כרגע נודע לי על איום שטרם נמצאה לו תרופה בשם: Postcard from Hallmark. נמסר שכל מי שפותח את "הגלויה" הנ"ל, הלך עליו כל הדיסק. אם איני טועה הפרסום הוא של מקאפי, אך איני בטוח בכך. בכל אופן, ראו, הוהזרתם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jj516,

יש לי בעיה בקאזזה, אני לא יכול גם להוריד איתה וגם לשחק במחשב, עם אני מפעיל משחק כשאני מחובר לאינטרנט ומוריד משהוא אז המחשב עושה אוטומטית reset בתוכנות אין לי בעיה, זה קורה רק במשחקים אבל בכולם!!! מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ^@^RaveHaek^@^,

בבקשה זה קצת דחוף eyesatrmail

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by scorpion,

מהי התוכנה הכי טובה לניגון dvd?? תגידו שם של תוכנות אין צורך לשלוח לינק רק שם וגירסה בתודה עמרי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים