עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofir667,

כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Wingedbull,

גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי איזה תוכנה מסריחה שקוראים לה Gator ואני לא מצליח להיפטר ממנה ... עשיתי לה הסרה אבל היא שוכנת במחשבי תחת שם אחר : GAIN network איך מורידים אותה בבטחה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by תושב העיר,

העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by adirss,

חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה ללמוד גרפיקה ממחושבת בעתיד ואני רוצה לדעת קצת על התחום מזה בכלל גרפיקה מצאתי קצת מדעי בפקידה על השיטות ולא כול כך הבנתי אולי כי לא התעמקתי מספיק זה הציטוט:השיטות הנפוצות לייצוג התוכן החזותי מתחלקות לייצוג על ידי תמונת מפת סיביות וייצוג בצורה ווקטורית-גאומטרית. האופן הראשון נפוץ יותר לייצוג דו ממדי והשני גם לדו ממדי וגם לייצוג תוכן חזותי תלת ממדי. ייצוג ווקטורי מבוסס על גאומטריה אנליטית ובו הדיוק אינו מוגבל על ידי התמונה הסופית אלא אך ורק על ידי יכולתו של המחשב לייצג ולחשב בנקודה צפה. בייצוג זה מקובל הייצוג הפרמטרי. על ידי פרמטר אחד, לדוגמה, ניתן לתאר עקום (במישור, במרחב ואף בממדים גבוהים יותר). וע"י שני פרמטרים משטח. גוף במרחב ניתן להגדיר על ידי אוסף משטחים התוחמ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Culandur,

אני מחפש תוכנה שתחליף רקעים מתוך תקיה נתון (לא WEBSHOTS וכאלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Delux,

לא DIVX ו MEDIA PLAYER תודה!!!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dtrupin1,

שלום, יש לי מחשב CORE2DUO של HP עם כרטיס מסך מסוג ATI MOBILITU RADEON HD 4650, שאמור להתמודד עם סרטי HD בפורמט MP4 של מצלמת וידיאו SAMSUNG ללא בעיה. אבל, לאחר צפייה בשנים או שלושה קבצים בני 2 עד 4 דקות באמצעות media player המחשב מאט ונתקע. WINAMP, לא מסוגל להריץ את הקבצים. בדיקת משאבי המחשב באמצעות TASK MANGER, מראה כי המחשב מנצל את המעבד ב100%! גם התוכנה עימה הגיעה המצלמה, מנצלת קרוב ל100% מיכולת המעבד. בדקתי את המחשב באמצעות SISANDRA LITE וקיבלתי אזהרה מן הסוג הבא, אם כי אינני בטוח שהיא רלוונטית: Warning W1209 - The video card does not have an interrupt assigned. All modern video cards need an interrupt. Even older PCI video cards work faster if an interrupt is used. F…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BenK,

יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zeroone,

שלום לכולם מישהו יודע איך לשנות כתובת ד"א במירק 6.03 השדה אפור (לא זמין)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by overload,

תמיד רצתי לעצב קומיקס. אז הנה העטיפה של הגיליון הראשון של GOTHAM CITY. לא השתמשתי בתמונה בשביל הציור, חוץ מזאת: http://funweb.epfl.ch/images/photo_eagel.jpg והתמונה ברקע, THE CITY של CUBEMONSTER מ DA http://www.deviantart.com/view/6901680/ .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Money_Man,

שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bah,

לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Vahav Raz,

שלום לכולם. יש ברשותי תוכה עם מאגר ספרותי, שניתן להדפיס ממנו עמודים במדפסת פיזית בלבד. כאשר אני בוחר באפשרות ההדפסה מדפסת וירטואלית (PDF) התוכנה עולה על זה ולא מאפשרת. אשמח לדעת אם ישנה דרך לעקוף את הבעיה / תוכנה המדמה פעילות של מדפסת פיזית. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים