עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די. הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול - אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין. פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון. השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט. כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם. מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Ben in Black,

מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... רציתי לדעת אם אני עובד על VMWARE האם זה פוגע ב-HD ? האם מומלץ להשתמש ב-HD נפרד רק לצורך העבודה עם מכונות וירטואליות? תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. יש לי נגיד 20 קבצים להורדה ברשימה שלו, אבל אם הוא יוריד את כולם ביחד יקח שעה, אני מעדיף קובץ קובץ תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by kobi3211,

שלום יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס של NOD32 הבעיה היא שנגיד והוא מצא לי 10 קבצים נגועים (וירוסים וכדומה) את אלה שקשורות לתוכנות אין בעיה למחוק (וזה במידה שאי אפשר להסיר את זה ) מה קורה אם הוא מוצא לי קובץ נגוע בתוך תיקייה של ה WINDOWS או בתוך SYSTEM32 מה אז אני אמור לעשות אם הוא רושם לי שאי אפשר להסיר את הוירוס ונשאר רק למחוק מה אני אמור לרשום לו הרי אי אפשר להשאיר את זה ככה "LEAVE" תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. היי, לפני מספר ימים, תוכנת הנורטון ה"אהובה" עלי הודיעה לי שיש לי וירוס בכונן C: בקובץ בשם EXPLORER.EXE. עכשיו, הנורטון אומר לי שאי אפשר למחוק את הקובץ בגלל שהכניסה לא אושרה. הוירוס הוא W32.SPYBOT.WORM. בכל דרך שהיא לא הצלחתי למחוק את הקובץ, גם עם תוכנת של ACE UTIL שטוענת שהיא יכולה למחוק קבצים לצמיתות אבל גם התוכנה מחזירה פלט שאין גישה לקובץ... ניסיתי את האתר של סימנטק, אתרים שסורקים אוןליין וכלום! :'( מישהו יודע מה לעשות בנוגע לזה?!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by TaZeR,

שלום, באיזו תוכנה ניתן להשתמש על מנת ליצור IMAGE של הכונן של מערכת ההפעלה ולהעביר אותו לכונן שונה (שמחובר לאותו המחשב) - במטרה להחליף כונן קשיח ישן (וקטן) באחד גדול יותר, מבלי להתקין הכל מחדש? כמו כן, האם ניתן ליצור IMAGE של שתי מחיצות ולשחזר אותן כמחיצה יחידה על הכונן החדש? תודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by hunterr12,

איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by supercars,

אהלן, יש לי כמה שאלות בסיסיות ביותר בקשר לפרוייקט שאני מכין באקסס: 1. יש לי שני טבלאות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים. לשם כך יצרתי טבלת קשר. האם שני השדות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים חייבות לשמש כמפתחות ראשיים בטבלאות המקוריות שלהן? 2. יצרתי טופס חדש בו הוספתי שתי פקדים שקראתי להם בשמות מסוימים, מחקתי אותם ויצרתי חדשים - אך האקסס מנע ממני בלקרוא להם באותם שמות בטענה שהם עדיין "קיימים", למרות שמחקתי אותם. אם כך, כיצד ניתן למחוק אותם לגמרי כך שהשם לא יהיה תפוס יותר? 3. כיצד ניתן לחתוך (להקטין) טופס משמאל?‬ למעלה, מימימין ולמטה אפשר לחתוך, אך כיצד ניתן לעשות זאת משמאל (איפה שהסרגל)? תודה מראש, כל עזרה תתקבל בשמחה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  12. שלום יש לי בבית סרט DVD. במחשב נייד יש מדייה סנטר בחלונות 7. אבל בסרט DVD אין בו אפשרות לצפות ליבחור שפות תרגום עברית. פעם בעבר ישן היה לי תוכנה שניקרא Power DVD היה אפשרות ליבחור שפה תרגום עברית. האם יש תוכנה צפייה DVD אחרת,איך קוראים לתוכנה? אגב: אני בדקתי תוכנה Power DVD Ultra החדש.הוא לא מוצא חן בעיני הוא כבד ואיטית. ויש כל מיני תוספות בתוכנה הזה. אני רוצה רק תוכנה קלה רק צפייה DVD וגם שיהיה לי אפשרות ליבחור תרגום שפה עברית. מישהו מכיר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם.. לא ממש ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אז שמתי את זה כאן...אם לא מתאים אז תעבירו... לפני יומיים בדיוק לפני שאני בא לראות סרט מהמחשב... פתאום האנטי וירוס קופץ ומציג לי הודעה שיש לי וירוס. העניין המוזר הוא שאני לא בדיוק יודע איך הוירוס (שאגב מלא בקבצים) נכנס לי למחשב! (כנראה דרך התולעת msblast) הקובץ עצמו של הוירוס נמחק אוטומטית (איזה מזל שיש אנטי וירוס..) הוירוס נראה כאילו שהוא מורכב מקבצים שאמרוים לתת למישהו שליטה על המחשב שלי וקבצים שאמורים לשנות קבצים קריטיים של מערכת ההפעלה. אין סיכוי שהוירוס נכנס למחשב דרך תוכנת שיתוף קבצים או דרך אתר אינטרנט כלשהוא! תסתכלו על התמונה הבאה, תראו כמה קבצים יש לוירוס הזה. יש לציין שהתיקייה הזאת נסתרת כמו רוב הקבצים שיש בה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by moris,

היי! יש ברשותי 3 סרטונים במשך 5-4 דקות כל סרטון. הענין הוש שהמשקל שלו הוא 897 מגה וזה נראה לי נפח ענקי וכל זאת כמדומני קובץ הכל הו WAVE/ יש אפשרות לבצע המרה וMP 3 אולי זה יקטין. תודה!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. אני מבקש שם של תוכנה שאיתה אני אוכל להתחבר למחשב שיש לי בבית ולהפעיל כל מני תוכנות כמואימיול וביטורנט... צריך כמובן שזה יהיה פשוט ולא ידרש אישור כל פעם מהמחשב שיש לי בבית כי אין שם אף אחד שיאשר... מחכה לתגובוות

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  17. ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gliding,

לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yotam360,

האם יש תוכנה חינמית לעיצוב?? (חוץ מצייר)

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אהלן חברים, לא מזמן קראתי על תוכנה מצוינת שיודעת לפתוח ולעשות Extract לכל סוגי הקבצים המכווצים ובמיוחד לשלוש המשומשות במיוחד: Zip, Rar, Ace. אבל, הזיכרון שלי על הפנים ואני לא מצליח להיזכר על איזו תוכנה מדובר. לכן, אשמח נורא אם תעזרו לי בעניין הזה במהירות האפשרית. תודה מראש, ניר.

22. שלום לכולם אני פונה משני מחשבים למחשב בעבודה בעזרת תוכנת REMOTE DESKTOP אך עדיין לא מצליח להתחבר למחשב השני על הרשת המקומית למרות שאני קורא לו ב-IP שלו מה יכולות להיות הסיבות? יש לי XP HOME ו- XP PRO + רכזת 3COM תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  23. היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברק ווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.