עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrraz,

מישהו מכיר ? יש תוכנה טובה יותר ?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום יש אתרים עבריים שאני נכנס אליהם וכל הזמן האתר נטען מחדש איך אני מונע את זה ניסיתי refreshblock וזה לא עזר

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום. לאבא שלי יש עסק של צילום אירועים, ובטעות הוא הקליט על אירוע מסויים אירוע אחר. הקלטת שעליה הוא הקליט היא קלטת של סוני, קלטת dv, במצלמת DVcam. המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור DVI ו/או firewire, ע"י קונסולה של חברת pinnacle. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שאפשר בעזרתה לשחזר את המידע שיש על הקלטת. בנוסף, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסויימת שמשחזרת מידע מכרטיסי זיכרון של מצלמה דיגיטלית, במקרה הזה, כרטיסי CF. אם למישהו יש המלצה בשבילי אני יעריך אותה מאוד. בתודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

שלום לכולם לפני כמה ימים ביקשתי פה עזרה לשינוי גודל של לוגו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228560.0 עודד אכן עזר לי אבל שאני מדפיס את זה עדיין זה יוצא לא ברור.. המטרה שלי זה פשוט לעשות שלט קטן בגודל דף A4 ולתלות בכניסה למשרד... לחברה קוראים menu media אז אם מישהו יכול להכין לי בבקשה שלט שיהיה פשוט אבל גם יפה (משהו בסגנון של הלוגוו)שיהיה אפשר להדפיס למסגר לתלות בדלת בכניסה..רצוי שיהיה בצבעים כתום ואדום ... המון המון תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by edoson,

נא לציין יתרונות\חסרונות של כל תוכנה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by silas91,

נקווה שזה המקום הנכון אז ככה חטפתי את הוירוס הזה שמתחיל להפיץ קישורים במסנג'ר (אל תשאלו בבקשה איך זה קרה i fail) ואני לא מצליח להוריד אותו סרקתי תמחשב אם ad aware ו spybot אני מחר בבוקר יעשה גם סריקה אם avg מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי ולתת עצה איך להוריד את הוירוס הזה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. מהאתר הנ"ל ג'יידייט אני מקבל ג'יבריש כפי שניתן לראות מה אפשר לעשות ? תודה .. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם אפשר דרך הווינדוס אקס פי להחליף רקעים אוטומטית? כי יש לי מלא רעים יפים.. ואין לי כח כל הזמן להחליף ידנית ועדיף שאני לא אצטרך תוכנה.. אבל אם זה בלתי אפשרי אז יהיה נחמד אם תתנו לי שמות של כמה תוכנות טובות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה באימול מתי שהוא מוריד לי יש בתהליך צבע אדום וזה לא מוריד מה עושים גרסה 2.2 בבקשה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by hapoel,

הורדתי JAVA וזה עדיין לא עובד אני לא לוחץ ולא קורה כלום מה עושים? אפילו באתר הזה יש משהו של מפרט מחשב שזה של JAVA משהו כזה ואני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר כן הצלחתי ובאתר של ואללה יש משהו של WOW שמראים קטעים שגם לזה אני לא מצליח להיכנס ואחרים כן מישהו בבקשה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. שלום, יש לי בעייה קצת מרגיזה שמטרידה אותי בזמן האחרון. פעם כשהווינדוס היה עולה במסך פתיחה השחור אחרי הBOOT הזחל הכחול היה עושה 4-5 לופים עד שהווינדוס היה עולה והיום הוא עושה 10-11 מה שמאריך את זמן עליית הווינדוס. מה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן שלוקח לווינדוס לעלות?? מה כבר ניסיתי?? איחוי של הדיסק וניקוי רג'יסטרי ויש לי תוכנות נגד SPYEWARE וכו' וזה עדיין לא עוזר!! בבקשה תעזרו אם יש לכם עצה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ShayGTi,

האם יש דרך לבדוק את סטטוס ההורדות דרך הפלאפון?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  15. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  16. אני מחפש את התוכנה auto משהו... לאדריכלים, אך הבנתי שזה מגיע בכל מיני וריאציות וצריך להיזהר לא לטעות לגביה כי יש גירסאות למכונות בלבד ולאדריכלים ולשניהם.. אני מחפש לאדריכלים + תלת מימד בצבע באיכות פוטו (כאילו צולם במציאות) מישהו יכול לתת לי את הגירסא המדוייקת ע"מ שאוכל למצוא אותה?? הכי חדיש. הבנתי שזה 2004 sd משהו ועולה 10000 usd.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. יש למשהו מושג איך לנגן את הסרט הזה? יש לי קובץ שכביכול נראה כמו קובץ הפעלה לתפריט. index.bdmv אבל לא ממש עובד. סרטי ה HD עם סיומת MKV עובדים אצלי בסדר גמור בדרך כלל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. אני רוצה להשתלט מרחוק על מחשב בחדר אחר. Terminal Services זה די נחמד, ואני משתמש בו במשרד. אפשר להפעיל אותו גם ברשת הביתית שלי? יש אופציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by oded6188,

כל פעם שאני רואה וידאו באינטרנט ומנסה להגדיל אותו למצב של Full Screen, אז האינטרנט אקספלורר מתרסק בלי שום התראה מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  21. ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום, פירמטתי מחשב מבוסס על לוח אם ASUS P4B266 וכשהתקנתי את הדרייברים של הצ'יפס אתחלתי את המחשב לאחר ההתקנה אבל משום מה זה עובד. כל הרכיבים על הלוח (מתאמי רשת, כרטיס קול וכו') לא פועלים. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by maormark,

שלום וברכה יש לי נתב של דילינק כאשר אני נכנס לכתובת הנתב 10.0.0.138 אז שם בתוך ההגדרות אני יכול לראות את השם משתמש שלי, והסיסמא היא בכוכביות האם יש תוכנה כלשהי שמראה את הכוכביות האלו? או שמראה מה הסיסמא של ספק אינטרנט?? (סיסמא של ספק אינטרנט כאשר הספק בלי חייגן, כי עם חייגן יש לי תוכנה כזאת) תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shimon23,

פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by zorgi,

(אני כותב ממחשב אחר כרגע) לפני כמה שעות גילה האנטי וירוס שלי(AVAST)וירוס וסוס טרויאני במחשב. הוא אמר שהוא לא מצליח לימחוק אותו, אז עשיתי ריסט ומאז הוינדוס לא עולה לי. כול פעם שזה מגיע לכמה שניות לפני שהווינדוס אמור לעלות זה עושה לי ריסט אוטומטי. ניסיתי לעלות ממצב בטוח גם זה לא עזר. ניסיתי להריץ norton אנטי וירוס 2008 אבל זה לא נותן לי אפשרות של בדיקת וירוסים בלי שהעלתי את הוינדוס קודם. מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.