תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל הנה הבעיה יש אתרים ותוכנות שלא נראים טוב, הם לא מציגים תמונות למשל האתר שלכם-HWZone: או נורטון אינטרנט סקויריטי(לא יודע איזה גרסה או 2005 או 2006) אני לא יודע לתאר איזה בעיה זאת, זה בנייד של חבר הוא אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין תוכנה מסוימת לפני הרבה זמן אני אשמח אם תוכלו לזהות את הבעיה ולהציע פתרון. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני עורך מצגת\סרטון של תמונות לבת מצווה(לא בסגנון פאוורפויינט) , מאחר וה MOVIE MAKER מוגבל אני צריך תוכנה אחרת שניתן לערוך איתה (אפקטים במעבר תמונה, פיצרים וכדומה), הורדתי תוכנה בשם PINNACLE STUDIO 16 שהיא בעלת הרבה אפשרויות אבל המחשב בקושי זז (WINDOWS 7 , 4 G RAM) חייב את עזרתכם בדחיפות לגבי תוכנה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
???
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כרגע מחובר אצלי הכרטיס טלוויזיה של לידטק Winfast tv 2000XP אני רוצה תוכנה שבעזרה אני אוכל לשלוט על המחשב מהשלט (להעביר שירים להגביר ווליום וכד') עשיתי חיפוש (מאוד מבולגן לא הצלחתי להגיע ממש למסקנות, אני יודע שהנושא נטחן) מצאתי שם איזו תוכנה UICE - ניסיתי להשתמש בה והשלט לא עובד דרכה (השלט נבדק והוא עובד) האם מישהו מכיר תוכנה מומלצת אחרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש המלצה מאוד ספציפית לפיירוואל ככה איכותי ומשובח, שבפשוטות מאפשר לי ומקפיץ הודעה כאשר תוכנה כלשהי רוצה לצאת מהמחשב החוצה (חיבור) לאינטרנט, ולהפך כאשר גורם כלשהו מנסה להיכנס פנימה למחשב. שיהיה אפשרות של אישור או דחייה. אם יש ככה חבילה של פיירוואל ואנטי וירוס אשמח לשמוע, ואפשר גם אנטי וירוס בפני עצמו. עדיף למשהו פחות כבד ואיכותי. עד היום הכרתי רק את Kerio בגרסא החינמית והישנה, איך הוא אגב?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון המסנג'ר שלי קופא וגם האוטלוק זה התחיל מסתם זמן טעינה ארוך עד שהגיע למצב שפשוט אני לא יכול להעלות את המסנג'ר, (הוא נותן לי מסך לבן ריק וקופא) כשאני עושה CTRL+ALT+DEL הוא כותב עליו "לא מגיב" אני יכול להתחבר למשתמש שלי דרך מחשבים אחרים בלי בעיה באוטלוק קורה לי עכשיו אותו דבר, ברגע שאני מעלה אותו הכל טוב ויפה, כשאני נכנס למייל כדי לקרוא אותו לוקח לו לפחות 10 דקות לפתוח כל הודעה פתחתי קובץ PST חדש, לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אנטי-וירוס (קספרסקי) והוא מעודכן ועובד בצורה חלקה תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ניסתי להתקין את NetLimiter בשביל להבין ולשלוט במהירות החיבור שלי אבל (מה לעשות, אני NOOB עם התוכנה) היא חוסמת לי את כל הגישה לאינטרנט אחרי שאני מתקין אותה איך אני מתקן את זה? ואיך אני משתמש בה בכלל? אני משתמש ב1.30
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום.. התקנתי היום windows media player ועכשיו את כל קבצי הmp3 הוא שינה כאילו שהwmp זה הברירת מחדל לפתוח אותם.. ואני רוצה שרק winamp יפתח קבצי mp3 איך אני עושה את זה? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה\אתר, שימצאו לי את פרטי השיר. אני אכניס קטע קצר מאיזה שיר שאני מחפש את שמו, והמקור(תוכנה\אתר) יתן לי את פרטי האומן והשיר. עם תשלום או בלי תשלום, אני מוכן לכל דבר שמתקרב לזה. אני אודה לכל תגובה בעניין.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הנוקיה פיסי סוויט שלי עושה בעיות,שאני בא להתקין,משחק או תוכנה על הN73 שלי, אז אני לוחץ על הקובץ,הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין אז אני אומר כן,ואז מופיע המסך של "אם ברצונך לבטל התקנה זאת לחץ כאן" ואני לא לוחץ וזה יוצא לי אחרי 2 שניות שאני רואה תמסך,ויוצא סתם,אני לא מבין למה,את ההתקנה בכלל אני לא רואה על הפלאפון. דרך אגב עשיתי UNINSTALL והתקנתי מחדש ולא עזר.[אפילו כיביתי תפלא והדלקתי מחדש]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: שיחקתי קצת עם ה- Powertoys for Windows XP ואיך שהו האיקונים ניהיו מכוערים ביותר (ראו תמונה מצורפת [זה משפיע בעיקר על האיקון של ה- ACDSEE ושל ה- WinACE]). למישהו יש רעיון מה אני עושה בקשר לזה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים חתימה שלי שעשיתי בפוטושופ בפלאש ולשים שיר עם זה ביחד שכשהעכבר שלי יהיה על התמונה השיר ינגן ושאני יוציא את העכבר מהתמונה השיר יפסיק... רציתי לשאול אם יש מדריך כזה (עברית\אנגלית לא משנה) ועוד שאלה אם מישהו יודע את הקוד לזה בפלאש...(השמעה\עצירה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנה למעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחת באפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kb אני מוריד שירים לפחות ב192kb עזרה דחופה!!!! :-/
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתתנתק מהאינטרנט אחרי זמן מסוים ומיד אחרי זה תתחבר.... מצב לתוכנה כזאת? או לחילופין שתחליף פרוקסי כל שעה....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-