עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  3. אני צריך להעביר סרט וידאו ביתי שעשיתי ממנו דיוידי, להעביר אותו לMPG או עדיף AVI אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kik,

תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ISmile4U,

מישהו יודע איך אפשר ב WORD (רצוי בגרסה 2007) ניתן לשנון את הסדר של העמודים שיש לי במסמך כל שהו? הודה לעזרה בנידון בהקדם.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. טוב אחרי שהתקנתי את הפייר וול של סיגייט האימיול אומר לי שיש לי LOW ID וגם אחרי שהוא לא פועל ברקע זה אומר לי שיש לי LOW ID........רק אחרי שאני מסיר אותו לגמריי מהמחשב האימיול פועל בצורה תקינה ועם איי די גבוה.......מה לעשות ? איך אני פותח את הפורטים של האימיול בסיגייט? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

שאני בא לקרוא את המאמר באתר של וינדווס64 ביט...הוא עושה לי כאילו שאני מוריד משהו... מה אני יכול לעשות עם זה.??..וזה קורא לי הרבה... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם).

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית שיודעת לשלוח ולקבל פקסים תחת XP . כן, אני יודע שיש תוכנה מובנית בXP אבל אני מחפש תוכנה אחרת יותר נוחה להפעלה. מצפה לתשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. היי, יש לי שני הארדיסקים,באחד מהם יש לי את c,d,e ובשני יש לי את f,g ורציתי לחבר את אפ ב ואפ ביחד,אני לא יודע אם אפשר לחבר בכלל כונן שהוא נטפס וכונן פאט. אין לי מושג בתוכנה הזאת ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי קניתי אותה בהמון כסף!!! תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. יש לי אוסף של כ1000 ומשהו שירים (שחלקם אלבומים שלמים) האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור אוטומטית רשימות השמעה לפי נתונים מהטאגים (במקרה זה ALBUM) של הקבצים, יכול להיות שימושי גם לפי הGENERE?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. בנקים (בנק הפועלים ספציפית) חברת אשראי ביטוח לאומי וכו.... עדיפות לתוכנה שיש לה גרסה android 4 ויכולה לבצע סינכרון תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by giliboy,

יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by Mono1111,

לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה

21. שלום לכולם לדוד שלי יש את ה- N95... הוא מצלם המון סרטונים של הבת הקטנה שלו. הפורמט הוא MP4. איך אני הופך את כל הסרטונים לסרט של שעה וחצי ומכניס לדיסק די וי די ? * שאלה נוספת: האם ברזולוציה הכי גבוהה 5MP גודל קובץ הוא כחצי מגה ? אם לא איך משנים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. ושיפעלו שוב בווינדוס החדש הם לקראת הסוף אבל יש לי עוד כמה ימים ואני לא רוצה לחכות זה זז על 2KB אבל זה הכי מהר שמצאתי . כל קובץ כמעט 4 גיגה וזה מאוד חשוב ממש לא בא לי להוריד מחדש אני אשמח לעזרה תודה נ.ב יש לי צורב DVD ודיסקים מוכנים אז זה רק עניין האם הם יעבדו אחרי פורמט

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

ממה שאני הבנתי מכתבות שקראתי שהתוכנה שבאה עם הווינדוס היא לא עושה מי יודע מה את העבודה שלה, לכן ברצוני להוריד תוכנה, עדיף מאוד חינמית שעושה את העבודה בצורה יעילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת בבקשה שיתן את שמה ולינק אם אפשר? תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.