עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברשותי לוח אם של GIGABYTE DS3 , אני משתמש ביציאה האופטית .... עשיתי TEST בהגדרות הקול בויסטה ושמעתי צליל נפרד בכל 5.1 הרמקולים שמסביבי...(וראיתי בתצוגה של הרסיבר את כל 5.1 הרמקולים פועלים) זאת אומרת שזה עובד... אך ברגע שראיתי LOST או PRISON BREAK באיכות 720 HDTV דרך ה MEDIA PLAYER של הויסטה זה לא ידע לפזר לי את הקול (הרסיבר הראה לי רק 2.1) מישהו חושב שהמדייה פלייר לא יודעת לעבד את הקול ??? (יש תוכנה אחרת) יש קובץ וידאו שאוכל להוריד ולבדוק איתו שזה באמת פועל ??? תודה רבה!ת אני סומך עליכם! גיא

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by ROEY--1,

שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....

3. המחשב של אחי לא מצליח להתקין כלום, גם לא קבצי EXE חדשים, ובכלל זה הוא לא מצליח להתקין כונן גיבוי חיצוני. הוא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה, אבל הוא לא יכול לגבות את המידע. חשבתי שמכיוון שבכל מקרה המחשב הולך להתפרמט, במקום לבזבז הרבה זמן ומאמץ בחיפוש התקלה ובפתרוה (במיוחד כשאני נמצא רחוק) עדיף שישתמש ב live cd כדי לגבות את החומר ואז יתקין WIN7. עכשיו, אני צריך המלצה על LIVE CD של ווינדוס, משהו פשוט כי הדרישות לא גבוהות. קריטי שיבוא כקובץ ISO כי כמו שאמרתי, הוא לא יכול להריץ קובץ EXE. תודה! (אני צריך תשובה במהירות מפני שהעניין הזה צריך להסתיים מהר, הוא צריך את המחשב בהקדם האפשרי)

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by wow,

הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  6. הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by dan9,

הי יש בבית של אמי מצלמות רשת שאני יכול לצפות דרך הפלאפון אני נות ip וסיסמא ונכנס.. יש תוכנה כזו שהיא גם למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום, התקנתי לאחרונה אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה לחזור ל6 איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. שלום , לפני מספר ימים קניתי אוזניות משהו מקצועי של סוני , בקיצור , אין לי כוח כל כמה שעות או כל כמה זמן להוציא את החיבור של רמקולים ולשים את ל האוזניות או ההפך קיצר קניתי מפצל , ככה שאוכל לחבר גם את האוזניות וגם את הרמקולים , אבל מה , אני חייב איזו שהי תוכנה או פלאג-אין או משהו , שאני יגדיר לו כל פעם מה פהעיל את האוזניות או הרמקולים !!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תצילו אותי !!!!!!!!!!!! (ביקשתי בפורום אודיו אמרו לי לבקש כאן) בתודה אור פרג'

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, יש לי 2 שאלות לגבי אופיס 2010, חשבתי שתוכלו לעזור לי. 1. אני אמור לקבל ממש בקרוב אופיס 2010 בגרסה המקצועית ממקום העבודה (באופן חוקי כמובן), אך הגרסה היחידה שהם מספקים היא בעברית. איך אני משנה את התפריטים השונים לאנגלית ? האם ניתן אולי להוריד מאתר מייקרוסופט גרסה באנגלית ורק להשתמש בקוד של הגרסה העברית ? 2. קראתי שמייקרוסופט ממליצים להתקין אופיס 2010 בגרסת 32 ביט, אלא אם צריך לעבד קבצי אקסל בגודל מעל 2 ג'יגה. נשמע לי תמוה. האם עצם העובדה שהאופיס הוא 64 ביט, לא אומר שכבר ניצול הזיכרון של המחשב כולו טוב יותר, כי בגרסת 32 ביט המחשב ישתמש רק בחלק מזיכרון ה - RAM שלו ? האם התוכנות השונות לא יעבדו מהר יותר בגרסת 64 ? אני מבין שעבור קבצים גדולים חייבים 64 ביט, אבל האם זה לא…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. Started by WarSoul,

שלום , יש לי כבר זמן מה בעיה , כשאני גולש מופיעה לי שגיאה השגיאה הבאה : שמונעת מימני להמשיך לגלוש ומצריכה מימני לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש , הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ואם הזמן השגיעה מתחילה להופיע יותר ויותר עד שלבסוף היא מופיעה כל לחיצה שנייה על אתרים או סתם דפים ברשת . לפני מספר שבועות פירמטתי את המחשב ולמשך שבועיים הכל היה בסדר ואכשיו זה שוב חזר . ניסיתי לסרוק בעזרת האנטיוירוס שיש לי (נוד) ועוד כמה תוכנות ניקיון שיש לי וזה לא עוזר . משהוא יודע איך להיפתר מזה ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by tood,

היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Second Edition,

תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.

18. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by i.k,

יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Evyatar,

שלום, יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת... האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון? יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך מזזים בדיוק דברים ב - FLASH MX אני כבר שבועים יושבת עם התוכנה הזאת משהו מוכן לעזור?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  24. מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.