עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש בתוכנה הזאת כדי להוריד סרטונים מיוטיוב. אולם בעת ההתקנה (שמתבצעת כל פעם שאני מעדכן לגרסה חדשה, התוכנה מציעה לי להתקין טולבר צד שלישי (ראו תמונה מצורפת). היום התברר לי (במחשב של אמי, לאחר שאחי התקין את התוכנה יחד עם הטולבר) כי הטולבר (שנקרא SweetIM) הוא וירוס שדופק לחלוטין את מערכת ההפעלה, עד כדי כך שלא נותר מה לעשות אלא לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, ואם אין נקודת שחזור מתאימה: להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין זה מחזה נדיר, שתוכנות חינמיות (גם ממקור ידוע) מציעות לך להתקין נוזקה במחשב, מבלי שתהיה מודע לכך. אמורים לאסור על דברים שכאלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omery000,

אני מכין סרטון וראיתי סרטון שמשלב כל מיני אפקטים יפים שמתאימים לי אבל אין לי מושג מה השם של התוכנה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולזהות את שם התוכנה שהכינו איתה את הסרטון, תודה מראש! ד"א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את האפקטים האלה עם movie maker?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoavbd123,

שלום, התקנתי WINDOWS 7 על המחשב. הWMP12 היה בסדר במשך הרבה זמן, ופתאום אתמול הוא התחיל לא לעבוד לי. התוכנה לא מגיבה, כשאני מנסה לפתוח אותה נפתח חלון למילי שניה ואז נסגר מהר, ניסיתי לפתוח קבצים לנגן בWMP וזה לא עזר, וניסיתי גם לפתוח את התוכנה עצמה וזה גם לא עזר. עשיתי RESTART ולא עזר הנה תמונה עם השגיאה שאני מקבל כשאני מנסה לפתוח קובץ לנגן ב WMP. : אני לא זוכר שעשיתי משהו ספציפי שיכול לפגוע בתוכנה, אבל אולי כן... מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה, יואב

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by koko0,

תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by סיוון,

שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alonwa,

עברתי באאוטלוק לשימוש דרך IMAP ולא דרך POP3 (גיליתי שזה הרבה יותר נוח, במיוחד שיש שני מחשבים מול אותו חשבון) ברגע שאני מוחק מייל באאוטלוק בתיבת דואר נכנס, הוא לא מופיע לי באשפה של גימייל וגם לא מופיע ב"פריטים שנמחקו" הסיפריה המקורית של אאוטלוק. אם אני בוחר באפשרות של "כל הדואר" אזי אני רואה אותו. איך משנים את ההגדרות שברגע שאמחוק הוא יעבור ל"אשפה" של גימייל? אלון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idofr,

שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה, יש לי עותק מקורי של אופיס (הגרסא אחת לפני ההכי חדשה, לא זוכר מה שמה) אבל לצערי הדיסקים אצל ההורים שלי וזה קצת רחוק. בגלל שאני רוצה לפרמט ולעבור לWIN8 אז אני יהיה חייב להתקין את האופיס מחדש ולכן זה אומר שיש לי 2 אפשרויות, או להוריד את הדיסקים ושיקריאו לי את הסיריאל בטלפון או לבקש את הדיסקים בדואר, בגלל מרחק ועלויות דואר אני מעדיף למצוא מקור הורדה. עוד בעיה היא שבגלל הגבלי מיקום אני לא יכול להשתמש בטורנט. לכן השאלה היא כזאת, האם יש מקום שממנו אני יכול להוריד עותק אמיתי, לא פרוץ, או עם קראק או כל שטות אחר של אופיס? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ofergpr,

[glow=green,2,300]אופיס 2007 [/glow][glow=red,2,300](offic 2007)[/glow] סתם בא לי להראות לכם איך הוא נראה... התקנתי אותו היום וממה שהספקתי להבין מהשימוש הקצר בו, האופיס הזה ממש נוח וממש מהיר וחוץ מזה הוא גם מעוצב יפה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dudi4u,

יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by huber,

כמו שרובנו חווינו על בשרנו - עיברית קשה שפה... כל פעם שמנסים להעתיק דף בעיברית ויזואלית לתוך מסמך, אי מייל או כל דבר אחר, הכתב מוצג הפוך. פה מוסבר למה: http://www.pcphobia.co.il/hebcomp/ אז אני יודע למה זה קורה - אבל השאלה היא איך הופכים את זה בחזרה? פעם היה אתר שנקרא הפוך. היה בו תיבה שבה היית מזין את הכתב ההפוך והוא היה מיישר אותו! לאחרונה אין זכר לאתר הזה לצערי ואני מחפש בנירות (וגם באינטרנט) תחליף. מישהו? כבר ניסיתי פה: http://www.evrit.co.il/center.htm לא עובד ב XP וגם התוכנה הזו לא עובדת: http://rconvert.hypermart.net/drop/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה ללמוד גרפיקה ממחושבת בעתיד ואני רוצה לדעת קצת על התחום מזה בכלל גרפיקה מצאתי קצת מדעי בפקידה על השיטות ולא כול כך הבנתי אולי כי לא התעמקתי מספיק זה הציטוט:השיטות הנפוצות לייצוג התוכן החזותי מתחלקות לייצוג על ידי תמונת מפת סיביות וייצוג בצורה ווקטורית-גאומטרית. האופן הראשון נפוץ יותר לייצוג דו ממדי והשני גם לדו ממדי וגם לייצוג תוכן חזותי תלת ממדי. ייצוג ווקטורי מבוסס על גאומטריה אנליטית ובו הדיוק אינו מוגבל על ידי התמונה הסופית אלא אך ורק על ידי יכולתו של המחשב לייצג ולחשב בנקודה צפה. בייצוג זה מקובל הייצוג הפרמטרי. על ידי פרמטר אחד, לדוגמה, ניתן לתאר עקום (במישור, במרחב ואף בממדים גבוהים יותר). וע"י שני פרמטרים משטח. גוף במרחב ניתן להגדיר על ידי אוסף משטחים התוחמ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sh_bmw,

אני מחפש תוכנה שתספור לי לחיצות דרך חיבור הCOM אני מעוניים לחבר מפסק דרך הCOM וכל פעם שילחץ הכפתור זה יעלה מספר אחד. אשמח לעזרה =]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by koko0,

התהליך הזה ביקש הרשאות כשניסיתי למחוק כמה תיקיות [לא תמיד] וגם כשעיתי הסרה לכמה פלאגינים קטנים. זה יכול להיות קשור לתולעת הזאת שעובדת דרך הlnk? כי הבנתי שזה קשור למשהו עם הexplorer אני עושה סריקת ווירוסים עם פנדה קלאוד והאנטי וירוס הזה עבד אצלי 24\7 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DuraLuminium,

שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעתיק את הכתוביות לתוך הסרט הוא כותב שהם LOADED ולא מראה לי אותם למישהו יש פיתררון? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים