עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

יש לי סרט DVD שאין לו באפשרויות תרגום לעיברית כי הוא מאזור אחר. יש דרך להכניס קובץ לדיסק כדי להוסיף כתוביות\ לשנות כתוביות שכבר נמצאות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alonwa,

עברתי באאוטלוק לשימוש דרך IMAP ולא דרך POP3 (גיליתי שזה הרבה יותר נוח, במיוחד שיש שני מחשבים מול אותו חשבון) ברגע שאני מוחק מייל באאוטלוק בתיבת דואר נכנס, הוא לא מופיע לי באשפה של גימייל וגם לא מופיע ב"פריטים שנמחקו" הסיפריה המקורית של אאוטלוק. אם אני בוחר באפשרות של "כל הדואר" אזי אני רואה אותו. איך משנים את ההגדרות שברגע שאמחוק הוא יעבור ל"אשפה" של גימייל? אלון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LazyBoy,

אני מחפש ספר עדכני* ומומלץ לUDK. כן, יש המון מידע באתר הראשי וגם ב3D Buzz אבל אני מחפש ספר להתחיל איתו. *מצאתי מספר ספרים בamazon ונראה שכולם כבר לא רלונטיים כי הם נכתבו לפני שUDK שוחרר והם מתבססים על עורך ישן שלא עודכן כבר שנים. ובלי קשר, אשמח לדעת מי פה מתעסק עם הUDK תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו בכותרת. נכנסתי לתיקייה של NVIDIA וראיתי שיש שם בנוסף לגרסת הדרייבר הנוכחית את שתי הגרסאות הקודמות שהיו מותקנות על המחשב. השאלה שלי היא ,האם אני יכול למחוק אותם בלי בעיה, או שלא מומלץ למחוק אותם (תמונה מצורפת)? זה יפנה לי יותר מ-400MB ( אני מדבר על שתי הראשונות, השלישית היא הנוכחית). אשמח לעזרה ותודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ ISO של התקנת WINDOWS הייתי מעוניין להכניס אליו עוד תיקייה אחת א)איך מכניסים לקובץ ISO עוד תיקייה?ושהכל יהיה בקובץ ISO אחד? ב)האם אחרי הכנסת הקובץ כשאני יעלה התקנה מבוט נגיד אז התיקייה הזאת תפריע? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?

9. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Access Denied,

משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה הזאת כדי להוריד סרטונים מיוטיוב. אולם בעת ההתקנה (שמתבצעת כל פעם שאני מעדכן לגרסה חדשה, התוכנה מציעה לי להתקין טולבר צד שלישי (ראו תמונה מצורפת). היום התברר לי (במחשב של אמי, לאחר שאחי התקין את התוכנה יחד עם הטולבר) כי הטולבר (שנקרא SweetIM) הוא וירוס שדופק לחלוטין את מערכת ההפעלה, עד כדי כך שלא נותר מה לעשות אלא לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, ואם אין נקודת שחזור מתאימה: להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין זה מחזה נדיר, שתוכנות חינמיות (גם ממקור ידוע) מציעות לך להתקין נוזקה במחשב, מבלי שתהיה מודע לכך. אמורים לאסור על דברים שכאלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה, שמה שהיא תעשה זה רק תחברלי וידיו עם אודיו - בלי שום קידוד מיותר (הכל כבר מוכן). תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shedox,

חשוב לציין שזה לא פעם ראשונה שאני מריץ סרט HD .. הבעיה היא שכשאני פותח את הסרט ב BSPLAYER או ב Media player classic הסרט עובד אבל הוא כל שנייה קופץ 10 שניות אחורה וככה אי אפשר לראות את הסרט. הסרט עצמו עובד בנגן אחר שהוא לא מוכר אבל אין בו תמיכה בכתוביות . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חשוב לציין שאני לא מבין בOC. פשוט הבנתי שאני צריך להעלות משהו והעלתי אותו לאט לאט כל פעם עוד 20 סה"כ הגעתי מ 133 אל 180. ב180 הייתה הבעיה. הבנתי שזה קשור ללוח אם. אז הורדתי את זה , ואז רק ב 133 היה SOUND, עכשיו אפילו לא על תדר אחד זה מזהה את הכרטיס קול. מה לעשות? האם אפשר לשחזר את זה? * אין לי מאווררים בכלל במארז, רק מאוורר של המעבד סטוק , ספק וכרטיס מסך. אני יודע שזה נורא אבל בקרוב אני קונה מחשב בחודש הקרוב. בנתיים אני משתגע בלי הSOUND. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, לא משנה איזה קליינט של ביטורנט ניסיתי(אזוראוס,שרזה,ביטקומפ,ביטורנדו...)בערך שתי דקות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו התוכנה נסגרת בלי שום הודעה... אימיול למשל עובד אצלי מצוין,רק קליינטים של ביטורנט משום מה נסגרים . ניסית לבטל פיירוולים ואנטיוירוס וזה לא עוזר. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים

17. למה אני שואל את זה תראו ... http://img381.imageshack.us/my.php?image=untitled5cp.jpg כאילו שאין לי את האופציה . ובנוסף איך אני מקטין לו רזולוציה לצורך שימוש בתמונה לפורום עם התוכנה IMAGEREADY ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זהו קישור למבחן השוואתי שעשו בין 4 תכנות מובילות לדיפרגמנטציה !! (איך חשבו על זה,הא?) המשתתפות: Diskeeper Norton Speeddisk O&O Defrag Perfect Disk Personal איחוי נעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by parker8,

לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, לא בטוח שזה המקום אבל זה הכי התאים לי מבין האפשרויות אני מחפש הזמנה לאתר http://www.tvtorrents.com. אם מישהוא מוכן לתת אז בבקשה לשלוח למייל shlomovsegev@walla.com תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.