תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא משנה איזה קליינט של ביטורנט ניסיתי(אזוראוס,שרזה,ביטקומפ,ביטורנדו...)בערך שתי דקות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו התוכנה נסגרת בלי שום הודעה... אימיול למשל עובד אצלי מצוין,רק קליינטים של ביטורנט משום מה נסגרים . ניסית לבטל פיירוולים ואנטיוירוס וזה לא עוזר. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו שאפר עם firefox להוריד את ה windows updates (לא דרך האתר של microsoft). אין לי Internet Explorer על המחשב אז גם ה IE Tab לא יעבוד.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גירסה יותר חדשה מגירסה 3.0 של התוכנה- ++TURBO C ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל . הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" . חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו. ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!! מה הסיבה לזה??????? אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Render time : 51:45 נעשה במאיה 2008 . הארות , הערות , ביקורות ושאר פירות וירקות יתקבלו בברכה .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספר עדכני* ומומלץ לUDK. כן, יש המון מידע באתר הראשי וגם ב3D Buzz אבל אני מחפש ספר להתחיל איתו. *מצאתי מספר ספרים בamazon ונראה שכולם כבר לא רלונטיים כי הם נכתבו לפני שUDK שוחרר והם מתבססים על עורך ישן שלא עודכן כבר שנים. ובלי קשר, אשמח לדעת מי פה מתעסק עם הUDK תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ל2 מחשבים במשרד, ולא יודע אם לקנות 2, או שמוכרים אחד עם רשיון ל-2 מחשבים ואולי זה יוצא יותר זול. מישהו יודע משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני מתקין את הדיסק אבל שום דבר לא משתנה הוא עדיין לא מזהה את רוסית או עיברית אני רואה שטויות במקום אותיות יש לי xp pro sp2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכין סרטון וראיתי סרטון שמשלב כל מיני אפקטים יפים שמתאימים לי אבל אין לי מושג מה השם של התוכנה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולזהות את שם התוכנה שהכינו איתה את הסרטון, תודה מראש! ד"א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את האפקטים האלה עם movie maker?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד .. אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה. אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה. זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש. למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ?? חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת קצת מוזרה, אני מודה. אבל זאת בעיה שמציקה לי כבר מזמן. אז ככה: כשאני כותב הודעה כאן באתר עם FF4, הרגשונים (כל הסמיילים למיניהם), מקפיצים לי את ה CPU... אם זאת לא הודעה שלי, ואני מצליח לגלול למטה כך שהרגשונים לא מופיעים על המסך, צריכת המעבד יורדת מיידית. אם אין לי לאן לגלול, כמו במקרה שאני פותח את הדיון למשל, אז אני נשאר בין האופציה לכתוב עם דפדפן אחר או לנסות ולקצר את ההודעה כמה שאפשר..... זה כאמור קורה רק עם FF4. זה לא קורה, כאמור, עם שום דפדפן אחר. גם לא עם FF 3.6, בתקופה שעבדתי איתו. הבעיה אינה מופיעה אצלי באתרים אחרים.... התהליך שמקפיץ את המעבד הוא firefox.exe, ולא איזה פלאג-אין. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משחק במחשב ואני רוצה להחזיר אותו לקובץ אחד של ISO יש תוכנה שאפשר לעשות זאת? עוד שאלה אני לא מצליח לראות בשום נגן קובץ WMV למרות שיש לי קודקים ואפילו ב VLC אני רואה רק תמונה מרצדת. הקבצים הורדו מהאימיול בין 10-20 מגה יכול להיות זה פאק בקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-