תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ליגיים פד עם חיבור com ואני צריך דריבר זה כמו גיים פד של סוני פליסטישן אבל בלי הגויסטיק בעמצה ויש על ה גיים פד מדבקות של ea sports למי שזה יעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק) אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עבודה בהיסטוריה ששמרתי אבל משום מה זה לא נשמר והדרך היחידה שאני יכולה לראות אותה זה דרך מסמכים אחרונים בוורד. אבל גם לזה אני מנסה להיכנס וזה לא נותן לי (בתמונה המצורפת זה מהמסך הראשון ) . אני צריכה בבקשה עזרה להיכנס לקובץ . מצרפת תמונות עם ההודעה שזה נותן לי. (זה וורד 2007)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov. נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט. כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים. האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת WORD. כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעת שגיאה ושאני מבקש פרטים אני מקבל את ההודעה הבאה: AppName: winword.exe AppVer: 9.0.0.4527 ModName: vbe6.dll ModVer: 6.0.89.67 Offset: 000ebeb3 שאר התוכנות של אופיס עובדות בסדר גמור, ורק עם WORD יש לי בעיה. ניסיתי להתקין מחדש את אופיס אבל הבעיה לא נפתרת. אני עובד עם WIN XP PRO. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את 2 המסכים למחשב - את הLCD של סמסונג ל חיבור HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור הכחול הרגיל. כשהמחשב נפתח, רואים במסך הLCD את כל ההתחלה של טעינת הWONDOWS ולאחר מכן שהמחשב עצמו עולה רואים את כל העניין במסך הרגיל (והמסך של סמסונג נכבה, כתוב: No Signal). החיבורים טובים, בדקתי. מה אפשר לעשות בנוגע לבעיה? איך אפשר לראות ב-2 המסכים ביחד? יש לי WIN7 מקורי (בעברית). תודה לעוזרים. תמונות מצורפות: http://i50.tinypic.com/2pocf12.png http://i47.tinypic.com/2epoz8i.jpg אשמח אם יעזרו, זה ממש חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי המלצה לתוכנת השתלטות פשוטה שאני מהעבודה יוכל להשטלת על המחשב שלי בבית או מכל מקום אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים לבתי הקטנה תוכנת מעקב/ריגול במכשיר הנייד שלה (אנדרואיד). איזה תוכנות אתם ממליצים? האם יש תוכנה חינמית ויעילה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסביר את עצמו למדי... פשוט לא קורה כלום כשאני עושה CTRL ולחצן ימני. בגרסא 8 הוא פשוט לא היה מצליח לקרוא בגלל Clear type שבווינדוס 7 (מערכת ההפעלה שברשותי) אבל גרסא 9 הנוכחית לא עושה כלום! כן בדקתי את הגדרות התוכנה. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-