תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עברתי באאוטלוק לשימוש דרך IMAP ולא דרך POP3 (גיליתי שזה הרבה יותר נוח, במיוחד שיש שני מחשבים מול אותו חשבון) ברגע שאני מוחק מייל באאוטלוק בתיבת דואר נכנס, הוא לא מופיע לי באשפה של גימייל וגם לא מופיע ב"פריטים שנמחקו" הסיפריה המקורית של אאוטלוק. אם אני בוחר באפשרות של "כל הדואר" אזי אני רואה אותו. איך משנים את ההגדרות שברגע שאמחוק הוא יעבור ל"אשפה" של גימייל? אלון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצריבת יתר עדיף חינמית כמה אפשר לצרוב יותר? ואיך מגדירים את התוכנה שתצרוב יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד .. אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה. אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה. זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש. למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ?? חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה לוידאו קרנפרנס שתומכת ב - XP למשל כמו INTERNET PHONE תודה מראש דני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Metallica - Fade To Black(Guitar Tabs).pdf הסיומת של אין לי אוורד על המחשב ? זה מה שאני צריך אך אני יכל לפתוח את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך תוכנה שאני אוכל לקחת סרטון וידאו ולדביק עליו משהו כמו פרסומת שהוכנה בפלאש או בפוטושופ.... כלומר שנגיד אם יש לי סרטון אז שבתחתית הסרטון יופיע משאני רוצה.... ואז לשמור את זה בתור קובץ AVI... זה אפשרי? על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה מראש לכולם העוזרים!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניינת לדעת איזה תוכנות הן הטובות ביותר על פי נסיונכם. הייתי רוצה לדעת על תוכנות ל-registry, spyware\maleware, כאלה שפשוט מנקות את הזבח וממהירות את המחשב:} בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה התקנתי את התוכנה systemworkes 2004 במחשב שלי (לא רכשתי את התוכנה) לאחר התקנה מלאה , הפעלה מחדש של המחשב ורשימת הסיריאל .... הפעלתי את התוכנה והיא פשוט לא פעלה . (לוחצים על האייקון ופשוט לא פועל) . למה זה קורה? אם משהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד !!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי באחרונה במספר משחקים שרציתי להתקין שנתנו לי הודעת שגיאה על קובץ DATA1.CAB שהינו תקול ולא ניתן להמשיך בהתקנה. ידוע למישהו על כל שגיאה זו? כמו כן הקובץ הינו קובץ RAR לכול דבר אשר משויך לקובץ התקנה של המשחק. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תוכנה שתעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלי (ג'יגהבייט). כל מי שיש לו לוח אם של ג'גיה בייט מתבקש לעזור. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכותרת בסדר היום חבר שלי ביקש ממני בקשה-הוא אמר לי לתרגם פורום שלם מאנגלית לעברית-כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לעשות את זה אז אמרתי לו שאני ימצא לו פורום שכבר מתורגם לעברית - ואלו דרישות הפורום: 1.הוא צריך להיות בחינם 2.הוא חייב להיות בעיברית 3.asp ולא php 4.הפורום חייב להיות קל ושלא ידרוש רוחב פס גדול וכוח עיבוד חזק כי השרת הוא לא פרטי. הגרסה של הפורום שיש לו עכשיו היא : web wiz forum 6.25 אז יש עוד פתרון - שתאמרו לי מאיפה להוריד את הקובץ langauge_file.inc שכבר מתורגם לעברית מראש (כמובן שהוא חייב להיות באותה גרסה כמו הפורום-6.25. בתודה ארטיום ק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את 2 המסכים למחשב - את הLCD של סמסונג ל חיבור HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור הכחול הרגיל. כשהמחשב נפתח, רואים במסך הLCD את כל ההתחלה של טעינת הWONDOWS ולאחר מכן שהמחשב עצמו עולה רואים את כל העניין במסך הרגיל (והמסך של סמסונג נכבה, כתוב: No Signal). החיבורים טובים, בדקתי. מה אפשר לעשות בנוגע לבעיה? איך אפשר לראות ב-2 המסכים ביחד? יש לי WIN7 מקורי (בעברית). תודה לעוזרים. תמונות מצורפות: http://i50.tinypic.com/2pocf12.png http://i47.tinypic.com/2epoz8i.jpg אשמח אם יעזרו, זה ממש חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-