תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בכל אתר בפיירפוקס שנכנסתי וביקשתי לזכור סיסמא הוא כמובן היה מתחבר לי אטוטמטית. פתאום לפני שבוע הוא הפסיק לזכור סיסמאות בצורה חלקית. אני אסביר מה זה "חלקית" כשאני רושם את השם משתמש הוא משלים בעצמו את הסיסמא (זתומרת שהוא כן זוכר אותה איפשהו) אבל כל פעם אני צריך מחדש לרשום את השם משתמש בכניסה לאתרים. בניגוד למקרה הקודם שבו הוא היה מתחבר אוטומטית בלי שום התערבות מצידי. אני חייב עזרה כי זה מאוד מתיש להקיש את השם משתמש וסיסמא בכל פעם מחדש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של תוכנה. עם סיריאל. אבל לא התקנתי את הדיסק, אלא הורדתי את הגרסה היותר החדשה של התוכנה (אמור לעבוד גם לפי מה שרשום) ועוד לא הצלחתי לעדכן את התוכנת (Database Updated), זה רושם Virus signature database updated failed. חיפשתי פתרונות ולא מצאתי, סיריאל חוקי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו כל המלצה תתקבל בברכה. משתמשי Adobe Premiere חוות דעת בבקשה, תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של חברים שהשטלתה עליו תוכנה זדונית שלא מאפשרת הפעלה של כל תוכנה שהיא, הרצת פקודה וכו'. היא מגדירה כל הפעלה שהיא כווירוס ומאותה סיבה גם לא ניתנת להסרה בעזרת הכלים הבסיסיים המובנים בווינדוס XP. (אגב, התוכנה נקראת Security Tool). מה שניסיתי לעשות על מנת לעקוף את הבעיה הוא להיכנס ל Safe Mode ומשם, לנסות גיבוי של הקבצים ובמידת הצורך פירמוט (שהוא היה המטרה העיקרית) עכשיו לאחר שניכנסתי ל Safe Mode קיבלתי את ה CMD אבל לא את תפריט ההתחל ושאר פעולות אפשריות ומינימליות על מנת לפתור את הבעיה. השאלה היא איך אני יכול להריץ את "ההתחל" בעזרת פקודה או כל פיתרון יעיל אחר על מנת לגבות בדרך כלשהיא את הנתונים ולבצע פרמוט. ועוד שאלה בהקשר אחר, האם ניתן לעקוף בדרך כלשהי נ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש יותר ויותר אתרים בהם אני לא מצליח ללחוץ על כפתורי SUBMIT ואני מקבל הודעת שגיעה: A Runtime Error has accurred line 81 error: the callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all conection are invalid. the call did not execute. בהתחלה הייתי דיי בטוח שההודעה הזאת אומרת שמשהו לא טוב באתר - אבל בזמן האחרון אני מקבל יותר מידי פעמים את ההודעה הזאת. האם זה צרוף מקרים או שמשהו לא טוב אצלי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה? [br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 18:28:36
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נראה כי המחשב מגיע ל-100% CPU כשאני מפעיל סרטים מהפורמט המדובר, ללא קשר לאיזה נגן מנגן את הסרט. יש לי חבילת מקודדים עדכנית של K-LITE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MESSENGER PLUS מעודכן והפלאגינים שבאתר של MSN לא עובדים. אולי צריך לשנות גירסה ל- AMP? אני עובד עם 5.12
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסביר את עצמו למדי... פשוט לא קורה כלום כשאני עושה CTRL ולחצן ימני. בגרסא 8 הוא פשוט לא היה מצליח לקרוא בגלל Clear type שבווינדוס 7 (מערכת ההפעלה שברשותי) אבל גרסא 9 הנוכחית לא עושה כלום! כן בדקתי את הגדרות התוכנה. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 7DXR של gigabyte והתקנתי את הגרסה הקודמת כי יש לו שבב 686B. בכל מקרה הגרסה החדשה שווה את ההטרדה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה windows 7 32 bit ואני צריך דרייברים וגם כל מה שמקיף אותו כל הדברים מובנים על הלוח אלה הם הדברים שאני צריך: הכרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'. זהו המפרט בקצרה NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 זהו הדגם של הלוח אם שלי M2NPV-VM , יש ברשותי את האתר של הלוח אם של היצרן http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/ נכנסתי לשם להורדות אך לWINDOWS 7 32 BIT אין הורדות לדרייברים לכן אני פונה אליכם יש לציין שהכל מובנה על הלוח!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה... אני צריך עזרה... אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שקיימות די הרבה כאלה) להצפנת קבצים/ספריות ע"י סיסמא.. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היפכו את התמונה שלכם לפוסטר של אובמה . http://obamiconme.pastemagazine.com/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-