תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר ל- GlobespanVirata USB ADSL WAN Modem?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מצליח למצוא לו אוטומטית דרייבר....אפשר דרייבר שיתאים? חיפשתי בנרות באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
צריך תוכנה להדבקה או צריבה של כתוביות בתוך הסרט עזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בנורטון אינטרנט סקיורטי 2005 שמגיע איתו בחבילת ההתקנה גם נורטון אנטי וירוס 2005... לפני שהתקנתי את הנ"ל היה לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2004 ונורטון אנטי וירוס 2004 וכשהייתי מעדכן אותו דרך הlive update לא היו שום בעיות ועכשיו כשהתקנתי את ה2005 אני מצליח לעדכן את הנורטון אבל בצורה חלקית כמו בתמונה למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להפטר מהאיקס האדום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה כדי להאט משמעותית קובץ מלל או שיר כלשהו! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי יש לי IE9 ומשום מה שאני לוחץ על "הצג הורדות"אני לא רואה כלום כאילו הוא לא מגיב בעצם אני יחדד את זה עוד קצת.. אני לוחץ CTRL+J שאמור לפתוח את מנהל ההורדות ואני לא רואה כלום !...איך מחזירים את זה חזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התוכנה הזאת שמאפשרת לשלוח אייקונים בכתב.... אהה ואולי משהו מכיר דבר כזה למסנג'ר? עריכת המודר: שני הת'רדים שלך אוחדו.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם.! לפני כמה שנים היה ת'תוכנה האת שיכולים לצור תעודת זהות או כותרת שער בידיעות אחרונות ועוד כמה דברים משהו יודע אולי מאיפה אני יכול לאסיג תתוכנה הזאת.?? תודה אחוקים.!!
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתה איזה קיפצה של החשמל לשבריר שנייה ואיכשהו זה דפק לי תדרייבר של הכרטיס קול! יש לי כרטיס קול soundmax והעדכון שאני עושה דרך מנהל ההתקנים לא עובד כי הוא מבקש דיסק ואין לי מושג איפה הוא. מה שמצאתי בגוגל לא עובד (דרייבר אחד ניסיתי ששוקל 14 מגה). עכשיו אני צריך מישהו שירשם לאתר הזה DriverGuide וישלח לי תדרייבר או יביא לי תמשתמש כי אני לא מצליח...הוא לא שולח לי לאימייל אישור של המשתמש. בבקשה תעזרו כי נשבר לי כבר מהנאחס הזה כלום לא עובד פתאום, כולה דרייבר מסכן אני צריך ואין לי איך להשיג אותו
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול האם מישהו יכול לומר לי איזה תוכנה טובה ואיכותית יש להמהרת מהירות הגלישה באינטרנט ??? והאם אפשר קישור להורדה תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה "אוסף" הוא הכי טוב היום? פשוט שום אוסף לא מפעיל לי סרטים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עבודה אחרונה שלי... אם יש הערות לא להתבייש. ;D http://vidati.deviantart.com/art/The-end-of-all-70428183
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הכי טובה לפעולה שציינתי. יש לי בעיה,אני מנסה להתקין משחק,ומשום מה המחשב טוען שהמשחק מותקן כבר והוא לא נותן לי להתקין אותו. (המשחק היה פעם מותקן על המחשב,וכנראה הוא הוסר לא נכון..) ניסיתי לחפש כל רשומה(ידנית) ברגי'סטרי על המשחק ולמחוק,לא עזר,כנ"ל ספריות שלו על הכונן הקשיח,גם לא עזר. בבקשה,המליצו לי על תוכנה לניקוי רגי'סטרי הכי טובה שאתם מכירים. (אני בטוח שהבעיה שוכנת לה אי שם ברגי'סטרי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי שאלה על שלט רחוק האם יש איזה שהוא תוכנה למחשב לשלט רחוק לשלוט העל הTV על DVD ועוד ?? תודה מראש לעוזרים.!!!
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ולא... לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר. לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להוציא מקובץ RAR קובץ שגודלו כ-4.6GB והוא לא נותן לי ורושם לי שאני צריך NTFS. האם אפשר להשתמש ב-FAT32 כדי להשתמש בקובץ?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום שניתי את האימיל שלי ב-Windows Live ועכשיו הוא שינה גם את האימיל במסנג'ר שלי. עכשיו אישרתי את השינוי והכול אני מתחבר למסנג'ר אבל אני לא ראה אף אחד מחובר(ואני יודע שצריך להיות לפחות אחד מחובר) ואם אני שלוח לו הודעה הוא לא מקבל אותה למה זה? מה עכשיו אני צריך לבקש מאחד אחד אישור תודה מראש נ.ב נשאתי כבר להתנתק ולהתחבר מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-