עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. היי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239052&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=1837513&noidx=1 תודה

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  3. זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום לכולם. אני יודע שקיימת תוכנה כזו, אך לצערי אינני זוכר את שמה, קורה לי שאני צריך לקפוץ לעמוד כלשהו העוסק במאמר X, ואין תוכן עניינים, ותמיד אמרתי לעצמי שאם היה לי אפשרות חיפוש כמו ctrl+f ב office - word אזי הקריאה הייתה הרבה יותר נוחה ופחות בעיות. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח אם יספר עליה ;D תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by tzahi16,

מה זה SILVERLIGHT ? ובמה הוא יכול להועיל?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by hagay21,

אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. הנושא אומר בעצם הכל כבר איך אני יכול לבטל את ההגבלה של מספר התוים שאני יכול לרשום באי סי קיו לשליחת הודעה ב SMS

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! יש לי לאחרונה איטיות בלי נסבלת במערכת. האם הגיוני למרות שבדקתי את רוב ציוד החומרה שלי והכל תקין עדיין איזה רכיב גורם לאיטיות? איך עולים על דבר כזה? בדקתי את הזיכונות ואת הדיסקים הקשיחים, כמו כן ביצעתי PRIME על BLEND במשך שעות רבות ללא בעיות כלשהן. אודה מאד לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Shortboarder,

שלום אני מחובר ל ADSL אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יהיה יכול דרך המחשב ליסגור שיחות יוצאות דרך הטלפון בבית,או לענות לשיחות ממתינות וכו. המחשב והטלפון כמו אצל כולם על אותו קו,ויכולים לעבוד ביחד(ADSL) למי שיש תוכנה כזאת ויכול להמליץ,אני מודה מאוד... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  12. Started by tusik,

שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  13. Started by zvkel,

לפעמים קורה שהמיול אומר לך שחלק מההורדה נדפק (corrupt) ואז הוא מוריד אותו שוב ומסיים עכשיו זה קורה לי לשלושה קבצים רצוף והוא לא רוצה לסיים להוריד אותם למרות שזה ככה כבר כמה ימים יש דרך לסדר את זה או למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by LENOVO,

אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי את התוכנה swich off עכשיו השאלה שאני נגיד עושה שעה וחציואני עושה על כיבוי זה אומר shutdown זה עורס את המחשב או משהוא כזה או שזה מכבה את המחשב לא טוב כאילו השאלה שלי האם התוכנה הזאת בסדר כאילו לא דופקת את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. על איזה תוכנת שיתוף אתם ממליצים ולמה?

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by maverick,

אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. יש לי מספר סרטים שכשאני צופה בהם ה MEDIA PLATER - 9 מבקשת קידוד, הוא מתחבר אותומטית ושולח לבקשה להורדה ואז יש לי EROOR WHILE DOWNLOADINH THE CODEC, הסרט נראה טוב ובלי בעיות, אבל אין קול! שום סאונד, מה זה יכול להיות ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. יש לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2005 ואני מעוניין לעבור לקספרקי אינטרנט סקיורטי בגלל שהרבה אמרו לי שהנורטון לא מוצא וירוסים!! ויש לי כמה שאלות לגבר הקספרסקי: מה ההבדל בין הנורטון לקספרסקי מבחינת ממשק התוכנה הכפתורים וכל השאר? האם האנטי וירוס הזה הוא חינמי? הוא יותר טוב מהנורטון?? ובמה?? ומה הגירסה האחרונה של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by LeM0n^,

איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by domuzy,

יש לי פיירוול של מקאפי (הSP2 מותקנת אבל הפיירוול שלה לא מופעל) שכל הזמן משנה את אופיו. אני אסביר: אני לא נוגע בהגדרות בכלל (חוץ מהראשוניות) ובאותו יום, מבלי שהמחשב כובה או אותחל, המקאפי חוטף קריזות ומחליט פעם כן לאפשר גלישה ופעם לא; פעם כן להוציא לי מיילים מאאוטלוק ופעם לא; פעם הוא כן חוסם קבלת קבצים ופעם לא. לא ברור לי איך ןלמה זה קורה, אבל זה מטריף ת'שועלים! (באמת, אין לי פה אף שועל באיזור...) אני משתגע מזה, ומתעצבן שזה בעצם גורם לי כל פעם לעשות DISABLE ולהיות חשוף ברשת. יש הסבר + עצות???

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by rbeny10,

בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כזה דבר- דרייבר לעכברים... אם כן, אז הדגם שלי הוא של לוג'יטק- Logitech : CORDLESS LASER VX REVOLUTION תמונה- תודה לעוזרים, ערן

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. Started by wooper,

אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.