עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי תאימיול דיסראל ואני רוצה להחליף אותו לאחר.. אבל הבעיה שזה באמצע הורדה.... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות

3. שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  4. הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  5. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

6. שלום רב אני מעוניין לצרוב דיסק של תוכנה, ההתקנה היא ידנית ואין autorun אני מעוניין לחסום אפשרות של שכפול הדיסק ואם אפשר גם למנוע את העברתו ממחשב למחשב, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותו רק על מחשב אחד ( כמו בדיסקים של וונדווס) תודה למומחים

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  7. למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן

8. הביאו לי סרט מקודד ב XVID כאשר אני מנסה לקודד אותו לשיטה אחרת כמו DIVX4 או MPG לדוגמה . אין תאום בין התמונה לפס קול או שהוא מפסיק ולמסים את תהליך הקידוד וזה קרה לי במספר סרטים אילו פתרונות אתם מציאים לבעיה זות? תוכנות או כל דבר אחר תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. יש סרטון שאני רואה דרך הדפדפן אני רוצה לראות אותו רק בהילוך יותר איטי אפשר לעשות דבר כזה עם תכנה או משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש תוכנה ששולטת בתוכנה שMSI סיפקה לי עם הכרטיס אבל היא על הפנים ותומכת בPOWER DVD ועוד כמה תוכנות שוליות אז רציתי לדעת אם זה איזה תוכנה אחרת שתוכל לשמש אותי לשלוט על המדיה פלייר אולי או WINAMP? יש סיכוי שזה אפשרי ויש כזה דבר?? תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. אז ככה, יש את הדף הזה http://fun.walla.co.il/?w=/6 שאני לא מצליח לשמור שום סרט ממנו עם איזו תוכנה, כגון:WM Recorder, Replay AV וVideoDownloader. למישהו יש שיטה להוציא משם סרטונים? או לפחות באיזה תבנית הם משתמשים בעסק שם? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!

14. ^^^^ איך עושים זאת? אני והוא ממש רוצים לעשות זאת אך איננו יודעים איך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by metal_25,

יש לי סרט בפורמט MKV איך אני יכולה להניר אותו avi או vob ????

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. אני רק שמוע אני לא רואה בווינדוס מדיה פליר! אז אני צריך קידוד הכי חדש הווינדוס שלי WIN XP בעברית פרו ושיהיה קישור ישיר כי נכנסתי לאתר של www.divx.com ואני לא יודע מאיפה להוריד ומתיי יוצא ווינדוס מדיה פליר 10?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. שלום.. אני מנסה לשמוע רדיו באינטרנט, ועובד חלק בלי עצירות או משהו, אבל אני שומע כזה מטושטש כאילו יש בעיה איפשהו ואני לא יודע איפה... ואני מקליט נגיד את מה שאני שומע ואז שומע את ההקלטה ושומעים טוב, אבל כשאני שומע בשידור ישיר אני לא שומע טוב, מה הבעיה יכולה להיות? תודה לעוזרים, זה דחוף היום חברה שלי ברדיו ואני חייב להקליט אותה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by gab1234,

שלום לכולם יש איזה וירוס ששום דבר ממה שיש לי לא תופס אותו כולל- AVG,SPYBOOT, וכ"ו. הוא מכפיל את עצמו כול פעם , ויוצר לי מלא EXE קטנים ב-PROGRAM FILES. עשיתי סריקה עם HIJAK THIS ב"סייף מוד" כפי שהסבירו לי פעם אבל אף אחד מהתוכניות לא נמצא שם... אז אולי מישהוא יכול לעזור לי ??? ??? ??? מצורף הלוג של HIJACK THIS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by mshwartz,

התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. Started by אליק פיזם,

מישהו יודע איפה אפשר לעשות אנימציה איכותית בחינם?

21. Started by rgm7,

אפשרי להכיו אנימציה בתכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  23. ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כ…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by erandob,

אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.