עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DarkSight,

אני רוצה להקליט איזה שידור שיהיה דרך גלגלצ ובעצם השידור יהיה מהאינטרנט ואני רוצה לשמור אותו לתוך קובץ יש תוכנה כזאת???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Render time : 51:45 נעשה במאיה 2008 . הארות , הערות , ביקורות ושאר פירות וירקות יתקבלו בברכה .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sdfzxc,

http://sketchup.google.com/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KapiSH,

אז ככה, כששולחים לי "בקשת אישור" ואני פותח אותה מתקבלת ההודעה הזו: ולאחר לחיצה על "אישור" מופיעה ההודעה הזו: ואחרי זה נסגר האיסיקיו וצריך להפעילו מחדש בלי שהספקתי לאשר/לא לאשר לבנאדם :-/ זה קורה גם כששולחים אלי URL ואני מנסה לפתוח אותו... הסרתי את האיסיקיו לגמרי והתקנתי מחדש וזה הסתדר, אחרי כמה ימים שוב חזר, שוב הסרתי והסתדר ושוב חזר, עכשיו זו הפעם השלישית ואני יודע שאם אני אסיר את הכל ואתקין מחדש אז הבעיה תחזור שוב עוד מספר ימים, ככה עד שאני אמות (בעע הגזמתי בקטע הזה...) מישהו נתקל בתופעה מרגיזה זו? איך ניתן לסדר זאת? (אני על הגרסה האחרונה של ICQ ועל WinXP)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amit22,

הוירוס חזר אני מוריד אותו והוא חוזר מהאינטרנט כנראה מה לעשות אין לי אנטי וירוס האם מישהו מכיר אנטי וירוס בחינם שהוא טוב ? בתודה עמית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by R0ck,

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא מצליח להתחבר לסרברים של התוכנה/לאתר הבית של התוכנה כבר במשך מס' ימים... מישו חווה תופעה זהה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by B.D.B,

I edited my parents' vacation video with premiere elements, all fine and well. now, I'm trying to encode it to divx/xvid so it could be read by the DVD player (which supports divx/xvid). xvid didn't want to work, other than 1 pass, which looked like shit, so I use xvid, however even 3rd pass still looked all blocky and with artifacts (compression errors). the video is pal standard and I de-interlaced it and kept standard res, with 1500kbps, and non the less it still looks like it was taken by a cellphone. the video is a shaky but still... 1500kbps... what am I doing wrong?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IG,

אני צריך לעדכן את הרידר שיש לי עכשו אבל אני לא יודע לאיזה גירסה כדאי... אני צריך את הגירסה הכי קלה בלי טולבארים ובלי עידכונים אוטומטיים שתוקעים לי את המחשב... במשך שנה סבלתי עם ה-8, לכן אני נזהר בהתקנה הפעם... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי במחשב כמה תוכנות המרה TMPGENC CUCUSOFT DVD2SVCD וכל התוכנות הללו ממירות לי את הסרט בצורה הפוכה (התרגום למה וכל התמונה הפוכה) כל זה קרה נראה לי ממתי שניסיתי להשתמש ב FFDSHOW ו VOBSUB אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אתם יודעים משהו בבקשה עזרה אני חייב את התוכנות האלה אני חייב להמיר את הסרטים בשביל שיצא לי אם תרגום עכשיו שמתי לב שגם סרט שאני מנסה לנגן אותו ב MV2PLAYER REALPLAYER גם יוצא לי הפוך וזה למרות שלא הפכתי את הסרט אלא הורדתי אותו והוא פשוט הפוך למה???????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shayb19,

מתי יוצא ה FINAL שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?

25. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים