עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ToMeRv32,

מהו אימוטלטור הPS2 הכי טוב שיש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. בפורומים השכנים עלה דיון בנושא בחירת הכרטיס בעל התזמונים המתאימים. יש מי שטוען שדי ב-5-5-5-18 שהוא כמובן יותר זול, ויש כאלו שטוענים ש"ככל שהתזמונים נמוכים יותר ככה מהירות הגישה לזיכרון קטנה והביצועים עולים. כאשר אנו עובדים בגרפיקה ומבצעים רינדורים מומלץ זכרונות בעלי תזמונים נמוכים ככל האפשר. " כלומר לבחור משהו כגון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper מה דעתכם?! המפרט המלא, אם זה עוזר: \ מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.a…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני עובר בקרוב דירה וההורים שלי שאלו אותי אם נאי יכול למצוא תוכנה שבמקום שירטוטים על נייר הם יתכננו את הדירה על מחשב... שיהיה יותר נוח הכוונה למיקום של רהיטים וכו' איזה תוכנה יכולה להתאים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני לא מצליח לשלוח מייל דרך ה Outlook , החשד שלי זה בגלל שהתקנתי את הנרטון. דברתי עם שרות הלקוחות של אינרנט זהב והם אמרו לי שזה בגלל שה NORTON סורק את הדואר יוצא או משהו כזה. בקיצור איך אני מבטל או גורם לזה שאני אוכל לשלוח/לקבל מיילים?שלום,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בסריקה ב-NOD32 לא נמצאו וירוסים עשיתי סריקה ב-KASPERSKY ONLINE SCANNER הנה ה-REPORT Scan Settings Scan using the following antivirus database extended Scan Archives true Scan Mail Bases true Scan Target Critical Areas C:\WINDOWS C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\ Scan Statistics Total number of scanned objects 16518 Number of viruses found 2 Number of infected objects 5 Number of suspicious objects 0 Duration of the scan process 00:21:51 Infected Object Name Virus Name Last Action C:\WINDOWS\CSC\00000001 Object is locked skipped C:\WINDOWS\Debug\PASSWD.LOG Object is locked skipped C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt Object is locked skipped C:\WINDOWS\SoftwareDistribut…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sgsg,

יש לי אופיס 2007 ומדי פעם כשאני מקליד מסמך בעברית ורוצה להוסיף באמצע השורה מילה באנגלית, ה WORD לא מוכן לשנות את השפה. האינדיקטור של ווינדוס מראה EN אבל ההקלדה עדיין בעברית. אני נאלץ להעביר את כל המסמך שמאלה (שינוי כיוון הטקסט), להוסיף את המילה ולהחזיר ימינה. CAPS LOCK / SHIFT - עובדים כרגיל. נתקלתי בבעיה על 3 מחשבים שונים, למישהו יש אולי פתרון או רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ^ אני לוחץ על קישור שיש במייל מסוים והדף לא עולה בפיירפוקס שמוגדר ברירת המחדל ולא באקספלורר :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מוקיון1,

לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Tuvok,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אלה יהונתן,

יש לי עבודה בהיסטוריה ששמרתי אבל משום מה זה לא נשמר והדרך היחידה שאני יכולה לראות אותה זה דרך מסמכים אחרונים בוורד. אבל גם לזה אני מנסה להיכנס וזה לא נותן לי (בתמונה המצורפת זה מהמסך הראשון ) . אני צריכה בבקשה עזרה להיכנס לקובץ . מצרפת תמונות עם ההודעה שזה נותן לי. (זה וורד 2007)

12. Started by Pure-Gold,

אחרי המון זמן שלא יצא לי לגעת במקס, היום יצא לי לשחק איתו קצת. זה מה שיצא: http://tovilevis.com/Temp/black_hole.avi

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nirfun,

היי, אני רוצה לשדר אירוע חתונה וחופה למשפחה שנמצאת בארה"ב ולא יכולה להגיע לאירוע. פנו אליי בתור הגיק של המשפחה וחשבתי שאנסה לשאוב רעיונות מקוריים מכם. המטרה שלי היא לשדר בלייב את החתונה, אפשרי בשיחת סקייפ לארה"ב. הקשיים שאני נתקל בהם הם בעיקר איך לחבר את המצלמה בצורה אלחוטית למחשב (מרחק גדול) + איך לתלות אותה וכו'. אשמח לרעיונות יצירתיים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoM,

זו אחת הבעיות המוזרות ביותר שהיו לי, אני מנסה להכנס לאתר של אננדטק, ונכנס והכל טוב, אבל כאשר אני נכנס לעמוד החדשות, העמוד לא מתעדכן לא משנה מה אני עושה, זאת אומרת הוא כרגע נשאקר לי על האתריך ה-19\10... זהו דף החדשות... מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yur,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה לניקוד, בעבר השתמשתי בדגש פרו אבל היא אבדה לי איפשהו במהלך השנים. האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג דגש פרו? או תוכנת ניקוד טובה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי בעיה עם הכרטיס קול התקנתי עם הדרייבר שקיבלתי בלוח אם כאילו עכשיו הוא לא מתקין לי טוב את הדרייבר של הכרטיס קול יש לי כרטיס קול C-Media ניראה לי שהוא בנוי אז אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי עשיתי פירמוט איך אני מסדר? חיפשתי דרייבר באתר הרשמי ואין כלום שמה בקשה תביאו לי התקנה או משהו אני נואש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן ושלום לכולם שאלתי היא: איך ממירים ובעזרת אילו תוכנות ? בלי לסבך עניינים!! תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה להוריד דרייבירים ללוח אם שלי.נכנסתי לאתר של אסוס,בחרתי את הלוח אם שלי לחצתי על הורדות,ונפתחו לפניי הרבה אופציות להורדה.אין לי מושג מה זה הדרייברים. אולי אתה תוכל לומר לי? הנה הלינק : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20Premium אני לא יודע איזה מבן כל ההורדות האלה,הם הדרייברים.. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Titan777,

רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים