עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EyalRDT,

שלום לכולם, השתמשתי בVirtual Dub כדי לכווץ ולהעלות את הקטע הבא לyoutube באיכות גבוהה(תלחצו על Watch in HD) הבעיה היא כשאשר הוידאו מנוגן בשיטה הזו בYoutube יש Frame skip מעצבן שגורע מהאיכות של הוידאו וזה קריטי מאחר והוידאו הזה מיועד להיות חלק מביקורת שאני מפרסם מדי פעם באתר שלי. בשביל הקידוד השתמשתי ב "XviD ISO MPEG-4" השאלה היא האם יש מקודד אחר שיתן לי להעלות את הקטעים האלו באיכות גבוהה בלי הקפיצות הללו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by parker8,

לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lspmaster,

גרסה סופית של ויסטה יצאה...לפחות ככה היה כתוב... דרישת המערכת הפעלה היא פורמט שונה לגמרי של מערכת קבצים... למישהו יצא לנסות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 3pac,

עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש " יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר . מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר גיבוי המחשב אני רואה שהתוכנה פורסת את הגיבוי בקבצים דחוסים של כונן שלם שמגובה . השאלה היא במידה ומערכת ההפעלה לא עולה בכלל או אם אני רוצה לשכפל או לבצע שיחזור לכל מערכת ההפעלה מהגיבוי איך אני אמור לעשות את זה ? אם אני נכנס דרך ה BOOT 98 לתוכנת ה GHOST אני רואה שהיא בכלל לא תומכת בקבצים האלה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. למה אני שואל את זה תראו ... http://img381.imageshack.us/my.php?image=untitled5cp.jpg כאילו שאין לי את האופציה . ובנוסף איך אני מקטין לו רזולוציה לצורך שימוש בתמונה לפורום עם התוכנה IMAGEREADY ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KoM,

מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא מצליח לשלוח מייל דרך ה Outlook , החשד שלי זה בגלל שהתקנתי את הנרטון. דברתי עם שרות הלקוחות של אינרנט זהב והם אמרו לי שזה בגלל שה NORTON סורק את הדואר יוצא או משהו כזה. בקיצור איך אני מבטל או גורם לזה שאני אוכל לשלוח/לקבל מיילים?שלום,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobikal,

שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by em28,

מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Niryad,

הורדתי סרט מהאינטרנט (סרט חוקי) יש תמונה אין קול!! HELP!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AK,

איך הכותרת בסדר היום חבר שלי ביקש ממני בקשה-הוא אמר לי לתרגם פורום שלם מאנגלית לעברית-כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לעשות את זה אז אמרתי לו שאני ימצא לו פורום שכבר מתורגם לעברית - ואלו דרישות הפורום: 1.הוא צריך להיות בחינם 2.הוא חייב להיות בעיברית 3.asp ולא php 4.הפורום חייב להיות קל ושלא ידרוש רוחב פס גדול וכוח עיבוד חזק כי השרת הוא לא פרטי. הגרסה של הפורום שיש לו עכשיו היא : web wiz forum 6.25 אז יש עוד פתרון - שתאמרו לי מאיפה להוריד את הקובץ langauge_file.inc שכבר מתורגם לעברית מראש (כמובן שהוא חייב להיות באותה גרסה כמו הפורום-6.25. בתודה ארטיום ק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dmoney,

איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mishmish,

שלום רב! לאחרונה התקנתי את התוכנה systemworkes 2004 במחשב שלי (לא רכשתי את התוכנה) לאחר התקנה מלאה , הפעלה מחדש של המחשב ורשימת הסיריאל .... הפעלתי את התוכנה והיא פשוט לא פעלה . (לוחצים על האייקון ופשוט לא פועל) . למה זה קורה? אם משהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאחרונה יש יותר ויותר אתרים בהם אני לא מצליח ללחוץ על כפתורי SUBMIT ואני מקבל הודעת שגיעה: A Runtime Error has accurred line 81 error: the callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all conection are invalid. the call did not execute. בהתחלה הייתי דיי בטוח שההודעה הזאת אומרת שמשהו לא טוב באתר - אבל בזמן האחרון אני מקבל יותר מידי פעמים את ההודעה הזאת. האם זה צרוף מקרים או שמשהו לא טוב אצלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TNT,

יש לי איזה אנציקלופדיה שעובדת על דוס. אני רץ תחת WINDOWS XP, וכאשר אני מפעיל את האנציקלופדיה אז הכתב שם מופיע לי בג'בריש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dark Tetris,

פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IlanF,

מישהו רוצה לעזור לי ולהכין לי איזה לוגו קטן לבלוג שלי? (בחתימה) לא צריך משהו מקצועי, פשוט שיתאים לTHEME של העמוד. פשוט לי אין בכלל ראש לעיצוב ודברים כאלה, אז אם יש מישהו שבא לו לעזור, ככה בקטנה, סתם לוגו קטן, אני אודה לו מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, אני משתמש במס' תוכנות מסרים במקביל: ICQ,SKYPE,Y! MSN,LIVE MSN. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחת טובה שיכולה להפעיל בתוכה את כל התכונות הנ"ל. עם תמיכה טובה בעיברית כמובן. תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בטעות הפעלתי את התוכנה על ויסטה רק אחרי זה הסתבר לי שזה לא טועם לויסטה בכל מקרה יש לי דיסק קשיח במחשב עם 300ג' עכשיו פיצלתי אותו אחד 30 ג' שזה הוינדוס וכל השאר כונן אחר הכונן השני שהוא לא הונדוס פשוט נעלם לי עכשיו נסיתי לשחזר אותו עם הדיסק שלי של הויסטה זה לא הצליח הוא עושה לי ארור חיפשתי קצת בגווגל מצאתי את התוכנה r-studio עגכשיו דרך התוכנה עצמה אני רואה את הכונן עם כל הקבצים שלי שם אני פשוט לא יודע איך לשחזר אותו למחשב אשמח לעזרה:>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים