עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sgsg,

הכוונה לשפת הכתיבה - לא לתפריטים. מדי פעם, אני לא יודע למה ומאיזו סיבה וורד פשוט מסרב להחליף את השפה לאנגלית. זה קורה כשאני כותב מימין לשמאל, אחרי מילה בעברית מדי פעם וורד מסרב להחליף את השפה לאנגלית, לא משנה כמה פעמים אני לוחץ על ALT + SHIFT. ב TASKBAR אני רואה שהשפה התחלפה, אבל כשאני מנסה לכתוב השפה נשארת תקועה על עברית.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cyb0rg,

אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omri_ro,

את האיש שבקיר??? ;D אני מחפש תוכנה שתשלוט על הווליום של הרמקולים ע"י HOTKEYS, כאילו משהו שזולל פחות משאבים מGLOBAL AUDIO CONTROL שזוללת משאבים כמו ג'ירפה מיוחמת!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תקשיבו אחים שלי, אתמול הגיע לי המחשב מתיקון ופירמטי והתקנתי את הווינדוס לאחר מכן רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia geforce fx 5200 ופתאום שאני בא להתקין זה לא עושה לי כלום אני לוחץ על אינסטל דרייבר וכלום לא פועל ופתאום אני שם לב שרשום לי למעלה No suitable Driver שאם אני לא טועה הפירוש זה אין דריבר מתאים ניסתי להוריד מהאתר של nvidia כל מיני דרייברים (החדש וניסתי גם ישנים) וגם לא פועל אני חושב אולי הטכנאי מחשבים דפק אותי והחליף לי את הכרטיס מסך למשהו דפוק אני לא יודע אולי איזה אפשרות לדעת איזה כרטיס מסך יש לי מבלי שיש דרייברים מותקנים? פתחתי את המחשב ועל הכרטיס מסך יש מדבקה ועליה רשום model : fx 5200 agp8x 128mb tv-out אבל בכל זאת זה רק מדבקה מה שמוזר שגם חצי מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

6. אהלן, הבעיה היא שכמו שרשמתי בכותרת, מאז העידכון לגירסא החדשה לא מצליח לראות תמונות מוגדלות בפייסבוק בFF. מה שהוא מציג לי זה רק מסך לבן וזהו.. בIE עובד מצויין, כמו כן התוספים היחידים שמותקנים הם POPUP BLOCKER ו IE TAB. אגב לפני השידרוג לגכרסא 6.02 מגירסא 6.0 הכל עבד מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by url,

אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , רציתי לדעת אם מייקרוסופט (או כל גוף אחר) פיתחו powerToys עבור ווינדוס vista ? אם לא , האם ישנו כלי כמו ה windows resizer (מקטין תמונות) שעובד על ויסטה? (כמובן גם עם אותה פשטות הפעלה) תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. זה רושם לי לדווח על השגיאה. לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם. צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BENNY-L,

משום מה אני לא שומע סאונד גם אחרי שהסרתי את ה BSPLAYER ןהתקנתי חש שאני משתמש ב ווינדוס מדיה פלייר זה עובד איך אני מסדר את ה ביספלייר או אם יש נגן אחר קליל עם קודקים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ibanezzzzz,

למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BlackBird71,

שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jonson1,

יש לי את תוכנת DOSBOX איך אני מוריד את ה -cpu speed על איזה מקשים צריך ללחוץ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mum57,

Hello, In the company I work for,we want to convert the software from the Windows 7 operating system to Windows 10 (the software was written in 2002). The client side is developed in VB6 and the server side in c ++. The first option is to switch to the VisualStudio2019 environment and the client will be developed in VB.net and the server will remain in c ++ (I would also love to hear a bit about communication between them from people with experience as it is now 2 different environments). Second option to switch to JAVA on both sides. Regarding the first option, I tested a bit in the market about a course at VB.NET and saw that the language is not so much sought after and…

17. יש לי רק גלרית תמונות אחת ברשימת הTEMPLATES, איפה אני יכול להשיג עוד כאלה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי *פלאש CS3 אם זה משנה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Holography,

למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by x-pac,

יש לי 2 חתימות חדשות אחרי שנה וחצי שלא נגעתי בפוטו שופ ואני לא זוכר כלום זה מה שיצא לי: http://img470.imageshack.us/img470/554/2pac2eq.jpg http://img470.imageshack.us/img470/2497/sincity6oa.jpg

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הבעיה היא כזאת אני מתקין את הדיסק אבל שום דבר לא משתנה הוא עדיין לא מזהה את רוסית או עיברית אני רואה שטויות במקום אותיות יש לי xp pro sp2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by talisman,

שלום יש לי IPOD ואני בעיקרון משתמש ב ITUNES בשביל להעביר שירים.. אבל התוכנה הזו מפגרת מאוד ולא הכי קל להשתמש בה... יש אולי תוכנות טובות יותר וקלות יותר לשימוש בשוק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by j,

היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by t d,

מישהו מכיר תכנה שמסוגלת להפוך קבצי MPC ל MP3?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liran_85,

שלום , הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mx אני הולך היום לקנות ספר כדי להתחיל ורציתי רק לדעת אם הספר של הוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391 הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס.. אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרת אשמח לקבל את השם בתודה רבה, לירן,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אקו,

לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.