עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מקוה שכאן זה המקום הנכון... תוך כדי עבודה על המחשב גיליתי שתיקיה בת 3 GB של תמונות נמחקה מהמחשב. ביצעתי שחזור עם תוכנת UNDELETE, כעת כל התמונות קיימות אך לא נפתחות הודעת שגיאה: "לגלריית התמונות אין אפשות לפתחו תמונה זו או וידאו זה. נראה שהקובץ ניזוק או נפגם." יש למישהו רעיון איך אני יכול לתקן את התמונות ששחוזרו? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני צריך דרייבר ל-wdc wd1600jd-00hbb0. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by netanel018,

הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by paz1996,

יש לי מחשב core 2quad q8300 4 gb ram nvidia 9600 gt אנילא מבין למה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by t d,

מישהו מכיר תכנה שמסוגלת להפוך קבצי MPC ל MP3?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הורדתי קובץ AVI של סרט ולא ניתן להריץ אותו. גם החלפה לכל סיומות הסרטים לא עזר ו-GSPOT לא מכיר את סוג הקובץ. בתקווה שזה עדיין מה שרציתי לראות, רק באריזה לא ברורה, איך ניתן לבדוק זאת? יש תוכנית שיכולה לאבחן לפי קידומות קובץ פיסי או משהו בסיגנון? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Xmen,

צורב פלקסטור 16/10/40A, מופיעה הודעת שגיאה error sanding firmeware, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by i-kramba,

אני מחפש דרייבר כבר המון זמן לדבר הזה מי שמשיג לי תותח יכול להיות שזה ה-fire wire ? לוח אם : ASUS P5AD2 Premium הנה ה-id : PCI\VEN_1283&DEV_8212&SUBSYS_813A1043&REV_13

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yair_gobani,

למישהוא יש מדריך איך להשתמש בתוכנה הארורה הזאת רצוי מאוד בעברית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orninyo,

היי, גיגלתי - disable firefox mouse gestures וכל מה שקיבלתי זה פתרונות כללים בקינפוג שלא עזרו הבעיה היא שכל פעם נפתחת לי אחת מהלשוניות (שכבר פתוחות) בחלון חדש ניסתי לחיות עם זה כמה חודשים אבל זה ממש מתחיל להוציא אותי מהכלים אשמח לעזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tomer_et,

התקנתי OFFICE 2000 ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת WORD. כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעת שגיאה ושאני מבקש פרטים אני מקבל את ההודעה הבאה: AppName: winword.exe AppVer: 9.0.0.4527 ModName: vbe6.dll ModVer: 6.0.89.67 Offset: 000ebeb3 שאר התוכנות של אופיס עובדות בסדר גמור, ורק עם WORD יש לי בעיה. ניסיתי להתקין מחדש את אופיס אבל הבעיה לא נפתרת. אני עובד עם WIN XP PRO. יש למישהו רעיון למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nbav,

אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tomegozi12,

אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by טל123,

שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. ידידה שלי כרגע עודת על מצגת ב POWERPOINT ופתאום באמצע עבודה הקובץ נתקע ורושם לה NOT RESPONDING השאלה שלי היא האם העבודה תלך לעזאזל ברגע שהיא תסגור את היישום או שהקובץ שמור בקבצים זמניים או משהו כזה ? בקיצור, האם היא יכולה להינצל או שהיא תיאלץ לסגור את היישום ולהתחיל את הכל מהתחלה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mikiv,

היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by url,

אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imac,

יש משהו שונה מהגירסאות הקדמות, משהו התנסה איתה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dmoney,

איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by karpad,

רקע חדש שהכנתי: מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by cyb0rg,

אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ibanezzzzz,

למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.