תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למצוא משחקים סרטים ...
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד שקניתי לאחרונה: אטלון 64 3000+ לוח אם טוב של GIGABYTE גי'גה זכרון פנימי וכו'.. יש לי בעיה שלפעמים , בעיקר כשאני מפעיל את הEMULE, אני מרגיש שהמחשב עובד לאט (לא סוחב מספיק) ושהCPU עולה יותר מדי. גם לכם זה קורה? אתם יודעים מה יכולה להיות הבעיה? אולי צריך עוד זכרון DDR? ולדבר השני, אתם מכירים תוכנה שמספקת תוצאות על ביצועי המחשב? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אתר ישראלי ואני רוצה להוריד את כל האתר (לא כולל קבצים להורדה) כולל הלינקים הפנימיים שלו, האם קיימת תוכנה או כל משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים.. ממש נמאס לבדוק טמפרטורות בביוס כל שניה... אז אני מחפש תוכנה שיכולה איכשהו לתת לי מידע על הטמפרטורה של המחשב שלי.. מעבד/בורד לא משנה מה.. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחשב שמוחקת לי מתמונה חלקים שאיני רוצה ומשלים את התמונה...
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אותה? מישהו יכול להביא לינק?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
התמונות שלי במחשב מסודרות לפי תיקיות של שנים בתוך זה תיקיות של חודשים ובתוך זה תיקיות של ימים ויש לי קובץ WORD שרשום בו מה של מה התמונות בכל תאריך יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה שאני אוכל לרשום מידע על כל תיקיה ולראות תמונות וכאלה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת?? תנו לי לינק או איזה אתר שאני יוריד ממנו אם אתם יכולים.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שאם אני מצלם על מסך כחול סרט יהיה אפשר להפוך את המסך למשהו אחר (כמו בתחזית בטלוויזיה או ביצפאן)
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנות טובות לשיתוף קבצים וגם אתרי קישור טובים
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעריכת סרטים אז תנו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Easy Video Joiner לחיבור מספר קבצי וידאו קטנים לקבצי וידאו גדולים, ובתוכנה Easy Video Splitter לפיצול קבצי וידאו גדולים למספר קבצי וידאו קטנים. יש לי בתיקייה אחת הרבה מאוד קבצי וידאו קטנים. אני צריך תוכנה שעובדת ב-batch, ומאחדת את כל קבצי הוידאו בעלי שם זהה לקבצי וידאו גדולים בספרייה אחרת בפעולה אחת. אני עובד עם קבצי mpg, אבל זה יהיה נחמד אם התוכנה תעבוד גם עם קבצים בעלי פורמט שונה (כמו למשל avi, wmv). ספריית מקור: Bus 1.mpg Bus 2.mpg Bus 3.mpg Car 1.mpg Car 2.mpg Train 1.mpg Train 2.mpg Train 3.mpg Train 4.mpg ספריית יעד: Bus.mpg Car.mpg Train.mpg :auto:
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-