תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים! איך אני עושה 4:3 או 16:9 וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הקבצים הגיעו אלי על Floppy. קבצים מאוד ישנים שאני חייב לפתוח. הסיומות הן: CAP, CHP, CIF, FRM, VGR, WS. אלו אמורים להיות קבצי טקסט או משהו כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למגה וחצי תודה רבה לעוזרים (כמובן שאני משתמש ביוטורנט להורדת דברים חוקיים בלבד!)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך לדעת מה זה VMWARE מה הוא עושה ולמה זה אם מי שיכול לעלות מידע על זה הוא להסביר לי אני מואוד ישמח זה די חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אימייל ביאהו שאני רוצה להגדיר ב-Pidgin. איך אני עושה את זה? מה אני צריך להגדיר? שאלה נוספת: האם באמצעות האימייל הזה אני יכול לדבר ב-Pidgin עם מישהו שיש לו MSN Messenger, ואם כן אז איך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש ב-ZoneAlarm, אבל עכשיו ניסיתי להתקין אותו על Windows XP Professional x64, וקיבלתי הודעה שהגירסה לא מתאימה. בדקתי באתר של ZoneLabs, וכתוב שם שהם לא תומכים ב-64 ביט. בקיצור, אני צריך המלצה לפיירוול ברמה ובידידותיות של ZoneAlarm שתומך במערכת הפעלה של 64 ביט (XP ו-Vista). תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP את הדגם אני לא יודע אולי זה אחד מאלה 5302H P/N 5183-9960 s/n B N00308153 REV: 2.7 B
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה לנגן קבצי AVI בפורמט DivX/XviD במדיה סנטר של ויסטה, ואני מקבל את ההןדעת שגיאה הבאה: מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 64bit, וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שעובד עם Windows Media Center. עד היום, היה לי ממיר THOMSON אפור של הוט עם שלט אדום, והשלט של הכרטיס טלוויזיה שלי (שלט שחור) סונכרן מולו בלי בעיה ושלט עליו. הממיר שלי התקלקל, והטכנאי של הוט החליף לי אותו לממיר של NDS (שלט אפור), כי לא היה לו ממיר אחר של THOMSON. הטכנאי בדק שהכל עובד, והלך. אחרי שהטכנאי הלך, ניסיתי לסנכרן את השלט של הכרטיס טלוויזיה שלי במדיה סנטר עם הממיר של NDS. המדיה סנטר רושם לי שהוא הצליח לסנכרן את השלט שלי עם הממיר, אבל אני לא מצליח להעביר ערוצים בממיר עם השלט של הכרטיס טלוויזיה, וגם לא בהקלטות (שינוי ערוץ אוטומאטי). ניסיתי למקם את המשדר של הבלאסטר במקומות שוני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עורך סרט וידאו, העברתי את הוידאו ממצלמה אנלוגית דרך כרטיס טלויזיה pinnacle pctv stereo , בפורמט MPEG-2 (איכות DVD). הקטע שהעברתי 45 דקות לקח לי 2 ג'יגהביט, שאלה ראשונה: איך אני יכול לדחוס את זה לפורמט אחר, כך שהגודל שלו לא יהיה יותר מ700 מגה? שאלה מניה: אני עורך את השרט בתוכנה PINACCLE STUDIO10 והיא מאוד מאוד כבדה, עושה גם עמון בעיות, נישיתי STUDIO8 לא מקבל את הפורמט MPEG2, עושה אמון בעיות, אבל התוכנה מאוד מתאימה לי, איך אני מסתדר איתה? ואיך אני יכוך להפעיל את כל האופציות בתוכנה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב חדש ... ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT . ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה .. ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס .. ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ? תודה לעוזרים ..ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
תראו הייתי צריך להוריד קראק של איזה תוכנה וקפץ חלון שהייתי חייב לעשות כן.. עכשיו תראו מה ניהיה לי .. אני כל פעם לוחץ כפתור ימני ומסיר שלא יופיע לי וזה חוזר וגם במועדפים ניהיה לי שם כל פעם תיקיות.. אני מוחק ותם וזה חוזר... וגם סרקתי עם התוכנה spysweeper וכלום לא עזר :\ בבקשה איך אני מוחק את זה? עריכה: תעשו מאפניים לתמונה ואז תדביקו את הקישור לדפדפן כדי לראות את כל התמונה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 TurboCache של nVidia ואני מחפש התקנים חדשים בשבילו ולא מצאתי... (הגירסה שלי היא 7.1.2.4) עזרו לי בבקשה. תודה לעוזרים, מודן.
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-