עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול האם מישהו יודע כיצד לתמחר נכון עבודה בתלת מימד? קיבלתי הצעת עבודה ממרכז הוראת נהיגה ליצור להם אסופה של סירטונים קצרים המציגים כיצד לבצע פניות נכונות בצמתים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות פדגוגיות בתחום הנהיגה הנכונה. הבעיה היא שאין לי מושג כל כך כמה לדרוש מהם על העבודה. אחרי הכל, הם עושים לא מעט כסף מהסרטונים האלה, והם ללא ספק מעניקים למרכז ערך מוסף שיתרגם לכסף בסופו של דבר. למרות שהעבודה שלי מבחינת זמן איננה ארוכה באופן מיוחד. מישהו חושב שהוא יכול לתת לי תשובה מוסמכת בנושא?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי! כידוע, אפשר לשלוט ביישומים שיעלו עם הפעלת חלונות באמצעות MSCONFIG. לפני כמה שנים ראיתי באחד מאתרי החדשות, תוכנה שמאפשרת לשלוט ביישומים שיעלו באתחול, אבל באופן הבא: 1) היא מראה לאיזו תוכנה שייך כל יישום 2) לכל תוכנה אפשר לראות רשימת הערות שגולשים אחרים כתבו לגבי התוכנה, כמו: מה היא עושה, אם כדאי להשאיר אותה באתחול וכו'. למישהו יש מושג איך התוכנ נקראת? תודה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Gimel,

איך ניתן לסנכרן אאוטלוק קלנדר בין 2 מחשבים שמחוברים ברשת? שאלה אותי מזכירה במשרד אם אפשר לסכרן את הפגישות שהיא קובעת באאוטלוק עם המחשב של הבוס במשרד השני. הם משתמשים בOUTLOOK 2003. מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. היי, יש לי כרטיס טלוויזיה של lifeview דגם FlyTV Prime 30. הכרטיס מחובר בחיבור וידאו רגיל - composite, אל ממיר yes. אני מצליח לראות (ולשמוע...) דרך התוכנה המצורפת - lifeview TVR. הבעיה היא שאני לא מצליח להקליט. אני מקבל את הודעת השגיאה: cannot render audio capture stream ואז הוא מקליט רק וידאו, בלי אודיו. זה קורה גם ב-XP וגם ב-vista. ניסיתי להקליט בעזרת windows movie maker ע"י האופציה capture from video device וזה עובד טוב. הבעיה שאני לא יכול לתזמן הקלטה בעזרת ה-movie maker (ובגרסה שבויסטה אני לא מוצא את האופציה הזו ב-movie maker). ניסיתי מספר תוכנות אחרות - רובן לא הצליחו לזהות את הכרטיס או לא איפשרו לי להקליט מכניסת ה-composite. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? יש…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  7. מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by danidin1313,

כשאני מעתיק טקסט כלשהו מהמחשב (לא משנה מה) כשאני מדביק אותו באיזה מקום הוא רושם לי במקום מה שהעתקתי (hello!) האם זה וירוס? מה זה יכול להיות? יש לי וינדוס ויסטה 32 bit

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי לאחרונה אני שומע המון על התוכנה הזאת (כן כן אני יודע שהיא ותיקה) בעיקרון אני מתחיל ללמוד CISCO בינואר ולא אכפת לי להתעסק עם התוכנה הזאת קצת לפני הלימודים. למנוסים שבינכם עם התוכנה הזאת איזו גרסה להוריד? עם מה להתחיל? אשמח להמלצה בתודה מראש, ישראל

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  10. הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by roiej6,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  12. התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

אני מחפש תוכנה עם מפות של אירופה שמאפשרת לחשב מרחקים וזמני נסיעה לתיכנון טיול יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים. באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר. מישהו יודע מה הסיבה? זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager? מה זה RAID controller? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by avihy,

אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by tzuriely,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר פירמוט, המחשב עובד למשך מספר שבועות כמו שצריך ללא בעיות ולאחר מכן פשוט מסרב לגלוש באינטרנט... אין בעיית תקשורת מכיון שאני מצליח לגשת מהמחשב למחשב אחר ברשת. הדפדפן מסרב לפתוח אתרים. ב-process אני רואה כמה תהליכים שלא אמורים להיות קיימים. כמו שאמרתי ניסיתי לפרמט את המחיצה עם מהערכת הפעלה מספר פעמים. קיימת מחציה נוספת במחשב שאני מניח שבה הבעיה, שמכילה הרבה חומר שאני לא יכול לוותר עליו. ניסיתי לסרוק עם ESET ועם SPYWARE TERMINTOR, לא עוזר. אני כבר די מיואש.. יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Goat17,

שלום אנשים אולי מישו פה יוכל לתת לי עצה התחלתי תהליך דחיסה והפרדה לגודל של 700 מגה של תקיה שגודלה 14GB התהליך התחיל רץ כ3 שעות וכשהן היה ע 98% סיום ניתקע ולדעתי גם תקע את המחשב כי לא הצלחתי אפילו להכנס לטסק מנג'ר כדי לסגור אותו... מה לדעתכם הבעיה פה? ההשערה שלי זה שהמעבד שלי קצת חלש לעבודה בסדר גודל כזה E6550 אם למישהו פה יש רעיון אחר אשמח לשמוע אותו תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by o9009,

שלום הורדתי את התוכנה לפתיחת קבצי dump אבל משום מה אני לא מוצא את התקייה שלהם {הסתכלתי בסטיקי } ועדיין לא מצאתי ניסיתי דרך שורת ההפעלה אבל הוא אומר שאין תיקייה כזאת מותקן אצלי וינדוס אקס פי , מה שמוזר שעים הויסטה הוא כן פתח לי מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by peshon,

אני משתמשת בתוכנת אי סי קיו 6.5, עד עכשיו הצלחתי לראות אחרים ואחרים ראו אותי ושמעו אותי דרך מצלמת האנטרנט והמקרופון שברשותי. אך קרה לאחרונה משהו ואינני יודעת מה , כיום אינני מצליחה לתקשר עם אחרים דרך המצלמה והמיקרופון , כלומר איני רואה/ שומעת אחרים ואחרים אינם מצליחים לראות/לשמוע אותי . ברצוני לציין שהמיקרופון והמצלמה עובדים מצוין במחשב שלי והאיי סי קיו , ליתר ביטחון התקנתי מחדש , אך שום דבר לא עזר.בתמיכה של המצלנה שקניתי אמרו שכנראה זו בעית חומרה אז פניתי לטכנאי ואף הוא לא עלה על הבעיה. ברשותי מערכת חלונות xp. אודה לכם אם תמצאו פתרון לבעיתי.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by nbav,

אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לפי הכותרת....אני מחפס קודק שיעפשר סאונד בסירטוני אינטרנט(דוג'--youtube ) בבקשה עזרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aviram20,

האם יכול להיות שהאמיול מאט לי את המחשב משמעותית? עכשיו בהורדה כ10 שירים. רציתי לדעת מה הקשר בין ההעלאה להורדה האם אני יכול להוריד בלי להעלות ? האם אני יכול ליראות מי מוריד ממני ומה ולבטל אותו אם ארצה ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. האינטרנט שלי התחיל לזייף היום - לוקח לעמודים להיטען הרבה זמן, יש לי לאגים במשחקי רשת, ואני לא מוריד כמו שצריך. הרצתי סריקה עם כמה תוכנות שונות, Spybot Search&Destory מצאה לי טרוייאן בשם Zlob.Downloader.vcd , אך כשאני מנסה למחוק אותו מופיעה הודעה שאי אפשר בגלל שהמשתמש שלי הוא לא אדמיניסטרטור (למרות שהוא כן), אני מאשר ומופיעה ההודעה הבאה - http://www.siz.co.il/my.php?i=yt2diy0wi5zz.jpg מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.