תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש ב UTORRENT , כשאני מוריד מטראקר מסויים , אני מקבל CONNECTION CLOSED BY PEER מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא דף בפורום הזה אלא בפראש... אני מנסה להיכנס לאיזה אשכול ואני מקבל את זה : השס??|}?6?R¨4?¢SQ²q?כ? ¥A.¬wyA ,?ח(ב?c?8£hכ8}LK¼c?r k²בDנG¦9ז»Mןfps?5n'®6Z,(Nt&F b4r^ם;Y`'£¼L?×9E?3ך?ק6q/hLg³¢g?)L¢¨·6Rן1®?+1?½י~מX»¶?ע(ב9qח²¹·¦ר*sB4?¼©\£ס?IiGi?¼w}-´??WiJA3>כן[ן?§גa‾?\0¼l.fe?³?א?²m(b)זasXsL?k?x?¾Li?@"+·‾??07 ז©|>®0{I"?s°:¹x¦°rge6?C¤%Jf?פ17ן T?³? ¦Z?ry7A±K l||µb¶D?¸?9cL‾b?`3["´‾ 8ה?L?D¦uכ² ¼ע?-?´2?ןFyמ76מע»P¢ב?×?Q?"z?ע'¬???"?C¬³geN;¦]?<רB0??`H?°b+oב?aדS-n??z??5רןחO,?~qח«´VCץת2¶??§¼¥~!GY?}½&_?TSQ!x ?"°?lb L?ב?d1?X)q;??M- b-&?e?%_¢£?עU©?÷~ךUםS ?µ?? ¼©?yUk z¥Q?+נ??¨טW*ת½v§7?נBTT)jח_V‗?<90e????Xח??ס¾sע?כ·\??¸Zפ?ר4??Z??5?ןB1?$*¶ט ??d\g ??ו?´¾¶p???C`?nlA?n…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי KAZAA LITE 2.4.3 אני מפעיל את התוכנה, ואחרי חמש דקות בערך אני מקבל הודעת ששגיאה על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ואחרי זה היא נסגרת. זה מאוד מעצבן. מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה? ואני לא מוריד תוכן לא חוקי, אני מוריד תמונות ופונטים (זקוק להם למשהו) , אז בבקשה אל תנעלו את התרד.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל פעם הודעת שגיאה שהאקספלוררר חייב להיסגר (בוצעה פעולה לא חוקית) ואז מה שנישאר לי זה ללחוץ אישור ואז אני רואה שנעלמת לי השורה שלמטה (עם השעון וההתחל) וגם אני לא רואה את האייקונים שעל הדסקטופ (רקע). אני משתמש בווינדוס אקס פי ובתוכנה סטייל אקס פי. זה ממש מרגיז כי כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב שזה קורה..... מקווה שתעזרו לי כי אני משתגע מעצבים, ואני מפחד שיום אחד אני ישבור את המסך מעצבים......
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי תיקיית שיתוף במסנג'ר פעם ראשונה מייד לאחר מכן הופייע לי מסך כחול עם ההודעה הנ"ל כשאני מדליק את המסנג'ר , לאחר בערך 5 דקות אני מקבל שוב את המסך הכחול חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי משהו מדויק למה שקרה לי תודה מראש לכל העוזרים תמיר. יש לי ווינדווס XP SP3 אנטי וירוס של AVG
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני סורק עם הXP מאנאג'ר, והוא מביא לי מלא דברים, איך אני יודע מה חשוב ומה לא? האם יש סמל כלשהוא או משהו בדומה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי משתמש חוקי ואני לא מבין למה שאני רוצה להוריד קאנטר או משהו אחר זה רושם לי שזה ייקח לפחות 5 שעות או לא יותר ופעם זה היה יורד לי ב10 דקות. התקנתי את steam כבר עשרות פעמים ולא עזר..
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי. ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים). מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית. עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי. שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום. הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי. זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס. מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.??? בתודה מראש בר לוי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מצטער שהגימור לא משהו, לא הייתה לי סבלנות צירפתי תמונה מקורית של מכונית מרצדס, ואת הגירסה שאני עשיתי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחברות לsteam הכול היה טוב ויפה עד שהדלקתי את המחשב ואני לא מצליח להתחבר ניסיתי להתחבר כלום לא עובד! בבקשה תעזרו לי למצוא פיתרון לבעיה אני מתחנן! זה מה שזה מראה לי! בבקשה אני צריך עזרה מכולם או תגידו לי איזה חנויות או אנשי מקצוע יכולים לעזור לי בזה אני מתחרפן! מי שיכול לעזור לי אני אשלח תמונה של מה שזה מראה לי כי זה לא נותן לי להצמיד לפה מוזר..
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה שמחרפנת אותי יום אחד בהיר אני יצאתי אם חבריי, לאחר מכן, שחזרתי הביתה גיליתי להפתעתי שמותקן לי SearchBar אז אמרתי לעצמי :" מה הבעיה? פשוט נלך ונמחוק אותו" אבל... לאאא!! הוא לא נמחק!! והוא משתלט לי על האקספלורר: 1. כל פעם שאני משנה את דף הבית, הוא משנה לי אותו בחזרה לדף הבית של הsearchbar .. 2. כל פעם שאני מסמן לדפדפן לא להראות את הSearcBar הוא שם עליי פס ואם אני סוגר ופותח מחדש הוא ימשיך להראות אותו.. אני ניסיתי להיכנס C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (שם נמצא הקובץ הסרה) ולעשות לו remove אבל הוא רושם לי שקבציי התוכנה בשימוש עכשיו לא ניתן למחוק את הSearcBar... בבקשה אני מתחנן אליכם תעזרו לי למצוא דרך למחוק את ה-SearchBar הזה!!! אהה!!!
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני יכול לראות את שתיהם? כי זה מראה לי רק אחד
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-