עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Titan777,

רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alon-ariel,

אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה הנ"ל ? נסיתי כמה תוכנות אך בהרבה מהן התוצאות היו גרעות כגון :רעשים בסאונד ,אי סינכרון בין תמונה לסאונד ,איכות תמונה ירודה. יש ברשותי צורב DVD לכן המרה לDVD יותר מעניינת אותי .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roi-h,

אני קניתי בזמן האחרון כמה דיסקים, ואני רציתי להעביר אותם לנגן MP3 שלי. התחלתי להשתמש בWMP, ציק צאק העברתי את כל השירים למחשב, והתחלתי לעשות קונברט. משום מה, זה לא עובד. אני משתמש בAll to MP3 Converter, וזה רושם לי את הודעת השגיאה הזו: File protected by DRM (Digital Rights Menagment) (error in 'WMA decoder' module) אני מדגיש, הדיסקים נקנו בצורה חוקית, אז אני לא מבין מה הבעיה. הציעו לי להשתמש בReal One, אבל אף פעם לא הסתדרתי עם התוכנה הזו. מישהו מוכן לעזור ASAP? תודה. :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by miaoo673,

היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal,

קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ilanb0,

בזמן האחרון יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: ללא כל סיבה, המערכת נופלת ומאתחלת את עצמה. זה דופק לילדים שלי את המשחקים שהם משחקים בהם באותו הרגע ובאופן כללי זה מעצבן. אני משתמש ב - xp pro ועידכנתי כבר מזמן sp2.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני כמעט בטוח ש BSPLAYER גורם למחשב שלי לקרוס כמו מטורף עכשיו אני רק נכנסתי לתיקיית הסרטים שלי והמחשב קרס, סתם ככה נראה לי זה מה ICON של התוכנה הוא קרס אני רציני, לא מגזים... אם אני מפעיל אותה כמה פעמים אז היא גם נתקעת היה לי את ה PRO, אני יחזיר לרגיל עוד משהו זה קורה לו? יניב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vid170,

אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1 מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון" האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eyarit,

כעורך מתחיל ( בפרימייר) אני נדרש להעביר דאטה מקלטת המיני DV שלי למחשב. האם לעשות זאת בשיטה הסטנדרטית של חיבור המצלמה בכבל USB למחשב ואו שלמען פורמטים נוספים בעתיד כדאי לרכוש טייפ דגימה ( שאגב נורא יקר). תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by the cube,

שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

אחרי המון זמן שלא יצא לי לגעת במקס, היום יצא לי לשחק איתו קצת. זה מה שיצא: http://tovilevis.com/Temp/black_hole.avi

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by navk2,

שהמחשב עולה יש את המסך בשחור של אינטל אחרי זה מסך שחור ואז ריסטרט אחרי זה עוד פעם , מסך כחול (של אינטל) מסך שחור ושוב......... ניסיתי ללחוץ על F8 / F5 / F4 ולא קורה כלום ! ניסיתי לעלות את הביוס, שם הכול ניראה רגיל, אני יוצא ממנו ואז שוב ריסטרט וכל זה.... מה זה ? למה זה קורה ? ובעיקר איך ליפתור את זה... תודה ואם זה לא שייך תעבירו ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Raul,

אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ariel_tangi,

hi I have a legal copy of battlefield 2142 but I want to play it without the need to insert disk do you know software that does that or a software that I can make copy of the disk that will work (I tried with alcohol 120% but it didn't work thanks

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.