עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EUDORA USER,

לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by x-pac,

יש לי 2 חתימות חדשות אחרי שנה וחצי שלא נגעתי בפוטו שופ ואני לא זוכר כלום זה מה שיצא לי: http://img470.imageshack.us/img470/554/2pac2eq.jpg http://img470.imageshack.us/img470/2497/sincity6oa.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dovik,

ב"ה שלום לכולם. ברשותי מדפסת Brother HL-L2310D לפעמים יש צורך להדפיס הרבה דפי PDF, שבהם יש רקע כהה או תמונות לא רלוונטיות וזה מבזבז הרבה טונר. האם יש אפשרות להדפיס ללא הרקע הצבעוני והתמונות, וכיצד? תודה רבה נ.ב. אין לי MO

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dude777,

הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. חשוב לציין שאני לא מבין בOC. פשוט הבנתי שאני צריך להעלות משהו והעלתי אותו לאט לאט כל פעם עוד 20 סה"כ הגעתי מ 133 אל 180. ב180 הייתה הבעיה. הבנתי שזה קשור ללוח אם. אז הורדתי את זה , ואז רק ב 133 היה SOUND, עכשיו אפילו לא על תדר אחד זה מזהה את הכרטיס קול. מה לעשות? האם אפשר לשחזר את זה? * אין לי מאווררים בכלל במארז, רק מאוורר של המעבד סטוק , ספק וכרטיס מסך. אני יודע שזה נורא אבל בקרוב אני קונה מחשב בחודש הקרוב. בנתיים אני משתגע בלי הSOUND. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mic,

אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by miaoo673,

היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלות וגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטי והוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבוד ולפעמים גם סתם ניתקע יש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש? אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gal,

קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מדפסת אחת בבית. אני כמובן יכול לשתף את המחשבים ברשת ביתית ואז יהיה לי קל לגשת למדפסת ממחשב בחדר אחר. השאלה שלי, האם אפשר להסתדר בלי שיהיה לי צורך לחבר את המחשבים ברשת? האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוח דרך האינטרנט קבצים להדפסה ממחשב אחד למחשב אחר בבית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. סילחו לי על הכותרת העילגת במקצת,פשוט לא היה מספיק מקום למשהו נורמלי! השאלה/בעיה שלי היא בעצם כזאת: אני בן אדם שאוהב להוריד קבצים די נדירים(כל מיני דברים ישנים או סתם דברים שמסיבה כלשהי לא תפסו),ומדי פעם לפעם אני בודק את רשימת המקורות שלי,לאחרונה נתקלתי בניק מסוים שפגשתי במספר קבצים אחרים והייתי רוצה לראות מה עוד הוא משתף. אני יודע שאופציה כזאת קיימת בסבבה ונדמה לי שגם בקאזה,האם אני יכול לעשות את זה גם באימיול? כשאני בודק את הפרטים אז מופיע לי רק הסרבר שדרכו הוא התחבר. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

FLASK ב XP קורס לי כול הזמן יש למישהו תחליף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לכל באי הפורום שלום רב. לאחרונה התחלתי לכתוב מסמכים בשלוש שפות שונות: עברית, אנגלית וערבית. ברצוני לדעת האם ישנה דרך להגדיר ב-Word 2010 גופן וגודל ייחודיים לכל שפה, כך שכאשר אלחץ על Alt+Shift מעבד התמלילים יזהה לבד את המעבר בין השפות השונות וישנה בהתאם הגופנים והגדלים שלהם. אני לא מעוניין להשתמש בסרגל הסגנונות או שיטות אחרות שנועדו לעקוף את הבעיה אלא להגדיר מראש לכל שפה גופן וגודל. בכבוד רב ובתודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by _יוסי_,

שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by refael11,

מישהו יודע איך מבצעים בדיקת איות ודקדוק לשפה הערבית באופיס שהוא באנגלית או בעברית? או שהוא חייב להיות בשפה הערבית כדי לבדוק את האיות הזה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. אני מעוניין לעשות פורמט למחשב וקיימת אפשרות בתוכנת NLITE לעשות הטמעת דרייברים ברמת טקסט לתוך המערכת ההפעלה (מה שחוסך את ההתקנה אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה) כל מי שיצא לו לעבוד עם התוכנה אנלייט יודע שקובץ האיזו שהיא יוצרת בסוף העבודה הוא רק לצריבה של CD. לי יש המון תוכנות אבל מפאת הגבלת ה 700 מגה אני לא יכול להתקין הכל. שאלתי היא האם יש אפשרות לצרוב בתוכנת אנלייט וליצור איזו של DVD או שיש תוכנה זהה עם כל פיצרים של אנלייט שתומכת ביצירת איזו ל DVD. אתר התוכנה http://www.nliteos.com/ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים