תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רבותיי, נמאס לי מקאזה- ההורדות הולכות לללאאאטטט... והרבה פעמים עד שאני מוריד משהו זה או בכלל לא מה שביקשתי או שזה מלא ברעשים צורמים ומעצבנים. eXeem בהחלט תוכנה חביבה, כיוון שהיא מוצאת לי אלובמים שלמים אבל נדיר שאני מוריד משהו במהירות נורמלית. הבנתי שה"שחקנים" העיקריים פה זה האימיול, לא? פעם הורדתי את האימיול ורוב הדברים הלכו לי לאט.. מה פשר כל האתרים ש"מסביב" לאימיול כמו donkey2000 ו-warezfaw וכל מיני דברים שאני שומע עליהם כל הזמן? האם ניתן להוריד אלובמים שלמים של מוזיקה/סרטים באמצעות המיול, ומהר? תודה רבה! נ.ב. איני מעודד פיראטיות ו/או הפרת זכויות יוצרים, נא לשמור על הדיון במסגרת מגבלות תקנון הפורום.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת את קובץ העברית של דור 5 וחצי הוא נקרא 52G-HEB.EXE ומכיוון שהאתר נסגר קשה למצוא את הקובץ (אפילו באימיול) למישהו יש את הקובץ או שיודע מאיפה אני יכולה להוריד אותו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן דרייבר לעכבר אלחוטי של GPT ואני מחפש במלא אתרים של דרייברים ובגוגל חיפשתי את אתר הבית של GPT וממש אין זכר לחברה. צריך דרייבר לעכבר. אם מישהו יכול לתת קצה חוט או משהו זה ממש יעזור. תודה רבה, ירין
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר ונתתם לי קישור לתוכנות רבות. לשמחתי מצאתי בגוגל שיש אפשרות לחתוך בצורה קלה מאוד דרך נגן VLC, ובאמת זה עובד מצויין. הבעיה שאי אפשר לבחור את זמני החיתוך. כלומר חובה ללחוץ על התחלת הקלטה, ועד הנקודה הסופית אי אפשר להריץ וצריך להשאיר את הוידאו מנגן. לכן התוכנה מצויינת כשמדובר בחיתוך של שניות ודקות. אבל אם אני רוצה לחתוך 20 דקות זה כבר הופך למייאש ולכן אני פונה אליכם. יש לציין שניסיתי תוכנות אבל לא הצלחתי לחתוך. למשל עם Video to Video. אנא מכם אני מבקש ממי שמכיר מנסיון אישי תוכנה שמאפשרת לחתוך בקלות ע"י הגדרת זמנים אני מאוד אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הורדתי JAVA וזה עדיין לא עובד אני לא לוחץ ולא קורה כלום מה עושים? אפילו באתר הזה יש משהו של מפרט מחשב שזה של JAVA משהו כזה ואני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר כן הצלחתי ובאתר של ואללה יש משהו של WOW שמראים קטעים שגם לזה אני לא מצליח להיכנס ואחרים כן מישהו בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
"זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ IMAGE בנרו 8 והוא נותן לי את השגיאה הבאה,מה אני צריך למלאות? http://img45.imageshack.us/my.php?image=93417518zq2.jpg
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לכם איזה מדריך? לא משנה לי אנגלית עברית.. אולי גם קישורים לתוכנות. תודה מראש לכל המעיז לעזור ;] נ.ב תאמת יצא לי גם לצרוב עם צורב DVD קליפים . הנרו המיר אותם וצרב וזה לא עבד בסוף בDVD שבאוטו.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
פשוט אני לא מעוניים ללחוץ 40 פעם כל פעם על המסמך וורד וכל פעם לעשות SEND TO ,ורק אז להכניס את הכתובת , הייתי רוצה במכתב אחד להכניס את כל הכתובות אימייל של כולם ואז לעשות שלח , כיצד?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום, אני מפתח בימים הקרובים אפליקציה לפייסבוק. איזו אפליקציה הכי הייתם רוצים שתהיה? ד.א. שילחו לי את ההודעה בפרטי בבקשה. בי..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-