עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrmoti,

הי! אני צריך גופן בר-קוד שעובד יחד עם המיזוג דואר של WORD אפשר גם בתשלום תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  2. היי אחרי חיפוש ארוך ואי מציאה - אני מעלה את הבקשה שלי פה בפורום : האם משהו מכיר תכנה שהיא כמו ווינאמפ אבל שאשפר לגרור מהפלייליסט שלה קבצים לתוך ספריות? אני מחפש דרך לסדר את קבצי הMP3 שלי, מכיוון שאי אפשר לסמוך על הIDTAGS שלהם כי חלקם לא נכונים אני רוצה להאזין לשיר לפני שאני מעביר אותו. דרך סייר הקבצים של חלונות זה אפשרי - אבל לוקח המון זמן. האם יש תכנה אחרת שהיא כמו WINDOWS EXPLORER או WINAMP אבל שאחרי ששומעים את הקובץ ניתן לגרור אותו אל ספריה אחרת או למחוק אותו? תודה רון.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. תודה מראש לעוזרים !

4. התקנתי ITUNS,איך אני מעביר את כל השירים שלי לתוכנה באופן אוטומטי? כשפתחתי את התוכנה נוספו לי רק עשרה שירים,ויש לי יותר מ3000 שירים שלפני הפרמוט שעשיתי עלו לי אוטומטי עם התוכנה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by אוורסט,

שלום ! יש אפשרות לשנות את צבע הסמן (שצבעו ירוק) באקסל לצבע אחר ? במידה וכן, איך אני מבצע הלכה למעשה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by ilay22,

היי, אני מחפש מנהל הורדות פשוט עם אפשרויות של האצה, resuming dl ותמיכה ב RPIDSHARE אני מאוד לא אוהב את כל המנג'רים שמתיישבים בדפדפן עם כל מיני אופציות מעצבנות של הורדה מיוטיוב וכו.. אהבתי עד עכשיו את IDM עד שהוא אהתחיל לשתול לי כל מיני שטיות בדפדפן תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by r_rafaeli,

היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!

12. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by ThE_BesT,

יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום 1. יוטרנט עולה יחד עם וינדוס 10 ואני רוצה לבטל, הלכתי ל msconfig , וניסתי גם לבטל תוכנות שעולות עם וינדוס ( del +ctrl+alt ) לא מצאתי איך לבטל את עלית יוטורנט. 2. לאחר מה שאני קורא בפורום אולי כדאי להסיר את יוטורנט וללכת על תוכנה אחרת , אם כן אני מבקש המלצות לתוכנה טובה חינמית. תודה

17. Started by shtrodel,

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by lerhand,

שלום אני מעוניין להתחיל ללמוד תוכנות גרפיקה (photoshop mayaוכאלה) יש אתרים שמדריכים על התוכנות?(אולי משהו קצת יותר "אינטראקטיבי" מספרי לימוד)

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, משום מה, פתאום אין לי קול באנטרנט.. הדבר היחיד שעשיתי עם המחשב בזמן האחרון זה חיברתי אליו מסך חדש. אין קול באטרים כמו יוטיוב, ואפילו בהופ שאחותי משחקת. יש למישהוא רעיון למה זה?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by amitay,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. החברה ב-ZoneAlarm יצאו עם מבצע ליום בודד (נגמר עוד כמה שעות כנראה) בו כל אדם יכול לקבל את חבילת ZoneAlarm Pro Firewall 2010 בחינם לגמרי!!! כולל עדכונים, לעד 3 מחשבים למשך שנה. המחיר של החבילה ביום יום הוא כ-40 דולר יש לשים לב שצריך ויזה בינ"ל או פאיפל כי יש חשבון - רק שהוא יוצא על סך 0 דולר!! אני אישית כבר עשיתי את ההזמנה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alexxx2005,

הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. היה לי מקאפי מחקתי אותה דרך הסרת תוכנות וכל זה בחיפוש שאני מחפש מקאפי אין אבל במרכז אבטחה של מקאפי רשום שהיא מותקנת ואינה עובדת כראוי וביגגל זה אני לא מצליח להתקין אותה מחדש כי זה עושה לי שלח אל תשלח

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.