עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כל דף שייפתח מעכשיו אני רושה שישמור את ההגדרות הללו של התקרבות פעמיים .... ? כמו שב IE אני יכול למטה מימין לקבע את האחוזים מ 100 ל 125 וזה שומר את זה לכל עמוד שאפתח בעתיד ייפתח גם על 125% זום ... ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oreinis,

התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by guysfa,

אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנסה לקחת קבוצה גדולה של קבצי וידאו, לערוך אותם עם תוכנה, ולעשות מהם סרטון אחד. הקבצים הם קבצי QuickTime Movie (עם סיומת MOV). לאחר בדיקה עם מספר תוכנות פשוטות לעריכת וידאו (כמו אלה של ה- Windows) התברר, שהפורמט הזה אינו נתמך באף תוכנה. ניסיתי להשתמש בתוכנת המרה (Format Factory) על מנת לנסות להמיר את הקבצים לפורמט שונה, אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיון או פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dmkiller1,

שלום חברים, אני מנסה להתקין תוכנה הנקראת PCPEInstaller, של מכשיר APC (גיבוי בזמן הפסקת חשמל), אך בזמן הלחיצה על לחצן ההתקנה, מע' ההפעלה( WIN7ׂ) קורסת למסך כחול. זה פעם ראשונה שדבר זה קורה אצלי. אין לי וירוסים, או תקלות אחרות למעט תקלה זו. מהי יכולה להיות הסיבה לכך? יש למישהו מושג? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לכל באי הפורום שלום רב. לאחרונה התחלתי לכתוב מסמכים בשלוש שפות שונות: עברית, אנגלית וערבית. ברצוני לדעת האם ישנה דרך להגדיר ב-Word 2010 גופן וגודל ייחודיים לכל שפה, כך שכאשר אלחץ על Alt+Shift מעבד התמלילים יזהה לבד את המעבר בין השפות השונות וישנה בהתאם הגופנים והגדלים שלהם. אני לא מעוניין להשתמש בסרגל הסגנונות או שיטות אחרות שנועדו לעקוף את הבעיה אלא להגדיר מראש לכל שפה גופן וגודל. בכבוד רב ובתודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kame1,

תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dimness,

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. סיימנטק שחררה את מוצרי 2005 שלה שכוללים את: - נורטון אנטי-וירוס - נורטון אינטרנט סקיוריטי - מורטון אנטי ספאם - נורטון סיסטם וורקס - נורטון גוסט

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by טל123,

שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מוקיון1,

לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shuy,

אז ככה, שכן שלי הוא קבלן נוף, הוא בונה גינות בצורה שתהיה אסטתית ויפה. הוא ביקש ממני למצוא לו איזושהיא תוכנה (גם לא חינמית) שתעזור לו לתכנן את הגינה ואולי גם לראות איך כל העניין יראה עוד לפני ביצוע העבודה . מישהו מכיר תוכנה שכזו? אולי תוכנה לסרטוט בתים תתאים גם? (מישהו מכיר תוכנה טובה לסרטוט כללי? [אולי אפשרי להתאים אותה לצרכים הספציפיים]) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש מה לעשות בנידון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by emmanuel,

נתקלתי באחרונה במספר משחקים שרציתי להתקין שנתנו לי הודעת שגיאה על קובץ DATA1.CAB שהינו תקול ולא ניתן להמשיך בהתקנה. ידוע למישהו על כל שגיאה זו? כמו כן הקובץ הינו קובץ RAR לכול דבר אשר משויך לקובץ התקנה של המשחק. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nbav,

אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Saliman,

אני מתכוון לצורות כמו החץ, לב, סיכה וכו' חיפשתי אפשרות כזו אבל לא מצאתי... ד"א אם זה שייך לפורום תוכנה אנא העבירו את זה לשם, לא הייתי בטוח לאיזה מהפורומים לשייך את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים