עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הי , האייפון שלי מסונכרן למייל של העבודה . בסופי שבוע אני מקבל מיילים ואני רוצה לבטל את האפציה לקבל מיילים בסופי השבוע . איך ניתן לבטל את סינכרון ה-outlook בימים שישי שבת ? האם ניתן לבטל את הסינכרון גם בימי חול בשעות הערב? תודה למשיבים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by menahem2009,

מחפש הזמנה לטורנט ליץ דחוף תודה

4. כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת עם מישהו ניתקל בתוכנה אשר יודעת להמיר קבצי 3D של solidworks לקבצי 2D עם סיומת cgm?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by peralon,

יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אורח עד

אני תחת משתמש שאינו ADMIN. כאשר התקנתי זה גם לא יצר קיצור דרך הצלחתי להפעיל בסוף אבל יש תקלה עם התוכנה אז אני מנסה להתקין גירסה אחרת אבל זה לא מתקין כי צריך להסיר את הקודמת. אז שוב, היא לא מופיעה ברשימה ואי אפשר להסיר אותה. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1 מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון" האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by daido,

אני מחפש תוכנה שתפעיל משחק עם סיומת smc זה נראה לי אמולטור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zam,

יש לי V3c ותוכנת העריכה שלו (על המחשב) החליטה לא לעבוד. אני רוצה להוריד קבצי מוזיקה למכשיר ואני צריך תוכנה טובה לזה. המטרה שלי היא לכווץ קבצי MP3 לגודל מינימאלי אבל סביר. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שבוע טוב לכולם ! עברתי לא מזמן למוזילה, ורציתי לשאול: איך אני הופך אותה לדפדפן ברירית המחל שלי? ועוד שאלה על מוזילה: האם אני יכול להשתמש בפלאג גט דרך מוזילה ? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sdrum177,

שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shimrit Asor,

היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DJ_VAKNIN,

אני צריך תוכנה שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ronen_z90,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Donkijoni,

שלום חברים. ניסיתי להתקין את הגרסה החדשה של K-lite כמה פעמים וקיבלתי הודעת שגיאה של הרג'יסטרי. צילומסך: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אישי555,

בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים