עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני זקוק להמלצה על תוכנת המרת וידאו לפורמט 3GP (פורמטים שאני ממיר מהם: AVI, MPG, וכו') גם חינמית וגם בתשלום, העיקר שאיכות הוידאו תהיה מרבית (יחסית )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by daniel11ryan,

Norton Setup - We live in the day and age where a majority of the population partakes in an online activity, no matter what kind. Surfing online and browsing through your newsfeed is fun; however, things can get pretty hectic if you browse the web without protection. There are millions, if not billions, of malicious online bugs that can infect and harm your system. Damaging your system is not where they stop; your private information and sensitive data can be stolen as well. You can avoid all this and get optimized system performance as an added benefit with Norton antivirus. Norton software programs are the best one available on the global market, which they have been pr…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by _יוסי_,

שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ptyahoo,

שלום, אני משתמש חדש ב-MSE. לאחר שהתקנתי אותו שבוע שעבר, התחלתי לקבל ירידה במהירות ההורדה שלי. האם MSE חוסמת פורטים? אם כן, איפה אני פותח אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mat77,

יש לי Adobe Premiere Elements 4.0 ואני רוצה לרשום בעברית מצאתי את הגופן המתאים לעברית אבל הבעיה שהוא רושם הפוך(מהסוף להתחלה) יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש את תוכנת Adobe Reader (התוכנה שקוראת מסמכי PDF) עם ממשק בעברית. כלומר שה Gui יהיה בעברית. אני חושב שזה תריך להיקרא Adobe Reader (edition number) ME.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הי חברים יש לי חשבון גוגל chrome GMAIL שמסתרכן אוטומטית במחשב נייד בעבודה . האם יש אפשרות דרך חשבון גוגל למנוע מזה לקרות ? שאני נכנס להגדרות החשבון ,אני רואה את הטלפון שלי ,את המחשב של הבית ומחשב העבודה .אין אפשרות למחוק שם אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omerha,

הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. עיזרו בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dmkiller1,

שלום חברים, אני מנסה להתקין תוכנה הנקראת PCPEInstaller, של מכשיר APC (גיבוי בזמן הפסקת חשמל), אך בזמן הלחיצה על לחצן ההתקנה, מע' ההפעלה( WIN7ׂ) קורסת למסך כחול. זה פעם ראשונה שדבר זה קורה אצלי. אין לי וירוסים, או תקלות אחרות למעט תקלה זו. מהי יכולה להיות הסיבה לכך? יש למישהו מושג? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by i-kramba,

אני מחפש דרייבר כבר המון זמן לדבר הזה מי שמשיג לי תותח יכול להיות שזה ה-fire wire ? לוח אם : ASUS P5AD2 Premium הנה ה-id : PCI\VEN_1283&DEV_8212&SUBSYS_813A1043&REV_13

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. באקספלורר רואים את זה, עד הפעם הראשונה שלוחצים על הפלאש ואז זה נעלם עד שמטעינים את העמוד מחדש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי K-Lite Codec Pack 2.71 Full ויש לי XP אבל חלק מסירטוני MPG MPEG וחלק מ-WMV אני לא מצליח לראות. (עם VLC יש כל מיני קוביות מוזרות ואין סאונד, ונגנים אחרים מסרבים להריץ אותם בכלל). מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by arik100,

האם גם לכם לא עובד AUTO PAGER התוסף לFF שטוען עמודים נוספים אוטומטית תחת HWZONE?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by intel,

אני רוצה לפרמט ואני לא יודע איך אני מגבה את כל רשימת החברים בICQ. מישהו מוכן לעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by the cube,

שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Crash5,

כאשר אני מנסה להכניס קוד רישיון לתוכנה מתקבלת ההודעה הבאה מישהו יודע מה צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by refael11,

מישהו יודע איך מבצעים בדיקת איות ודקדוק לשפה הערבית באופיס שהוא באנגלית או בעברית? או שהוא חייב להיות בשפה הערבית כדי לבדוק את האיות הזה? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים