תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד כשאני עובד על VPC כלשהו, אז כשאני רוצה לצאת, יש לי אפשרות אלצת בלי לשמור את כל מה שקרה ב-Session הנוכחי. עכשיו, יש לי VPC שאין לי את האפשרות הזו בו. מנגד ב-VPC אחר, כן יש את האפשרות.. הנה תמונה של איך שזה נראה כשאין את האפשרות.. יש רק 3 אפשרויות ב-ComboBox, ונעלם ה-CheckBox שמאפשר לבחור או לא לבחור את "Commit changes to the virtual harddisk" למה זה קרה? ואיך אפשר לעשות שב-VPC שאין את האפשרות, תהיה האפשרות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צורב תוכנה שאמורה לעלות בלי WINDOWS שאני מפעיל מה CD ROM היא לא עולה ... או שאני צורב לא נכון או שצריך להוסיף קבצי בוט בנוסף ... איך אני גורם לתוכנה לעבוד מבוט ? ולא ממערכת ההפעלה ? לקחתי דיסק 1 והשוותי מול השני יש את אותם קבצים אבל הדיסק השני לא עולה מבוט והראשון כן . מישהו יכול להראות לי את כל התהליך שלב אחרי שלב איך מוסיפים קבצי DOS או וואטאבר שהתוכנה תעלה עם ההדלקה של המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . המחשב עושה לי ריסט שאני נכנס למשחק "קומבט ארמס" זה אף פעם לא קרה לי , פתאום זה קורה לי , אפשר בבקשה עזרה ? תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה, כל קובץ במחשב שלי שהוא MDF המחשב שלי מזהה כקובץ ראר ויש לו את האייקון של קובץ RAR, כנראה בטעות שיניתי את זה, איך אני מחזיר את זה להגדרה שהוא יזהה אותו אכן כ - MDF? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה: כשאני מקליד משהו לחיפוש במשבצת שמופיעה למטה אחרי לחיצה על כפתור ההתחל אני מקבל את התוצאה הבאה: "לא נמצאו פריטים אשר עונים עךל תנאי החיפוש" למרות שאני יודע בוודאות שמה שאני מחפש קיים. ובתוכנת אוטלוק 2010 בחיפוש אנשי קשר הוא לא מוצא שום תוצאה, ובחיפוש בלוח השנה הוא לא מוצא שום תוצאה באטלוק קיימת פעולה של יצירת אינדקס מחדש, ביצעתי אותה (לוקח המון זמן) אבל גם אחרי שהסתיימה הבעיה לא נפתרה. עצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! עברתי לא מזמן למוזילה, ורציתי לשאול: איך אני הופך אותה לדפדפן ברירית המחל שלי? ועוד שאלה על מוזילה: האם אני יכול להשתמש בפלאג גט דרך מוזילה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה ביתית המאפשרת איתור טלפונים סלולרים על המפה, כמו שיש לאיתורן ולמשטרה! תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מאיפה להוריד את k-lite codec pack. אז ככה, חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר שהכי הגיוני שזה הוא: http://www.k-litecodecpack.com אבל מה, לא יכול להיות שזה האתר של התוכנה הזאת משתי סיבות. אחת, ככה הוא לא נראה בפעם האחרונה שאני הייתי בו (ואני יודע שאתרים משתנים אבל: שתיים, האתר הזה נראה כאילו הוא אתר של שיתוף קבצים שמשולב עם קיי לייט קודק והם רוצים כסף עליו. אז מישהו יודע ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-