עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה קבצים שכבר מס' חודשים הם על 90%-99% ומסרבים להסתיים. מידע על הקבצים הבעייתים האלה: הם קבצי וידאו וקבצי RAR. יש קבצים שאין להם את האופציה "תצוגה מקדימה" יש קבצים שיש להם ואז: אם זה סרט אני מצליח לראות, ואפילו מצליח לעיין בתוכן של הקבצים המכווצים ב-RAR השאלה: איך אני מוציא ת הקבצים האלה מהאמיול? (ניסיתי לשנות את הסיומת לAVI אבל אז לא מצליח לצפות בהם וכנ"ל לקובץ RAR. שיניתי לRAR ואז כשאני מנסה לחלץ את הקבצים אומר לי שהקובץ פגום.)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי NOD32 גירסה 3 ואני רוצה להעביר עידכונים מהמחשב שלי שיש בו אינטרנט למחשב שאין בו אינטרנט אז הביאו לי פה תוכנה להעביר עידכונים אבל שאני מעביר אותם אני לא רואה שהNOD 32 במחשב ללא האינטרנט הוא באמת מעודכן.איך אני יכול לדעת שזה מעודכן? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nurit2005,

איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה הנ"ל ? נסיתי כמה תוכנות אך בהרבה מהן התוצאות היו גרעות כגון :רעשים בסאונד ,אי סינכרון בין תמונה לסאונד ,איכות תמונה ירודה. יש ברשותי צורב DVD לכן המרה לDVD יותר מעניינת אותי .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guysfa,

אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yurek,

שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avz,

היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ronbubl,

שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהגדרת ערוץ פרטי (גלובלי, לא LAN) בתוכנת mumble. הצלחתי ליצור ערוץ ברשת LAN אך אני מעוניין בגלובלי. קראתי מספר מדריכים אך עדיין לא הצלחתי. הבנתי שיש צורך ב IP סטטי (כיום אני גולש דרך בזק בינלאומי על תשתית HOT - האם זה פוגע?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by faceless,

יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dimer,

אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לעשות פורמט למחשב וקיימת אפשרות בתוכנת NLITE לעשות הטמעת דרייברים ברמת טקסט לתוך המערכת ההפעלה (מה שחוסך את ההתקנה אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה) כל מי שיצא לו לעבוד עם התוכנה אנלייט יודע שקובץ האיזו שהיא יוצרת בסוף העבודה הוא רק לצריבה של CD. לי יש המון תוכנות אבל מפאת הגבלת ה 700 מגה אני לא יכול להתקין הכל. שאלתי היא האם יש אפשרות לצרוב בתוכנת אנלייט וליצור איזו של DVD או שיש תוכנה זהה עם כל פיצרים של אנלייט שתומכת ביצירת איזו ל DVD. אתר התוכנה http://www.nliteos.com/ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני כבר מחפש כמה ימים ולא מצליח למצא אתר טוב להורדת קומפילר לוי בי ??? צריך הצאה!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, בעבודה הותקן לאחרונה גרסת cc של אינדיזיין, אנחנו בונים קבצי אינדיזיין ובסוף התהליך ממירים אותם לוורד עם עיצוב דומה. עד כה הכל הלך בסדר, היינו ממירים דרך export to rtf, אבל כשממירים בתוכנת cc קובץ הוורד שנוצר הופך את הטקסט לג'יבריש!!! איך אפשר להמיר לוורד ולקבל טקסט תקין באינדיזיין cc?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. בחירת Properties בתיקיית ה-WINDOWS מראה על גודל תיקייה של 59.4GB. כאשר אני פותח את התיקייה, מסמן את כל התוכן שלה ובוחר ב-Properties, גודל סך הקבצים הינו 6.05GB. הבעיה הנ"ל מותירה אותי עם כ-150MB פנויים בכונן C המצטמצמים משימוש לשימוש (גם לאחר שימושים רבים ב-Disk Cleanup). מה ההסבר לתופעה? כיצד עליי לפעול? אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום התקנתי התוכנה virtuelbox. מנסה לבצע boot מ-usb או cd כיצד מבצעים עליה מ boot. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לכל באי הפורום שלום רב. לאחרונה התחלתי לכתוב מסמכים בשלוש שפות שונות: עברית, אנגלית וערבית. ברצוני לדעת האם ישנה דרך להגדיר ב-Word 2010 גופן וגודל ייחודיים לכל שפה, כך שכאשר אלחץ על Alt+Shift מעבד התמלילים יזהה לבד את המעבר בין השפות השונות וישנה בהתאם הגופנים והגדלים שלהם. אני לא מעוניין להשתמש בסרגל הסגנונות או שיטות אחרות שנועדו לעקוף את הבעיה אלא להגדיר מראש לכל שפה גופן וגודל. בכבוד רב ובתודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RONEN1N,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם איתה בווידאו את השיעורים של המורה שלי (בערך 3 שעות) ושזה לא יצא לי 10 GB תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Titan777,

רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.