תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם רוגלות זה המינוח, אבל אצל חבר יש בעיה במחשב, כאילו איזו תוכנה השטלתה על הדפדפן וכל פעם שמריצים חיפוש בגוגל היא מעלה אתה האתה שלה במקום. הכתובת משתנה כל פעם מחדש. איזה תוכנה בטוח תפתור את הבעיה? Ad-Aware 2007 לא מצא שום דבר... האם יש עוד דברים שכדאי לנסות חוץ מלהוריד תוכנות אנטי-ספייוור?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי. זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע. ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP... יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להתקין תוכנה הנקראת PCPEInstaller, של מכשיר APC (גיבוי בזמן הפסקת חשמל), אך בזמן הלחיצה על לחצן ההתקנה, מע' ההפעלה( WIN7ׂ) קורסת למסך כחול. זה פעם ראשונה שדבר זה קורה אצלי. אין לי וירוסים, או תקלות אחרות למעט תקלה זו. מהי יכולה להיות הסיבה לכך? יש למישהו מושג? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרום זה רושם לי 103(net::ERR_CONNECTION_ABORTED): זאת השגיאה.. מחקתי את הכרום כמה פעמים והתקנתי מחדש , הפייסבוק עבד כמה ימים בסדר ושוב אני מקבל את אותה השגיאה. מכל דפדפן אחר זה גם עושה את אותה הבעיה. עשיתי סריקת וירוסים ומזיקים בכל התוכנות , אין שום דבר. אין לי מושג מה זה יכול להיות...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
> שגיאה בטעינת c:/progra~ 1/newdot ~1/newdot~1.dll-- > > המודול שצויין לא נמצא > > נא לפרט כיצד אני מונע שגיאה זו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello, In the company I work for,we want to convert the software from the Windows 7 operating system to Windows 10 (the software was written in 2002). The client side is developed in VB6 and the server side in c ++. The first option is to switch to the VisualStudio2019 environment and the client will be developed in VB.net and the server will remain in c ++ (I would also love to hear a bit about communication between them from people with experience as it is now 2 different environments). Second option to switch to JAVA on both sides. Regarding the first option, I tested a bit in the market about a course at VB.NET and saw that the language is not so much sought after and…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר ה Kazaa lite מופעל ורק מוריד, לא עושה משהו גדול, אז לפעמים אני מרגיש האטה משמעותית במחשב, הפעלתי את ה Windows Task Manger וראיתי שה CPU Usage עומד על 100-90 ! עברתי ללשונית Processes וראיתי שקאזה בלבד מנצל את כל זה. האם זה נורמלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכם (: מצורפת תמונה... תסתכלו על התצוגה של הפופקורן, זה קורה לי עם עוד הרבה תוכנות שפתאום הכל פיצי... מה אפשר לעשות? ניסיתי להגדיל להקטין טקסט, רזולוציה, תפריטים ממש הכל ושום דבר לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלות וגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטי והוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבוד ולפעמים גם סתם ניתקע יש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש? אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/ למה אתם מחכים? יאללה להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-