עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by osherdo,

שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Asusman,

קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gil_zaoui,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי סרט שהורדתי והוא בפורמט DVDRip,ה-DVD שלי לא יכול לפתוח קבצים מפורמט כזה רק DVDR, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר מ-DVDRip ל-DVDR? בתודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dan79,

אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX . שאלותיי: 1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו? 2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות). 3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן . 4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר? 5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zzrxox,

פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KapiSH,

אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי. זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע. ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP... יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Domovoi,

התקנתי את התוכנה,אבל זה לא מוריד דרך התוכנה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. סילחו לי על הכותרת העילגת במקצת,פשוט לא היה מספיק מקום למשהו נורמלי! השאלה/בעיה שלי היא בעצם כזאת: אני בן אדם שאוהב להוריד קבצים די נדירים(כל מיני דברים ישנים או סתם דברים שמסיבה כלשהי לא תפסו),ומדי פעם לפעם אני בודק את רשימת המקורות שלי,לאחרונה נתקלתי בניק מסוים שפגשתי במספר קבצים אחרים והייתי רוצה לראות מה עוד הוא משתף. אני יודע שאופציה כזאת קיימת בסבבה ונדמה לי שגם בקאזה,האם אני יכול לעשות את זה גם באימיול? כשאני בודק את הפרטים אז מופיע לי רק הסרבר שדרכו הוא התחבר. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה לא מראה תמונה באתרים דוגמא מהאתר נענע וזה אחרי שמחקתי את התוכנות שהתקנתי ...... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/nana.JPG ואני כן רוצה לראות פרסומות באתרים לפעמים מוצאים דברים טובים חחח חבל שזהביטל לי עכשיו מהאני יכל לעשות ? בשביל להחזיר את זה ? מחקתי את כל התוכנות שהתקנתי .... ומי שהתקנתי זה קרה לי אלה התוכנות Spybot - Search & Destroy Ad-aware 6.0 HijackThis xclean_micro spywareblaster spywareguard אני לא יודע בדיוק איזה מהתוכנות עשה לי את זה מחקתי הכל חוץ מה השניים הראשונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היי איך לאשר קובץ שהתוכנה מזהה כ-ווירוס? תודה מראש עידן-ישראל עקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

16. Started by assaf990,

זה רושם לי "בוצע" (בצד ימין למטה ) ולא קורה כלום גם לא אחרי "רענן" ואני יודע שהדפים האלה עולים וזה בכל מיני אתרים לא קשורים יש לי IE6 XP PRO (גם חלונות הדפדפן נסגרים לי מידי 20-50 דקות) מה ניתן לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elior021,

איך אני יכול לדעת מאיפה הסירטון מתנגן דרך FLUSH או מידעה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

21. Started by A.J,

שלום, כמו שכתבתי בכותרת מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה לפתוח קבצי VCE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הי , האייפון שלי מסונכרן למייל של העבודה . בסופי שבוע אני מקבל מיילים ואני רוצה לבטל את האפציה לקבל מיילים בסופי השבוע . איך ניתן לבטל את סינכרון ה-outlook בימים שישי שבת ? האם ניתן לבטל את הסינכרון גם בימי חול בשעות הערב? תודה למשיבים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by redead,

bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by menahem2009,

מחפש הזמנה לטורנט ליץ דחוף תודה

25. Started by pssheba,

שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים