תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שכבר מס' חודשים הם על 90%-99% ומסרבים להסתיים. מידע על הקבצים הבעייתים האלה: הם קבצי וידאו וקבצי RAR. יש קבצים שאין להם את האופציה "תצוגה מקדימה" יש קבצים שיש להם ואז: אם זה סרט אני מצליח לראות, ואפילו מצליח לעיין בתוכן של הקבצים המכווצים ב-RAR השאלה: איך אני מוציא ת הקבצים האלה מהאמיול? (ניסיתי לשנות את הסיומת לAVI אבל אז לא מצליח לצפות בהם וכנ"ל לקובץ RAR. שיניתי לRAR ואז כשאני מנסה לחלץ את הקבצים אומר לי שהקובץ פגום.)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרי חדשות בעיקר (אבל לא רק) המחשב נתקע ומחייב RESET . ניסיתי הכל פירמוט רוגלות , החלפתי כ. מסך הסרתי SP2 ,בדקתי טפמפרטורה של המעבד (43 מעלות) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט שלי : PIII 800 MHz 256MB
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה. מישהו מכיר תוכנה SpinRite v6.0. שעושה שיחזור מידע. אני בדקתי עליו ולא היבנתי משהו שהתוכנה משחזרת לי מידע חומר חשוב כמו למשל מסמכים או קבצים ותיקיות חשובים לי, שנימחקו לי בדיסק קשיח שלי. מה היא עושה בדיוק? נראה לכם שהיא רק ורק מתקנת שגיאות סקטורים (BadS) ולא חומר מסמכים או קבצים ותיקיות? האם זה נכון? מיקי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש היום בפיירפוקס 1.0.7 , והיום כשגלשתי לאתר של פירפוקס ראיתי שהם נותנים להוריד גם את ה FIREFOX 1.5 RC3 יש לי מספר שאלות: 1. מה זה אומר RC 3 , ושמתי לב שיש גם RC 2 זה כמו בטא ? 2. אם זה גירסאת "בטא" עדיין שווה להוריד אותה? אין הרבה באגים ופירצות? 3. אם זה באמת משהו בסיגנון "בטא" מתי יצא המלא? 4. ואיך זה שפיירפוקס דלגו מ 1.0.7 ל 1.5 - מה קרה למספרים באמצע? 5. אם אני מחליט לעבור ל 1.5, ואני רוצה להעביר את כל התוספים שלי (שהבנתי שיכול להיות שחלק לא יתמכו), וגם את הסימניות והעיצוב, בקיצור את כל הפרופיל שלי, איך אני עושה את זה בלי להתקין ולסדר הכל מחדש? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהגדרת ערוץ פרטי (גלובלי, לא LAN) בתוכנת mumble. הצלחתי ליצור ערוץ ברשת LAN אך אני מעוניין בגלובלי. קראתי מספר מדריכים אך עדיין לא הצלחתי. הבנתי שיש צורך ב IP סטטי (כיום אני גולש דרך בזק בינלאומי על תשתית HOT - האם זה פוגע?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה קטעי וידאו ואני מחפש תוכנה שתיצור תפריט שיציג אותם וניתן יהיה לגשת אליהם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תחת משתמש שאינו ADMIN. כאשר התקנתי זה גם לא יצר קיצור דרך הצלחתי להפעיל בסוף אבל יש תקלה עם התוכנה אז אני מנסה להתקין גירסה אחרת אבל זה לא מתקין כי צריך להסיר את הקודמת. אז שוב, היא לא מופיעה ברשימה ואי אפשר להסיר אותה. מה אני עושה?
-
יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לדוגמא, יש לי תיקיית מוזיקה על המחשב, תיקיית מוזיקה על הכרטיס של הטלפון (לא חכם, אז בלי ענן), ותיקייה של מוזיקה על כונן נייד, מה שאני רוצה זה שכל פעם שאני אחבר אחד מהם למחשב התיקייה שבו תחליף חוויות עם התיקיה השניה, ואני לא אצטרך כל פעם להיזכר איזה מוזיקה הוספתי ואיפה היא שמורה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך עזרה בפתירת התרגיל המצורף כקישור לתמונה , אם משהו לא מובן תוכלו לשאול אותי . בנוסף אני צריך לגעת מהם התשובות כלומר שאם התשובה היא שיש 500 צירופים איך אני מוצא אותם ? המספרים הם 1,2,3,4.....,30 לחצו כאן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא מדגם MS-7222 הכרטיס קול והכרטיס מסך O.B לא מותקנים טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שתשמור את הההיסטוריה של האינטרנט לדפדפן אקספלורר / מוזילה . וגם אם ימחקו את ההיסטוריה זה יישמר באיזה מקום . תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד טורנטים ביוטורנט בגירסא 2.0 מטורנט ליץ' והשבוע הורדתי תוכנה והכל היה בסדר. התחלתי להעלות את הטורנט והיום בבוקר פתחתי את היוטורנט והיה עידכון גירסא ל2.0 בילד 18488 ופתאום אחרי העידכון הטורנט לא מעלה יותר ויש לידו חץ אדום כזה וזה פשוט לא מעלה. האם הבעיה היא בהגדרות היוטורנט? אם כן תביאו לי בבקשה הגדרות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל סקייפ, מתקשר למישהו וזה עושה לי שני סאונדים של צלצול (הצליל הזה שיש כשאתה מתקשר למישהו..) , וכשהוא עונה, הסאונד השני ממשיך ,כאילו הוא מתקשר פעמיים , והצד השני לא יכול לשמוע אותי. אחרי הוא נתקע,קורס. ואז אני לא מצליח להתחבר שנית.... ניסיתי לעדכן DIRECTX , לכבות נוד32 ופיירוול, לא עזר =\ אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי פתרון ,אני כבר מיואש לגמרי :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-