עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ScreaMan,

איך אפשר לפתוח קבצי BIN ודרך איזו תוכנה? אני רוצה לקבל את התשובה בהקדם! 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Or94,

אני מוריד טורנטים ביוטורנט בגירסא 2.0 מטורנט ליץ' והשבוע הורדתי תוכנה והכל היה בסדר. התחלתי להעלות את הטורנט והיום בבוקר פתחתי את היוטורנט והיה עידכון גירסא ל2.0 בילד 18488 ופתאום אחרי העידכון הטורנט לא מעלה יותר ויש לידו חץ אדום כזה וזה פשוט לא מעלה. האם הבעיה היא בהגדרות היוטורנט? אם כן תביאו לי בבקשה הגדרות אחרות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הגרסא מעודכנת..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliil1,

אני מפעיל סקייפ, מתקשר למישהו וזה עושה לי שני סאונדים של צלצול (הצליל הזה שיש כשאתה מתקשר למישהו..) , וכשהוא עונה, הסאונד השני ממשיך ,כאילו הוא מתקשר פעמיים , והצד השני לא יכול לשמוע אותי. אחרי הוא נתקע,קורס. ואז אני לא מצליח להתחבר שנית.... ניסיתי לעדכן DIRECTX , לכבות נוד32 ופיירוול, לא עזר =\ אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי פתרון ,אני כבר מיואש לגמרי :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by מתחילון,

שלום לכולם, פתאום תוכנת האנטי ספיי-וור של GIANT (בחסות Microsoft?) הפסיקה לעבוד. הצלמית שעל שולחן-העבודה לא מראה את הסימלון של התוכנה ובלחיצה על-מנת לפתוח את היישום, אני נתקל בפנס המעצבן של Windows שמחפש את היישום. נכתב לי "the GIANTAntiSpywareMain.exe file is missing". האם זוהי תוכנה שמגיעה עם התקנת מערכת ההפעלה? ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית באתר החברה, אך מבקשים שם Registration Key ואין לי את הספציפי עבור התוכנה, אלא של מערכת ההפעלה. זה לא מתקבל שם. יש לציין שמערכת ההפעלה היא חוקית. אנא, החזירו לי את התוכנה למצב פעיל. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה: 1.כשאני מקבל הודעה ממישהו,והיא כתובה בעברית,אז אני רואה מן אותיות אנגליות עם נקודות באותיות ומעליהן..משהו כזה..(אני בטוח שזה הודעה בעברית שמישהו כתב,פשוט אותו אחד שלח לי את ההודעה ראשון,ובד"כ,,רובנו כותבים בעברית 2.כשאני כותב הודעה בעברית למישהו,אני רואה את ההודעה שאני כותב,שזה בעברית,אבל אותו אחד מקבל את ההודעה שהוא רואה רק סימני שאלה.. 3כשאני מקבל אי מייל ב Outlook express6,שהנושא בעברית,אז אני רואה או סימני שאלה או הכתב האנגלית עם הנקודות המוזר..אחד מהשניים.ואז אני עושה encoding ואז עברית ואז זה מסתדר..אבל כל פעם אני צריך לעשות אתזה? מעצבן!! 4.במסמך טקסט ב ווינדוס אני יכול לכתוב עברית/אנגלית כרצוני.עובדה כאן גם זה עובד.. אבל כשאני כותב בעברית במסמך טקסט,גו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.

8. Started by dmkiller1,

שלום חברים, אני מנסה להתקין תוכנה הנקראת PCPEInstaller, של מכשיר APC (גיבוי בזמן הפסקת חשמל), אך בזמן הלחיצה על לחצן ההתקנה, מע' ההפעלה( WIN7ׂ) קורסת למסך כחול. זה פעם ראשונה שדבר זה קורה אצלי. אין לי וירוסים, או תקלות אחרות למעט תקלה זו. מהי יכולה להיות הסיבה לכך? יש למישהו מושג? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by arkins,

שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ירון-ס,

שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך? ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nadav275,

כפי שהכותרת אומרת- אני רוצה להוריד את ההתקנה במחשב שעליו מותקן win98 (ואינטרנט מהיר) כדי להתקין על מחשב עם win xp ואינטרנט איטי יותר... מאיפה עושים את זה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי... ועוד משהו, כדי לא לפתוח ת'רד חדש מהי התוכנה הטובה ביותר לצריבת DVD מכל הפורמטים וגם לצריבת CD רגיל? מהי הגרסא המדוייקת? תודה, נדב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gabriel6,

הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shift,

שלום וערב טוב.. זה היום הראשון שלי והנושא הראשון שלי.. אם זה לא הפורום הנכון עמכם הסליחה.. ??? יש לי מחשב פ3 128 ראם.. כשאני מנסה לגלוש... אחרי זמן לא מדויק... נותן לי שגיאה... ושהוא צריך לסגור את ה אקסיפלוריר (יש לי ie6 ) עדכנתי את החלונות... את האקסיפלוריר... עשיתי פורמט 9 פעמים.. יש לי אנטי-וירס נורתון 2005.. יש לי פיירוול ( שאני יודע לעבוד עלין מצויין ) .. יש לי אנטי-ספאם... השגיאה היא ב flash.ocx .. מחקתי את הפלאש באופן נכון שהראו לי באתר של מיקרוסןפת.. עשיתי התקנה מחדש.. לא עזר... העתקתי קבצים מחבר שהפלאש עובד אצלו מצויין.. לא עבד.. התייעצתי עם מיקרוסופט באתר לא יכלו לעזור.. גם לא 3 טכנאיים.. מחקתי את הקובץ והמחשב עובד מצויין... אבל בלי פלאש.. זה לא כלכך טוב... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Stone Eagle,

לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחשב lenovo 3000 n200 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blackhawk,

היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IlanF,

משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי! מצאתי איך לשלוח הודעת דוא"ל חוזרת באאוטלוק. אבל, אני לא מצליח להבין איך אוכל לשנות את התאריכים בגוף ההודעה אוטומטית כל שבוע (במשלוח ההודעה). אני לא מעוניין להשתמש בקובץ אקסל למטרה זו, אלא רק ב-VBA עצמו. הרעיון הוא לשלוח הודעה חוזרת לאותם נמענים עם אותו נושא כל שבוע, ובגוף ההודעה יש תאריכים בין לבין. את התאריכים האלה אני רוצה לקדם בשבוע כל פעם. אשמח לעזרה בנושא. זה הקוד בו השתמשתי: Private Sub Application_Reminder(ByVal Item As Object) Dim objPeriodicalMail As MailItem If Item.Class = olTask Then If InStr(LCase(Item.Subject), "send an email periodically") Then Set objPeriodicalMail = Outlook.Application.CreateI…

21. Started by Artista,

אוקי אז תמיד עלתה לי השאלה הזאת בכל פעם שעיצבתי אתר\לוגו וכדומה... האם הליירים בעיצובים שלכם ווקטורים? אני למשל דואג שכל הבלוקים,header,לוגואים יהיו וקטורים חוץ מהתמונות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by T-Flash,

יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by A.J,

שלום, כמו שכתבתי בכותרת מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה לפתוח קבצי VCE תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים