תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה לי בעיה שאינני יכול לראות כמו שצריך את הסרטים הצרובים בכל מיני פורמטים! ??? הבעיות הן: א. שאני רואה קודם תמונה ורק אחרי זה בה הקול או להיפך! :'( ב. התוכנות לצפייה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER ו- REAL PLAYER לא תמיד מראים לי את הסרט למרות שפורמט של הסרט נתמך על ידי התוכנות הנ"ל! ??? ג. פעם ניסיתי להריץ סרט במחשב אחר אני לא קיבלתי שום תמונה חוץ מין הקול! למרות שמחשב פי 2 חזק מהמחשב שלי! ??? ושאלה אחרונה לכל הבעיות הנ"ל למה כל זה קורה במחשב שלי ובמחשבים אחרים אותם סרטים נצפיים בסדר???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי. יש לי כמה קטעי וידאו ואני מחפש תוכנה שתיצור תפריט שיציג אותם וניתן יהיה לגשת אליהם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי לתת לי לינקים לאתרים אם תוכנות לפאלם שיתאימו לZIRE 71
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה שמגיעה עם הכרטיס לא ממש מספקת את כל האפשרויות שאני צריך אז אני מחפש תוכנה שתתמוך ב: 1. רזולוציה שאני אבחר 2. בחירת קידוד הסאונד כולל bitrate מותאם אישית 3. בחירת קידוד הוידאו כולל bitrate מותאם אישית 4. אפשרות לבחירת פורמט אני רוצה להמיר קלטות לדיסקים ולשם כך נחוצה התוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Metallica - Fade To Black(Guitar Tabs).pdf הסיומת של אין לי אוורד על המחשב ? זה מה שאני צריך אך אני יכל לפתוח את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא מראה תמונה באתרים דוגמא מהאתר נענע וזה אחרי שמחקתי את התוכנות שהתקנתי ...... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/nana.JPG ואני כן רוצה לראות פרסומות באתרים לפעמים מוצאים דברים טובים חחח חבל שזהביטל לי עכשיו מהאני יכל לעשות ? בשביל להחזיר את זה ? מחקתי את כל התוכנות שהתקנתי .... ומי שהתקנתי זה קרה לי אלה התוכנות Spybot - Search & Destroy Ad-aware 6.0 HijackThis xclean_micro spywareblaster spywareguard אני לא יודע בדיוק איזה מהתוכנות עשה לי את זה מחקתי הכל חוץ מה השניים הראשונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדאי לי להתקין חבלית מקדדים זה לא תמיד הולך טוב. איזה מקודדים אני צריך? AC3 FFDSHOW מה עוד? ואני אשמח ללניקים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שכבר מס' חודשים הם על 90%-99% ומסרבים להסתיים. מידע על הקבצים הבעייתים האלה: הם קבצי וידאו וקבצי RAR. יש קבצים שאין להם את האופציה "תצוגה מקדימה" יש קבצים שיש להם ואז: אם זה סרט אני מצליח לראות, ואפילו מצליח לעיין בתוכן של הקבצים המכווצים ב-RAR השאלה: איך אני מוציא ת הקבצים האלה מהאמיול? (ניסיתי לשנות את הסיומת לAVI אבל אז לא מצליח לצפות בהם וכנ"ל לקובץ RAR. שיניתי לRAR ואז כשאני מנסה לחלץ את הקבצים אומר לי שהקובץ פגום.)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מחשב חדש שמותקנת עליו Windows 7. (אם צריך המפרט בסוף ההודעה). מדי פעם שאני פותח לשוניות חדשות באקספלורר (אקספלורר 8), זה נתקע וכותב לי Not responding. מאז ועד היום זה קרה מספר לא מועט של פעמים. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב חדש, והמפרט בסדר גמור, אז מה כבר יכול להיות בעייתי? ווינדוס 7? הכי כדאי זה פשוט ללכת לחנות בחזרה עם המחשב ולתת להם לבדוק? תודה ויום טוב. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 OCZ 4…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם רוגלות זה המינוח, אבל אצל חבר יש בעיה במחשב, כאילו איזו תוכנה השטלתה על הדפדפן וכל פעם שמריצים חיפוש בגוגל היא מעלה אתה האתה שלה במקום. הכתובת משתנה כל פעם מחדש. איזה תוכנה בטוח תפתור את הבעיה? Ad-Aware 2007 לא מצא שום דבר... האם יש עוד דברים שכדאי לנסות חוץ מלהוריד תוכנות אנטי-ספייוור?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-